Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10551
  • VS6-ENT-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
1 802,90 € * 2 001,90 € * (9,94% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"

VMware vSphere 6 Enterprise: maksimaalinen virtualisointi, minimaalinen monimutkaisuus

VMware vSphere 6 Enterprise on alan johtava virtualisointityökalu, joka on suunniteltu erityisesti tekemään IT-infrastruktuurista tehokkaampaa, turvallisempaa ja joustavampaa. Runsaiden kehittyneiden ominaisuuksien ja helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta vSphere 6 Enterprise on täydellinen valinta kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat optimoida IT-järjestelmiään ja lisätä suorituskykyä.

Mikä on VMware vSphere 6 Enterprise?

VMware vSphere 6 Enterprise on kattava alusta virtuaalikoneiden (VM) infrastruktuurien hallintaan. Se tarjoaa vaikuttavan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä käyttämään resurssejaan tehokkaammin, parantamaan häiriönsietokykyä ja tekemään järjestelmistä turvallisempia. VSphere 6 Enterprise avulla voit hallita koko IT-toimintojasi keskuskonsolista käsin VM:ien käyttöönotosta ja hallinnasta järjestelmän suorituskyvyn ja tietoturvan seurantaan.

Tehokkaat ominaisuudet tuottavuuden parantamiseen

VMware vSphere 6 Enterprise tarjoaa monia tehokkaita ominaisuuksia, jotka auttavat lisäämään tuottavuutta ja yksinkertaistamaan IT-hallintaa. Näihin kuuluu DRS (Distributed Resource Scheduler) -ominaisuus, joka jakaa resurssit älykkäästi VM:ille suorituskyvyn optimoimiseksi.

VMware vSphere 6:n käytön hyödyt Enterprise

VMware vSphere 6:n Enterprise avulla saat paitsi tehokkaan työkalun IT-infrastruktuurin hallintaan, myös monia etuja, jotka auttavat tekemään yrityksestäsi tehokkaamman, turvallisemman ja tuottavamman.

Parempi häiriönsietokyky

Yksi vSphere 6:n Enterprise suurimmista vahvuuksista on sen lisääntynyt häiriönsietokyky. Korkean saatavuuden (HA) ja vikasietoisuuden (FT) kaltaisten ominaisuuksien ansiosta vSphere 6 Enterprise minimoi käyttökatkokset ja pitää VM:t toiminnassa myös laitteistovioista huolimatta. Nämä ominaisuudet varmistavat, että sovellukset ja palvelut ovat jatkuvasti käytettävissä myös järjestelmävikojen sattuessa.

Optimoi järjestelmän suorituskyky

VMware vSphere 6 Enterprise tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka auttavat optimoimaan järjestelmän suorituskykyä. Näihin kuuluvat Storage DRS, joka säätää automaattisesti tallennustilavaatimuksia, ja Storage IO Control (SIOC), joka optimoi datan läpimenon. Nämä ominaisuudet auttavat maksimoimaan järjestelmien suorituskyvyn ja optimoimaan resurssien käytön.

Yhteenvetona voidaan todeta, että VMware vSphere 6 Enterprise on erinomainen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat nykyaikaistaa IT-infrastruktuurinsa ja tehostaa IT-hallintaansa. Runsaiden ominaisuuksiensa, helppokäyttöisen käyttöliittymänsä ja tehokkaiden suorituskyvyn optimointiominaisuuksiensa ansiosta vSphere 6 Enterprise tarjoaa kaiken, mitä tarvitset IT-resurssien hyödyntämiseen ja liiketoiminnan suorituskyvyn parantamiseen.

Maksimaalinen turvallisuus VMware vSphere 6:n avulla Enterprise

Lisääntyneen suorituskyvyn ja luotettavuuden lisäksi VMware vSphere 6 Enterprise asettaa uudet standardit tietoturvan alalla. Sisäänrakennettujen tietoturvaominaisuuksien, kuten virtuaalikoneen salauksen, ansiosta vSphere 6 Enterprise tarjoaa kattavan ja vankan tietoturvan, joka auttaa suojaamaan tietojasi ja järjestelmiäsi uhilta.

Virtuaalikoneen salaus

Virtual Machine Encryption on yksi tärkeimmistä VMware vSphere 6 Enterprise -turvaominaisuuksista. Tämä ominaisuus tarjoaa vahvan salauksen VM:ien tietojen suojaamiseksi sekä levossa että siirron aikana. Tämä tietoturvataso on olennaisen tärkeä arkaluonteisten ja liiketoimintakriittisten tietojen suojaamiseksi mahdollisilta uhilta.

Suojattu käynnistys

Toinen VMware vSphere 6:n Enterprise tietoturvaominaisuus on Secure Boot, joka estää allekirjoittamattomien tai peukaloitujen ohjelmistojen lataamisen isäntätietokoneisiin ja VM:iin. Käyttämällä Secure Bootia voit varmistaa, että järjestelmissäsi toimii vain todennettua ja luotettavaa koodia, mikä vähentää merkittävästi haittaohjelmien ja rootkit-hyökkäysten riskiä.

Helppo hallita ja skaalautua VMware vSphere 6:n avulla Enterprise

VMware vSphere 6:n Enterprise vahvuus ei ole vain sen kehittyneissä ominaisuuksissa ja tietoturvassa, vaan myös sen helppokäyttöisyydessä. Intuitiivisen käyttöliittymän ja erilaisten hallintatyökalujen ansiosta IT-infrastruktuurin hallinta ja skaalaus on helpompaa kuin koskaan.

Yksinkertainen hallinta

Virtuaalikoneinfrastruktuurin hallinta VMware vSphere 6:lla Enterprise on yksinkertaista. VCenter Server Management Console -hallintakonsolin avulla voit hallita VM:iä ja isäntäkoneita keskitetysti, mikä vähentää merkittävästi hallinnan yleiskustannuksia. Konsoli tarjoaa myös korkean tason näkyvyyttä ja hallintaa, joten voit seurata IT-infrastruktuuria koko ajan.

Vaivaton skaalautuminen

VMware vSphere 6 Enterprise tekee myös IT-infrastruktuurin skaalaamisesta helppoa. Kun voit luoda ja ottaa käyttöön nopeasti uusia VM:iä ja tukea pilvipohjaisia palveluita, voit laajentaa tai pienentää IT-infrastruktuuria tarpeen mukaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että VMware vSphere 6 Enterprise on kattava ja tehokas ratkaisu yrityksille, jotka haluavat yksinkertaistaa IT-infrastruktuuriaan ja parantaa samalla turvallisuutta ja suorituskykyä. Helppokäyttöisyytensä, kehittyneiden ominaisuuksiensa ja vaivattoman skaalautuvuutensa ansiosta vSphere 6 Enterprise on olennainen työkalu kaikille nykyaikaisille yrityksille.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
14.7.2023

Super schnelle Lieferung

Kaum bestellt, schon geliefert. Bin sehr zufrieden mit dem Service.

14.7.2023

Großartiger Kundensupport

Ich hatte ein kleines Problem beim Installieren des Programms und der Support hat mir sofort geholfen. Sehr freundliches und kompetentes Team. Gerne wieder!

14.7.2023

Excelente atención al cliente

Atención al cliente superior, tuve un pequeño problema y se resolvió de inmediato. La entrega también fue muy rápida. ¡Gracias!

14.7.2023

Entrega rápida e excelente serviço

Estou muito impressionado com o serviço rápido e suave. Recebi meu programa apenas alguns minutos depois de fazer meu pedido. Ótimo trabalho, equipe!

14.7.2023

Szybka dostawa i doskonała obsługa

Jestem bardzo pod wrażeniem szybkiej i płynnej obsługi. Otrzymałem mój program zaledwie kilka minut po złożeniu zamówienia. Świetna robota, zespół!

14.7.2023

Service efficace et bonne attention

Je suis impressionnée par la qualité du service et la rapidité de la livraison. Merci Wiresoft!

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat