Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT PROJECT 2010 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2010 STANDARD
Microsoft Project 2010 Standard Lataa Microsoft Project Standard 2010 (Projektinhallinta) Hallinnoi ja luo uusia projekteja, määritä määräajat ja määritä henkilöitä tiettyihin tehtäviin Project Manager -ohjelmistossa. Project Standard...
83,90 € *
MICROSOFT PROJECT 2010 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2010 PROFESSIONAL
Microsoft Project Professional 2010 Lataa Microsoft Project Professional 2010 (projektinhallinnan ammattilainen) Hallinnoi ja luo uusia projekteja, määritä määräajat ja määritä henkilöitä tiettyihin tehtäviin Project Manager...
93,90 € *

Microsoft Project 2010 - kattava johdanto

Mikä on Microsoft Project 2010?

Microsoft Project 2010 on Microsoftin kehittämä monipuolinen projektinhallintaohjelmisto, jonka avulla organisaatiot ja tiimit voivat suunnitella, hallita ja valvoa projektejaan tehokkaasti. Tässä artikkelissa sukellamme syvälle Microsoft Project 2010:n maailmaan ja opimme lisää sen tehokkaista ominaisuuksista.

Microsoft Project 2010:n tärkeimmät ominaisuudet

Projektien suunnittelu ja hallinta

Yksi Microsoft Project 2010:n erinomaisista ominaisuuksista on sen kyky luoda ja hallita kattavia projektisuunnitelmia. Tämän ohjelmiston avulla voit määritellä tehtäviä, asettaa riippuvuuksia ja luoda aikatauluja, jotta projekti sujuu ja valmistuu ajallaan. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit helposti muokata projektisuunnitelmia ja reagoida joustavasti vaatimusten muutoksiin.

Resurssien hallinta

Microsoft Project 2010 tarjoaa tehokkaat resurssienhallintatyökalut. Voit helposti jakaa henkilöstöä, laitteita ja materiaaleja ja seurata näiden resurssien saatavuutta. Näin voit tunnistaa pullonkaulat ja ryhtyä ajoissa toimiin tuottavuuden lisäämiseksi ja projektin viivästymisen estämiseksi.

Edistymisen seuranta ja raportointi

Ohjelmiston avulla voit seurata projektin edistymistä reaaliajassa. Voit luoda räätälöityjä raportteja ja kaavioita, joiden avulla voit analysoida projektin nykytilaa ja suorituskykyä. Tämä ominaisuus helpottaa viestintää ja antaa sinulle mahdollisuuden reagoida ongelmiin ja tehdä muutoksia projektin tavoitteiden saavuttamiseksi.

Integrointi muihin Microsoftin työkaluihin

Microsoft Project 2010 on integroitu saumattomasti muihin Microsoftin sovelluksiin, kuten Exceliin, SharePointiin ja Outlookiin. Tämä integrointi helpottaa tietojen vaihtoa ja yhteistyötä tiimissäsi. Voit tuoda ja viedä tietoja muista ohjelmista, jotta voit hallita projektejasi saumattomasti ja jakaa tietoja tehokkaasti.

Johtopäätös

Microsoft Project 2010 on erittäin tehokas ratkaisu projektien suunnitteluun ja hallintaan. Sen erinomaiset resurssienhallintaominaisuudet, edistymisen seuranta ja saumaton integrointi muihin Microsoftin työkaluihin tekevät siitä välttämättömän työkalun projektipäälliköille ja tiimeille, jotka haluavat saattaa projektit onnistuneesti päätökseen. Tutustu Microsoft Project 2010:n etuihin ja tehosta projektityötäsi, jotta voit saavuttaa liiketoimintasi tavoitteet ja saattaa projektit onnistuneesti päätökseen.

Luokat