Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD
SQL Server 2012 Standard Erityisiä vahvuuksia ovat liiketoiminnan älykkyysosajärjestelmät ja kriittiset sovellukset sekä pilven integrointi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Virtualisointi kuvaa prosessia, jossa loppukäyttäjillä on...
260,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2012 Enterprise SQL Server 2012 on merkittävä tuotejulkaisu, jossa on monia uusia ominaisuuksia: Toimintakriittisten sovellusten luotettavuus korkeamman saatavuuden, salamannopeiden kyselyiden ja kehittyneiden...
3 695,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE
Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Osta palvelin: Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Tarvitset hyvän tietokannan hallintajärjestelmän, jotta voit seurata jatkuvasti liiketoimintaprosessejasi ja optimoida ne. Jos...
2 618,90 € *

Microsoft SQL Server 2012: Tiedonhallinnan perusta

Johdanto: SQL Server 2012 yhdellä silmäyksellä

Microsoft SQL Server 2012 on kattava data-alusta ja tehokas relaatiotietokannan hallintajärjestelmä, joka soveltuu monenlaisiin tiedonhallinta- ja analyysitehtäviin. Sen käyttöönoton myötä on otettu käyttöön tärkeitä toimintoja, jotka ovat parantaneet merkittävästi yrityksen tietojen suorituskykyä, saatavuutta ja laajennettavuutta.

SQL Server 2012:n tärkeimmät ominaisuudet

SQL Server 2012:lle on ominaista AlwaysOn-saatavuusryhmät, parannettu suorituskyky, raportointipalvelut ja integraatiopalvelut. Lisäksi se tarjoaa syvän integraation Microsoftin pilvialustan, Azuren, kanssa, mikä tukee hybridiympäristöjä.

Suorituskyky ja hallinta

Suorituskyvyn parannukset

SQL Server 2012:n suorituskykyä on parannettu merkittävästi ottamalla käyttöön ominaisuuksia, kuten saraketietokantaindeksit, jotka nopeuttavat kyselyjä, ja optimoimalla Query Planneria.

Hallintatoiminnot

SQL Server Management Studiota (SSMS) ja muita hallintatyökaluja on parannettu SQL Server 2012:ssa, jotta tietokantojen hallinta olisi helpompaa ja tehokkaampaa.

Käytettävyys ja palautus

AlwaysOn-saatavuusryhmät

Yksi SQL Server 2012:n tärkeimmistä uudistuksista oli AlwaysOn-saatavuusryhmien käyttöönotto, joka tarjoaa aiempia versioita paremmat käytettävyys- ja palautusominaisuudet.

Parannetut varmuuskopiointivaihtoehdot

Uusien ja parannettujen varmuuskopiointivaihtoehtojen ansiosta organisaatiot voivat varmistaa, että niiden tiedot ovat suojattuja myös vikatilanteissa.

Liiketoimintatiedustelun kehittäminen

Raportointi ja analysointi

SQL Server 2012:ssa parannettiin raportointipalveluita, joiden avulla voidaan luoda kattavampia ja käyttäjäystävällisempiä raportteja. Power View ja PowerPivot otettiin käyttöön itsepalvelu-BI:n vahvistamiseksi.

Tietovarastointi

Tietovarastointiominaisuuksia on vahvistettu parantuneilla ETL (extract, transform and load) -ominaisuuksilla ja integroinnilla muihin Microsoftin tuotteisiin.

Pilvivalmius

Azure-yhteensopivuus

Saumaton integrointi Azuren kanssa mahdollisti sen, että organisaatiot voivat laajentaa tietokantaratkaisuja pilvessä ja hyötyä pilven skaalautumisen eduista.

Johtopäätös: SQL Server 2012:n vaikutus

Microsoft SQL Server 2012 on edelleen tärkeä osa monia yritysympäristöjä. Se tarjoaa vankan perustan sovelluksille, jotka edellyttävät luotettavaa tiedonhallintaa ja analysointia. Vaikka uudempia versioita on saatavilla, SQL Server 2012 on edelleen hyväksi havaittu valinta organisaatioille, jotka etsivät kypsää teknologiaa, jossa on kattava ominaisuusvalikoima.

Luokat