Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021 MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Microsoft Outlook for Mac 2021 erillisenä ohjelmana - sähköpostien, yhteystietojen ja tapaamisten hallintaan Outlook for Mac 2021 on uusin versio Microsoftin ohjelmasta Apple -tietokoneille sähköpostiliikenteen, yhteystietojen ja...
85,90 € *
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016 MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Microsoft Outlook for Mac 2016 - todistetusti MacOS-käyttöjärjestelmässä käytettävä Office-ohjelmisto - erillisenä ohjelmana Microsoft Outlook for Mac 2016 on edelleen paljon käytetty versio hyväksi havaitusta Office-ohjelmasta, jota...
50,90 € *
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019 MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019
Microsoft Outlook for Mac 2019 itsenäinen ohjelma - sähköpostin, yhteystietojen ja tapaamisten hallintaan Outlook for Mac 2019 on uusin versio Microsoft ohjelmasta Apple-tietokoneille sähköpostiliikenteen, yhteystietojen ja tehtävien...
63,90 € *

Microsoft Outlook for Mac: Tehokas sähköpostin hallinta ja paljon muuta

Lue, miten Microsoft Outlook for Mac auttaa sinua järjestämään sähköpostit, hallitsemaan tapaamisia ja suorittamaan tehtävät tehokkaasti. Tässä artikkelissa saat kattavan katsauksen Microsoft Outlook for Macin uusimpiin ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin, joiden avulla voit optimoida viestinnän ja tuottavuuden.

Intuitiivinen käyttöliittymä ja sähköpostien hallinta

Microsoft Outlook for Macin käyttöliittymä on intuitiivisesti suunniteltu, ja sen avulla voit hallita sähköposteja vaivattomasti. Käytä selkeitä kansiorakenteita järjestelläksesi viestisi tehokkaasti. Hakutoiminnon ansiosta löydät tarvitsemasi sähköpostit nopeasti ja helposti.

Kalenteri ja aikataulutus

Pidä kirjaa tapaamisistasi Microsoft Outlook for Macin integroidun kalenterin avulla. Luo tapahtumia, aseta muistutuksia ja järjestä kokouksia vaivattomasti. Mahdollisuus jakaa ja hyväksyä kalentereita helpottaa tapaamisten koordinointia kollegoiden kanssa.

Tehtävien hallinta ja muistiinpanot

Optimoi tuottavuutesi Microsoft Outlook for Macin tehtävienhallintatoiminnolla. Luo tehtäväluetteloita, aseta tärkeysjärjestys ja seuraa tulevia tehtäviä. Muistiinpanotoiminnon avulla voit kirjata tärkeitä tietoja suoraan Outlookiin.

Yksinkertainen sähköpostiviestintä

Microsoft Outlook for Mac tarjoaa lukuisia toimintoja, jotka helpottavat sähköpostiviestintää. Pikaviestien integrointi mahdollistaa nopean koordinoinnin, kun taas "Ignore"-toiminto vähentää turhaa sähköpostin sekamelskaa. Käytä myös älykästä automaattista täydennystä viestien tehokkaaseen osoitteistamiseen.

Pilvipalveluiden integrointi

Microsoft 365 -pilvipalveluiden integroinnin ansiosta voit käyttää sähköposteja, kalentereita ja tehtäviä eri laitteilla. Synkronoi tietosi automaattisesti ja pysyt aina ajan tasalla - riippumatta siitä, missä työskentelet.

Turvallisuus ja tietosuoja

Microsoft Outlook for Mac pitää turvallisuutta ja tietosuojaa erittäin tärkeänä. Käytä salausvaihtoehtoja arkaluonteisten tietojen suojaamiseen ja hyödynnä uusimpia tietoturvapäivityksiä, jotta sähköpostitilisi pysyy turvassa uhkilta.

Päivityksiä ja apua ongelmiin

Pidä Microsoft Outlook for Mac ajan tasalla säännöllisillä päivityksillä. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, Microsoftin Help Desk antaa sinulle asiantuntevaa tukea.

Kaiken kaikkiaan Microsoft Outlook for Mac tarjoaa kattavan ratkaisun sähköpostiviestintään ja tapaamisten hallintaan. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, lukuisten toimintojen ja saumattoman integroinnin ansiosta se on ihanteellinen valinta Mac-käyttäjille, jotka haluavat järjestää työnkulkunsa tehokkaasti.

Luokat