Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standard SQL Server 2016 Standard tarjoaa yrityksille luotettavan, skaalautuvan hybriditietokanta-alustan älykkäiden, kriittisten sovellusten luomiseen, sillä tämä versio sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet...
326,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standard 2-Core SQL Server 2016 Standard 2-Core -versio tarjoaa yrityksille luotettavan, skaalautuvan ja hybridi-relaatiotietokanta-alustan älykkäiden sovellusten rakentamiseen työpöydälle, palvelimelle ja...
1 527,90 € *

Microsoft SQL Server 2016: Tehokas data-alusta yrityksille

Johdanto SQL Server 2016:een

Microsoft SQL Server 2016:n julkaisun myötä yritysten tiedonhallintajärjestelmien alalla on asetettu uudet standardit. Tässä julkaisussa yhdistyvät kehittynyt analytiikka, vankka suorituskyvyn optimointi ja ennennäkemättömät tietoturvaominaisuudet, jotka tarjoavat luotettavan data-alustan liiketoimintakriittisille sovelluksille.

Mitä uutta SQL Server 2016:ssa on?

SQL Server 2016 esittelee innovatiivisia ominaisuuksia, joista hyötyvät kaikenkokoiset organisaatiot. Näitä ovat muun muassa parannetut in-memory-tekniikat, parannetut turvatoimet, kuten Always Encrypted, ja kehittyneiden analyysityökalujen tiiviimpi integrointi.

SQL Server 2016:n keskeiset ominaisuudet

Suorituskyky ja saatavuus

Muistissa tapahtuva OLTP

SQL Server 2016 laajentaa in-memory OLTP -ominaisuuksia, jotka mullistavat transaktiotietokantaoperaatioiden käsittelynopeuden mahdollistamalla käsittelyn keskusmuistissa.

AlwaysOn High Availability

AlwaysOn-ominaisuuden parannukset tarjoavat parannettuja korkean saatavuuden ja katastrofien palautusratkaisuja, joilla varmistetaan, että kriittiset sovellukset ja tiedot ovat aina käytettävissä.

Läpimurto tietoturvassa

Aina salattu

SQL Server 2016 tarjoaa Always Encryptedin avulla läpimurtoturvateknologian, joka salaa arkaluonteiset tiedot sekä levossa että siirron aikana ilman, että sovelluskoodeja tarvitsee muuttaa.

Rivitason tietoturva

Row-Level Security mahdollistaa käyttöoikeuksien määrittelyn yksittäisille tietueille, jolloin tietokannan tietojen näkyvyyden hienojakoinen hallinta toteutuu.

Kehittynyt analytiikka

Integroidut R-palvelut

Integroimalla R, kieli ja ympäristö tilastollisiin laskutoimituksiin ja grafiikkaan, voidaan tehdä laajoja analyysejä suoraan data-alustalla ilman, että tietoja tarvitsee siirtää.

PolyBase

PolyBase helpottaa relaationaalisen ja ei-relationaalisen datan hallintaa ja kyselyä T-SQL:llä, mikä tarkoittaa yksinkertaistettua datan käsittelyä Hadoopissa tai Azure Blob Storagessa.

Yhteenveto: Miksi valita SQL Server 2016?

Microsoft SQL Server 2016 on kattava data-alusta, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn, kehittyneen tietoturvan ja syvälliset analyyttiset ominaisuudet. Sen avulla organisaatiot voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä nopeammin ja varmistaa samalla tietojensa turvallisuuden ja eheyden. Koska SQL Server 2016 on testattu ratkaisu, jota päivitetään jatkuvasti, se on monille organisaatioille luotettava valinta myös uudempien versioiden julkaisun jälkeen.

Koska SQL Server 2016 pystyy tehokkaasti hallitsemaan suuria tietomääriä ja tukemaan monimutkaisia data-analyysitehtäviä, se muodostaa monien IT-järjestelmien selkärangan maailmanlaajuisesti. Organisaatioille, jotka etsivät todistettua, turvallista ja tehokasta tiedonhallintaratkaisua, SQL Server 2016 on edelleen vahva vaihtoehto.

Luokat