Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD
Microsoft Windows Server 2008 Windows Server 2008 on Microsoftin vuoden 2003 palvelinversion välitön seuraaja. "Longhorn", kuten järjestelmäohjelmistoa epävirallisesti kutsutaan, sisältää lukuisia parannuksia vanhempaan edeltäjäänsä...
53,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2008 R2 Windows Server 2008 on Microsoftin vuoden 2003 palvelinversion välitön seuraaja. "Longhorn", kuten järjestelmäohjelmistoa epävirallisesti kutsutaan, sisältää lukuisia parannuksia vanhempaan edeltäjäänsä...
53,90 € *

Microsoft Windows Server 2008: palvelinteknologian aikakausi

Johdanto Windows Server 2008 -käyttöjärjestelmään

Windows Server 2008 on merkittävä vaihe Microsoftin Windows Server -tuotesarjan kehityksessä. Sen julkaisun myötä tuli lukuisia parannuksia ja uusia ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä yrityksille ja IT-ammattilaisille ja vaikuttavat palvelinteknologiaan nykyäänkin.

Mikä tekee Windows Server 2008:sta erityisen?

Windows Server 2003:n seuraajana Windows Server 2008 perustui olemassa oleviin ominaisuuksiin ja esitteli samalla innovatiivisia ominaisuuksia, kuten parannettuja tietoturva-, hallinta- ja virtualisointiominaisuuksia, jotka loivat perustan tulevalle kehitykselle.

Windows Server 2008:n tärkeimmät ominaisuudet

Parannukset tietoturvassa ja hallinnassa

Windows Server 2008 esitteli RODC- ja Server Core -asennusvaihtoehdot (Read-Only Domain Controller), jotka tarjosivat uusia tapoja suojata ja hallita palvelimia.

Vain lukuoikeudet omaava toimialueohjain (RODC)

RODC tarjosi turvallisen tavan tarjota Active Directory -palveluita riskialttiille sivustoille, koska se ei salli kirjoitusoikeuksia Active Directoryyn.

Virtualisoinnin edistyminen

Windows Server 2008:n myötä Hyper-V-virtualisointitekniikka otettiin ensimmäistä kertaa käyttöön kiinteänä osana käyttöjärjestelmää.

Hyper-V

Hyper-V aloitti uuden aikakauden Windowsin virtualisoinnissa parantamalla resurssien käytön tehokkuutta ja lisäämällä samalla virtuaalikoneiden eristämistä.

Uudet verkkotoiminnot

Network Access Protection (NAP) ja parannettu Terminal Services Gateway olivat vain osa verkko-ominaisuuksista, joita parannettiin Windows Server 2008:ssa.

Verkon pääsyn suojaus (NAP)

NAP oli uusi tietoturvatoiminto, joka tarkisti verkkoasiakkaiden terveydentilan ennen kuin niille myönnettiin pääsy verkkoresursseihin, mikä tarjosi lisäsuojalinjan turvattomia laitteita vastaan.

Windows Server 2008:n merkitys nykyään

Perintö ja ylläpito

Windows Server 2008 on virallisesti saavuttanut elinkaarensa lopun, mikä tarkoittaa, että Microsoft ei enää tarjoa säännöllistä tukea. Organisaatioiden on tärkeää siirtyä uusiin versioihin tietoturvariskien minimoimiseksi.

Tuki ja siirtyminen

Organisaatioiden tulisi päivittää uusimpiin versioihin, jotta ne saavat jatkossakin tietoturvapäivityksiä ja teknistä tukea ja hyötyvät samalla uusimmista tekniikoista.

Windows Server 2008 oli uraauurtava tuote, joka tasoitti tietä palvelinteknologian tuleville innovaatioille. Tässä esitelty luokkateksti tarjoaa kattavan yleiskatsauksen järjestelmästä, sen tärkeimmistä ominaisuuksista ja sen merkityksestä nykypäivänä.

Luokat