Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - kaikkiin liiketoiminnan ammattilaisten tarpeisiin Nykyinen Office Suite versiossa 2019 tarjoaa ammattikäyttäjille (Home & Business-, Professional- ja Standard-versioiden lisäksi), erityisesti...
118,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - painos ammattikäyttäjille Microsoft Office 2019 on uusin versio hyväksi havaitusta tuottavuusohjelmistosta tekstien luomiseen ja suunnitteluun sekä laskelmiin ja niiden selkeään esittämiseen ja...
109,90 € *

Office 2019: Todistettu paketti tuottavaan työhön

Office 2019 -luokassa esittelemme hyväksi todetun ja luotettavan Microsoft Office -paketin, joka tarjoaa edelleen erinomaisen ratkaisun toimistosovelluksiin. Tässä artikkelissa annamme kattavan yleiskatsauksen Office 2019:stä ja kerromme, mitä etuja tämä hyväksi todettu paketti tarjoaa tuottavuudelle ja tehokkuudelle.

Mitä Office 2019 tarjoaa?

Todistetut sovellukset parhaimmillaan

Office 2019 sisältää tutut sovellukset, kuten Microsoft Word, Excel, PowerPoint ja Outlook, optimoituina uusimpaan versioonsa, jotta voit työskennellä sujuvasti ja tehokkaasti.

Ei riippuvuutta pilvestä

Yksi tärkeimmistä eroista uudempiin Office-tilauksiin verrattuna on se, että Office 2019 ei vaadi pysyvää internet-yhteyttä. Tämä tarkoittaa, että voit tallentaa asiakirjasi ja tietosi paikallisesti turvautumatta pilveen.

Miksi valita Office 2019?

Kertaostos, pysyvä käyttö

Toisin kuin Office-tilaukset, Office 2019 on kertaluonteinen ostos. Maksat kerran ja voit käyttää pakettia pysyvästi ilman kuukausittaisia tilausmaksuja.

Maksimaalinen tietosuojan hallinta

Office 2019:n avulla säilytät täydellisen määräysvallan tietoihin ja tietosuojaohjeisiin, sillä sinun ei tarvitse luottaa pilvitallennukseen.

Ei jatkuvia päivityksiä ja muutoksia

Office 2019 tarjoaa vakautta ja johdonmukaiset käyttöliittymät ilman jatkuvia päivityksiä ja muutoksia, jotka vievät sinut pois työnkulustasi.

Johtopäätös

Office 2019 on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät hyväksi todettua ja luotettavaa toimistopakettia ilman, että heidän tarvitsee sitoutua toistuviin tilausmaksuihin. Tuttujen sovellusten, maksimaalisen tietosuojan hallinnan ja vakaan työympäristön ansiosta Office 2019 on ensiluokkainen ratkaisu niille, jotka haluavat parantaa tuottavuuttaan.

Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai yrityksen omistaja, Office 2019 antaa sinulle työkalut, joita tarvitset tehokkaaseen työskentelyyn ja ammattimaisten asiakirjojen, esitysten ja laskentataulukoiden luomiseen. Investoi Office 2019:ään ja koe tämän maailmanluokan toimistosovellussarjan todistettu suorituskyky ja luotettavuus. Office 2019:n avulla saat työsi tehtyä tehokkaasti ja pidät samalla tietosi täysin hallinnassa. Se on kustannustehokas ja vakaa ratkaisu niille, jotka etsivät todistetusti toimivaa toimistopakettia ilman tilausmaksuja. Tehosta tuottavuuttasi ja investoi Office 2019:ään, jotta voit hyötyä tämän hyväksi todetun toimisto-ohjelmiston tutuista sovelluksista ja lukuisista eduista.

Luokat