Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

  • SW10001
  • 021-09110
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
13,90 € * 14,90 € * (6,71% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Microsoft Office 2007 Standard  on ollut saatavilla kesäkuusta 2007 lähtien, ja se mahdollistaa jatkuvan tuottavan työskentelyn tietokoneilla, matkapuhelimilla ja verkkoselaimilla. Voit ostaa Microsoft Office 2007:n täältä ohjelmistolisenssinä edulliseen hintaan volyymilisenssinä. Tietokoneesi on täytettävä tietyt vaatimukset, jotta voit käyttää ohjelmia ongelmitta. Latausprosessi edellyttää 500 MHz:n prosessoria, 256 Mt RAM-muistia ja 2 Gt vapaata kiintolevytilaa. Ohjelmiston asentamiseen tarvitaan käyttöjärjestelmä Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista tai Microsoft Windows XP SP3.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD"

Tässä on tietoa Microsoft Office 2007 Standard online MLK downloadina saksaksi ja monilla muilla kielillä:

Tuotetiedot: Microsoft Office 2007 Standard  on ollut saatavilla kesäkuusta 2007 lähtien, ja se mahdollistaa jatkuvan tuottavan työskentelyn tietokoneilla, matkapuhelimilla ja verkkoselaimilla. Voit ostaa Microsoftin Office 2007 täältä ohjelmistolisenssin muodossa edulliseen hintaan volyymilisenssinä. Seuraavat sovellukset sisältyvät tähän ohjelmistopakettiin:

Koska lisenssi tulee volyymilisenssistä, voimme tarjota sinulle ohjelmiston latauksen erityisen edullisesti. Saat täysversion yhden käyttäjän lisenssinä, johon sisältyy oikeus toiseen käyttöön. Ohjelmistopaketti sisältää seuraavat ohjelmat:

  • Microsoft Word 2007
  • Microsoft Excel 2007
  • Microsoft PowerPoint 2007
  • Microsoft Outlook 2007

Suositellut vaatimukset Microsoft Office 2007 Standard.

Tietokoneesi on täytettävä tietyt vaatimukset, jotta voit käyttää ohjelmia ongelmitta. Latausprosessi edellyttää 500 MHz:n prosessoria, 256 Mt RAM-muistia ja 2 Gt vapaata kiintolevytilaa. Ohjelmiston asentamiseen tarvitset Microsoft Windows 7-, Microsoft Windows Vista- tai Microsoft Windows XP SP3 -käyttöjärjestelmän
.Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla Microsoft Office 2007 Standard lataamisesta ennen ostamista. Ota yhteyttä henkilökuntaamme puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Jos haluat ostaa Microsoftin toimisto-ohjelmiston osoitteesta Office, mutta et ole varma, miten asennus toimii, autamme sinua.

Osta ohjelmisto halvalla ja säästä - asennus seuraaviin käyttöjärjestelmiin:

Microsoft Office 2007 Standard on yhteensopiva seuraavien kanssa: Windows XP (SP3, 32-bittinen), Windows Server 2003 SP2 (32-bittinen), Windows Vista (SP1, 32-bittinen/64-bittinen), Windows Server 2008 (SP1, 32-bittinen/64-bittinen), Windows 7 (SP1, 32-bittinen/64-bittinen) ja Windows 8 (SP1, 32-bittinen/64-bittinen), Windows 8.1 (SP1, 32-bittinen/64-bittinen), Windows 10 (SP1, 32-bittinen/64-bittinen). Voit asentaa ohjelmiston, jos sinulla on vähintään 3,5 gigatavua (Gt) kiintolevytilaa. Ohjelmiston optimaalinen toiminta ja mahdolliset erityisvaatimukset riippuvat käyttöjärjestelmästäsi ja järjestelmäkokoonpanostasi.

Jos sinulla on kysyttävää ohjelmistolisenssistä ja käytöstä, ota meihin yhteyttä.

Miksi sinun pitäisi ostaa Microsoft Office Standard 2007 -lisenssi?

Saat työsi tehtyä parhaalla mahdollisella tavalla riippumatta siitä, missä olet. Käytä monipuolista ohjelmistoa töissä tai kotona. Ei ole väliä, käyttävätkö he tietokonetta, puhelinta vai verkkoselainta. Excelin, PowerPointin ja Wordin oivaltavista päivityksistä selkeään Outlookin kautta saatavaan sähköpostinäkymään, Office 2007 Standard pitää sinut tuottavana. Voit tehdä vaikutuksen houkuttelevalla tekstillä Wordissa, luoda monimutkaisia laskelmia Excelissä tai tehdä vaikutuksen kiinnostavilla esityksillä PowerPointissa. Kun ostat Microsoft Office 2007 Standard, huomaat, millaisia mahdollisuuksia sinua odottaa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat