Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Kun ostat Windows Server 2012:n, saat tehokkaan palvelinalustan, joka perustuu kokemukseen ja tietämykseen datakeskusten ja pilvipalveluiden rakentamisesta ja käyttämisestä. Palvelinohjelmisto...
1 294,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard tarjoaa yksityisille ja kaupallisille palvelinsovelluksille ratkaisun, joka on helppo asentaa ja ylläpitää. Microsoft Windowsin palvelinversiota on...
65,90 € *

Microsoft Windows Server 2012 R2 -versiot Datacenter ja Standard Wiresoftissa

Windows Server 2012 R2: n Standard- ja Datacenter-versiot ovat saatavilla Wiresoftilta. Ne eroavat toisistaan lähinnä siinä, että ne tarjoavat käyttäjille eriasteisen virtualisoinnin; vuoden 2012 R2-version tarjoamien toimintojen osalta ne ovat sinänsä samanlaisia.

Windows Server 2012 R2 Standard Edition on suunniteltu ensisijaisesti asiakkaille, jotka eivät käytä virtualisointia lainkaan tai käyttävät vain muutamia virtuaalikoneita.

Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition puolestaan sisältää kaikki tarvittavat toiminnot virtualisoitua yksityistä pilviympäristöä varten. Tämän ansiosta Hyper-V-roolissa voidaan käyttää mitä tahansa määrää virtuaalikoneita käytetyllä Windows-palvelimella.

Microsoft Windows Server 2012 R2:n tärkeimmät uudistukset yhdellä silmäyksellä

Uusi palvelinkäyttöjärjestelmä Windows Server 2012 Standard R2 tarjoaa lukuisia parannuksia ja toimintoja erityisesti verkon, tallennuksen ja hallinnan sekä virtualisoinnin, verkko- ja sovellusalustojen aloilla; lisäksi se tarjoaa parannetun pääsyn ja tietosuojan - mukaan lukien virtuaalisen työpöytäinfrastruktuurin.

Myös Windows Server 2012 R2:ssa hyväksi todettu palvelinominaisuus IP-osoitteiden hallinta (IPAM) tukee virtuaaliympäristöjä ja toimii entistä tehokkaammin System Center 2012 R2:n kanssa.

Microsoft Windows Server 2012 R2:n avulla saat luotettavan ja tehokkaan palvelinjärjestelmän, joka vakuuttaa monilla optimoinneilla sekä uusilla ominaisuuksilla ja ohjelmilla:

  • Nykyaikainen käyttöliittymä, joka on optimoitu kosketusnäytöille
  • Microsoft Windows Azure varmuuskopiointiin Azure Cloudissa
  • PowerShell 3.0 tehokkaaseen järjestelmäasetusten hallintaan
  • Uusi tehtävienhallinta tarjoaa enemmän suorituskykyä optimoitujen prosessien avulla
  • IIS (Internet Information Service 8.0), jossa on Extended Validation -varmenteen hallinta
  • SMB 3.0 mahdollistaa entistä nopeamman ja paremman pääsyn tiedostojen jakamiseen

Windows Server 2012 R2 -version seuraavat ominaisuudet ovat erityisen mainitsemisen arvoisia:

Korkeampi virtualisointitaso Hyper-V:n avulla

Windows Server 2012 R2 on vielä pilvipalvelupainotteisempi kuin aiemmat versiot. Windows Server 2012 R2:n tärkeimmät ja myös eniten uudistuksia edeltävään versioon verrattuna tarjoavat uudistukset sisältyvät Hyper-V:hen. Erityisesti virtuaalipalvelimien käyttömahdollisuuksia on parannettu. Erityisesti virtuaalipalvelimien käyttöä RDP:n avulla on parannettu, joten VM Connectin tehokkuutta on optimoitu merkittävästi. Windows Server 2012 R2:ssa RDP-protokollan (Remote Desktop Protocol) kautta tapahtuvat istunnot kulkevat isännän kautta, joten suora RDP-yhteys virtuaalipalvelimeen ei ole enää tarpeen. Virtuaalipalvelin voidaan näin ollen aktivoida nopeammin automatisoidusti, ja se toimii siten entistä tehokkaammin.

Toinen tärkeä uudistus System Center Virtual Machine Manager 2012 R2:ssa on Windows Server 2012 R2:n ja Hyper-V Server 2012 R2:n tuki. Molempia järjestelmiä voidaan käyttää rinnakkain System Center Virtual Machine Manager 2012 R2:ssa, ja näin virtuaalipalvelimia voidaan siirtää verkon ja pilven välillä. Näin ollen palvelimesta voidaan tehdä varmuuskopio pilvessä Windows Azure Online Backup -palvelun kautta, kun taas Hyper-V toimii yhdessä Windows Azure Virtual Machines -palvelimen kanssa.

Hyper-V toimii tiiviisti uuden Hyper-V Recovery Managerin kanssa. Tämä mahdollistaa nyt Hyper-V:hen (Hyper-V Replica) tai Windows Azure -virtuaalikoneisiin perustuvien virtuaalipalvelimien pilvipohjaisen replikoinnin tai varmuuskopioinnin: se mahdollistaa myös replikoinnin kolmanteen isäntäkoneeseen verrattuna Windows Server 2012: een, jossa on vain kaksi isäntäkonetta.

VM:t Generation 2

Virtuaalikoneet, joita Microsoft kutsuu myös nimellä VM Generation 2, tukevat Windows Server 2012 R2 -versiossa uutta BIOS-standardia UEFI ja integroitua Secure Boot -toimintoa. Storage Quality of Service -toiminnon avulla ylläpitäjät voivat nyt hallita virtuaalipalvelimien datan läpimenoa verkon kaistanleveyden lisäksi.

Linuxin tukea virtuaalipalvelimena on myös parannettu, jotta dynaamista muistia voidaan käyttää myös Linux-asiakkaissa.

VM Connectin avulla tiedostoja voi nyt kopioida ja siirtää vetämällä ja pudottamalla. Virtuaalisia kiintolevyjä (VHDX) voidaan Windows Server 2012 R2: ssa suurentaa tai pienentää käytön aikana; virtuaalipalvelimet voivat myös jakaa virtuaalisen kiintolevyn.

Samoin virtuaalipalvelimien siirtäminen ja kopioiminen Hyper-V-isäntien välillä on mahdollista Live Migrationin avulla käytön aikana huomattavasti nopeammin. Tämä toiminto on myös optimoitu Windows Server 2012 R2:n 10 gigabitin/s-verkkoja varten, ja Remote Direct Memory Access (RDMA) -toiminnon ansiosta RAM-tietoja voidaan siirtää isäntien välillä hyvin nopeasti. Se tukee myös niiden tehokasta pakkausta.

Työkansiot Windows Server 2012 R2:ssa ja Windows 8.1:ssä

Windows Server 2012 R2 toimii luonnollisesti yhdessä Windows 8.1:n kanssa. Tämä mahdollistaa työkansioiden käytön yhdessä Windows Server 2012 R2:n kanssa ja tietojen vaihdon pilven kautta. Siirto työkansioihin salataan arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi kolmansien osapuolten luvattomalta pääsyltä.

Tietojen deduplikointi virtuaalisilla kiintolevyillä

Windows Server 2012 R2:n avulla kaksoistiedostot voidaan löytää ja poistaa tiedostopalvelimien lisäksi myös virtuaalisilta kiintolevyiltä. Tämä voi säästää paljon tilaa Hyper-V-isännissä.

SSD- ja SATA-levyt on yhdistetty Storage Spaces -tiloihin

Windows Server 2012 R2: n tallennuspoolien avulla perinteisiä kiintolevyjä ja SSD-levyjä voidaan yhdistää ja käyttää yhdessä, mikä nopeuttaa tiedostopalvelimen suorituskykyä merkittävästi. Palvelin analysoi näin tallennetut tiedot ja sijoittaa useimmin käytetyt tiedot nopeammille tietovälineille.

Parempi tiedonhallinta ja pääsynvalvonta

Microsoft Server 2012 R2:ssa NTFS-tiedostojärjestelmää täydennettiin uudella ReFS-järjestelmällä (Resilient File System). Se on kehitetty yksinomaan tietojen tallentamiseen palvelimille tietojen saatavuuden maksimoimiseksi ja suurten tietokokonaisuuksien tehokkaaksi skaalaamiseksi sekä tietojen eheyden varmistamiseksi korruptionkestävyyden avulla.

Dynaamisessa pääsynvalvonnassa pääsyä tietoihin valvotaan metatietojen avulla. Uusi ominaisuus täydentää Active Directory -turvalinjoja ja suojaa tietoja estämällä luvattoman pääsyn niihin siirron aikana.

Windows Server 2012 R2:n järjestelmävaatimukset

Windows Server 2012 R2: n turvallinen ja häiriötön toiminta edellyttää seuraavia vähimmäisvaatimuksia. Todelliset vaatimukset riippuvat myös järjestelmän kokoonpanosta ja muista asennetuista sovelluksista:

Alusta: Windows

Prosessori: vähintään 1,4 GHz:n 64-bittinen prosessori

RAM-muisti: vähintään 512 Mt

Kiintolevytila: vähintään 32 Gt

Windows Server 2012 R2:n lisensointimalli

Windows Server 2012 R2: n lisensointi lasketaan sen fyysisen palvelimen prosessoreiden lukumäärän mukaan, jossa käyttöjärjestelmää käytetään - myös virtuaalisesti. Yksi lisenssi kattaa aina 2 fyysistä prosessoria. Se on lisensoitu fyysistä virtualisointi-isäntää kohden. Windows Server 2012 R2 -versioiden Datacenter- ja Standard-lisenssi on saatavana vain kahden prosessorin pakettina, jolloin yksi lisenssi kattaa 2 prosessoria yhdessä palvelimessa.

Lisenssejä ei siis voi jakaa useiden palvelimien kesken, eikä lisenssin jakaminen virtuaalikoneelle ole sallittua. Aiempaa prosessorikohtaista lisensointimallia sovelletaan vain Windows Server 2012 R2:een asti. Kunkin korkeamman version lisenssit lasketaan nyt ydinpohjaisen mallin mukaan. Windows Server 2012 R2 -versiot Standard ja Datacenter eroavat toisistaan virtualisointioikeuksien osalta seuraavasti:

Windows Server 2012 R2 Standard Editionin lisensointi

Standard Edition -lisenssi sisältää virtualisointioikeudet 2 virtuaalikoneelle. Tämä vastaa erityisesti pienempien yritysten tavanomaisia tarpeita, jotka eivät tarvitse virtualisointia lainkaan tai vain vähän. Oikeuksien määrää voidaan lisätä ostamalla lisää Standard Edition -versioita. Esimerkiksi kolmella Server 2012 R2 Standard Edition -versiolla voit lisensoida oikein palvelimen, jossa on 2 prosessoria ja 6 VM:ää (virtuaalikonetta).

Windows Server 2012 R2 Datacenter Editionin lisensointi

Datacenter Edition ei ole rajoitettu 2 VM:ään. Datacenter Editionin oston yhteydessä lisensoidulla palvelimella voi teoriassa toimia rajoittamaton määrä virtuaalikoneita, käytännössä riippuen käytetyn laitteiston suorituskyvystä. Siksi se on oikea ratkaisu yrityksille ja organisaatioille, jotka käyttävät paljon virtualisointia tai hybridipilviympäristöä.

Se, mikä Windows Server 2012 R2 -versio sopii parhaiten yksittäistapauksessa, riippuu yksinkertaisesti siitä, kuinka monta virtuaalipalvelinta käyttäjä haluaa käyttää.

Standard- ja Datacenter-versioiden palvelinlisenssin lisäksi käyttäjät tarvitsevat myös CAL-lisenssejä (asiakaslisenssejä) - käyttäjäkohtaisia tai laitekohtaisia - joita on myös saatavana Wiresoftilta kohtuulliseen hintaan.

Osta Windows Server 2012 R2 -versiot edulliseen hintaan Wiresoftilta

Windows Server 2012 R2 -versiot Standard ja Datacenter ovat saatavilla edullisesti Wiresoftilta. Riippuen siitä, haluatko täydentää Windows Server 2012 R2 -lisenssejäsi vai lisensoida palvelimesi jommallakummalla versiolla, Wiresoft tarjoaa sinulle eurooppalaisten yritysten käyttämättömiä lisenssejä, jotka on ostettu laillisesti - lyömättömään hintaan!

Kun ostat Windows Server 2012 R2 -lisenssejä Wiresoftilta, saat vain alkuperäisiä lisenssejä, jotka Wiresoft on testannut perusteellisesti aitouden ja virheettömän toimivuuden varmistamiseksi. Monet tyytyväiset Wiresoftin asiakkaat vahvistavat Wiresoftin Microsoft-lisenssien hintaedun. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2012 R2 Standard- ja Datacenter -versioiden lisensointitarpeista: