Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD
Tässä on tietoa Microsoft Office 2007 Standard online MLK downloadina saksaksi ja monilla muilla kielillä: Tuotetiedot: Microsoft Office 2007 Standard on ollut saatavilla kesäkuusta 2007 lähtien, ja se mahdollistaa jatkuvan tuottavan...
14,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE
Meiltä ostat halvalla Microsoft Office 2007 Enterprise - ladattavana täysversio ESD! Tässä on tietoa Microsoftista Office 2007 Enterprise online MLK downloadina saksaksi ja monilla muilla kielillä: Tuotetiedot: Microsoft Office 2007...
27,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2007 Professional Plus - kaikki sovellukset liike-elämän ammattilaisille yhdessä paketissa yhtenä lisenssinä MS Office 2007 - ja sen myötä myös painos 2007 Professional Plus - on virstanpylväs Office-pakettien...
21,90 € *

Mitkä ohjelmat sisältyvät ohjelmaan?

Mukana olevat ohjelmat eroavat toisistaan sen mukaan, minkä ohjelmistoversion valitset. Kerromme, mitkä sovellukset ovat käytettävissä ja mitä tehtäviä ne suorittavat.

Microsoft Word

Word on ylivoimaisesti maailman käytetyin tekstinkäsittelyohjelma. Se sisältyy Office-pakettiin sekä Windowsille että Macille. Ohjelma soveltuu yksityisen käytön lisäksi myös yrityskäyttöön.

Yksinkertaisesti sanottuna: Microsoft Wordissa on kaikki tarvittavat toiminnot, jotta kirjoitettu teos on valmis julkaistavaksi. Tekstin muotoilun lisäksi Wordilla voidaan muokata asiakirjoja myös graafisesti. Lisäksi ohjelma tukee hallinnollisia liiketoimintaprosesseja, kuten sarjakirjeiden luomista.

Microsoft Excel

Microsoft Excel on yleisimmin käytetty taulukkolaskentaohjelma. Voit luoda taulukoita, mutta myös suorittaa laajoja laskutoimituksia kaavojen ja funktioiden avulla. Tuloksia voidaan arvioida lajittelu-, ryhmittely- ja suodatustoimintojen sekä pivot-taulukoiden avulla, ja ne voidaan esittää graafisesti kaavioina.

Paremman yleiskuvan saamiseksi Excelissä on erilaisia työkirjoja, joissa on eri välilehtiä. Voit luoda 65 000 välilehteä työkirjaa kohti

Microsoft PowerPoint

PowerPoint on Microsoftin ohjelma, jolla voit luoda esityksiä. Kuten Word ja Excel, se on saatavilla Windowsille ja Macille.

Microsoft PowerPointia pidetään sivupainotteisena ohjelmana, sillä jokaiselle dialle on käytettävissä laajat suunnitteluvaihtoehdot. Suunnitteluvaihtoehdot ovat erittäin monipuoliset. Haluatko lisätä tekstiä, grafiikkaa, taulukoita ja kaavioita tai multimediasisältöä, kuten elokuvia ja ääniä, on täysin sinun päätettävissäsi. Dia-siirtymässä on lukuisia efektejä.

Microsoft Access

Muiden sovellusten tavoin MS Office Access on saatavana erillisenä toimistosovelluksena tai osana Office-pakettia. Ohjelmisto on saatavana vain Windowsille, ja se soveltuu erityisesti yrityksille. Accessilla voit pääasiassa luoda ja hallita tietokantasovelluksia. Näitä voidaan luoda sekä tietokoneen sovelluksina että selaimen sovelluksina. Tämän jälkeen tietokannat voidaan antaa asianomaisten kollegojen käyttöön.

Microsoft Publisher

Microsoft Publisher on työpöytäjulkaisuohjelmisto. Sitä käytetään painojulkaisujen, sähköpostiotsikoiden ja tuote-esittelyjen luomiseen. Myös onnittelukortteja ja kutsuja voidaan luoda. Ohjelma eroaa MS Wordista siinä, että tässä tapauksessa keskitytään ulkoasun muokkaamiseen.

Sovellus on suunnattu pienemmille yrityksille ja yksityisasiakkaille. Koska suunnittelumallit ovat jo mukana, sisältöä voidaan muokata ja julkaista nopeasti.

Microsoft Outlook

MS:n tuotevalikoimaa täydentää sähköpostipalvelu Outlook. Siellä voit vastaanottaa ja hallita sähköpostiviestejä heti, kun olet määrittänyt sähköpostiosoitteesi.

Sähköpostitoiminnon lisäksi käytössä on myös integroitu kalenteri, jossa kokoukset voidaan siirtää suoraan sähköpostista kyseiseen päivämäärään. Näin vältät virheet päivämäärän ja kellonajan siirrossa. Voit käyttää arkistoituja sähköposteja ja tapaamisia milloin tahansa - jopa ilman Internetiä.

Microsoft Office 2007: Markkinoille tulo ja kehitys

 • Vuonna 2005 julkistettiin uusi Office-versio koodinimellä "Office 12".
 • WinHEC-konferenssin (Windows Hardware Engineering Conference) yhteydessä Bill Gates esitteli Beta 2:n 23. toukokuuta 2006. Microsoftin beta-ohjelma oli saatavilla testausta varten. Toukokuun lopusta lokakuun 2006 loppuun versiota ladattiin 3,5 miljoonaa kertaa. Pelkästään Saksassa latauksia oli 500 000.
 • Syyskuun 14. päivänä 2006 esiteltiin Beta 2:n tekninen päivitys, joka sisälsi joitakin muutoksia käyttöliittymään. Lisäksi Beta 2 -version ohjelmavirheet on korjattu.
 • Betavaihe päättyi 30. lokakuuta 2006, ja sen jälkeen versiota ei voi enää ladata. Vain muutamaa päivää myöhemmin kehitys saatiin päätökseen, ja tuote luovutettiin valmistukseen. Office 2003:n seuraaja tuli markkinoille yksittäisille käyttäjille 30. tammikuuta 2007 samaan aikaan Windows Vista -käyttöjärjestelmän kanssa. Yritykset voivat hankkia sekä Office 2007:n että Windows Vistan jo marraskuussa 2006.
 • Sen seuraaja Office 2010 tuli markkinoille samannimisenä vuonna.
 • Microsoft lopetti 10. lokakuuta 2017 Office 2007:n teknisen tuen.

Nämä innovaatiot odottavat sinua

 • Ensimmäistä kertaa Office 2007:ssä ei ole tuttua valikkorakennetta ja tavallisia työkalurivejä. Tässä versiossa valikkorakenne on korvattu monitoimipalkilla, jota kutsutaan myös nauhaksi. Tämän etuna on, että komennot on ryhmitelty yhteen ja nämä puolestaan välilehtiin. Näin ohjelma selkeytyy ja voit valita halutut toiminnot nopeammin.
 • Toimistosovelluksen vakiovälilehtiä laajennetaan erilaisilla välilehdillä, jotka ovat käytettävissä asiayhteydestä riippuen. Niitä on kahta tyyppiä: Ohjelmavälilehdet, jotka voidaan valita vain tietyssä näkymätilassa, ja kontekstivälilehdet, jotka ovat käytettävissä esimerkiksi grafiikan, taulukoiden ja kaavioiden kanssa työskenneltäessä.
 • Toinen Office 2007: n uusi ominaisuus ovat niin sanotut live-esikatselukuvat. Muotoilutoiminnot, mallit ja mallit näkyvät reaaliaikaisessa esikatselussa asiakirjaikkunassa.
 • Tässä versiossa Microsoft ottaa käyttöön uuden XML:ään perustuvan standarditiedostomuodon (OpenXML). MS Officen aiemmat mallit voivat avata ja muokata muotoa ilmaisen muuntimen avulla.
 • Yhteensopivuustila mahdollistaa tallentamisen vanhoissa tiedostomuodoissa. Tämä tarkoittaa, että asiakirjoja voi lukea helposti myös vanhemmilla Office-versioilla Windowsille ja Macille.
 • Microsoft Office 2007 esittelee myös uuden vientimuodon (XPS), joka muistuttaa PDF:ää.

Mikä Office 2007 -versio sopii millekin käyttäjälle?

Wiresoft® tarjoaa Office 2007 -ohjelmistoa kolmena eri versiona. Näytämme, mitä niistä on saatavilla ja mikä sopii parhaiten suunnittelemaasi sovellukseen.

Professional Plus

Tämä versio sopii erityisesti yritysasiakkaille. Professional Plus helpottaa päivittäistä työtäsi toimistossa. Erilaisten helppojen ja intuitiivisten ohjelmien ansiosta voit helposti kartoittaa yrityksesi prosesseja ja varmistaa suuremman tehokkuuden. Monipuolinen toimisto-ohjelmistoratkaisu on yritysasiakkaiden ladattavissa, ja siinä on kaikki tunnetun Microsoft-tuotevalikoiman sovellukset.

Nämä ohjelmat ovat käytettävissä

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Access 2007
 • Microsoft Publisher 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Yritys

Olitpa sitten töissä tai kotona, Office 2007:n Enterprise-version avulla saat kaiken irti työstäsi missä tahansa oletkin. Sillä ei ole väliä, käytätkö tietokonetta, puhelinta vai verkkoselainta. Käytettävissä ovat samat ohjelmat kuin Professional Plus -ohjelmassa. Wiresoft® -verkkokaupassa saat täysversion yhden käyttäjän lisenssinä, jolla on toinen käyttöoikeus.

Standardi

Office Standard-2007 on suunnattu ensisijaisesti yksityisille käyttäjille ja pienyrityksille, jotka tarvitsevat valikoiman tuottavuustyökaluja. Standard-versio on toimisto-ohjelmisto, jossa on perusohjelmia, joiden avulla voit suorittaa tehtävät nopeasti ja helposti. Halusitpa sitten suunnitella asiakirjoja selkeästi, luoda laskentataulukoita tai esityksiä ja hallita sähköposteja, kalenterimerkintöjä ja yhteystietoja - kaikki on mahdollista.

Nämä ohjelmat ovat mukana:

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Miten asennan Office 2007:n Windows 10:een?

Office 2007:ää ei enää tueta, mutta voit silti asentaa ja käyttää sitä Windows 10:ssä. Näytämme sinulle vaiheittain, miten parhaiten edetään:

Asenna Microsoft Office 2007

 1. Aseta CD-levy asemaan. Jos ohjattu asennusohjelma ei käynnisty automaattisesti, siirry CD-asemaan ja valitse "SETUP.EXE".
 2. Sinulta kysytään tuoteavainta. Kirjoita se sisään. Tuoteavain löytyy yleensä CD-kotelossa olevasta tarrasta.
 3. Lue Microsoftin ohjelmistolisenssiehdot ja hyväksy ne. Napsauta nyt "Seuraava".
 4. Seuraa ohjeita. Kun olet asentanut Office 2007:n, voit sulkea ikkunan.

Aktivoi Microsoft Office 2007

Jotta kaikki Office-ohjelmat toimisivat edelleen ongelmitta, sinun on silti aktivoitava Office.

 1. Napsauta Microsoft Office -painiketta. Napsauta sitten "Asetukset" ja "Aktivoi Microsoft Office".

Sinun on myös tiedettävä seuraavat seikat

Microsoft Office 2007:ään ei ole enää tietoturvapäivityksiä, minkäänlaisia tukivaihtoehtoja tai suorituskyky- ja yhteensopivuuspäivityksiä. Palveluntarjoaja Microsoft lopetti nämä palvelut lokakuussa 2017. Kaikkia Office 2007 -ohjelmia on edelleen mahdollista käyttää. Turvallisuuspuutteita voi kuitenkin esiintyä. Löydä siis uudemmat ohjelmistopaketit, kuten Office 2013Office 2016 sekä Office 2019.

Applen tuotteiden omistajille on tarjolla myös Office for Mac. Olitpa sitten yksityiskäyttäjä, opiskelija tai yritys - löydät oikean painoksen jokaiselle sovellusalueelle.

Tilaa MS Office Wiresoftilta® - nopeasti ja mutkattomasti

Tilaa Office 2007 helposti Wiresoftin® verkkokaupasta! Meidän avullamme et hyödy ainoastaan edullisista hinnoista vaan myös ensiluokkaisista tuotteista. Ihmetteletkö, miksi ohjelmistolisenssit ovat meillä niin edullisia muihin toimittajiin verrattuna? Tähän kysymykseen on helppo vastata. Hankimme käytettyjä lisenssejä yritysostojen, fuusioiden tai maksukyvyttömyyksien yhteydessä ja tarjoamme niitä alennettuun hintaan. Käytettyjen ohjelmistojen kierrätysperiaate on kannattava sekä myyvien että ostavien yritysten kannalta. Suuri etu sinulle: Kaikkia Microsoft Office 2007-sovelluksia voi käyttää rajoituksetta!

Koska tavaroiden toimitus tapahtuu yksinomaan digitaalisesti, sinulle ei aiheudu lisäkustannuksia. MS Office -paketti on käytettävissäsi enintään 24 tunnin kuluttua. Maksa kätevästi valitsemallasi maksutavalla. Tarjoamme ennakkomaksun, PayPalin, luottokortin, välittömän pankkisiirron ja ostotilin.