Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - uudet ominaisuudet Tässä oppaassa keskitytään Teamsin, SharePointin ja OneDriven tarjoamiin mahdollisuuksiin, kuten asiakirjojen tallentamiseen, yhteistyöhön, jakamiseen ja keskusteluihin. Sinun ei...
4 213,90 € *

SharePoint Server 2019: Nykyaikaisen yhteistyön ja viestinnän alusta

SharePoint Server 2019 - Uudet näkymät yrityksille

Microsoft on ottanut ratkaisevan askeleen kohti tulevaisuutta tukevaa, tehokasta ja käyttäjäystävällistä alustaa kaikenkokoisille yrityksille, kun se on ottanut käyttöön SharePoint Server 2019. Tässä artikkelissa tuodaan esiin keskeiset ominaisuudet, edut ja lisäarvo, joita SharePoint Server 2019 tarjoaa digitaalisessa työpaikassa.

Moderni käyttöliittymä - intuitiivinen ja tehokas

Yksi SharePoint Server 2019:n merkittävimmistä ominaisuuksista on sen moderni käyttöliittymä. Navigointi on suunniteltu intuitiivisesti ja vuorovaikutus asiakirjojen, luetteloiden ja muun sisällön kanssa on sujuvampaa kuin koskaan aiemmin.

Mobiilikokemus

SharePoint Server 2019 -palvelun avulla käyttäjät pääsevät asiakirjoihinsa käsiksi myös liikkeellä ollessaan. Mobiilinäkymä on optimoitu sekä tabletteja että älypuhelimia varten, mikä mahdollistaa saumattoman tuottavuuden.

Viestintäsivut

Viestintäsivujen avulla organisaatiot voivat esittää uutisia, raportteja ja muuta sisältöä visuaalisesti houkuttelevassa muodossa. Tämä parantaa käyttäjäkokemusta ja helpottaa myös organisaation sisäistä viestintää.

Turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus korkeimmalla tasolla

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa turvallisuus ja tietosuoja ovat ensiarvoisen tärkeitä. SharePoint Server 2019 asettaa tämän etusijalle monien työkalujen ja ominaisuuksien avulla.

Tietojen oikeuksien hallinta (IRM)

IRM:n avulla organisaatiot voivat rajoittaa asiakirjojen, laskentataulukoiden ja esitysten käyttöä. Tämä tarjoaa lisäsuojaa luottamuksellisille tiedoille.

Kehittynyt tietojen häviämisen esto (DLP)

DLP osoitteessa SharePoint Server 2019 antaa organisaatioille mahdollisuuden tunnistaa, valvoa ja suojata automaattisesti kriittisiä tietoja. Näin varmistetaan täydellinen vaatimustenmukaisuus ja vähennetään tietojen katoamisen riskiä.

Alusta tiimityölle ja innovoinnille

SharePoint Server 2019 menee asiakirjahallintaa pidemmälle ja tarjoaa kattavat yhteistyövälineet.

Nykyaikaiset tiimisivut

Nämä sivut tarjoavat keskeisen paikan tiimin sisällölle, tiedoille ja toiminnoille. Ne edistävät viestintää ja tehostavat yhteistyötä.

Integroidut Office 365 -ryhmät

Integroimalla Office 365 -ryhmät osoitteeseen SharePoint Server 2019 tiimit voivat helpommin käyttää jaettuja resursseja, kuten Outlookia, OneNotea ja Planneria.

Hybridiratkaisu - molempien maailmojen parhaat puolet

SharePoint Server 2019 keskeinen etu on sen kyky toimia hybridiratkaisuna.

Yhtenäinen haku

Hybridihaku antaa käyttäjille mahdollisuuden hakea samanaikaisesti sekä paikallista että verkkosisältöä, mikä lisää tehokkuutta huomattavasti.

Tietojen joustavuus

Organisaatiot voivat valita, mihin ne haluavat tallentaa tietonsa - paikallisesti, pilvipalveluun tai molempien yhdistelmänä.

Johtopäätös

SharePoint Server 2019 on enemmän kuin vain edeltäjiensä evoluutio. Se on tehokas työkalu, joka tukee nykyaikaisia yrityksiä niiden digitaalisessa muutoksessa. Parannetun käyttöliittymän, parannettujen tietoturvaominaisuuksien sekä yhteistyö- ja viestintätyökalujen ansiosta SharePoint Server 2019 asettaa uusia standardeja yritysohjelmistoluokassa. Se ei ole pelkkä asiakirjojen tallennusalusta, vaan innovoinnin, tiimityön ja kasvun keskipiste.