Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 for Mac - tehokas toimisto- ja yritysohjelmisto Kattava Microsoft-ohjelmistopaketti Office 2016 on saatavilla myös Macille. Standard -versiossa se sisältää hyväksi havaitut ohjelmat Word, Excel, PowerPoint, Outlook...
69,90 € *

Office 2016 for Mac: todistetusti toimiva toimisto-ohjelmisto Applen käyttäjille

Office 2016 for Mac -luokassa esittelemme erityisesti Mac-käyttöjärjestelmiä varten kehitetyn ja hyväksi havaitun Microsoftin toimisto-ohjelmiston. Tässä artikkelissa saat kattavan yleiskatsauksen Office 2016 for Mac -ohjelmistosta ja näet, miksi tämä paketti on erinomainen valinta Mac-käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaita ja tuttuja toimistosovelluksia.

Mitä Office 2016 for Mac tarjoaa?

Tutut sovellukset parhaimmillaan

Office 2016 for Mac sisältää tutut sovellukset, kuten Microsoft Word, Excel, PowerPoint ja Outlook, parhaimmillaan. Nämä sovellukset on optimoitu erityisesti Mac-alustaa varten, ja ne tarjoavat saumattoman käyttökokemuksen.

Tuottavuus ja yhteistyö

Office 2016 for Macin avulla voit työskennellä tehokkaasti ja parantaa samalla yhteistyötä tiimissäsi. Paketti tarjoaa työkaluja asiakirjojen yhteiseen muokkaukseen ja reaaliaikaiseen yhteistyöhön.

Miksi valita Office 2016 for Mac?

Saumaton integroituminen Mac-ympäristöön

Office 2016 for Mac integroituu saumattomasti Mac-ympäristöön ja hyödyntää Mac-kohtaisia ominaisuuksia. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen.

Kertaostos, pitkäaikainen käyttö

Yksi Office 2016 for Macin tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että sinun ei tarvitse maksaa kuukausittaista tilausmaksua. Ostat ohjelmiston kerran ja käytät sitä pysyvästi.

Maksimaalinen tietosuojan hallinta

Macille tarkoitetun Office 2016:n avulla säilytät täydellisen määräysvallan tietoihin, koska et ole riippuvainen pilvitallennuksesta. Tiedostosi pysyvät turvassa Macissa.

Johtopäätös

Office 2016 for Mac on ihanteellinen toimisto-ohjelmistoratkaisu Mac-käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaita ja tuttuja sovelluksia. Parannetun muotoilun, tuottavuusominaisuuksien ja saumattoman integroinnin Mac-ympäristöön ansiosta Office 2016 for Mac tarjoaa ensiluokkaisen ratkaisun niille, jotka haluavat lisätä tuottavuuttaan.

Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai luova ammattilainen, Office 2016 for Macin avulla voit luoda tehokkaasti asiakirjoja, esityksiä ja taulukkolaskentaa Mac-tietokoneellasi. Investoi Office 2016 for Maciin ja hyödynnä tämän hyväksi todetun ja helppokäyttöisen toimisto-ohjelmiston monet edut. Säilytä tietojesi täysi hallinta ja käytä tuttuja sovelluksia optimoidaksesi työnkulut ja työskennelläksesi tehokkaammin.

Luokat