Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10551
  • VS6-ENT-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 001,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"

VMware vSphere 6 Enterprise on tehokas virtualisointialusta, jonka avulla yrityksesi voi säästää kustannuksia ja lisätä tehokkuutta. vSphere 6:n avulla voit käyttää useampia sovelluksia harvemmilla palvelimilla, parantaa käytettävyyttä ja tietoturvaa sekä vähentää monimutkaisuutta ja hallintakustannuksia. Lisäksi VMware:n johtavan virtualisointiteknologian ansiosta voit olla varma, että yrityksesi suorituskyky on riittävä pysyäkseen kilpailukykyisenä nykypäivän markkinoilla.

VMware vSphere 6 Enterprise on täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat maksimoida tietotekniikkansa tehokkuuden ja optimoida investointiensa tuoton. Alla on kolme syytä, miksi organisaatiosi tulisi päivittää osoitteeseen VMware vSphere 6 Enterprise:

1) VMware vSphere 6 Enterprise tarjoaa korkeatasoista turvallisuutta ja luotettavuutta. Ohjelmisto on testattu ja sertifioitu alan tiukimpien standardien mukaisesti, joten voit luottaa siihen, että tietosi ovat suojattuja. Lisäksi osoitteessa VMware vSphere 6 Enterprise on sisäänrakennettu redundanssi, jolla varmistetaan, että järjestelmät pysyvät toiminnassa katastrofitilanteessa.

2) VMware vSphere 6 Enterprise yksinkertaistaa IT-infrastruktuurin Management. Intuitiivisen graafisen käyttöliittymän ansiosta voit ottaa nopeasti käyttöön uusia Server tai tehdä muutoksia nykyiseen ympäristöön. Kattavan Management-työkalupaketin ansiosta voit valvoa kaikkia virtuaalisen infrastruktuurin osa-alueita yhdestä keskitetystä paikasta.

3) VMware vSphere 6 Enterprise tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja skaalautuvuuden. Ohjelmisto tukee jopa 64 prosessoria ja 1 TB RAM-muistia Pro host-Server, joten se sopii erinomaisesti suurille yrityksille, joissa on monimutkaisia IT-ympäristöjä. Lisäksi VMware:n patentoitu DRS-ominaisuus (Distributed Resource Scheduler) varmistaa, että resurssit jaetaan aina tehokkaasti kaikille klusterin isännille, jolloin voit lisätä tai vähentää resursseja tarpeen mukaan suorituskyvyn kärsimättä.

 

 
Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .