Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - kaikkiin liiketoiminnan ammattilaisten tarpeisiin Nykyinen Office Suite versiossa 2019 tarjoaa ammattikäyttäjille (Home & Business-, Professional- ja Standard-versioiden lisäksi), erityisesti...
130,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - painos ammattikäyttäjille Microsoft Office 2019 on uusin versio hyväksi havaitusta tuottavuusohjelmistosta tekstien luomiseen ja suunnitteluun sekä laskelmiin ja niiden selkeään esittämiseen ja...
120,90 € *

Microsoft Office 2019 Windowsille

Microsoftin uusi Office-versio 2019 tarjoaa edeltäjäänsä verrattuna useita uusia ominaisuuksia, jotka tekevät asiakirjojen työstämisestä - yksin tai ryhmässä - entistä joustavampaa. Hyväksi todettu OneDrive mahdollistaa mutkattoman tietojen ja asiakirjojen jakamisen pilvipalvelussa, mikä mahdollistaa tiimien välisen yhteistyön asiakirjojen parissa.

Microsoft on myös lisännyt uusia toimintoja hyväksi havaittuihin Office-ohjelmiin, kuten Wordiin, Exceliin ja PowerPointiin, jotka tarjoavat laajemmat mahdollisuudet tekstidokumentteihin, laskentataulukoihin ja esityksiin: Word sisältää muun muassa sanelutoiminnon Microsoft Dictate sekä käännöstyökalun, Excel sisältää esimerkiksi analyysiratkaisun "Julkaise Power BI:ssä" uutena valikkokohteena ja PowerPointissa on saatavilla uusia animaatioita, kuten Morph ja Zoom.

Lisäksi näissä ohjelmissa on käytettävissä myös taustavärit valkoinen, tummanharmaa ja musta, joista erityisesti jälkimmäiset värit ovat silmiä miellyttäviä ja tekevät näytön ääressä työskentelystä entistäkin rentouttavampaa.

Uusi Office-versio näyttää hieman erilaiselta kuin vuoden 2016 versio: ohjelmien aloitussivulla näkyvät nyt myös Office-tiedostot, jotka käyttäjät ovat jakaneet pilvipalvelun kautta. Muuten käyttäjät löytävät tavanomaisen intuitiivisen valikkonavigoinnin. Microsoft OneNote ei ole enää mukana, mutta sitä voi käyttää Windows 10:ssä Universal Windows App -sovelluksen kautta.

MS Office -paketti 2019 on saatavana myös offline-versiona

Ohjelmistotilauksen lisäksi uusi Microsoft Office -versio on saatavana myös offline-versiona asennusta varten. Tämä tarkoittaa seuraavaa: käyttäjät, jotka haluavat työskennellä Windows-ohjelmien kanssa paikallisessa ympäristössä, voivat käyttää Office 2019 -ohjelmistopakettia pysyvästi ilman yhteyttä pilvipalveluun.

Wiresoftissa kaksi Office 2019 -versiota Standard ja Professional Plus ovat saatavilla itsenäisenä versiona. Nämä versiot tarjoavat vielä kattavampia toimintoja kuin muut versiot, ja ne sopivat erityisesti itsenäisille ammatinharjoittajille tai freelancereille sekä pienille ja suurille yrityksille.  

Asennus Click to Runin kautta

Office 2016 -versioon verrattuna vuoden 2019 versiossa käytetään Click-to-Run (klikkaa ja suorita) -asennustekniikkaa. C2R tarjoaa kuukausittaiset tietoturvapäivitykset ja vähentää verkkovaatimuksia latausten optimointitekniikan avulla.

Kaikki Office-sovellukset ja -sovellukset asennetaan automaattisesti. Office-käyttöönottotyökalulla on kuitenkin mahdollista asentaa vain yksittäisiä sovelluksia.

MS Office 2019 tukee vain Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustettuja tietokoneita; Mac-tietokoneissa on oltava asennettuna jokin kolmesta viimeisimmästä nykyisestä MacOs-versiosta.

Kaikki Office 2019 -versiot ovat saatavilla 32- ja 64-bittisinä versioina. 64-bittinen versio vaatii vähintään 4 Gt RAM-muistia.

Uudet yleiset toiminnot Office 2019 -ohjelmissa

Office 2019 -paketti sisältää useita uusia toimintoja kaikkiin versioihin, jotka ovat käytettävissä eri ohjelmissa, kuten Wordissa, Excelissä ja PowerPointissa; lisäksi yksittäisissä ohjelmissa on parannettuja vaihtoehtoja tekstinkäsittelyyn, analyyseihin ja mallien suunnitteluun jne. Tärkeimmät niistä selitetään lyhyesti jäljempänä.

Käännöstoiminto

Word-, Excel- ja PowerPoint-ohjelmien nykyisissä versioissa on nyt käännöstoiminto; Outlookissa tämä voidaan asentaa jälkikäteen Office AddIn Translator for Outlook -ohjelmalla. Sen etuna on, että sinun ei enää tarvitse kutsua verkkosivua selaimen kautta kääntääksesi tekstiä tai osiota, vaan voit tehdä sen välittömästi valikon kautta valitsemalla Tarkista > Käännä.

Vapaalla kädellä piirtäminen

Tämän työkalun avulla voit luoda ja lisätä luonnoksia, muotoja tai jopa matemaattisia esityksiä vapaalla kädellä tehdystä piirroksesta; tämä on mahdollista jopa ilman kosketusnäyttöä, koska sovellus toimii myös hiirellä.

Virheenkorjauksen tukeminen saavutettavuutta varten

Virheenkorjausta tukemalla tehdään ehdotuksia, joilla asiakirjasta tehdään helppokäyttöinen, jotta vammaiset henkilöt voivat helposti lukea ja muokata sitä. Tämä perustuu kansainvälisesti sitoviin esteettömyysstandardeihin.

Äänipalaute

Jos äänipalaute on aktivoitu, se antaa äänen vahvistuksena, kun sähköpostia lähetetään tai kun kohteita poistetaan tai sisältöä lisätään. Näyttöön kuuluu myös ääni-ilmoitus, kun näyttöasetuksia on muutettu.

Parannettu kynätuki kosketuslaitteille

Erityisesti käyttäjät, jotka käyttävät Office 2019: ää myös kosketusnäytöllä varustetulla laitteella kynän avulla, hyötyvät tämän työskentelytavan optimoidusta tuesta. Paineen voimakkuutta on parannettu, mutta myös uusia kallistusefektejä on integroitu. Kaarevia viivoja voidaan nyt piirtää eri painevoimakkuuksilla, jolloin viivan leveyttä tai voimakkuutta voidaan muuttaa kynää kallistamalla.

Uudet toiminnot yksittäisissä Office 2019 -ohjelmissa

Lisäksi Office 2019 tarjoaa useita uusia ominaisuuksia yksittäisissä ohjelmissa; näitä ovat muun muassa:

Word 2019: Lisää vektoripohjaisia piktogrammeja

Wordin uusimmassa versiossa on nyt mahdollisuus lisätä vektoripohjaista grafiikkaa tai kuvakkeita tekstiin. Piktogrammit-valikoima sisältää erilaisia skaalautuvia grafiikoita, jotka voidaan lisätä Word-asiakirjaan yhdellä napsautuksella ja suurentaa ilman laadun heikkenemistä.

Lisäksi on nyt mahdollista piilottaa muokkauspalkit ja näyttää teksti koko ruudun kokoisena, mikä tukee keskittymistä lukemisen aikana.

Excel 2019: Uudet data-analyysitoiminnot ja kaaviotyypit

Uusien data-analyysitoimintojen lisäksi Exceliin on lisätty lisää kaaviotyyppejä, esimerkiksi selkeät suppilokaaviot myyntiputkien ja myyntisuppiloiden esittämiseen sekä 2D-kartat maantieteellisten tietojen esittämiseen tarkkoina visualisointeina.

PowerPoint 2019: 3D-objektien animaatiot

Office 2019 tarjoaa nyt mahdollisuuden lisätä ja muokata 3D-objekteja verkkogalleriasta tai työpöydältä Office-asiakirjoihin. Erityisesti PowerPointissa on käytettävissä toimintoja, kuten morph ja zoom, joiden avulla voit animoida niitä, esimerkiksi kääntää näkymää.

Näkymät 2019: Keskity olennaiseen

Uusi ominaisuus Clutter on älykäs toiminto, joka tukee käyttäjiä päivittäisen sähköpostitulvan hallinnassa. Clutter tunnistaa automaattisesti, mitkä sähköpostit ovat tärkeitä, ja lähettää ne edelleen saapuneisiin sähköposteihin. Käännöstoiminto on käytettävissä myös asennuksen jälkeen Office-lisäosan Translator for Outlook kautta.

Office 2019 -versiot Wiresoftissa

Office 2019:stä on tarjolla yhteensä viisi versiota - näistä Wiresoft tarjoaa Office 2019 Standardia ja Office 2019 Professional Plus -versiota. Näissä kahdessa on kattavammat ominaisuudet ja ohjelmat kuin Home & Student-, Home & Business- ja Professional-versioissa, ja Professional Pro sisältää kaikki Standard-version ominaisuudet.

Microsoft Office 2019 Standard

Office 2019 Standard -ohjelmisto sopii erityisesti yrityksille ja yksityishenkilöille, joiden on hallittava monimutkaisempia liiketoimintaprosesseja ja tehtäviä päivittäin.

Tätä tarkoitusta varten on käytettävissä muita käytännön toimintoja, kuten Update Control tai Telemetry App, mutta myös ryhmäkäytäntö sekä Terminal Services tai RDS ja Microsoft Publisher.

Telemetriasovellus

Telemetriasovellus Windows Office 2019 Standardissa Telemetrian kojelauta on Excel-työkirjan muodossa oleva työkalu. Se on konfiguroitu yritystietokantaa varten, ja sitä käytetään Office-asiakirjojen käyttöä, inventaariota ja eheyttä koskevien tietojen keräämiseen. Sen avulla voidaan tarkistaa yrityskohtaisten lisäosien yhteensopivuus niiden käytön optimoimiseksi.

Etätyöpöytäpalvelut

Office Standardin etätyöpöytäpalvelut (RDS) tekevät Word-, Excel- ja PowerPoint-ohjelmien kaltaisista ohjelmista verkkokäyttöön tarkoitettuja verkkosovelluksia. Lisenssin saaneen päätelaitteen pääkäyttäjä voi näin ollen käyttää näitä ohjelmia toisella mobiililaitteella.

Julkaisija julkaisuja varten

MS Publisher, josta on saatavana vain Windows-versio, on tehokas työkalu, jolla voidaan suunnitella vakuuttavasti paitsi esityksiä myös painotuotteita. Vedä ja pudota -toiminnon avulla kuvat ja grafiikka tuodaan suoraan Publisherin piirtoalueelle ja muokataan siellä.

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Professional Plus -paketti tarjoaa käyttäjille kaikki Office 2019 -version tarjoamat ohjelmatoiminnot ja palvelut. Näihin kuuluvat ominaisuudet Access, Skype for Business, sähköpostin säilyttäminen, tietojen häviämisen esto, sivuston postilaatikot, arkistointi, taulukkotyökalut ja Enterprise Voice. Erityisen huomionarvoisia ovat:

Pääsy vaativille liike-elämän ammattilaisille

Professional Plus -versiossa Access on tehokas työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat paitsi luoda tietokantoja joustaviin liiketoimintasovelluksiin myös hallita niitä kattavasti. Käytettävissä on monipuolisia suunnittelutyökaluja, joiden avulla voidaan kehittää räätälöityjä järjestelmiä tietojen keräämiseen ja analysointiin, esimerkiksi tilaraportteja varten, joita käytetään intuitiivisesti.

Data Loss Prevention (DLP) tietojen katoamisen estämiseksi

Luottamuksellisten tietojen, kuten luottokorttinumeroiden tai terveystietojen, suojaaminen, joita yhä useammin tallennetaan pilvipalveluun, on monille yrityksille olennainen tehtävä. MS Office Professional Plus 2019:n Data Loss Prevention -palvelu tarjoaa suojaa arkaluonteisten tietojen luvattomalta käytöltä tai varastamiselta, jotka ovat saatavilla esimerkiksi Exchange Online-, SharePoint Online- tai OneDrive for Business -palvelun kautta, mutta myös paikallisesti Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoissa. DLP:tä voidaan siis käyttää tällaisten tietojen tunnistamiseen ja valvontaan sekä vaatimustenmukaisuuden varmistamiseen.

Enterprise Voice kattavaa viestintää varten

Tämä Skype for Business -ratkaisu tarjoaa kattavat toiminnot yhdistettyyn viestintään. Enterprise Voice voidaan liittää olemassa oleviin puhelinjärjestelmiin, ja se tarjoaa käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten vastausryhmiä, puhelujen pysäköintiä sekä ryhmäpuhelujen vastaanottoa ja hallintaa.

Office 2019:n järjestelmävaatimukset

Jotta Office 2019:stä saisi parhaan hyödyn irti tietokoneella, sen on täytettävä seuraavat vaatimukset: Suositeltu prosessori PC:lle: 1,6 GHz, 2-ytiminen prosessori: Macille: MacOs (jokin kolmesta nykyisestä versiosta), jossa on Intel-prosessori.

PC:n keskusmuisti: 2 Gt 32-bittisessä versiossa, 4 Gt 64-bittisessä versiossa: Mac: 4 Gt.

Vapaata kiintolevytilaa PC:llä: 4 Gt, Macilla: 10 Gt. Optimaalista katselua varten näytön resoluution tulisi olla 1 280 x 768 pikseliä (PC) tai 1 280 x 800 pikseliä (Mac).

Osta Microsoft Office 2019 Editions edullisesti Wiresoftista osoitteesta Wiresoft

Wiresoftista löydät MS Office 2019 -versiot Standard sekä Professional Plus erityisen edullisesti offline-versiona ilman tilausta. Molemmat tuotteet ovat täysversioita, joilla on täydellinen Microsoft-tuki, eivätkä OEM-versioita. Wiresoft myy ainoastaan alkuperäisiä Microsoft-ohjelmistoja, jotka ovat käyttämättömiä ja siten ilmaisia lisenssejä, jotka ovat peräisin eurooppalaisilta yrityksiltä ja joiden aitouden ja toimivuuden Wiresoft on tarkistanut. Tämän vahvistavat monet tyytyväiset asiakkaamme, jotka luottavat Wiresoftin ohjelmistotuotteisiin. Jos sinulla on kysyttävää siitä, mikä Office 2019 -versio sopii parhaiten tarpeisiisi, ota meihin yhteyttä.