Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard tarjoaa yksityisille ja kaupallisille palvelinsovelluksille ratkaisun, joka on helppo asentaa ja ylläpitää. Microsoft Windowsin palvelinversiota on...
60,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Kun ostat Windows Server 2012:n, saat tehokkaan palvelinalustan, joka perustuu kokemukseen ja tietämykseen datakeskusten ja pilvipalveluiden rakentamisesta ja käyttämisestä. Palvelinohjelmisto...
1 165,90 € *

Microsoft Windows Server 2012: Innovaatiot ja suorituskyky

Johdanto Windows Server 2012:een

Windows Server 2012 on Windows Server -sarjan keskeinen osa, joka perustuu edeltäjiensä vankalle perustalle ja tarjoaa parannettuja ominaisuuksia ja suorituskykyä. Palvelinpuolen alustana Windows Server 2012 on suunniteltu lisäämään IT-osastojen tehokkuutta ja tukemaan organisaatioiden pilvivalmiutta.

Mitä Windows Server 2012 tarjoaa?

Uusien hallinta- ja virtualisointitekniikoiden käyttöönoton myötä Windows Server 2012 on vaikuttanut merkittävästi tapaan, jolla palvelinkäyttöjärjestelmiä kehitetään ja otetaan käyttöön.

Windows Server 2012:n keskeiset ominaisuudet

Kattavat hallintatyökalut

Server Manageria ja PowerShelliä on parannettu merkittävästi, jotta palvelinrooleja ja -toimintoja voidaan hallita tehokkaammin.

Server Manager

Windows Server 2012:n uusi Server Manager yksinkertaistaa palvelinten hallintaa selkeällä kojelaudalla, joka mahdollistaa palvelujen ja roolien seurannan ja hallinnan useilla palvelimilla.

Virtualisoinnin edistysaskeleet

Hyper-V, Microsoftin virtualisointialusta, on saanut Windows Server 2012:ssa merkittäviä parannuksia, jotka mahdollistavat paremman skaalautuvuuden ja suorituskyvyn.

Hyper-V:n parannukset

Windows Server 2012:n kolmas versio Hyper-V:stä toi mukanaan verkkovirtualisoinnin ja replikoinnin kaltaisia ominaisuuksia, jotka loivat perustan erittäin käytettävissä oleville ja joustaville virtualisointiympäristöille.

Uudet tallennusvaihtoehdot

Windows Server 2012:n myötä tallennustekniikoita on parannettu vastaamaan kustannustehokkaan ja erittäin käytettävissä olevan tallennuksen tarpeeseen.

Tallennustilat

Storage Spacesin käyttöönoton ansiosta organisaatiot voivat saavuttaa vastaavaa redundanssia ja suorituskykyä muilla kuin SAN-levyasemilla, mikä oli aiemmin varattu kalliimmille SAN-ratkaisuille.

Windows Server 2012:n merkitys tänään

Johdonmukainen luotettavuus

Uusien versioiden julkaisemisen jälkeenkin Windows Server 2012 on edelleen luotettava valinta organisaatioille, jotka tarvitsevat todistetusti toimivan järjestelmän, jossa on kattavat toiminnot.

Jatkuva tuki

Vaikka Microsoft on lopettanut Windows Server 2012:n yleisen tuen, laajennettu tuki on edelleen saatavilla, mikä tarkoittaa, että tietoturvapäivityksiä ja kriittisiä korjauksia toimitetaan edelleen.

Windows Server 2012 oli käännekohta Windows-palvelinkehityksessä, ja se tarjosi useita parannuksia ja uusia ominaisuuksia, joita monet organisaatiot käyttävät edelleen. Tämä luokkateksti tarjoaa yleiskatsauksen Windows Server 2012:n tärkeisiin näkökohtiin ja sen jatkuvaan merkitykseen tietotekniikkaympäristössä.

Luokat