Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standard 2-Core SQL Server 2016 Standard 2-Core -versio tarjoaa yrityksille luotettavan, skaalautuvan ja hybridi-relaatiotietokanta-alustan älykkäiden sovellusten rakentamiseen työpöydälle, palvelimelle ja...
1 696,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standard SQL Server 2016 Standard tarjoaa yrityksille luotettavan, skaalautuvan hybriditietokanta-alustan älykkäiden, kriittisten sovellusten luomiseen, sillä tämä versio sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet...
361,90 € *

Microsoft SQL Server 2016 -version tärkeät edut ja ominaisuudet lyhyesti

 • Stretch Databases -integraatio tarjoaa parannetun pilvituen yhdistämällä paikalliset ympäristöt ja pilvi sekä mahdollisuuden tallentaa OLTP-tietoja Microsoft Azureen
 • Uusi Always Encrypted -tekniikka auttaa suojaamaan yritystietoja - paikallisesti ja pilvipalvelussa
 • Muistissa tapahtuva OLTP parantaa tiedonkeruun suorituskykyä yli 100 kertaa nopeammilla kyselyillä ja jopa 30 kertaa nopeammalla tapahtumien käsittelyllä
 • Tuetaan perinteisiä OLAP-ratkaisuja (Online Analytical Processing)
 • R-ohjelmointikieltä voidaan käyttää tilastollisiin analyyseihin ja kehittyneeseen analytiikkaan
 • Korkeampi tietoturva sellaisten toimintojen avulla kuin Aina salattu, dynaaminen tietojen peittäminen ja rivitason tietoturva (RLS)
 • Maksimoi SQL-palvelimen suorituskyky T-SQL:n (Transact-SQL) avulla
 • PolyBase yksinkertaistaa relationaalisten ja ei-relationaalisten tietojen käsittelyä Transact-SQL-kyselyissä
 • Business Intelligence on saatavilla kaikille mobiililaitteille, myös Android- ja iOS-älypuhelimille, raporttien julkaisemiseksi Excel 2016 -ohjelmassa, mikä mahdollistaa intuitiivisen ymmärtämisen rikkaiden visualisointien avulla
 • Kehittynyt liiketoimintatiedustelu SQL Server Reporting Services -palveluilla (SSRS)
 • Microsoft Azuressa on käytettävissä hybridiskenaarioita varmuuskopiointia varten, mukaan lukien paikallisten tietokantojen korkea saatavuus ja palautus, mukaan lukien aktiivisten toissijaisten replikaatioiden tallentaminen Always On -saatavuusryhmiin, joihin on vain lukuoikeudet

Microsoft SQL Server 2016:n edut ja palvelut yhdellä silmäyksellä

Microsoft SQL Server 2016 on uusi versio älykkäästä ja luotettavasta data-alustasta, joka tukee tuottavaa tiimityötä. SQL Server 2016 Standardin avulla voit muuntaa erilaisia liiketoimintakriittisiä sovelluksia älykkäiksi sovelluksiksi. Standard Edition 2016 tarjoaa jo nyt paremman skaalautuvuuden ja optimoidun käytettävyyden jopa 24 ytimelle. Lisäksi avoimen lähdekoodin R-integraatio mahdollistaa laajennetut analyysivaihtoehdot.

Windows SQL Server 2016 tarjoaa siis kattavan business intelligence -tietokannan tietojen hallintaan ja analysointiin. Kaikki yrityksen työntekijät, joilla on joko asiakaslisenssi tai joilla on oikeus käyttää tietokantaa sellaisenaan, jos kyseessä on 2-ydinlisensointi, voivat käyttää erilaisia tyypillisiä yrityssovelluksia.

Järjestelmänvalvojat arvostavat tehokasta tietokannan hallintaa, sillä SQL Server 2016 vaatii vain vähän IT-resursseja. Lisäksi palvelinversio tukee erilaisia kehitystyökaluja, jotka on tarkoitettu paikallisen käytön lisäksi myös pilvipohjaiseen käyttöön. SQL Server 2016 -version seuraavat uudet ominaisuudet ja toiminnot ovat erityisen huomionarvoisia:

SQL Server 2016 tarjoaa entistäkin paremman suorituskyvyn

Monien muiden ominaisuuksien lisäksi Microsoft SQL Server -ohjelmiston vuoden 2016 versiossa on myös optimoitu suorituskyky ja monia joustavia käyttöönottovaihtoehtoja. Tämän varmistavat myös integroidut muisti-muistitoiminnot, jotka parantavat suorituskykyä merkittävästi kaikissa työmäärissä - ja nopeus on verrattavissa muisti-muistissa tapahtuvan OLTP:n nopeuteen. Lisäksi on olemassa muita

Toimintoja, jotka myös lisäävät SQL Server 2016: n suorituskykyä, kuten In-Memory Columnstore ja Query Store sekä Temporal Tables, integroitu tuki taulukkotietojen historisoinnille ja samanaikaiselle toimittamiselle.

R-palvelut Microsoft SQL Serverille

Integroimalla uudet SQL Server R Services -palvelut Microsoft tuo myös tilastokielen R saataville SQL Server 2016: een. Käyttäjät, joilla on asiakaslisenssi, voivat näin ollen suorittaa R-skriptejä suoraan SQL-palvelimella sen sijaan, että he ensin veisivät kaikki analyysin tiedot SQL-tietokannasta ja sitten toisivat ne R-ohjelmaan, kuten aiemmin tehtiin. R-palvelut säästävät näin ollen paitsi arvokasta aikaa myös lisäävät turvallisuutta, koska arkaluonteisia tietoja ei enää tarvitse siirtää.

Master Data Services masterdatan tehokkaaseen hallintaan

SQL Server 2016:n Master Data Services (MDS) -työkalu mahdollistaa yrityksen tai organisaation masterdatakokonaisuuksien tehokkaan hallinnan. MDS:n avulla tietoja voidaan organisoida mallien muodossa, mutta myös päivityssäännöt voidaan määritellä, mukaan lukien henkilöiden valtuuttaminen päivittämään tietoja. Päätietoaineisto voidaan myös luovuttaa tietyille henkilöille Excelissä.

Raportointipalvelut (SSRS) raporttien toimittamista varten

SSRS - SQL Server Reporting Services - tukee raporttien luomista ja hallintaa, mukaan lukien mobiilien ja sivukohtaisten raporttien tarjoaminen, erilaisilla työkaluilla ja palveluilla. Analyysipalvelut tarjoavat analyyttisiä tietoja raportointi- ja yrityspalveluraporteista, ja niitä voidaan käyttää myös muiden palveluntarjoajien asiakassovelluksissa tai Business Intelligence -työkaluissa. Lisäksi raportointipalvelutoiminnot antavat käyttäjälle mahdollisuuden luoda raportteja eri tietolähteistä ja julkaista ne eri muodoissa. Työntekijät voivat lukea niitä verkkoportaalin selaimen kautta, sähköpostitse tai jopa mobiililaitteella.

Korkeampi turvallisuustaso

Microsoft SQL Serverin versiossa 2016 on myös joitakin tärkeitä parannuksia tietoturvaan:

Always Encrypted -toiminnolla erityisen arkaluonteiset tiedot, kuten luottokortin tai henkilökortin numerot, suojataan ja salataan ja tallennetaan Azure SQL- tai SQL Server -tietokantaan. Always Encrypted mahdollistaa sen, että voidaan erottaa toisistaan käyttäjät, joilla on oikeus tarkastella näitä tietoja, ja käyttäjät, joilla on vain oikeus hallinnoida niitä, mutta joilla ei ole pääsyä niihin.

Rivitason tietoturva (RLS) puolestaan mahdollistaa tarkkojen käyttöoikeusrajoitusten toteuttamisen yksittäisille tietoriveille. RLS:ssä säädetään näin ollen, että tietty työntekijä voi käyttää vain niitä tietorivejä, joihin hänellä on valtuutus.

Dynaaminen tietojen peittäminen (Dynamic Data Masking, DDM) yksinkertaistaa sovellusten tietoturvakoodausta; DDM estää asiattomien käyttäjien pääsyn luottamuksellisiin tietoihin peittämällä ne.

SQL Server 2016 Standard Edition saatavilla Wiresoftilta

Wiresoft tarjoaa SQL Server 2016 Edition Standardia edulliseen hintaan kahdessa vaihtoehdossa 2-core-lisenssi sekä Server/CAL. Tässä otetaan huomioon yritysten ja laitosten erilaiset tarpeet SQL-palvelujen skaalautuvuuden suhteen palvelimen suorituskyvyn perusteella.

Microsoftin lisensointimalli SQL Server 2016:lle

SQL Server -version 2016 myötä Microsoft muuttaa myös niin sanottua lisenssimittaria: se laskee, kuinka monta lisenssiä tarvitaan palvelimelle, jolla SQL-ohjelmistoa käytetään. Aiemmissa Microsoft Server -versioissa ei ollut merkitystä sillä, kuinka monta ydintä prosessorissa on käytettävissä, mutta nyt tämä määrä on perustana lisenssivaatimuksen määrittämiselle - palvelinversiosta riippuen. Ydinlisensoinnissa otetaan huomioon prosessoreiden suorituskyvyn kasvu, joka johtuu asennettujen ytimien jatkuvasti kasvavasta määrästä, mikä tarkoittaa, että yhä suurempia työtehtäviä voidaan käsitellä.

SQL Server 2016 -versiolle Microsoft tarjoaa Wiresoftilta saatavan Standard Editionin lisensoinnin palvelin-/CAL-kohtaisesti 2 ytimen lisälisensoinnin lisäksi. Tämä tarkoittaa, että myös pienemmillä yrityksillä on mahdollisuus hyötyä SQL Server 2016 Standardin suorituskyvystä ja virtualisointitoiminnoista, jos niiden palvelimen suorituskyky sallii lisensoinnin halvemmalla vaihtoehtoisella Server & CAL:lla.

Se, onko SQL Server 2016:n Standard Edition -version lisensointi ytimien mukaan edullisempaa yritykselle kuin lisensointi palvelimen ja CAL-lisenssien mukaan, riippuu yrityksen käyttötarkoituksesta ja esimerkiksi työntekijöiden määrästä ja palvelujen virtualisointiasteesta. Myös päinvastoin on mahdollista, että Server/CAL-lisensointi on kustannustehokkaampi vaihtoehto. Kone, jossa on enintään 2 prosessoria, joissa kummassakin on 8 ydintä, voidaan lisensoida halvemmalla SQL 2016 Server/CAL -versiolla, jos todellinen tarve pilvipalveluille jne. on pienempi.

SQL Server 2016 -lisenssi palvelinta/CAL:ia kohden

Microsoft-lisenssi Server/CAL:ia kohden koostuu seuraavista osista:

Jokainen palvelin, jolla SQL Server 2016 Standard -versiota on tarkoitus käyttää, vaatii periaatteessa oman palvelinlisenssin. Jotta työntekijät voivat käyttää kaikkia palvelimen palveluja ja toimintoja, palvelinlisenssiä on täydennettävä asiakaslisensseillä (CAL). Kullekin käyttäjälle tai loppulaitteelle tarvitaan erillinen käyttöoikeus - käyttäjän tai laitteen CAL - lisenssi.

SQL Server 2016 -lisenssi per 2-Core-ydin

Lisensoitaessa SQL Server 2016 -palvelinta prosessoriytimien perusteella Microsoft määrittelee laskentamenetelmän seuraavien kriteerien mukaisesti: Yksi ydinlisenssi koskee kahta ydintä - toisin kuin aiemmassa laskelmassa, jossa arvioitiin yksi lisenssi prosessoria kohti.

SQL Server 2016:n kokonaislisenssivaatimus lasketaan siis nyt prosessorikohtaisten ytimien määrän perusteella.

On kuitenkin otettava huomioon, että Microsoft on ottanut käyttöön seuraavan säännön: Jokaiseen palvelimeen tarvitaan vähintään 16 ydinlisenssiä eli 8 2-ydinlisenssipakettia. Syynä on se, että Microsoft on yleensä asettanut tämän pienimmäksi ytimien määräksi. Tämä tarkoittaa, että moottoreita, joissa on todellisuudessa vähemmän ytimiä, ei voida lisensoida halvemmalla. Toisin kuin Server/CALs-paketin lisensoinnissa, ylimääräisiä CAL-lisenssejä ei kuitenkaan tarvita.

Osta Microsoft SQL Server 2016 -lisenssejä edullisesti Wiresoftilta

Riippuen siitä, haluatko hankkia lisenssit Microsoft SQL Server 2016 2-Core- vai Server/CAL-tuotteisiin, Wiresoftilta saat molemmat lisenssipaketit alkuperäisinä Microsoft-lisensseinä - ja erityisen edulliseen hintaan. Tämä johtuu siitä, että tarjoamme sinulle hintaedun myymällä käyttämättömiä ohjelmistolisenssejä, jotka eurooppalaiset yritykset ovat hankkineet täysin laillisesti kauttamme. Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen lainvoimaisen päätöksen mukaan palvelinlisenssien kaltaisia ohjelmistotuotteita voidaan myydä edelleen. Voit siis olla varma, että ostat Wiresoftilta täysin käyttökelpoisen lisenssipaketin, sillä olemme tarkastaneet kaikki lisenssit perusteellisesti etukäteen. Monet innokkaat asiakkaat käyttävät jo lisenssitarjoustamme. Jos sinulla on kysyttävää Microsoft SQL Server 2016 -lisensoinnista, ota meihin yhteyttä.