Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - uudet ominaisuudet Tässä oppaassa keskitytään Teamsin, SharePointin ja OneDriven tarjoamiin mahdollisuuksiin, kuten asiakirjojen tallentamiseen, yhteistyöhön, jakamiseen ja keskusteluihin. Sinun ei...
4 213,90 € *

Microsoft SharePoint Server 2019: Modernin tiimityön alusta

Yleiskatsaus SharePoint Server 2019

Microsoft SharePoint Server 2019 on edistyksellinen ratkaisu organisaatioille, jotka etsivät vankkaa ja integroitua yhteistyö- ja tiedonhallinta-alustaa. Aiempien versioiden seuraajana SharePoint Server 2019 rakentuu vankalle perustalle ja tarjoaa uusia ominaisuuksia, jotka tukevat nykyaikaisia työskentelytapoja ja parantavat käyttäjäkokemusta.

Innovaatiot SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 tuovat parannuksia käyttäjäkokemukseen erityisesti integroinnissa nykyaikaisiin palveluihin, kuten Office 365:een ja SharePoint Online -versioon. Se tarjoaa nykyaikaisemman ja intuitiivisemman käyttöliittymän ja paremman mobiilikäytön, jonka ansiosta käyttäjät voivat käyttää sisältöä ja tehdä yhteistyötä mistä tahansa.

Tärkeimmät ominaisuudet SharePoint Server 2019

Parannettu tiimityö

Tiimityötä korostava SharePoint Server 2019 helpottaa asiakirjojen ja tietojen jakamista tiimeissä. Se tukee reaaliaikaista yhteistyötä ja tekee projektien ja tehtävien koordinoinnista helpompaa ja tehokkaampaa.

Mobiilikokemus ja käyttöliittymä

Mobiilikäyttökokemusta on parannettu merkittävästi, ja mobiililaitteita tuetaan entistä paremmin ja suunnittelussa on käytetty responsiivista lähestymistapaa. Käyttäjät voivat nyt käyttää asiakirjoja ja kommunikoida tien päällä, mikä lisää tiimien joustavuutta ja reagointikykyä.

Mukauttaminen ja hallinta

Kehittyneet mukauttamismahdollisuudet

SharePoint Server 2019 avulla ylläpitäjät voivat syvällisesti konfiguroida ja mukauttaa alustan vastaamaan organisaationsa erityistarpeita. Kehittäjät voivat luoda tehokkaita ratkaisuja alustan pohjalta.

Yksinkertaistettu hallinta

Alustan hallinnointia on yksinkertaistettu, mikä auttaa IT-tiimejä työskentelemään tehokkaammin ja säästämään aikaa. Hallintakeskukseen ja hallintatyökaluihin tehdyt parannukset lisäävät hallintaa ja helpottavat käyttäjäoikeuksien ja suojausasetusten hallintaa.

Turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus

Parannetut tietoturvaominaisuudet

SharePoint Server 2019 vahvistaa turvatoimia parannetuilla todennusmenetelmillä, vahvemmalla salauksella ja paremmilla tavoilla valvoa ja varmistaa vaatimustenmukaisuus.

Tuki vaatimustenmukaisuusstandardeille

Organisaatiot voivat olla varmoja siitä, että ne täyttävät sääntelystandardit SharePoint Server 2019:n avulla parannettujen auditointiominaisuuksien ja vaatimustenmukaisuustyökalujen ansiosta.

Yhteenveto: Lisäarvo SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 tarjoaa useita parannuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan organisaatioille, jotka etsivät nykyaikaista ja tehokasta yhteistyö- ja tiedonhallinta-alustaa. Parannetun käyttäjäkokemuksen, mobiilikäytettävyyden ja vahvojen tietoturvaominaisuuksien ansiosta SharePoint Server 2019 on ratkaiseva rakennuspalikka organisaatioiden digitaalisessa muutoksessa.

Luokat