Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10004
 • 021-09707
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
29,90 € * 31,90 € * (6,27% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


MS Office -versio 2010 Standard  on yksi Microsoftin suosituimmista toimistoversioista. Sen kattava ohjelma- ja toimintovalikoima sisältää kaiken, mitä käyttäjät tarvitsevat työskennelläkseen ammattimaisesti sekä yksityisesti että ennen kaikkea ammatillisesti - kaikilla aloilla: tekstiasiakirjojen luomisesta eri muodoissa Word 2010:llä ja laajojen taulukkotietojen analysoinnista Excel 2010:llä, monipuolisesta viestinnästä ja suunnittelusta Outlook 2010:llä ja informatiivisten esitysten suunnittelusta PowerPoint 2010:llä, ideoiden spontaanista tallentamisesta ja jakamisesta OneNote 2010:llä ja niiden luovasti hienostuneesta julkaisemisesta Publisher 2010:llä - kaikki tämä on niputettu MS Office 2010 Standard-versioon.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"

Microsoft Office 2010 Standard - kattava toimisto-ohjelmisto ostoversiona

MS Office-Edition 2010 Standard kuuluu Microsoftin suosituimpiin Office-versioihin, joiden kattava ohjelma- ja toimintovalikoima sisältää kaiken sen, mitä käyttäjät tarvitsevat yksityisesti, mutta ennen kaikkea myös ammatillisesti työskennelläkseen ammattimaisesti - kaikilla aloilla: tekstiasiakirjojen luomisesta eri muodoissa Word 2010:llä ja laajojen taulukkotietojen analysoinnista Excel 2010:llä, monipuolisesta viestinnästä ja suunnittelusta Outlook 2010:llä ja informatiivisten esitysten suunnittelusta PowerPoint 2010:llä, ideoiden spontaanista tallentamisesta ja jakamisesta OneNote 2010:llä ja niiden luovasti hienostuneesta julkaisemisesta Publisher 2010:llä - kaikki nämä ovat mukana MS Office 2010 Standard-versiossa.

Microsoft Office 2010 Standard Editionia tarjotaan tavallisessa kaupassa vain volyymilisensseinä, sillä niitä käyttävät suuret yritykset, joissa on paljon työasemia. Wiresoft puolestaan tarjoaa painosta myös yksittäisenä lisenssinä, joten yksityiset käyttäjät ja itsenäiset ammatinharjoittajat sekä pk-yritykset voivat myös ostaa kaikki ohjelmat, jotka ovat peräisin Office-Edition Standard 2010 voidaan ostaa ja käyttää.

Vuoden 2010 auton osto Office-Editionin etuna on myös se, että sitä tukee edelleen Microsoftin käyttöjärjestelmä Windows 7 - jota monet ostajat käyttävät edelleen, ja se on siksi ratkaiseva ominaisuus oston kannalta. Wiresoft Onlineshopista voit ostaa vuoden 2010 painoksen Office Standard sekä muita painoksia ja muita Office versioita. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään yksityiskohtaisesti kaikki yksittäiset ohjelmat, jotka sisältyvät osoitteeseen Office 2010 Standard.

MS Office 2010 Standard

Standard-ohjelmien Word, Excel, PowerPoint ja Outlook lisäksi Office-sarja sisältää seuraavat ohjelmat Standard 2016 sisältää käytännöllisen digitaalisen muistikirjan OneNote sekä Microsoft Publisherin, jolla voi luoda tulostettavia julkaisuja lähes mihin tahansa tarkoitukseen. Nämä sovellukset laajentavat ammattikäytön mahdollisuuksia ja mahdollistavat kattavan ammattimaisen työskentelyn millä tahansa alalla. Myös työpöydän käyttöliittymää on nykyaikaistettu, ja se on nyt entistä intuitiivisempi käyttää.

Yleiskatsaus yksittäisiin ohjelmiin MS Office 2010 Standard:

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Publisher 2010

Word 2010

Microsoftin talon ylittämätön tekstinkäsittelyohjelmisto tarjoaa jälleen versiossa 2010 suuren määrän ominaisuuksia ja toimintoja, joiden avulla voit luoda asiakirjoja ja kirjeitä mitä erilaisimmille sovellusalueille, muotoilla tekstejä ammattimaisesti vaatimusten mukaan ja lisätä grafiikkaa, kuvia jne.

 • XML-tiedostomuoto tekee Word-asiakirjoista paitsi tiiviimpiä myös turvallisempia ja yhteensopivampia muiden järjestelmien kanssa.
 • Toiminnoittain järjestetyt välilehtityyliset valikot helpottavat komentojen ja muotoiluvaihtoehtojen käyttöä. Uudelleen suunnitellussa nauhassa on entistäkin enemmän toimintoja. Ribbon ja välilehdet voidaan myös mukauttaa omien tarpeiden mukaan, ja esimerkiksi kaikki tarpeettomat toiminnot voidaan jopa piilottaa.
 • Backstage-näkymä näyttää taustatietoja parhaillaan avatusta asiakirjasta.
 • Vakiomalleja voidaan mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin muutamalla napsautuksella: tämä koskee esimerkiksi fonttia tai fonttikokoa, kappalekokoa ja riviväliä. Kaikki muutokset voidaan myös tallentaa uutena henkilökohtaisena oletusmallina.
 • Useimpia Word-toimintoja voi käyttää myös pikanäppäimillä, mikä tarjoaa nopeusetua tekstityöskentelyssä, erityisesti ammattikäyttäjille.
 • Oikeinkirjoituksen tarkistus: Valikkokohdassa "Asiakirjan tarkistus" voidaan säätää tai poistaa käytöstä erilaisia automaattisen korjauksen vaihtoehtoja.
 • Word 2010:ssä voit paitsi jakaa asiakirjoja muiden kanssa myös seurata muiden tekemiä muutoksia ja lisätä kommentteja. Nämä voidaan sitten hyväksyä tai hylätä klikkaamalla niitä.
 • Erityisen käytännöllinen on yhdistelmäpostitoiminto, jossa on kolme elementtiä: "Pääasiallinen asiakirja" - joka sisältää identtisen tekstin kaikille yhdistelmäposteille - sekä "Yhdistelmäpostikentät" yksilöityjä tietoja varten ja "Tietolähde", jolla hallitaan kaikkia osoitetietoja - esimerkiksi Outlookista - ja joka on erityisen käytännöllinen. "Mail Merge Wizard" tukee käyttäjiä vaiheittaisilla ohjeilla.

Excel 2010

Tehokas laskentaohjelmisto sisältää suuren kokoelman kaavoja, joiden avulla laskut voidaan suorittaa nopeasti - tämä on välttämätön etu, kun analysoidaan ja hallitaan erityisen suurten taulukoiden tietoja. Excel 2010 sisältää monia uusia ominaisuuksia ja työkaluja, joiden avulla voit suodattaa tietoja entistä nopeammin, luoda minikaavioita soluun, käyttää web-käyttöliittymää ja paljon muuta:

 • Excel 2010:n uudessa Ribbonissa on koottu siististi yhteen monet asetukset ja toiminnot, jotka aiemmin olivat hajallaan lukuisissa alivalikoissa.
 • Kipinälinjojen avulla kokonaisia kaavioita voidaan integroida yhteen soluun visuaalisena yhteenvetona, mikä lisää selkeyttä.
 • Tietoviipaleet suodattavat suuria tietomääriä pivot-taulukoissa ilman, että jokaisen suodattimen tarkastelemiseksi tarvitsee ensin avata luettelo
 • Versioiden palautus tukee vahingossa suljettujen tietosivujen uudelleenkäyttöä uusilla malleilla ja kaavioapureilla.
 • Backstage-näkymä näyttää kaikki tärkeät toiminnot laajennetussa tilapalkissa.
 • Taulukkolaskentataulukoiden yhteistoiminnallinen työ on mahdollista myös verkkosovelluksen tai ilmaisen lisäosan avulla.
 • Excel 2010 tukee seuraavia formaatteja: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla sekä .xlw.

PowerPoint 2010

PowerPoint on monipuolinen apuväline informatiivisten esitysten luomiseen sekä yksityisesti että ennen kaikkea liike-elämässä. Office -ohjelma tarjoaa laajan valikoiman toimintoja ja Standard-malleja, joiden avulla voit luoda nopeasti ammattimaisesti suunniteltuja dioja, vaikka sinulla ei olisi laajempaa kokemusta. Grafiikkaa, kuvia ja videoita voidaan integroida vain muutamalla napsautuksella, jolloin jokainen esitys saa yksilöllisen luonteen. Mitä uutta PowerPoint 2010:ssä on:

 • Uusi XML-muotoinen esitysmuoto ei ole vain kompaktimpi, vaan myös luotettavampi ja vaatii vähemmän tallennustilaa.
 • Kaikki dian elementit upotetaan PowerPoint 2010:ssä suoraan asiakirjaan, jolloin toisto on sujuvaa ja viiveetöntä.
 • SmartArt-grafiikka tarjoaa dynaamisia tehosteita, kuten sujuvia siirtymiä, jotka lisäävät yleisön sitoutumista.
 • Videoiden ja musiikin integrointi tuo lisää vaihtelua multimediakokemuksen kautta. Toimintovalikko mahdollistaa erilaisia vaihtoehtoja toiston aikana, mukaan lukien loputon toisto.
 • Uudet Shape-työkalut mahdollistavat erilaisten objektien vapaan suunnittelun informatiivista grafiikkaa varten.

Outlook 2010

Tämä maailmanlaajuisesti suosituin sähköpostiohjelma vakuuttaa jälleen vuonna Office Versio 2010, tämä maailman suosituin sähköpostiohjelma tekee jälleen kerran vaikutuksen monipuolisilla ominaisuuksillaan, joihin kuuluu sähköpostien lähettämisen lisäksi myös yhteystietojen, tapaamisten, tehtävien ja muistiinpanojen hallinta. Microsoftin monitaituri tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, jotka täyttävät kaikki vaatimukset viestinnässä työssä, mutta myös yksityiselämässä.

 • Lisää sähköpostin allekirjoitus viesteihin: Sähköpostiviestien allekirjoitusten suunnitteluvaihtoehtoihin kuuluu tekstin lisäksi esimerkiksi henkilökohtainen kuva tai logo, sähköinen käyntikortti ja jopa käsin kirjoitetun allekirjoituksen kuvatiedosto.
 • "Keskustelut"-näkymä mahdollistaa sähköpostiviestien ryhmittelyn tai lajittelun aiheen tai aiheen mukaan, jolloin postilaatikosta saa paremman yleiskuvan. Poistoprosessia voidaan soveltaa myös koko keskusteluun.
 • QuickSteps-toiminnot mahdollistavat tyypillisten, usein käytettyjen rutiinitehtävien ryhmittelyn yhteen prosessien automatisoimiseksi.
 • Kätevät hakutoiminnot tarjoavat entistä parempia suodatusvaihtoehtoja - myös kategorioiden mukaan - jotka voidaan myös tallentaa uudelleenkäyttöä varten.

OneNote 2010

OneNote on sähköinen vaihtoehto laajoille muistiinpanokokoelmille - mutta ohjelma tarjoaa paljon paremman yleiskuvan ja on suunniteltu myös yhteistyöhön työkavereiden kanssa pilven kautta. Tärkeitä asiakirjoja tallennetaan keskitetysti ja ne ovat aina saatavilla esimerkiksi esitysten valmistelua, muistiinpanojen tekemistä ja Internet-tutkimusta varten. Muistiinpano-ohjelma on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, ja se sisältää muun muassa seuraavat ominaisuudet:

 • OneNote luo automaattisesti henkilökohtaisen muistikirjan, joka sisältää jo välilehdet "Yleistä" ja "Muistiinpanot" sekä esiasetetut sivut: "Työasiat", "Useimmin käytetyt" ja "Uutiset".
 • Kaikkia muistikirjoja voi muokata ja jakaa osiin, jotka näkyvät sitten välilehtien muodossa työkalupalkin alla. Nämä voidaan myös muuttaa uudelleen milloin tahansa.
 • Tyhjien sivujen luomisen lisäksi on myös mahdollista käyttää vakiomuotoisia sivupohjia, esim. "Business", ja jakaa nämä myöhemmin tarvittaessa osiin.

Publisher 2010

Työpöytäjulkaisuohjelmisto sisältyy erityisesti MS Office 2010 Standard -osioon, ja se on suunniteltu luomaan korkealaatuisia julkaisuja monille eri aloille ammattimaisesti ja painovalmiiksi.

 • Yksinkertaisten asiakirjojen, kuten käyntikorttien ja onnittelukorttien, lisäksi sitä voidaan käyttää myös esitteiden, painettavien luetteloiden ja informatiivisten sähköpostitiedotteiden luomiseen.
 • Tähän tarkoitukseen on saatavilla laaja valikoima malleja, jotka ovat hyvin lähellä julkaisujen tyypillistä ulkoasua ja joita voidaan sitten edelleen muokata yksilöllisesti.
 • Kuvia voi lisätä joko tietokoneelta, suoraan Internetistä tai ClipArtina Office.com-sivuston kautta.
 • Käytettävissä on erilaisia tehosteita, kuten varjoja, valoa ja 3D:tä, joiden avulla kuvia voidaan muokata lisää. Monia tehosteita voidaan käyttää myös tekstiin.

MS Office 2010:n järjestelmävaatimukset Standard

Office 2010 Standard Edition on ladattavissa kahtena versiona: 32-bittinen ja 64-bittinen. Oletusarvoisesti tietokoneeseen asennetaan 32-bittinen versio, jolloin vältetään yhteensopivuusongelmat 64-bittisen version kanssa vanhemmissa tietokoneissa tai käyttöjärjestelmissä. 64-bittisessä versiossa on 4 Gt muistia, joten se tarjoaa etuja erityisesti yli 2 Gt:n kokoisten Excel-tiedostojen käsittelyssä. Uusi nauhakäyttöliittymä vaatii myös enemmän tilaa kiintolevyltä kuin edellinen versio. Muussa tapauksessa sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7 - enintään Windows 10 tai vähintään Windows Server 2003
 • Suoritin: vähintään 500 MHz - 1 GHz suositellaan, jotta voit käyttää kaikkia Microsoft Outlookin toimintoja
 • Muisti: vähintään 256 MB RAM-muistia - 512 MB suositellaan kaikkien Outlook-palvelujen käyttämiseen
 • Kiintolevytila: vähintään 3,5 GB
 • Kuvan resoluutio: vähintään 1.024 x 576, vähintään DirectX9c-kiihdytyksellä varustettu näytönohjain

Osta MS Office 2010 Standard halvalla Wiresoftin verkkokaupasta

Tätä Office 2010 Standard Editionia ei ole saatavana tavanomaisessa kaupassa, koska sitä tarjotaan muuten vain volyymilisenssinä yrityksille. Wiresoft-verkkokaupassa Office 2010 Standard -ohjelmisto on saatavana myös yksittäiskäyttäjän lisenssinä, ostoksena ja ilman muita tilausvelvoitteita; sinulle aiheutuu siis vain kertaluonteisia kustannuksia, kun ostat Wiresoftin kautta, ja hankit ohjelman täysversion, jonka ohjelmat ovat laajuudeltaan samanlaisia kuin ne sisältyvät vastaavaan Office -tilavuuslisenssiin.

Osta ohjelmisto turvallisesti Wiresoftilta: MS Office 2010 Standard ei ole saatavana Wiresoftista erityisen edulliseen hintaan, vaan osto on myös kätevä heti ladattavaksi ja turvallinen: tämä yhden käyttäjän lisenssi Office 2010 Standard oli osa suurempaa volyymilisenssiä, jollaista Microsoft tarjoaa vain suurille yrityksille. Volyymilisenssin osto sisältää oikeuden myydä ylijääneet ohjelmistolisenssit tai koko volyymilisenssi edelleen - riippumatta siitä, onko yksittäisiä tai kaikkia lisenssejä jäänyt käyttämättä. Myynnin yhteydessä volyymilisenssi pilkotaan ja muunnetaan yksittäisiksi lisensseiksi, jolloin niitä kutsutaan käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä jakaminen ei vaikuta sisältämien ohjelmien toiminnallisuuteen tai laajuuteen.

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on asiakkaillemme edullinen tapa hankkia Office-versioita, kuten MS Standard 2010. Näin ollen edullisesta ohjelmistotarjonnastamme hyötyvät itsenäisten ammatinharjoittajien ja pk-yritysten lisäksi myös yksityiset käyttäjät!

Wiresoft myy ainoastaan täydellisiä versioita MS Office Standard tai muita Microsoft Office-versioita ja ohjelmia, jotka ovat identtisiä alkuperäisten Microsoft-tuotteiden kanssa; ne ovat peräisin yksinomaan laillisista lähteistä.

Ostaminen Office 2010 Standard käytettynä Wiresoft Software-Shopista ei merkitse sinulle mitään oikeudellista riskiä, koska käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on lain mukaan sallittua, mikä on vahvistettu lukuisissa tuomioissa.

Tämä Office 2010 Standard -ohjelmisto voidaan asentaa tietokoneellesi heti ostoprosessin ja latauksen päätyttyä, ja se voidaan aktivoida ja käyttää täysimääräisesti mukana toimitetulla lisenssiavaimella (MAK).

Wiresoft Software-Shopista löydät Office 2010 Standard Editionin lisäksi myös muita Office-versioita tai versioita sekä muita Microsoft-ohjelmia ostoversioina. Jos sinulla on kysyttävää Office 2010 Standard tai muista Microsoft Office -ohjelmistoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat