Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Microsoft SQL Server 2017 Standard Microsoftin SQL Server 2017 Standard -versio tarjoaa kaikki tehokkaat tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, joita pienet ja keskisuuret yritykset odottavat relaatiotietokannan...
407,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core SQL Server 2017 Standard -versio tarjoaa tietokanta-, raportointi- ja analyysitoimintojensa ansiosta erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille tehokkaan version Microsoftin hyväksi...
1 660,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise Edition tarjoaa suuremmille organisaatioille tehokkaan uudemman version Microsoftin hyväksi havaitusta relaatiotietoalustasta, jossa yhdistyvät kaikki kriittiset...
6 711,90 € *

Microsoft SQL Server 2017: Monipuolinen tiedonhallintaratkaisu

Johdanto: Innovaatio kohtaa hyväksi havaitun

Microsoft SQL Server 2017:n käyttöönoton myötä Microsoft asettaa uusia standardeja tiedonhallinta-alustojen alalla. Kattavana ja tulevaisuuteen suuntautuneena tiedonhallintaratkaisuna SQL Server 2017 tarjoaa sekä uraauurtavia innovaatioita että hyväksi havaittuja teknologioita.

Joustavuutta alustarajat ylittävän tuen ansiosta

SQL Server 2017:n ehkä merkittävin edistysaskel on alustarajat ylittävän yhteensopivuuden käyttöönotto. Ensimmäistä kertaa SQL Serveriä on mahdollista käyttää Windowsissa, Linuxissa ja Docker-kontissa. Tämän joustavuuden ansiosta organisaatiot voivat integroida SQL Serverin olemassa olevaan infrastruktuuriinsa suosimastaan käyttöjärjestelmäympäristöstä riippumatta.

SQL Server 2017:n ominaisuudet

Parannettu suorituskyky

Mukautuva kyselyjen käsittely

Adaptive Query Processing varmistaa, että SQL Server 2017 käsittelee kyselyitä älykkäämmin ja optimoi suoritussuunnitelmat dynaamisesti. Tämä voi parantaa tietokantakyselyjen suorituskykyä ja läpimenoa merkittävästi.

Korkeimman tason tietoturvaominaisuudet

Kehittynyt uhkasuojaus

SQL Server 2017 tarjoaa kehittyneitä suojausmekanismeja, jotka suojaavat lisääntyviltä kyberturvallisuusuhilta. Advanced Threat Protection auttaa tunnistamaan vaaralliset toiminnot varhaisessa vaiheessa ja reagoimaan niihin, jotta tietomurrot voidaan estää.

Liiketoimintatiedustelu ja analytiikka

Integrointi ja tiedustelu

Graafitietokantaominaisuudet

Graafitietokantaominaisuuksien tuen ansiosta SQL Server 2017 voi työskennellä tehokkaasti monimutkaisten suhdetietojen kanssa, mikä avaa uusia mahdollisuuksia liiketoimintatiedustelusovelluksille.

R:n ja Pythonin natiivinen integrointi

R- ja Python-ohjelmien upottaminen suoraan tietokantaan antaa analyytikoille ja datatieteilijöille mahdollisuuden suorittaa koneoppimista ja monimutkaisia tilastollisia analyysejä ilman tietojen vientiä.

Visualisointi ja raportointi

Parannettujen BI-ominaisuuksien ansiosta, erityisesti integroituna Power BI:n kaltaisiin työkaluihin, käyttäjät voivat luoda vaikuttavia visualisointeja ja toimintakelpoisia raportteja suoraan tiedoistaan.

Yhteenveto: Miksi SQL Server 2017?

SQL Server 2017 ei ole pelkkä tietokanta, vaan kattava alusta tiedonhallintaan ja analyyttisiin sovelluksiin. Tuki Windows-, Linux- ja Docker-säiliöille sekä tietokantateknologian viimeisimmät edistysaskeleet tekevät SQL Server 2017:stä skaalautuvan, turvallisen ja tulevaisuudenkestävän ratkaisun kaikenkokoisille organisaatioille. Jatkuvien päivitysten ja aktiivisen kehittäjäyhteisön ansiosta SQL Server 2017 on edelleen keskeinen osa organisaatioiden strategisia tiedonhallintasuunnitelmia maailmanlaajuisesti.

Luokat