Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10005
 • 79P-03549
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
36,90 € * 39,90 € * (7,52% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


MS Office Edition 2010 Professional Plus -palvelun avulla liike-elämän ammattilaiset saavat kaikki Microsoftin ohjelmat yhdeksi paketiksi, sillä salkku sisältää kaikki ohjelmat ja toiminnot, joita he tarvitsevat työskentelyyn kaikilla liiketoiminnan aloilla: alkaen Word 2010:n avulla eri vastaanottajille tarkoitettujen tekstien luomisesta ja Excel 2010:n avulla monimutkaisten tietojen analysoinnista, Outlook 2010:n avulla tapahtuvasta viestinnästä työntekijöiden ja liikekumppaneiden kanssa sekä tehtävien suunnittelusta, mukaan lukien esitysten ja raporttien laatiminen PowerPoint 2010 -ohjelmalla sekä muistiinpanojen tekeminen ja ideoiden jakaminen OneNote 2010 -ohjelmalla, aina monipuolisiin painetun ja verkkomedian julkaisuihin Publisher 2010 - plus -ohjelmalla: Access 2010 laajoihin tietokantasovelluksiin ja InfoPath 2010 lomakkeiden luomiseen kaikkiin käyttötarkoituksiin - kaikki yhdistettynä Office 2010 Professional Plus -ohjelmassa, jonka työpöydän käyttöliittymässä on myös uudistettu ulkoasu, ja ohjelmat ovat entistä intuitiivisempia käyttää.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2010 Professional Plus - kattava paketti liiketoiminnan ammattilaisille ostoversiona

MS Office-Edition 2010 -palvelun avulla Professional Plus liike-elämän ammattilaisilla on kaikki Microsoft-ohjelmat niputettuna yhteen pakettiin, sillä portfolio sisältää kaikki ohjelmat ja toiminnot, joita he tarvitsevat työskennelläkseen kaikilla liiketoiminnan aloilla: alkaen Word 2010:n avulla eri vastaanottajille tarkoitettujen tekstien luomisesta ja Excel 2010:n avulla monimutkaisten tietojen analysoinnista, viestinnästä työntekijöiden ja liikekumppaneiden kanssa sekä Outlook 2010:n avulla tapahtuvasta tehtäväsuunnittelusta, mukaan lukien PowerPoint 2010:n avulla tapahtuva esitysten ja raporttien suunnittelu ja OneNote 2010:n avulla tapahtuva muistiinpanojen tekeminen ja ideoiden jakaminen, sekä monipuoliset julkaisut painetussa muodossa ja verkkomediassa Publisher 2010: n avulla - plus: Access 2010 laajoihin tietokantasovelluksiin ja InfoPath 2010 lomakkeiden luomiseen mihin tahansa sovellustarkoitukseen - kaikki yhdistyvät osoitteessa Office 2010 Professional Plus, jonka työpöydän käyttöliittymässä on myös modernisoitu ulkoasu, ja ohjelmat ovat entistäkin intuitiivisempia käyttää.

Office Edition 2010 Professional Plus on nyt säännöllisesti saatavilla vain volyymilisenssinä, sillä sitä käyttävät vain suuret yritykset, joilla on paljon työasemia. Wiresoft tarjoaa kuitenkin painosta käytettynä ohjelmistona myös yksittäisenä lisenssinä, joten yksittäiset käyttäjät voivat myös ostaa Professional Plus 2010 ja käyttää kaikkia siihen sisältyviä ohjelmia.

MS Office -ohjelman 2010-version ostamisessa on monille ostajille se suuri etu, että sitä tukee edelleen Microsoftin käyttöjärjestelmä Windows 7, jota käytetään edelleen usein, joten tämä yhteensopivuus on oston kannalta ratkaiseva tekijä. Wiresoft Onlineshopista saat Office 2010 Professional Plus ostoversion lisäksi myös muita versioita tästä versiosta sekä muita Office- paketteja. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään yksittäiset ohjelmat ja niiden innovaatiot osoitteessa Office 2010 Professional Plus.

MS Office 2010 Professional Plus - liiketoimintaosaaminen yhdistettynä yhteen pakettiin

Hyväksi todettujen Office-ohjelmien Word, Excel, PowerPoint ja Outlook lisäksi Professional Plus 2016 sisältää digitaalisen muistikirjan OneNote ja DTP-ohjelman Microsoft Publisherin lisäksi myös Access 2010 ja InfoPath. Erityisesti jälkimmäiset sovellukset ovat välttämättömiä kaupallisissa sovelluksissa.

Yleiskatsaus kaikkiin MS Office Edition 2010 Professional Plus -ohjelmiin:

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Publisher 2010
 • Access 2010
 • InfoPath 2010

Word 2010

Klassinen ohjelmisto tekstinkäsittelyyn on, lisäksi monet osoittautuneet ominaisuudet ja toiminnot 2010-versio jälleen joitakin uusia tarjota luoda asiakirjoja ja kirjeitä muotoilussa lähes mihin tahansa sovellukseen:

 • Uusi XML-tiedostomuoto tekee Word-dokumenteista kompaktimpia sekä turvallisempia ja yhteensopivampia.
 • Yksittäiset toimintoalueet on järjestetty selkeästi välilehdiksi uudessa nauhassa. Niitä voidaan mukauttaa omiin tarpeisiisi: laajentaa, pienentää ja jopa piilottaa.
 • Uusi Backstage-näkymä sisältää tietoja avoimesta asiakirjasta.
 • Wordiin sisältyviä malleja voidaan muokata muutamalla napsautuksella ja tallentaa uudeksi henkilökohtaiseksi oletusmalliksi.
 • Käyttäjät, jotka haluavat työskennellä hiiren sijaan näppäimistön pikanäppäimillä, voivat käyttää tavallisia Word-toimintoja myös tätä kautta.
 • Valikkokohdassa "Asiakirjan tarkistus" voidaan säätää oikeinkirjoituksen tarkistuksen eri vaihtoehtoja.
 • Kirjoittaja voi luovuttaa asiakirjoja vain muille käyttäjille yhteistä muokkausta varten, ja heidän tekemänsä muutokset ja kommentit näkyvät asiakirjassa, ja ne voidaan hyväksyä tai hylätä napsauttamalla.
 • Ohjattu yhdistelmäkirjetoiminto helpottaa yhdistelmäkirjeiden tai -lähetysten luomista. Osoitteita voidaan tuoda myös Outlookista tietolähteenä.

Excel 2010

Klassinen laskentaohjelmisto tarjoaa kaiken tarvittavan erityisen suurten taulukoiden tietojen analysointiin ja suodattamiseen - ja tässä versiossa myös uusia toimintoja ja työkaluja:

 • Excel 2010 tukee nyt seuraavia formaatteja: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla sekä .xlw.
 • Asetukset ja toiminnot, jotka aiemmin olivat hajallaan lukuisissa alivalikoissa, on nyt ryhmitelty selkeästi uuteen nauhaan.
 • Niin sanotuilla kipinälinjoilla kaavioita voidaan lisätä yhteen Excel-soluun.
 • Tietoviipaleet tarjoavat painikkeet suurten tietomäärien suodattamiseen sekä tavallisissa että pivot-taulukoissa, ja ne ilmaisevat myös suodattimen nykyisen tilan.
 • Tietolehtien aiempia versioita voidaan käyttää uudelleen version palautuksen avulla.
 • Backstage-välilehti sisältää tietoja avoimesta työkirjasta, mukaan lukien käyttöoikeudet ja jakamiset sekä aiemmat versiot.

PowerPoint 2010

PowerPointilla voidaan luoda informatiivisia esityksiä lähes mille tahansa kohderyhmälle. Sovellus tukee käyttäjiä käytännön toiminnoilla ja malleilla, ilman paljon kokemusta voi olla ammattimaisesti suunniteltuja dioja, joissa on tekstiä, grafiikkaa, kuvia ja videoita. Uutta PowerPoint 2010:ssä:

 • PowerPoint tukee XML-muotoa, joka ei ole vain kompaktimpi, vaan myös luotettavampi ja turvallisempi, ja se käyttää myös ZIP-pakkaustekniikkaa.
 • Kaikki esitysdian elementit on nyt integroitu suoraan asiakirjaan, mikä mahdollistaa paljon sujuvamman ja viiveettömän toiston.
 • Ohjelmaan integroidussa SmartArt-grafiikassa on dynaamisia tehosteita monipuolisempaa suunnittelua varten.
 • Myös videoita ja musiikkia voidaan integroida, ja käytettävissä on erilaisia toistovaihtoehtoja.

Outlook 2010

Suosittu sähköpostiohjelma täydentää Office -versiossa 2010 myös sähköpostien lähettämiseen sekä yhteystietojen, tapaamisten ja projektien hallintaan tarkoitettuja toimintoja lisäominaisuuksilla, jotka mahdollistavat kattavan viestinnän kaikilla osa-alueilla:

 • Viestit voidaan varustaa sähköpostisignaatiolla klassisten tekstien, kuvien tai logojen lisäksi - mukaan lukien käsinkirjoitetun allekirjoituksen näyttäminen - ja myös sähköinen käyntikortti voidaan integroida.
 • Sähköpostit voidaan lajitella keskustelujen mukaan, jotka voivat olla aiheita tai aiheita, mikä luo paremman yleiskuvan postilaatikkoon. Lajittelua voidaan käyttää myös viestien poistamiseen.
 • Hakutoiminto vakuuttaa parannetuilla suodatusvaihtoehdoilla, jotka sisältävät myös luokat.
 • QuickSteps-toiminnot ovat yhteenveto tyypillisistä, usein käytetyistä rutiinitehtävistä, joten myös tyypilliset prosessit voidaan automatisoida.

OneNote 2010

OneNote on sähköinen muistikirja - mutta tarjoaa paremman yleiskuvan verrattuna pieniin muistikirjoihin ja kirjoihin. Pilvipalvelun kautta siihen tallennettuja muistiinpanoja voidaan käyttää myös yhteistyöhön kollegoiden kanssa, ja ne ovat siten käytettävissä missä ja milloin tahansa. OneNote vakuuttaa myös näillä uusilla ominaisuuksilla:

 • Kun luot uuden muistikirjan, se sisältää automaattisesti jo välilehdet "Yleistä" ja "Muistiinpanot" sekä välilehdet "Yritystoiminta", "Yleisimmät käyttötarkoitukset" ja "Uutiset".
 • Luodut muistikirjat voidaan jakaa halutulla tavalla lisäosioihin, ja niitä voidaan myös muuttaa milloin tahansa uudelleen.
 • Voit myös luoda tyhjiä sivuja, jotka voidaan tarvittaessa nimetä uudelleen tai jakaa myöhemmin.

Publisher 2010

Pöytäjulkaisuohjelmisto on suunniteltu luomaan korkealaatuisia julkaisuja, jotka ovat sekä painokelpoisia että ammattimaisia verkkokäyttöön.

 • Tähän tarkoitukseen on saatavilla suuri määrä malleja: käyntikorteista ja kutsuista yrityspostituksiin - myös verkossa sähköpostitiedotteita - ja esitteistä laajoihin luetteloihin.
 • Kaikkia mukana toimitettuja malleja voi muokata ja tallentaa uudelleenkäyttöä varten.
 • Paikallisesti saatavilla olevien kuvien lisäksi voidaan lisätä suoraan myös Office.com-sivuston leikekuvatiedostoja ja kuvatiedostoja Internetistä.
 • Tekstien ja grafiikan graafiseen muokkaukseen on käytettävissä erilaisia tehosteita, kuten varjo- ja valoefektejä sekä 3D-ilmiöitä.

Access 2010

Microsoft Access on kattava tietokantaratkaisu ammattilaisille ja aloittelijoille, jotka voivat jäsentää suuria tietomääriä optimaalisesti ja asettaa ne eri sovellusten käyttöön. Tehokas ohjelma tarjoaa laajan valikoiman työkaluja, modulaarisia komponentteja ja malleja, joiden avulla voit suunnitella tietokantoja yksittäisiä sovelluksia varten välittömästi:

 • Uudet muotoilutoiminnot tukevat ammattimaisten lomakkeiden luomista.
 • Ehdollisen muotoilun sääntöjen luominen, muokkaaminen ja hallinta tapahtuu keskitetyssä näkymässä.
 • Uutta Backstage-näkymää voidaan käyttää tietokannan Internet-yhteensopivuuden keskitettyyn tarkistamiseen, taulukkosuhteiden määrittämiseen ja lukuisiin muihin toimintoihin.
 • IntelliSense tukee yksinkertaistettua ilmaisugeneraattoria kaavoja ja lausekkeita luotaessa, mikä vähentää virheitä.
 • Uusi makrosuunnittelija tekee monimutkaisemman logiikan soveltamisesta entistä intuitiivisempaa, ja tietokantasovelluksia voidaan laajentaa milloin tahansa.
 • Tietoja voidaan tuoda useista ulkoisista lähteistä, kuten Microsoft Excelistä, SQL Serveristä ja Outlookista sekä muista Access-tietokannoista.
 • Microsoft SharePoint Server 2010:n käyttäjät voivat myös asettaa tietokantoja saataville verkossa Internetissä Access Services -ominaisuuden avulla. Myös käyttäjät, joilla ei ole Access-asiakasohjelmaa, voivat avata Web-lomakkeita ja raportteja selaimessa.

InfoPath 2010

InfoPath on monipuolinen liiketoimintatyökalu, jolla voit luoda mukautettuja lomakkeita, jotka nopeuttavat ja standardoivat tietojen keräämistä ja järjestämistä. Yritykset, IT-osastot ja kehittäjät voivat käyttää sisäänrakennettuja vakiokomponentteja ja joustavia ohjaimia suunnitellakseen lomakkeita liiketoimintasovelluksia, ajanseurantaa, kyselyitä ja paljon muuta varten, ja asettaa ne saataville yhteiseen paikkaan.

 • InfoPath sisältää InfoPath Designer 2010:n, jolla voi suunnitella valmiita lomakkeita, joissa on valmiita elementtejä, valmiita sääntöjä ja muuta, InfoPath Filler 2010:n, joka nopeuttaa täyttämistä, ja InfoPath Forms Services -palvelun, joka mahdollistaa lomakkeiden käyttöönoton Web-sivustolla.
 • Paikallisen käytön lisäksi InfoPath-lomakkeet voidaan suunnitella selainyhteensopiviksi, jotta ne toimivat SharePointin kautta muiden tietokantojen tai verkkopalvelujen kanssa.
 • SharePoint Server 2010 -yhteyden kautta lomakkeet voivat olla vuorovaikutuksessa myös ulkoisten tietojen kanssa, esimerkiksi ohjata työnkulkuja automaattisesti ja parantaa verkkosivuja.

MS Office 2010:n järjestelmävaatimukset Professional Plus

Office 2010 Professional Plus on ladattavissa kahtena versiona: 32-bittinen ja 64-bittinen. Käytössä olevasta käyttöjärjestelmästä riippuen suositellaan jompaakumpaa versiota. 32-bittinen PC-versio asennetaan oletusarvoisesti, jotta vältetään 64-bittisen version yhteensopivuusongelmat vanhempien tietokoneiden tai käyttöjärjestelmien kanssa. 64-bittisessä versiossa on 4 Gt muistia, mikä on eduksi, kun työskentelet vähintään 2 Gt:n kokoisten Excel-tiedostojen kanssa. Uusi nauhakäyttöliittymä vaatii myös enemmän tilaa kiintolevyltä kuin edellinen versio. Yleisesti ottaen sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7 - enintään Windows 10 tai vähintään Windows Server 2003
 • Suoritin: vähintään 500 MHz - jotta voit käyttää kaikkia Outlookin toimintoja, 1 GHz on suositeltavaa
 • Muisti: vähintään 256 Mt RAM-muistia - Outlook-palvelujen käyttöön suositellaan 512 Mt:n muistia
 • Kiintolevytila: vähintään 3,5 GB
 • Kuvan resoluutio: vähintään 1 024 x 576, vähintään DirectX9c-kiihdytyksellä varustettu näytönohjain

Osta MS Office 2010 Professional Plus halvalla Wiresoftin verkkokaupasta

Kuten jo mainittiin, Microsoftin 2010 Professional Plus Editionia ei ole saatavana perinteisessä kaupassa yksittäisenä lisenssinä, vaan sitä tarjotaan tai tarjottiin vain yrityksille volyymilisensseinä. Wiresoft-verkkokaupasta voit ostaa Office 2010 Professional Plus -ohjelmiston yhden käyttäjän lisenssinä ja ilman muita tilausvelvoitteita, joten Wiresoftilta ostaessasi sinulle aiheutuu kustannuksia vain kerran, kun ostat ohjelman täysversion, joka tarjoaa saman ohjelmakokonaisuuden kuin alkuperäinen Office -tilavuuslisenssi.

Syy: Käytettävissä oleva Office 2010 Professional Plus Editionin yhden käyttäjän lisenssi oli aiemmin osa erään yrityksen käyttämää volyymilisenssiä. Volyymilisenssin oston yhteydessä tämä sisältää oikeuden myydä ylijäämäohjelmistolisenssejä tai koko volyymilisenssiä edelleen - riippumatta siitä, onko koko volyymilisenssiä käytetty osittain vai kokonaan. Myynnin jälkeen tämä jaetaan ja muunnetaan yksittäisiksi lisensseiksi, joita kutsutaan sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Jaolla ei ole vaikutusta Office 2010 Professional Plus Editionin toiminnallisuuteen tai siihen sisältyvien ohjelmien laajuuteen.

Osta ohjelmistot aina turvallisesti Wiresoftilta: MS Office 2010 Professional Plus ei ole saatavana Wiresoft Shopista vain erityisen edulliseen hintaan - ostosi on myös kätevä välittömän latauksen kautta ja samalla turvallinen: koska Wiresoft myy vain sellaisia versioita Office Professional Plus tai muista Office-versioista tai -versioista, jotka ovat identtisiä vastaavien alkuperäisten Microsoft-tuotteiden kanssa; lisäksi ne ovat peräisin laillisista lähteistä Euroopassa sijaitsevista yrityksistä. Voit asentaa Office 2010 Professional Plus -ohjelmiston tietokoneellesi heti, kun olet suorittanut ostoprosessin ja ladannut sen onnistuneesti - se aktivoidaan mukana toimitetulla lisenssiavaimella, joka on voimassa yhden lisenssin ajan.

Tämän Office 2010 Professional Plus Editionin ostaminen käytettynä Wiresoft Software Shopista ei aiheuta sinulle mitään oikeudellista riskiä, koska käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on laillisesti sallittua, mikä on vahvistettu myös lukuisissa tuomioissa.

Käytettyjen ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on asiakkaille edullinen tapa käyttää Office-versioita, kuten Professional Plus 2010. Asiakkaitamme ovat siis itsenäiset ammatinharjoittajat sekä yksityishenkilöt ja pk-yritykset, jotka kaikki hyötyvät edullisesta ohjelmistotarjonnastamme!

Wiresoft Software-Shopista löydät Office-Edition 2010 Professional Plus lisäksi myös muita versioita sekä muita Microsoft-ohjelmia edullisena ostoversiona ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai mistä tahansa muusta Microsoftin Office -ohjelmistosta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS"
9.5.2019

Super!

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat