Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Microsoft SQL Server 2017 Standard Microsoftin SQL Server 2017 Standard -versio tarjoaa kaikki tehokkaat tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, joita pienet ja keskisuuret yritykset odottavat relaatiotietokannan...
407,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core SQL Server 2017 Standard -versio tarjoaa tietokanta-, raportointi- ja analyysitoimintojensa ansiosta erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille tehokkaan version Microsoftin hyväksi...
1 660,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise Edition tarjoaa suuremmille organisaatioille tehokkaan uudemman version Microsoftin hyväksi havaitusta relaatiotietoalustasta, jossa yhdistyvät kaikki kriittiset...
6 711,90 € *

Osta Microsoft SQL Server 2017 - entistä enemmän joustavuutta tietokantojen hallintaan

  MicrosoftinSQL Server -versio 2017 tarjoaa käyttäjille entistäkin enemmän joustavuutta tietojen hallinnassa ja suojaamisessa. Lukuisat vaihtoehdot antavat yrityksille mahdollisuuden kartoittaa yksilöllisesti omat tietokantatarpeensa. Edelliseen versioon verrattuna myös suorituskyky- ja tietoturvastandardit ovat parantuneet, ja SQL Server 2017 tarjoaa monia uusia ominaisuuksia sekä optimointeja aiempiin toimintoihin. Se tarjoaa käyttäjille myös monia vaihtoehtoja esimerkiksi kehityskielten, suorituksen - paikallisesti tai pilvipalvelussa - sekä eri käyttöjärjestelmien, joihin kuuluu myös Linux, käytön suhteen.

Wiresoftilla on saatavilla SQL Server 2017 -versiot Standard - valinnaisesti saatavana CAL- tai 2-ydinlisenssinä - ja Enterprise 2-Core. Microsoftin uusi lisensointimalli ytimien mukaan kuvastaa entistä tarkemmin pienten ja suurten yritysten erilaisia vaatimuksia. 

SQL Server 2017:n tärkeimmät uudistukset yhdellä silmäyksellä

SQL Server 2017: n myötä yritykset saavat tehokkaan version Microsoftin hyväksi havaitusta data-alustasta, joka tarjoaa kaikki tärkeät tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot. Tämä SQL Server -versio soveltuu siis erinomaisesti täyttämään kaikki nykyaikaisen, tehokkaan relaatiotietokannan hallintajärjestelmän (RDMS) vaatimukset - kuten tavarahallintajärjestelmille, ERP-ohjelmistoille (Enterprise Resource Planning) ja CRM-järjestelmille on tyypillistä. SQL Server 2017:n avulla voit hyödyntää oivalluksia tietokannan sisäisen edistyneen analytiikan avulla Pythonin ja R:n avulla sekä interaktiivisten visualisointien avulla. Lisäksi SQL Server 2017 tarjoaa myös monia parannuksia ja uusia toimintoja sekä suorituskyvyn parannuksia Master Data Services (MDS) -palveluissa (Master Data Services) ja Reporting Services (SSRS) for SQL Server 2017:ssä. Tärkeitä ominaisuuksia yksityiskohtaisesti ovat mm:

Uudet tietokantamoottoritoiminnot

SQL Server 2017 lisää monia uusia tietokantamoottoritoimintoja, mukaan lukien parannettu suorituskyky. Näihin kuuluu mahdollisuus lisätä CLR-kokoonpanoja positiiviseen luetteloon. Mukautuva kyselyjen käsittely sisältää kolme uutta parannusta: Adaptive Joins sekä palaute muistin varaamisesta eräajotilassa ja taulukkoarvotoimintojen päällekkäinen suoritus useilla lausekkeilla, mikä vapauttaa suorittimen resursseja. Myös uudet dynaamiset hallintaluettelot ja tietokannan automaattinen optimointi parantavat suorituskykyä; jälkimmäinen tarjoaa tietoa kyselyjen suorituskykyyn liittyvistä ongelmista, ehdottaa ratkaisuja ja korjaa havaitut ongelmat automaattisesti.

SQL Server Analysis Services (SSAS)

SQL Serverin 2017-versio sisältää myös monia tärkeitä uusia ominaisuuksia SQL Server Analysis Services -palveluissa. Näitä ovat muun muassa taulukkomallien parannukset, kuten taulukkomuotoinen tila oletusasennusvaihtoehtona. Ja Get Data tuo Power Queryyn uusia tietolähteitä, jotka tukevat olemassa olevia tietolähteitä M-kyselyissä.

SQL Server 2017 Integration Services (SSIS)

SSIS:n Scale Out -toiminnolla on SQL Server 2017: ssä uusia sekä muuttuneita toimintoja, mikä helpottaa SSIS:n suorittamista useilla tietokoneilla. Lisäksi Scale Out -master tukee nyt korkeaa käytettävyyttä, ja Scale Out -työläisten suorituslokien vikasietokäsittelyä on myös parannettu. Lisäksi SSIS-katalogissa on nyt toinen globaali ominaisuus, jolla voidaan määrittää Standard-tila SSIS-paketteja käyttöönotettaessa. SSIS tukee myös SQL Serveriä Linuxissa.

Linuxin käyttö SQL Server 2017:n kanssa

SQL Server 2017:n Enterprise ja Standard -versioissa käyttäjät voivat käyttää SQL Serveriä myös avoimen käyttöjärjestelmän Linuxin avulla. Tämä ei ole enää ongelma myöskään Java-sovellusten kanssa Java Database Connectivity -ajurin ansiosta. Linux- sekä C++-sovelluksissa yhteys SQL Server 2017:ään muodostetaan yleensä Open Database Connectivity -rajapinnan kautta.

SQL Server R Services -palveluiden nimi on nyt SQL Server Machine Learning Services

Aiemmat SQL Server R Services -palvelut on SQL Server 2017 -versiossa nimetty uudelleen SQL Server Machine Learning Services -palveluiksi. Syynä tähän on Python-tuki - aiemman R-ohjelmointikielen lisäksi. Machine Learning Services -palveluita voidaan käyttää SQL Server 2017:ssä R- tai Python-skriptien suorittamiseen, ja lisäksi on mahdollista asentaa Microsoft Machine Learning Server -palvelin itsenäisesti sellaisten R- ja Python-mallien käyttöönottoa varten, jotka eivät vaadi SQL Serveriä. Lisäksi SQL Server -kehittäjät saavat nyt käyttöönsä avoimen lähdekoodin ympäristössä saatavilla olevat Pythonin ML- ja AI-kirjastot.

SQL Server 2017 -versiot Wiresoftissa

Wiresoftilta löydät SQL Server 2017 -versiot Enterprise ja Standard, jälkimmäinen on saatavana myös CAL-versioina vaihtoehtona ydinlisensoinnille. Kun Standard-painos on oikea valinta perushallinta- ja business intelligence (BI) -toimintoihin sekä työtehtäviin, jotka vaativat vain vähän IT-resursseja, Enterprise-painos sopii erityisesti suuremmille yrityksille, sillä se tarjoaa vielä kattavamman ja myös tehtäväkriittisen suorituskyvyn, joka on tarpeen vaativissa tietokanta- ja BI-vaatimuksissa. SQL Server 2017 Enterprise tarjoaa korkeimman palvelu- ja suorituskyvyn tason, jota tarvitaan suuremmissa ja suurimmissa työmäärissä.

SQL Server 2017 Standard ja SQL Server 2017 -versioiden väliset erot Enterprise

SQL Server 2017 -versioiden Standard ja Enterprise tärkein ero on, kuten mainittu, suorituskyky. Siksi SQL Server 2017 Standard riittää pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille, kun taas Enterprise-edition sopii myös keskisuurille yrityksille, mutta on tarkoitettu pääasiassa kattamaan yhtä suurten yritysten tarpeet. Palvelinversiosta riippuen skaalautumisrajoja on erilaisia: Kun Enterprise-palvelinversiossa on käytettävissä yksittäisen instanssin käyttämä maksimilaskentakapasiteetti, Standard-palvelinversiossa se on rajoitettu alle neljään socketiin tai 24 ytimeen tai sovelluksesta riippuen käytettävissä on vain rajoitettu määrä gigatavuja.

Lisäksi SQL Server 2017:n Enterprise-versiossa on lisäominaisuuksia, joita ei ole SQL Server 2017: ssä Standard: Esimerkiksi SQL Server Enterprise ei ainoastaan salli rajoittamatonta virtualisointia ja tarjoaa Software Assurance -etua, vaan siinä on myös kehittynyt korkea käytettävyys Always On -saatavuusryhmillä, useiden tietokantojen vikasietoisuus ja luettavat toissijaiset replikaatiot. Lisäksi painos tarjoaa läpinäkyvän tietojen salauksen sekä yhteensopivuusraportoinnin SQL Server Audit -palvelun ja kehittyneen tietojen integroinnin avulla, jossa on sumeaa ryhmittelyä ja hakuja sekä mobiiliraportointi- ja KPI-ominaisuuksia.

SQL Enterprise 2017: n laajemmat business intelligence -ominaisuudet tarjoavat yrityksille parannuksia moniulotteisiin malleihin, taulukkomalliin ja tiedonlouhintaan sekä DirectQuery-tallennustilan ja pääsyn Power BI -raporttipalvelimeen. Koneoppimisominaisuuksien kattavampi integrointi Standard-painokseen verrattuna tarjoaa täyden rinnakkaisuuden R- ja Python-analytiikkaan ja mahdollisuuden ajaa niitä GPU:lla, joka on saatavilla myös Hadoop/Sparkille ja Linuxille.

Microsoft SQL Server 2017:n lisensointimallit Wiresoftissa

SQL Server 2016: n myötä Microsoft otti käyttöön muutoksen niin sanottuun lisenssimittaristoon eli lisenssien tarpeen laskentatapaan. Kun aiemmin ei ollut merkitystä sillä, kuinka monta ydintä prosessori sisälsi, nyt ytimien määrä on ratkaiseva lisenssitarpeen tarkassa määrittelyssä. Ytimien lisensoinnissa otetaan huomioon prosessorikohtaisten ytimien jatkuvasti kasvava määrä, jolloin prosessori pystyy käsittelemään yhä suurempia työmääriä.

Microsoft tarjoaa siksi myös SQL Server 2017 -versiolle mahdollisuuden ydinlisensointiin. Riippuen versiosta - onko kyseessä SQL Server 2017 Standard vai Enterprise - sinulla on erilaisia vaihtoehtoja sopivien palvelinlisenssien hankkimiseksi:

SQL Server 2017 Standard -versiossa voit valita palvelinkohtaisen/CAL-lisensoinnin (palvelinlisenssit ja käyttöoikeuslisenssit) ja ytimien mukaisen lisensoinnin välillä - tähän ei tarvita muita käyttöoikeuslisenssejä.

SQL Server 2017 Enterprise- versiossa palvelin/CAL-kohtainen lisensointi ei yleensä ole enää käytettävissä. Se lisensoidaan yksinomaan ytimien määrän mukaan.

SQL Server 2017 -lisensointi Standard palvelin/CAL-yksiköittäin

Server/CAL-lisensointimalli perustuu seuraaviin ehtoihin:

Jokaiseen palvelimeen, jossa SQL Server -instanssia käytetään, tarvitaan Standard palvelinlisenssi. Lisäksi tarvitaan erillinen käyttöoikeuslisenssi (CAL) - käyttäjä- tai laite-CAL - jokaiselle käyttäjälle tai laitteelle, joka käyttää lisensoitua SQL Serveriä tämän tai uudemman asennetun palvelinversion osalta. Tämä tarkoittaa sitä, että SQL Server 2019 -palvelimen CAL:lla voi käyttää myös SQL Server 2017 -palvelinta.

Se, kumpi SQL Server 2017:n Standard -version lisensointi - ytimien mukaan vai palvelimen ja CALS:n mukaan - on edullisempi, riippuu tyypillisestä käytöstä yrityksessä. Tietyissä tapauksissa Server/CAL-lisensointi on siis edullisempaa kuin lisensointi ytimien mukaan. Esimerkiksi kone, jossa on enintään 2 prosessoria, joissa kummassakin on 8 ydintä, voidaan lisensoida edullisemmin SQL Standard Server/CAL-versiolla.

SQL Server 2017 Standard tai Enterprise -palvelimen lisensointi ytimien mukaan

SQL Serverin lisensointia prosessoriytimien mukaan varten Microsoft määrittää tietyt määritelmät laskentamenetelmälle. Näin ollen yksi ydinlisenssi koskee kahta prosessoriydintä - toisin kuin aiemmin, jolloin perittiin yksi lisenssi prosessoria kohden.

Kokonaislisenssivaatimus määräytyy siis prosessorikohtaisen ytimien lukumäärän perusteella. Oletusarvoisesti tarvitaan vähintään kahdeksan lisenssiä palvelinta kohti, jolloin prosessoria kohti lisensoidaan kahdeksan ydintä. Jokainen palvelimen fyysinen ydin vaatii siis oman ydinlisenssin. Microsoft on vahvistanut seuraavat säännöt:

Kutakin prosessoria varten tarvitaan 8 ydinlisenssiä - Microsoftin määrittelemä vähimmäismäärä. Näin ollen koneita, joissa on vähemmän ytimiä, ei voida lisensoida halvemmalla.

Jokaiseen palvelimeen tarvitaan myös vähintään 16 ydinlisenssiä.

Palvelinta kohden vaaditut ydinlisenssit ovat saatavilla vain 2:n pakettina.

Ytimiin perustuvassa lisensoinnissa ei tarvita ylimääräisiä CAL-lisenssejä.

Lisensoi Microsoft SQL Server 2017 edulliseen hintaan Wiresoftilla

Riippumatta siitä, haluatko kattaa Microsoft SQL Server 2017 - lisensointitarpeesi Standard- tai Enterprise-Editionilla, Wiresoftilta saat Server/CAL- sekä 2-Core-lisenssit yksinomaan alkuperäisinä lisenssioikeuksina. SQL Server 2017 -lisenssit ovat Wiresoftilla erityisen edullisia, sillä tarjoamme hintaedun eurooppalaisten yritysten käyttämättömien ohjelmistolisenssien kautta - ja vieläpä täysin laillisesti.

Koska Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen päätöksen mukaan ohjelmistoja saa myydä edelleen ongelmitta vuodesta 2012 lähtien. Kaikki Wiresoftin tarjoamat lisenssit on etukäteen tarkistettu ehdottoman alkuperäisyyden ja käyttökelpoisuuden osalta. Tämän ovat vahvistaneet monet innokkaat asiakkaamme. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Microsoft SQL Server 2017 -lisensoinnista.