Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE
Meiltä ostat halvalla Microsoft Office 2007 Enterprise - ladattavana täysversio ESD! Tässä on tietoa Microsoftista Office 2007 Enterprise online MLK downloadina saksaksi ja monilla muilla kielillä: Tuotetiedot: Microsoft Office 2007...
26,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD
Tässä on tietoa Microsoft Office 2007 Standard online MLK downloadina saksaksi ja monilla muilla kielillä: Tuotetiedot: Microsoft Office 2007 Standard on ollut saatavilla kesäkuusta 2007 lähtien, ja se mahdollistaa jatkuvan tuottavan...
13,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2007 Professional Plus - kaikki sovellukset liike-elämän ammattilaisille yhdessä paketissa yhtenä lisenssinä MS Office 2007 - ja sen myötä myös painos 2007 Professional Plus - on virstanpylväs Office-pakettien...
21,90 € *

Microsoft Office 2007 for Windows

Olitpa sitten toimistossa tai mukavassa kotitoimistossa - jotta voit työskennellä ammattimaisesti ja keskittyneesti tietokoneellasi, tarvitset sopivan toimisto-ohjelmistopaketin! Se sisältää tärkeimmät Microsoftin sovellukset , kuten Word, Excel, PowerPoint ja Outlook, joiden avulla voit suorittaa monenlaisia toimistotehtäviä.Office 2007 Professional Plus- ja Enterprise -versiot sisältävät myös Microsoftin tietokannan hallintajärjestelmän ja julkaisuohjelman. Microsoft tarjoaa ohjelmillaan erinomaisen työskentelypohjan sekä yrityksille että yksityisille käyttäjille. Tutustu laajaan Office-toimintoihin ja hyödy edullisista ohjelmistohinnoista! Wiresoft®  esittelee Office 2007:n, sen uudistukset, tuotteet ja sovellukset yksityiskohtaisesti.

lue lisää "

Mitkä ohjelmat sisältyvät Office Officeen?

Riippuen siitä, minkä ohjelmistoversion valitset, mukana tulevissa ohjelmissa on eroja. Kerromme, mitä sovelluksia on saatavilla ja mitä tehtäviä ne suorittavat.

Microsoft Word

Word on maailman ylivoimaisesti käytetyin tekstinkäsittelyohjelma. Se sisältyy Office-pakettiin sekä Windowsille että Macille. Ohjelma sopii paitsi yksityiskäyttöön myös yrityskäyttöön.

Yksinkertaisesti sanottuna: Microsoft Wordissa on kaikki tarvittavat toiminnot, joilla kirjallisesta työstä saadaan julkaisukelpoinen. Tekstin muotoilun lisäksi Wordilla voi muokata asiakirjoja myös graafisesti. Lisäksi ohjelma tukee hallinnollisia liiketoimintaprosesseja, kuten sarjakirjeiden luomista.

Microsoft Excel

Microsoft Excel on yleisimmin käytetty taulukkolaskentaohjelma. Sillä voi paitsi luoda taulukoita, myös tehdä laajoja laskutoimituksia kaavojen ja funktioiden avulla. Tuloksia voidaan arvioida lajittelu-, ryhmittely- ja suodatustoimintojen sekä pivot-taulukoiden avulla ja esittää graafisesti kaavioina.

Paremman yleiskuvan saamiseksi Excelissä on erilaisia työkirjoja, joissa on erilaisia välilehtiä. Voit luoda 65 000 välilehteä työkirjaa kohti

Microsoft PowerPoint

PowerPoint on Microsoftin ohjelma, jolla voit luoda esityksiä. Kuten Word ja Excel, se on saatavilla Windowsille ja Macille.

Microsoft PowerPointia pidetään sivupainotteisena ohjelmana, sillä jokaiselle dialle on tarjolla laajat suunnitteluvaihtoehdot. Suunnitteluvaihtoehdot ovat hyvin monipuoliset. Haluatko lisätä tekstiä, grafiikkaa, taulukoita ja kaavioita tai multimediasisältöä, kuten elokuvia ja ääniä, on täysin sinun päätettävissäsi. Diojen siirtymiä varten on lukuisia efektejä.

Microsoft Access

Muiden sovellusten tavoin MS Office Access on saatavana erillisenä toimistosovelluksena tai osana Office-pakettia. Ohjelmisto on saatavana vain Windowsille, ja se soveltuu erityisesti yrityksille. Accessilla voit lähinnä luoda ja hallita tietokantasovelluksia. Niitä voidaan luoda sekä tietokoneen sovelluksina että selaimen sovelluksina. Sen jälkeen tietokannat voidaan saattaa asianomaisten kollegojen käyttöön.

Microsoft Publisher

Microsoft Publisher on työpöytäjulkaisuohjelma. Sillä luodaan painettuja julkaisuja, sähköpostiotsikoita ja tuote-esittelyjä. Myös onnittelukortteja ja kutsuja voidaan luoda. Ohjelma eroaa MS Wordista siinä, että tässä tapauksessa pääpaino on ulkoasun muokkaamisessa.

Sovellus on suunnattu pienemmille yrityksille ja yksityisasiakkaille. Koska suunnittelumallit ovat valmiiksi mukana, sisältöä voidaan muokata ja julkaista nopeasti.

Microsoft Outlook

MS:n tuotevalikoimaa täydentää sähköpostipalvelu Outlook. Siellä voit vastaanottaa ja hallita sähköpostiviestejä heti, kun olet määrittänyt sähköpostiosoitteesi.

Sähköpostitoiminnon lisäksi palvelussa on myös integroitu kalenteri, jossa tapaamiset voidaan siirtää suoraan sähköpostista kyseiseen päivämäärään. Näin vältät virheet päivämäärän ja kellonajan siirrossa. Voit käyttää arkistoituja sähköposteja ja tapaamisia milloin tahansa - myös ilman Internetiä.

Microsoft Office 2007: Markkinoille tulo ja kehitys

 • Vuonna 2005 julkistettiin uusi Office-versio koodinimellä "Office 12".
 • WinHEC (Windows Hardware Engineering Conference) -konferenssin yhteydessä Bill Gates esitteli Beta 2:n 23. toukokuuta 2006. Microsoftin beta-ohjelma annettiin testattavaksi. Toukokuun lopusta lokakuun loppuun 2006 versiota ladattiin 3,5 miljoonaa kertaa. Pelkästään Saksassa latauksia oli 500 000.
 • Syyskuun 14. päivänä 2006 esiteltiin Beta 2:n tekninen päivitys, joka sisälsi joitakin muutoksia käyttöliittymään. Lisäksi Beta 2 -version ohjelmavirheet korjattiin.
 • Betavaihe päättyi 30. lokakuuta 2006, ja sen jälkeen versiota ei voi enää ladata. Vain muutamaa päivää myöhemmin kehitys saatiin päätökseen, kun versio luovutettiin valmistukseen. Office 2003:n seuraaja ilmestyi markkinoille yksittäisille käyttäjille 30. tammikuuta 2007 samaan aikaan Windows Vista -käyttöjärjestelmän kanssa. Yritykset saattoivat hankkia sekä Office 2007:n että Windows Vistan jo marraskuussa 2006.
 • Jatko-osa Office 2010 tuli markkinoille samannimisenä vuonna.
 • 10. lokakuuta 2017 Microsoft lopetti teknisen tuen Office 2007:lle.

Nämä uudistukset odottavat sinua

 • Ensimmäistä kertaa Office 2007:ssä ei ole tuttua valikkorakennetta ja tavallisia työkalurivejä. Tässä versiossa valikkorakenne on korvattu monitoimipalkilla, jota kutsutaan myös nauhaksi. Tämän etuna on, että komennot on ryhmitelty yhteen ja nämä puolestaan välilehtiin. Tämä tekee ohjelmasta selkeämmän ja voit valita halutut toiminnot nopeammin.
 • Toimistosovelluksen Standard välilehdet on laajennettu erilaisilla bullet-pisteillä, jotka ovat käytettävissä asiayhteydestä riippuen. Niitä on kahta tyyppiä: Ohjelmavälilehtiä, jotka voi valita vain tietyssä näkymätilassa, ja kontekstivälilehtiä, jotka ovat käytettävissä esimerkiksi työskenneltäessä grafiikan, taulukoiden ja kaavioiden kanssa.
 • Toinen uusi ominaisuus Office 2007: ssä ovat niin sanotut live-esikatselut. Muotoilutoiminnot, mallit ja mallit näkyvät reaaliaikaisena esikatseluna asiakirjaikkunassa.
 • Tämän version myötä Microsoft esittelee uuden XML:ään perustuvan Standard-tiedostomuodon (OpenXML). MS Officen aiemmissa malleissa formaattia voi avata ja muokata ilmaisen muuntimen avulla.
 • Yhteensopivuustila mahdollistaa tallentamisen vanhoissa tiedostomuodoissa. Tämä tarkoittaa, että asiakirjoja voi lukea helposti myös vanhemmilla Office-versioilla Windowsille ja Macille.
 • Microsoft Office 2007 esittelee myös uuden PDF:ää muistuttavan vientimuodon (XPS).

Mikä Office 2007 -versio sopii millekin käyttäjälle?

Wiresoft® tarjoaa Office 2007 -ohjelmistoa kolmena eri versiona. Näytämme, mitkä niistä ovat saatavilla ja mikä sopii parhaiten suunnittelemaasi sovellukseen.

Professional Plus

Tämä versio sopii erityisesti yritysasiakkaille. Professional Plus helpottaa päivittäistä työtäsi toimistossa. Erilaisten helppojen ja intuitiivisten ohjelmien ansiosta voit helposti kartoittaa yrityksesi prosesseja ja varmistaa suuremman tehokkuuden. Monipuolinen toimisto-ohjelmistoratkaisu on yritysasiakkaiden ladattavissa, ja siinä on kaikki tunnetun Microsoft-tuotevalikoiman sovellukset.

Nämä ohjelmat ovat käytettävissä

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Access 2007
 • Microsoft Publisher 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Enterprise

Olitpa sitten töissä tai kotona - Office 2007:n Enterprise-version avulla voit tehdä työsi missä tahansa parhaalla mahdollisella tavalla. Ei ole väliä, käytätkö tietokonetta, puhelinta vai verkkoselainta. Käytettävissä ovat samat ohjelmat kuin Professional Plus -versiossa. Wiresoft® -palvelun avulla saat täysversion yhden käyttäjän lisenssinä, jolla on toinen käyttöoikeus.

Standard

Office-Standard-2007 on suunnattu ensisijaisesti yksityiskäyttäjille ja pienyrityksille, jotka tarvitsevat valikoiman tuottavuustyökaluja. Versio Standard on toimisto-ohjelmisto, jossa on perusohjelmia, joiden avulla voit suorittaa tehtävät nopeasti ja helposti. Halusitpa sitten suunnitella asiakirjoja selkeästi, luoda taulukkolaskentataulukoita tai esityksiä sekä hallita sähköposteja, kalenterimerkintöjä ja yhteystietoja - kaikki on mahdollista.

Nämä ohjelmat sisältyvät:

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Miten asennan Office 2007:n Windows 10:een?

Office 2007:ää ei enää tueta, mutta voit silti asentaa ja käyttää sitä Windows 10:ssä. Näytämme vaihe vaiheelta, miten parhaiten toimitaan:

Asenna Microsoft Office 2007

 1. Aseta CD-levy asemaan. Jos asennusvelho ei käynnisty automaattisesti, siirry CD-asemaan ja valitse "SETUP.EXE".
 2. Sinulta kysytään tuoteavainta. Syötä se. Tuoteavain löytyy yleensä CD-kotelossa olevasta tarrasta.
 3. Lue Microsoftin ohjelmistolisenssiehdot ja hyväksy ne. Napsauta nyt "Next" (Seuraava).
 4. Seuraa kehotteita. Kun olet asentanut Office 2007:n, voit sulkea ikkunan.

Microsoft Office 2007:n aktivointi

Jotta kaikki Office-ohjelmat toimisivat jatkossakin ongelmitta, sinun on vielä aktivoitava Office.

 1. Napsauta Microsoft Office -painiketta. Napsauta sitten "Asetukset" ja "Aktivoi Microsoft Office".

Sinun tulisi myös tietää seuraavat asiat

Microsoft Office 2007:ään ei ole enää tietoturvapäivityksiä, minkäänlaisia tukivaihtoehtoja tai suorituskyky- ja yhteensopivuuspäivityksiä. Palveluntarjoaja Microsoft lopetti nämä palvelut lokakuussa 2017. Kaikkia Office 2007 -ohjelmia on edelleen mahdollista käyttää. Tietoturva-aukkoja voi kuitenkin esiintyä. Tutustu siksi uudempiin ohjelmistopaketteihin, kuten Office 2013, Office 2016 sekä Office 2019.

Applen tuotteiden omistajille on tarjolla myös Office for Mac. Olitpa sitten yksityiskäyttäjä, opiskelija tai yritys - löydät oikean painoksen jokaiseen sovellusalueeseen.

Tilaa MS Office Wiresoftilta® - nopeasti ja mutkattomasti

Tilaa Office 2007 helposti Wiresoftin® verkkokaupasta! Meillä et hyödy ainoastaan edullisista hinnoista, vaan myös ensiluokkaisista tuotteista. Ihmetteletkö, miksi ohjelmistolisenssit ovat meillä niin edullisia muihin toimittajiin verrattuna? Tähän kysymykseen on helppo vastata. Hankimme käytettyjä lisenssejä yritysostojen, fuusioiden tai maksukyvyttömyyksien yhteydessä ja tarjoamme ne alennettuun hintaan. Käytettyjen ohjelmistojen kierrätysperiaate kannattaa sekä myyville että ostaville yrityksille. Suuri etu sinulle: kaikkia Microsoft Office 2007 -sovelluksia voi käyttää rajoituksetta!

Koska tavaroiden toimitus tapahtuu yksinomaan digitaalisesti, sinulle ei aiheudu lisäkustannuksia. MS Office -paketti on käytettävissäsi enintään 24 tunnin kuluttua. Maksa kätevästi valitsemallasi maksutavalla. Tarjoamme ennakkomaksun, PayPalin, luottokortin, välittömän pankkisiirron ja ostoksen tilille.