Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10013
 • 3YF-00096
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
29,90 € * 31,90 € * (6,27% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Yosemite, Mavericks, Mountain Lion


Microsoft Office 2011 on myös monissa Mac-tietokoneissa välttämätön osa päivittäistä työtä. Tämän Mac-käyttäjille suunnatun painoksen julkaisussa keskitytäänkin paitsi macOS:n ja Windowsin parempaan yhteensopivuuteen käytännön yhteistyötä varten, myös yleiseen käyttäjäystävällisyyteen ja sellaisten toimintojen lisäämiseen, jotka helpottavat Office-ohjelmien käyttöä verkossa. Mac-käyttäjät voivat nyt hyödyntää kaikkia klassisten Office-ohjelmien Word, Excel ja PowerPoint tarjoamia etuja: ammattimaisten asiakirjojen luomiseen usein sekä ammatillisesti että yksityisesti käytetyissä muodoissa, laajojen tietojen nopeaan muotoiluun ja analysointiin sekä informatiivisten esitysten esittämiseen ja jakamiseen myös verkossa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"

Microsoft Office for Mac 2011 Standard - aiempaa käyttäjäystävällisempi käyttöliittymä

Microsoft Office on myös monissa Mac-tietokoneissa välttämätön osa päivittäistä työtä. Tämän Mac-käyttäjille suunnatun painoksen julkaisussa keskitytään siis paitsi macOS:n ja Windows:n parempaan yhteensopivuuteen käytännön yhteistyötä varten, myös yleiseen käyttäjäystävällisyyteen ja sellaisten toimintojen lisäämiseen, jotka helpottavat Office-ohjelmien käyttöä verkossa.

Mac-käyttäjät voivat nyt hyödyntää kaikkia klassisten Office-ohjelmien Word, Excel ja PowerPoint tarjoamia etuja: luoda ammattimaisia asiakirjoja sekä ammattimaisissa että yksityisissä, usein käytetyissä muodoissa, muotoilla ja analysoida nopeasti laajoja tietoja sekä näyttää ja jakaa informatiivisia esityksiä jopa verkossa.

Täysin uusi lisäys Office for Maciin on Outlook, joka tarjoaa monia käytännöllisiä työkaluja sähköpostiliikenteen ja yhteystietojen järjestämiseen sekä tapaamisten koordinointiin ja tarjoaa merkittäviä etuja aiemmin mukana olleeseen Entourageen verrattuna.

Microsoft Office 2011 for Mac versiossa Standard on saatavana Wiresoft Software Shopista edullisena yksittäisenä lisenssinä, joka on ladattavissa heti. Alla on katsaus kaikkiin niihin etuihin, joita Office 2011 for Mac tarjoaa käyttäjilleen.

Yleisiä uudistuksia Office for Mac 2011 Standard

Visuaalisesti tämä Office -versio Macille on saanut uuden ulkoasun edelliseen versioon verrattuna ottamalla käyttöön Windows tyypillisen nauhan ulkoasun, lisätietoja alla. Lisäksi on useita optimointeja ja etuja, jotka tekevät työskentelystä Office for Mac 2011: n kanssa entistäkin tehokkaampaa ja käytännöllisempää:

Ribbon-näyttö nyt myös osoitteessa Office for Mac

Tyypillinen nauhapalkki, joka on tuttu Windows-käyttäjille, on nyt saatavilla myös Macissa tässä Office-versiossa. Tyypilliset toiminnot on lajiteltu teemoittain yksittäisiin palkkeihin tai nauhoihin, ja niihin pääsee käsiksi eri välilehtien kautta. Sen mukaan, mitä ohjelmadokumentissa parhaillaan tehdään, käyttäjälle näytetään aiheeseen sopiva valikoima muokkaustyökaluja ja -toimintoja, esimerkiksi Word-tekstien muotoiluun tai kuvien muokkaamiseen PowerPoint-esityksessä.

Nauhamaisen ulkoasun etuna on, että sopivat toiminnot ovat nyt suoraan käytettävissä eikä käyttäjän tarvitse enää etsiä niitä eri alivalikoista.

Lisäksi nauhat voidaan myös räätälöidä.

Ne, jotka haluavat kuitenkin edelleen käyttää edellisestä versiosta tuttua käyttöliittymää, voivat myös piilottaa nauhanäkymän ja käyttää haluamiaan toimintoja klassisen valikon kautta, joka on edelleen käytettävissä.

Integroidut kuvankäsittelytoiminnot Wordissa, Excelissä ja PowerPointissa

Kuvien ja grafiikan muokkausta Wordissa, Excelissä ja PowerPointissa on yksinkertaistettu merkittävästi uusilla toiminnoilla ja parannettu muutenkin. Jos haluat lisätä kuvan asiakirjaan, riittää nyt, että vedät sen työpöydältä tai kansiosta asianomaiseen paikkaan. Tämän jälkeen kokoa voidaan säätää tarkasti tai muotoa voidaan rajata. Lisätoiminnoilla voidaan säätää värisävyjä ja kylläisyyttä tai lisätä erilaisia tehosteita ja suodattimia. Myös läpinäkyvyyttä on mahdollista säätää. Tämä mahdollistaa esimerkiksi valokuvan käyttämisen koko sivun taustakuvana.

Samalla myös grafiikan luomista on parannettu. Tätä tarkoitusta varten niin sanotut SmartArts-ohjelmat sisältävät useita graafisia elementtejä, joiden avulla esimerkiksi Excelin hierarkiakaaviot tai prosessivirrat voidaan visualisoida omien tarpeiden mukaan.

Laajennettu malliluettelo

Microsoft on myös laajentanut huomattavasti Word-, Excel- ja PowerPoint-mallien valikoimaa vuoden 2011 Mac-versiossa. Sopivan mallin valitsemista helpottaa se, että kunkin mallin ensimmäinen sivu näkyy formaatin yleiskatsauksessa. Kun siirrät hiiren tietyn mallin päälle, kaikki muut sivut tulevat näkyviin yksi toisensa jälkeen.

Visual Basic jälleen saatavilla Office 2011 for Mac -palvelun kautta

Osoitteessa Office 2011 tuki Visual Basicille, tehokkaalle skriptikielelle, palaa Macille. Tämä mahdollistaa XML-pohjaisten asiakirjamuotojen luomisen VBA-makrokoodin säilyttäen. VBA Macissa tarjoaa erityisesti Office-sovelluksille, kuten Excelille, Wordille, Accessille jne., mahdollisuuden käyttää toistuvia tehtäviä automatisoidusti ohjelmoimalla ne asianmukaisesti makrojen avulla.

MS Web Apps -sovellusten käyttäminen Macissa

Microsoft on yhdistänyt Office-paketissa Macille eri ohjelmat Web Apps -sovelluksiin. Word-, Excel- ja PowerPoint-asiakirjoja voidaan siis muokata verkossa selaimessa paikallisesti asennetusta Office-versiosta tai käyttöjärjestelmästä riippumatta. Edellytyksenä on ilmainen rekisteröityminen Windows-Live-palveluihin.

Parempi yhteistyö asiakirjojen parissa

Kun useat käyttäjät työskentelevät yhdessä samassa asiakirjassa Wordissa ja PowerPointissa, ohjelma lukitsee kappaleet, joita tietty käyttäjä parhaillaan työstää, muilta yhteistyökumppaneilta. Tämä estää saman asiakirjan useiden versioiden luomisen. Samalla käyttäjät näkevät aina, kuka on tekemässä mitäkin muutoksia.

Microsoft Messenger

Microsoft Messenger on integroitu myös osoitteeseenOffice for Mac 2011. Näin käyttäjät voivat kommunikoida suoraan kollegoidensa kanssa ilman ulkoisia chat-toimintoja. Messenger tarjoaa myös tarkistetun ääni- ja videolähetyksen.

Yksittäisten Office-sovellusten optimoinnit Mac 2011:lle

Näiden yleisten lisäysten ja parannusten lisäksi Office for Mac 2011 -paketissa on myös vakiosovelluksissa useita uusia ominaisuuksia:

Word 2011:n uudet työkalut

Uusien mallien lisäksi useat uudet integroidut näkymävaihtoehdot tekevät Wordissa työskentelystä entistäkin käytännöllisempää:

 • "Julkaisun ulkoasu" on tarkoitettu yksinomaan Word-dokumentin ulkoasuun, jossa tekstin ja grafiikan muotoa ja sijaintia voidaan muuttaa ilman, että itse tekstiä voidaan muokata. Tämä estää tekstin vahingossa tapahtuvat muutokset.
 • Muistilista-näkymää käytetään avainsanojen välittömään muistiinpanoon, ja myös äänimuistiinpanot voidaan integroida.
 • Koko näytön tila mahdollistaa paremman keskittymisen asiakirjan sisältöön piilottamalla kaikki muokkaustoiminnot.
 • Kun hiiren osoitin siirretään näytön yläreunaan, ohjelma näyttää lyhyesti työkalurivin, jossa on tärkeimmät muotoilutoiminnot.

Excel 2011 for Macin parannukset

Excel for Mac 2011 sisältää nyt ominaisuuksia, jotka olivat aiemmin saatavilla vain Windows-versiossa. Tämä mahdollistaa myös paremman tietojenvaihdon molempien käyttöjärjestelmien välillä. Nämä uudet ominaisuudet ansaitsevat erityismaininnan:

 • Pivot-taulukoita on nyt helpompi luoda Excel for Macissa kuin ennen.
 • Sparklines - pienet sanagrafiikat - tekevät taulukoista selkeämpiä, ja ne voidaan sijoittaa pieninä kaavioina suoraan yksittäiseen kenttään esimerkiksi laskennan tuloksen nopeaa visualisointia varten.
 • Sisäkkäisiä funktioita voidaan luoda kaavakehittimellä if-funktion avulla. Tämä mahdollistaa enintään seitsemän sisäkkäistä if-ehtoa.

PowerPoint 2011 Macille

PowerPoint-esityksiä voidaan suunnitella entistäkin käytännöllisemmin ja toteuttaa Mac-version 2011 avulla. Seuraavat toiminnot on nyt integroitu:

 • Broadcast-toiminnon avulla esityksiä voidaan pitää suorana lähetyksenä Internetin kautta. Osallistujat saavat verkkolinkin ja voivat seurata esitystä millä tahansa laitteella kirjauduttuaan sisään. Kuten tavallista, esityksen kulku on esittelijän hallinnassa.
 • Presenter-näkymässä esittelijä näkee ruudullaan nykyisen dian lisäksi myös seuraavan dian esikatselun, johon sisältyvät hänen muistiinpanonsa ja kellonaika.
 • 3D-diansiirtymät auttavat seuraamaan esitystä näyttämällä jokaisen kerroksen erikseen. Piilotettuja tai päällekkäisiä kohteita voidaan helposti järjestää uudelleen hiirellä.

Outlook saatavilla Office Mac 2011

Uusi Office for Mac -versio sisältää nyt Outlookin, joka korvaa vihdoin entisen Entourage-ohjelman. Outlookia käytetään kattavaan hallintaan ja organisointiin

Sähköpostit ja tapaamiset ja tarjoaa samat kattavat toiminnot kuin Windows-versio. Kun siirryt osoitteesta Windows Maciin, kaikki tiedot voidaan tuoda ongelmitta. Outlook 2011 tarjoaa muun muassa nämä toiminnot

 • Parempi selkeys pidemmissä sähköpostiviesteissä: Useita eri osallistujien sähköpostiviestejä tietystä aiheesta voidaan myös näyttää eri kansioissa säikeiden muodossa yhtenäisinä keskusteluina. Näin sinulla on aina yleiskuva kaikista tärkeistä panoksista ja osallistujista.
 • Sähköpostien, tehtävien, muistiinpanojen ja kalenterimerkintöjen Personal Store (PST) -tiedostot voidaan tuoda PC:stä Maciin, jos käyttäjä haluaa siirtyä macOS:ään.
 • Kalenterin esikatselu voidaan kätevästi näyttää suoraan Outlookissa tapaamisten järjestämistä varten.

macOS-laitteistovaatimukset Office for Mac 2011:lle Standard

Kun asennat Office for Mac 2011, ota huomioon, että MS Office for Mac 2011 ei enää ole tuettu käyttöjärjestelmässä macOS Catalina 10.15 ja uudemmissa versioissa! Lisäksi Office-paketti Macille on saatavilla vain 32-bittisessä tilassa.

 • Prosessori: Intelin prosessori
 • Käyttöjärjestelmä: vähintään Mac OS X 10.5.8 tai uudempi
 • Huomaa: Office for Mac 2011 Standard ei ole yhteensopiva Catalinan ja uudempien versioiden kanssa!
 • Muisti: vähintään 1 GB RAM-muistia
 • Kiintolevytila: 2,5 Gt HFS+-muodossa (myös: Mac OS Extended tai HFS Plus)
 • Näytön resoluutio: vähintään 1 280 x 800

MS Office 2011 for Mac Standard ostaa halvalla Wiresoft verkkokaupasta

Wiresoft tarjoaa ladattavaksi Standard-version Office 2011 for Mac - nämä sisäänrakennetut sovellukset:

 • Word 2011 for Mac - tekstinkäsittelyyn
 • Excel 2011 for Mac - taulukkolaskentaohjelmia varten
 • PowerPoint 2011 for Mac - esitysten luomiseen
 • Outlook 2011 for Mac - viestintään ja organisointiin

Kun ostat Standard painoksen Office 2011 for Mac, hyödyt käytettyjen ohjelmistojen edullisen hinnan lisäksi näistä Wiresoftin eduista:

 • MS Office 2011 for Mac Standard -ohjelmisto on heti ladattavissa Medialess Licence Kit -lisenssipakkauksena, jonka voit rekisteröidä omiin nimiisi.
 • Tämä on edullinen yhden käyttäjän lisenssi, joka tulee volyymilisenssistä. Ohjelmisto on saksankielinen.
 • Jos alkuperäinen ostaja käytti mukana toimitettua lisenssiä, se poistettiin jälleen Wiresoftille myynnin yhteydessä, joten se on 100-prosenttisesti vapaa ja käyttökelpoinen jälleen.
 • Wiresoft on testannut perusteellisesti kaikki Office for Macin yksittäiset lisenssit, jotka ovat peräisin volyymilisensseistä, niiden asianmukaisen käytettävyyden varmistamiseksi.
 • Wiresoft ei vakavasti otettavana ohjelmistokauppiaana tarjoa sellaisia yksittäisiä lisenssejä, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai jotka ovat testiversioita, joissa on rajoitettuja toimintoja, tai sellaisia Office-lisenssejä, jotka avataan lisenssiavaimella, jota kolmannet osapuolet voivat käyttää.
 • Voit olla varma, että ostat aina alkuperäisen Microsoftin ohjelmistotuotteen, joka on EU:n voimassa olevien säädösten mukainen, joten sinä ja Wiresoft ette joudu oikeudellisesti harmaalle alueelle.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Office 2011 for Mac Standard tai muiden Wiresoft-kaupassa saatavilla olevien Microsoft-ohjelmistotuotteiden ostamisesta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat