Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT ACCESS 2013

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10031
 • 077-06126
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
21,90 € * 22,90 € * (4,37% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft Access 2013 on toinen versio tehokkaasta -tietokannanhallintajärjestelmästä, jonka avulla voidaan tallentaa tietoja jäsennellyssä muodossa ja asettaa ne saataville erityyppistä jatkokäyttöä varten. Microsoft Access 2013 tarjoaa sopivia käyttöliittymiä, jotka mahdollistavat paitsi - ja PDF-tiedostojen, myös ennen kaikkea monenlaisten SQL-tietokantojen tuonnin. Intuitiivisten työkalujen avulla myös kokemattomat käyttäjät pääsevät nopeasti alkuun ohjelmiston kanssa ja voivat luoda erityyppisiä tietokantasovelluksia yksilöllisten tarpeidensa mukaan - erityisesti yritysten tavarahallintoon, tiedonhallintaan ja projektinhallintaan, mutta myös yksityisiin tarkoituksiin. 2013 soveltuu näin ollen erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin tietokantoihin, joissa on enintään 10 käyttäjää. Excel Access

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT ACCESS 2013"

MS Access 2013 itsenäisenä ohjelmana

Microsoft Access 2013 on jälleen uusi versio Microsoftin tehokkaasta tietokannanhallintajärjestelmästä, jolla voidaan tallentaa tietoja jäsennellyssä muodossa ja asettaa ne saataville erityyppistä jatkokäyttöä varten. Access 2013 tarjoaa sopivia käyttöliittymiä, jotka mahdollistavat Excel- ja PDF-tiedostojen lisäksi myös monentyyppisten SQL-tietokantojen tuonnin. Intuitiivisten työkalujen avulla myös kokemattomat käyttäjät pääsevät nopeasti alkuun ohjelmiston kanssa ja voivat luoda erityyppisiä tietokantasovelluksia yksilöllisten tarpeidensa mukaan - erityisesti yritysten tavarahallintoon, tiedonhallintaan ja projektinhallintaan, mutta myös yksityisiin tarkoituksiin. Access 2013 soveltuu siis erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin tietokantoihin, joissa on enintään 10 käyttäjää.

Tätä tarkoitusta varten Access tarjoaa käyttäjille lukuisia integroituja malleja ja asetteluja, joiden avulla tyypillisiä sovelluksia voidaan luoda nopeasti ja helposti Office 2013 -sivustolta tutun työpöytäliittymän pohjalta. Lisäksi ohjelmisto tarjoaa laajat raportointitoiminnot, joiden avulla voidaan tehdä ammattimainen tilannekatsaus ja muita raportteja.

Access 2013 tarjoaa Office 365:n tai SharePoint-yhteyden kautta myös kaikki edellytykset yksinkertaistetulle tiimityölle. Käyttäjät, jotka jo käyttävät käyttöjärjestelmänä Windows 8:a, voivat myös hyödyntää optimoituja kosketustoimintoja ja käyttää ohjelmistoa täysimääräisesti vastaavissa päätelaitteissa.

Access 2013: n tärkein uusi ominaisuus on kuitenkin Access Web App! Kun tällainen tietokanta on luotu, se voidaan julkaista SharePointin kautta, jotta kaikki työntekijät, joilla on käyttöoikeudet, voivat käyttää sitä ja työskennellä sen kanssa reaaliaikaisesti.

Access 2013 on yleensä saatavilla vain MS:n Office Professional- ja Professional Plus -versioiden pysyvänä osana (tai tilauksesta). Ostamalla Wiresoftilta Access 2013:n yksittäisversion, muiden Office 2013 - versioiden käyttäjien lisäksi myös käyttäjillä, joilla ei ole asennettuna Office-versiota, on mahdollisuus käyttää tätä ohjelmistoa tietokoneellaan. Access 2013 tarjoaa erityisesti sen edun, että ohjelmaa tuetaan edelleen vanhemmissa Microsoftin käyttöjärjestelmissä osoitteesta Windows 7 alkaen - tämä hyödyttää erityisesti niitä käyttäjiä, jotka eivät halua vaihtaa nykyiseen käyttöjärjestelmään.

Wiresoftin verkkokaupasta voit ostaa MS Accessin 2013-version sekä muita ohjelmistoversioita, mukaan lukien uusin versio, kohtuulliseen hintaan yhden käyttäjän lisenssinä - samoin kuin muita Office-ohjelmia. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Access 2013: n tärkeimmät toiminnot ja ominaisuudet.

Tietokantasovellusten määrittäminen ja muokkaaminen erikseen Access 2013:ssa

Integroimalla Microsoft Jet Engine tietokantajärjestelmäksi Access tarjoaa kaikki integroidun kehitysympäristön välineet, jotka graafisen käyttöliittymänsä ansiosta soveltuvat erinomaisesti tyypillisten tietokantasovellusten luomiseen. Tätä varten Access 2013 tarjoaa käyttäjille monia visuaalisia ohjelmointiobjekteja, jotka on jo valmiiksi suunnattu tietokantakäyttöön. Näin voidaan luoda tehokkaasti ja nopeasti sopivia sovelluksia ilman, että käyttäjällä on paljon ohjelmointitaitoa.

Relaatiotietokannan hallintajärjestelmänä (RDBMS) Access 2013 tarjoaa vertailukelpoisiin tietokantajärjestelmiin nähden ratkaisevan edun siinä, että sen avulla kerättyjä tietoja voidaan käyttää joustavasti, joten käyttäjillä on mahdollisuus päivittää niitä milloin tahansa ja siten myös muuttaa, lisätä tai jopa poistaa niitä uudelleen. Tämän tapahtumasuuntautuneen rakenteen ansiosta MS Access 2013 sopii erinomaisesti liiketoiminnan kannalta tärkeiden tietojen hallintaan ja yritysten operatiivisten järjestelmien tukemiseen. Tyypillisiä tehtäviä ovat projektien ja tehtäväluetteloiden lisäksi myös yhteystietokantojen tallentaminen ja toimittaminen sekä erityisesti myymäläjärjestelmissä varaston seuranta ja hallinta.

Access 2013 tukee SQL-92-tietokantakyselykieltä, ja Access käyttää sekä vanhempaa .mdb- että uudempaa .accdb-muotoa (lyhenne sanoista Microsoft Access Database) Standard-tietomuotona, jonka voi avata myös Microsoftin ulkopuolisilla ohjelmilla. Ulkoiseen tietolähteeseen linkitettäessä voidaan käyttää muita Access-versioita ja muita kuin Access-formaatteja.

Access 2013: n avulla voidaan luoda tai käyttää erilaisia tietokantojen muotoja ja objektityyppejä, kuten:

 • Lomakkeet strukturoitua tietojen syöttöä varten
 • Tuontia ja vientiä koskevat eritelmät
 • Taulukot tietojen tallentamista varten
 • Kyselyt kerättyjen tietojen jatkokäsittelyä varten
 • Raportit kerättyjen tietojen tulostamista varten
 • Makrot tiettyjen prosessien automatisointia varten
 • Visual Basic -moduulit tiettyjen prosessien yksinkertaistamiseksi
 • Taulukoiden väliset yhteydet, mukaan lukien eheysehtojen määrittely

Erityisesti Access 2013:ssa erikseen luotavat lomakkeet ovat erittäin käytännöllinen ominaisuus tietojen syöttämiseen ja hallintaan paitsi manuaalisesti myös automaattisesti rajapintojen kautta. Näin yksittäiset tietueet voidaan näyttää lomakenäkymässä jäsennellysti ja selkeästi järjestettyinä, mikä helpottaa syöttämistä ja ylläpitoa huomattavasti. Näiden Access AutoForms -lomakkeiden luomiseen on käytettävissä erilaisia niin sanottuja lomakkeiden asettelutyökaluja tarpeen mukaan.

Sovellusten luominen Access 2013:lla

Tärkein Access 2013:n tarjoama uudistus ovat kuitenkin sovellukset! Integroitujen työkalujen avulla käyttäjät voivat luoda erilaisia sovelluksia jopa ilman ohjelmointitaitoja. Tätä varten on ensin valittava sopiva tietotyyppi, joten Access luo tätä varten automaattisesti täydellisen tietokantarakenteen, jolla on jo käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Tyypillisten perustoimintojen lisäksi sovellus sisältää jo erilaisia Standard-komentoja tietojen lisäämiseen tai muokkaamiseen sekä navigointiin.

Hallintalaitteita voidaan sijoittaa tai siirtää tiettyyn paikkaan tarpeen mukaan ilman, että ulkoasuun tarvitsee tehdä ylimääräisiä muutoksia. Tämä toiminto toimii intuitiivisesti, joten käyttäjät yksinkertaisesti napsauttavat ja vetävät elementin haluttuun paikkaan, jolloin muut paikalla olevat ohjaimet siirtyvät automaattisesti syrjään ja luovat sopivaa tilaa.

Access-verkkosovelluksia voidaan käyttää verkossa verkkoselaimen kautta liittämällä ne Microsoft SharePointiin SharePoint-sovelluksena, jolloin ne voidaan jakaa muiden käyttäjien kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että Accessilla luotuja tietokantoja voidaan käyttää paikallisesti tietokoneella, mutta niitä voidaan käyttää myös paikasta riippumatta käytettävissä olevan verkkoyhteyden kautta.

Muita etuja Access-sovellusten asettamisesta saataville SharePointin kautta ovat toisaalta mahdollisuus saada tietoa kyseisen sovelluksen käytöstä sekä mahdollisuus jäljittää sovelluksen avulla tuotetut tiedot.

Access 2013:n yhdistäminen Microsoft SQL Serveriin ja Azure SQL Databaseen lisää myös luotettavuutta ja tietoturvaa sekä tietojen skaalautuvuutta - sekä pilvipalvelimessa että toimitiloissa.

Microsoft Access 2013:n järjestelmävaatimukset

Microsoft tarjoaa Access 2013 Office -ohjelmaa seuraavina versioina: 32-bittinen ja 64-bittinen. Access 2013:n 32-bittistä versiota tuetaan Windows-käyttöjärjestelmissä Windows 7, Windows 8 ja Windows 8.1.

Access 2013: n 64-bittistä versiota tuetaan Windows Server 2008 R2:ssa ja Windows Server 2012:ssa näiden Windows käyttöjärjestelmien lisäksi, joita 32-bittinen versio tukee. Versiosta riippuen myös muut RAM-muistia ja kiintolevytilaa koskevat laitteistovaatimukset vaihtelevat. Sen vuoksi sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 ja Windows Server 2012
 • Monikosketustoimintojen käyttö on optimoitu Windows 8:lle
 • Prosessori: vähintään 1 GHz tai nopeampi - x86- tai x64-bittinen prosessori
 • Muisti (RAM): vähintään 1 Gt (32-bittinen); 2 Gt (64-bittinen)
 • Kiintolevy: vähintään 3 GB
 • Näyttö: Vähintään 1024 x 576 pikselin resoluutio ja DirectX10-yhteensopiva näytönohjain

Microsoft Access 2013 klo Wiresoft ostaa halvalla yhden

MS Access 2013 on klassinen, kiinteä osa MS Office-versioita Professional ja Professional Pro, joten sitä ei voi ostaa erikseen, vaan se on saatavilla vain yhdessä näistä Office-paketeista tai maksullisena tilauksena. Wiresoft-verkkokaupasta voit ostaa Access 2013 -ohjelman yksittäin - ilman muuta tilausvaihtoehtoa ja mahdollisia pakollisia päivityksiä, eli sinulle aiheutuu tästä ostosta vain nämä kertakustannukset. Kyseessä on ohjelman täysversio, jossa on samat toiminnot kuin Office 2013 -ohjelmistokomponentissa, sillä erotuksella, että kyseessä on Access 2013:n yksittäinen lisenssi, jota käytät yksinomaan sinä.

Turvallinen ohjelmistojen osto Wiresoftilta: Access 2013:n ostaminen Wiresoftilta ei ole vain erityisen edullista, vaan myös turvallista: tämä tarjottu Access 2013 -yksittäislisenssi on alun perin peräisin suuremmasta volyymilisenssistä, jollaista käytetään muuten vain suuremmassa yrityksessä. Näillä yrityksillä on laillinen oikeus myydä Wiresoftille esimerkiksi tarpeettomia ohjelmistolisenssejä - joko siksi, että niitä ei tarvita ja ne ovat ylijäämäisiä, tai siksi, että kyseinen ohjelmaversio on korvattu uudemmalla tai sitä ei enää tueta laitteiston tai käyttöjärjestelmän muutoksen vuoksi. Tässä tapauksessa nämä poistetaan volyymilisenssistä ja muutetaan yksittäisiksi lisensseiksi, ja niitä kutsutaan sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä ei kuitenkaan vaikuta niiden yleiseen toimivuuteen, koska itse ohjelmisto ei voi kulua. Wiresoft myy myös vain Accessin ja muiden Microsoft-ohjelmien täysversioita, jotka ovat identtisiä alkuperäisten Microsoft-versioiden kanssa ja jotka ovat peräisin turvallisista ja laillisista lähteistä.

Kun ostat käytettyjä ohjelmistoja Wiresoftilta, et ota mitään oikeudellista riskiä, sillä käytettyjen ohjelmistojen myynti ja osto on lailla suojattu.

Kun olet ostanut ja ladannut Access 2013 -ohjelmiston, voit asentaa sen välittömästi tietokoneellesi ja aktivoida sen voimassa olevalla lisenssiavaimella - jota kutsutaan myös moniaktivointiavaimeksi (MAK) - ja käyttää sitä rajoituksetta.

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftin kautta on erityisen edullinen ratkaisu käyttää muuten kalliita tai yksittäisiä ohjelmia, joista hyötyvät freelancereiden ja pk-yritysten lisäksi myös yksityiset käyttäjät. Näin he saavat kaikki Access 2013:n tarjoamat edut edulliseen hintaan ja säästävät lisäksi rahaa!

Wiresoft Software Shopista löydät uudemmat ja vanhemmat versiot Access 2013:sta sekä monet muut Office- ja muut Microsoftin ohjelmat ostoversioina. Jos sinulla on kysyttävää MS Access 2013: sta tai mistä tahansa muusta Microsoft-ohjelmasta, voit käyttää neuvojamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT ACCESS 2013"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT ACCESS 2013"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat