Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE MAC 2008 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2008 STANDARD
Microsoft Office for Mac 2008 Standard Lataa Tämän ohjelmistoratkaisun avulla saat tehokkaan työkalun optimoituun ja tehokkaampaan toimiston arkeen. Saat ohjelmiston suoraan ladattavaksi Medialess License Kit -lisenssipakettina eli...
22,90 € *

Office 2011 for Mac: todistetusti toimiva toimisto-ohjelmisto Applen käyttäjille

Office 2011 for Mac -luokassa esittelemme sinulle luotettavan Microsoftin toimisto-ohjelmiston, joka on suunniteltu erityisesti Mac-käyttöjärjestelmiä varten. Tässä artikkelissa annamme kattavan yleiskatsauksen Office 2011 for Maciin ja näytämme, miksi tämä paketti on erinomainen valinta Mac-käyttäjille, jotka tarvitsevat hyväksi todettuja toimistosovelluksia.

Mitä Office 2011 for Mac tarjoaa?

Tutut sovellukset tuottavaan työskentelyyn

Office 2011 for Mac sisältää tutut sovellukset, kuten Microsoft Word, Excel, PowerPoint ja Outlook, parhaimmillaan. Näillä sovelluksilla saat työkalut, joita tarvitset tehokkaaseen työskentelyyn ja ammattimaisten asiakirjojen, esitysten ja laskentataulukoiden luomiseen.

Yhteistyö ja viestintä

Office 2011 for Macin avulla voit tehdä yhteistyötä ja viestiä helposti. Paketti tarjoaa sähköpostitoiminnot, kalenterin ja yhteystietojen hallinnan työprosessien optimoimiseksi.

Miksi valita Office 2011 for Mac?

Saumaton integrointi Mac-ympäristöön

Office 2011 for Mac sopii saumattomasti Mac-ympäristöön ja tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen. Sovellukset on optimoitu Mac-alustaa varten.

Kertaostos, pitkäaikainen käyttö

Yksi Office 2011 for Macin tärkeimmistä ominaisuuksista on, että voit ostaa ohjelmiston kerran ja käyttää sitä ikuisesti. Kuukausimaksuja ei tarvita.

Vakaus ja luotettavuus

Office 2011 for Mac -ohjelmalle on ominaista vakaus ja luotettavuus. Käyttöliittymä on tuttu ja sovellukset tarjoavat johdonmukaisen työympäristön.

Johtopäätös

Office 2011 for Mac on ihanteellinen toimisto-ohjelmistoratkaisu Mac-käyttäjille, jotka tarvitsevat tuttuja ja hyväksi havaittuja sovelluksia. Optimoitujen sovellustensa, saumattoman integroitumisensa Mac-ympäristöön ja jatkuvan käyttömahdollisuutensa ansiosta Office 2011 for Mac tarjoaa ensiluokkaisen ratkaisun niille, jotka haluavat lisätä tuottavuuttaan.

Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai luova ammattilainen, Office 2011 for Macin avulla voit luoda tehokkaasti asiakirjoja, esityksiä ja taulukkolaskentaa Mac-tietokoneellasi. Investoi Office 2011 for Maciin ja hyödynnä tämän hyväksi todetun ja helppokäyttöisen toimisto-ohjelmiston monet edut. Säilytät tietojen täyden hallinnan ja voit käyttää tuttuja sovelluksia työnkulkujen optimoimiseksi ja työskentelyn tehostamiseksi.

Luokat