Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008 MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008
Microsoft SQL Server for Small and Business 2008 For Windows: Osta SQL Server for Small Business 2008 -palvelu Onko sinulla Windows-käyttöjärjestelmää käyttävä pienyritys? Osta SQL Server for Small Business 2008 ja tee toiminnoistasi...
208,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup Windows Αγοράστε τον SQL Server: Έκδοση 2008 Workgroup Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και ασφαλή πλατφόρμα διαχείρισης και υποβολής εκθέσεων για την επιχείρησή σας Αγοράστε τον Microsoft SQL Server για το...
417,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise ostaWindows Server: Microsoft SQL Server 2012 Enterprise Etsitkö yrityksellesi hyvää tietokannan hallintajärjestelmää, joka toimii Windows-käyttöjärjestelmän kanssa? Osta SQL Server 2012 Enterprise...
1 794,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2
Microsoft SQL Server 2008 Standard R2 Osta SQL Server 2008 Standard R2 osoitteesta Windows Osta Windows Microsoftin SQL Serverin versio 2008 Standard R2 yrityksellesi ja luo uusia rakenteita työhösi. Tietokannan hallintajärjestelmä...
208,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup R2 Osta Windows SQL Server 2008 Workgroup R2 halvalla Jotta yrityksessä voidaan työskennellä tehokkaasti, on oltava käytettävissä hyvä tietokannan hallintajärjestelmä, jonka avulla sekä hallinnolliset...
417,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2 Osta Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2 osoitteesta Windows Käytätkö yrityksessäsi käyttöjärjestelmää Windows ja haluat ostaa SQL Serverin? Sitten löydät edullisen vaihtoehdon täältä....
1 794,90 € *

Microsoft SQL Server 2008 ja 2008 R2 - kattavat itsepalvelu-BI-ratkaisut

SQL Server 2018:n tai sen seuraajajulkaisun SQL 2008 R2:n avulla yritykset ja yksittäiset käyttäjät saavat tehokkaan tietokantaratkaisun, jonka avulla kaikki olennainen tieto on käytettävissä kaikkialla ja milloin tahansa - niin paikallisissa sovelluksissa kuin verkkosivustoilla. Suuren skaalautuvuutensa ansiosta SQL Server 2008 täyttää myös suurten organisaatioiden ja yritysten laajamittaisen käytön vaatimukset. Integroidut tietovarasto- ja business intelligence -toiminnot mahdollistavat myös tietojen kattavan integroinnin - eriytettyjä analyysejä sekä ennakoivia malleja ja raportteja varten. Kehittäjillä on useita vaihtoehtoja, kun he käyttävät näitä SQL Server -versioita PHP:n, ASP:n sekä Windowsin kanssa.

Microsoftin toiminnallinen BI-ratkaisu perustuu kolmeen pilariin: tietovarastoihin (DWH), tiedonlouhintaan ja analyyttiseen online-käsittelyyn (OLAP), joita täydennetään erilaisilla analyysimäärittelyillä ja käytännön visualisoinneilla. SQL Server 2008 R2:ssa Business Intelligence -toimintoja tehostetaan entisestään OLAP-optimoidulla Power Pivotilla, Report Builderilla ja muilla suorituskykytyökaluilla.

Visual Studion ja ASP.NETin saumaton integrointi tukee alustarajat ylittävää tietojenkäsittelyä. Näin saat kaiken, mitä tarvitset saadaksesi ratkaisevan kilpailuedun kilpailijoihin nähden.

Tyypillisiä SQL Server 2008 -palveluita ovat

 • Raportointipalvelut
 • Analyysipalvelut
 • Integrointipalvelut
 • SQL Server Data Tools (SSDT) ja
 • Avoin tietokantayhteys (ODBC) ja OLEDB (Object Linking and Embedding)

SQL Serverin 2008-versio tarjoaa myös useita parannuksia tietoturvaan: Vahvat, läpinäkyvät tietojen salausominaisuudet, kuten Transparent Data Encryption, suojaavat tietoja katoamiselta tai varastamiselta ja suojaavat sekä datatauluja että lokitiedostoja luvattomalta käytöltä. Näitä ominaisuuksia täydentää uusi valvontajärjestelmä, jossa on vahva käyttäjän todennus ja jossa käyttäjätiedot voidaan tallentaa SQL Serveriin tai Active Directoryyn.

Järjestelmänvalvojat arvostavat myös monia SQL Server 2008:n uusia toimintoja ja ominaisuuksia. Erityisesti SQL Server Management Studio (SSMS): Se tarjoaa integroidun ympäristön SQL Serverin yksittäisten komponenttien kehittämiseen sekä konfigurointiin ja hallintaan. SSMS:ää tukee Visual Studio, joten käytettävissä olevat graafiset työkalut mahdollistavat myös erityisen selkeän esityksen.

Wiresoftilta löydät SQL Server 2008:n lisäksi myös sen seuraajaversion SQL Server 2008 R2:n eri versioina - niiden joukosta varmasti juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan SQL Server -ratkaisun. Jo 2008-versio kattaa monet pienempien yritysten Business Intelligence -sovellukset. Ja 2008 R2 -versiolla myös suuremmat yritykset saavat käyttöönsä erityisen tehokkaan palvelintuotteen, joka on joustavasti muunneltavissa toimintojen skaalautuvuuden ansiosta.

SQL Server 2008 R2 - vieläkin enemmän Business Intelligencea yrityksellesi

Edeltäjäänsä verrattuna SQL-versio 2008 R2 tuo parannuksia ennen kaikkea BI-toimintoihin, jotta se tukisi entistä paremmin erityisesti SharePoint 2010:tä ja Office 2010:tä. Tärkein tavoite on edelleen kattavien itsepalvelu-BI-ratkaisujen tarjoaminen yrityksissä, jotta voidaan vastata yhä monimutkaisempiin vaatimuksiin tietojen analysoinnissa ja toimittamisessa. SQL Server 2008 R2 tarjoaa myös paremman liitettävyyden SQL Azure Serverin ja yksittäisten BI-työkalujen välillä. SQL Server 2008 R2:n erittäin skaalautuva BI-alusta sisältää seuraavat palvelut, jotka sisältävät parannettuja toimintoja sekä uusia ominaisuuksia:

 • Analyysipalvelut (SSAS)
 • Integrointipalvelut (SSIS)
 • Raportointipalvelut (SSRS)
 • Master Data Services (MDS)
 • Tiedonlouhinta ja tietovarastointi
 • Palveluvälittäjä
 • StreamInsight
 • Report Builder V3.0

Alla on lisätietoja SQL Server 2008 R2:n yksittäisistä Business Intelligence -toiminnoista.

SSAS SQL Server 2008 R2:lle

Analyysipalvelut ovat kaikkien raporttien sekä OLAP-analyysien ja tiedonlouhinnan perusta. SSAS tarjoaa integroidun, yhtenäisen näkymän kaikkiin liiketoimintatietoihin. Online Analytical Processing (OLAP) -käsittelyllä täydennettynä näitä voidaan analysoida eri näkökulmista - kuten hierarkioista, ulottuvuuksista ja drill-downs tai drill-ups - ja näyttää kuutioina.

Tätä tarkoitusta varten PowerPivot for Excel 2010 on saatavilla myös SSAS:n lisäosana Office Suite 2010:n yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että tietovarastosta voidaan tuoda ja analysoida suuria tietomääriä. Erilaisten optimointien lisäksi PowerPivot sisältää myös toiminnallisia parannuksia, kuten tuetun kenttähaun nimille ja nimetyille joukoille. Myös pivot-taulukossa olevien toisiinsa liittymättömien taulukoiden väliset suhteet voidaan tunnistaa. Nämä PowerPivot-analyysit ja -raportit voidaan asettaa muiden työntekijöiden saataville SharePoint-asiakirjakirjastojen kautta ja päivittää jatkuvasti.

Integrointipalvelut (SSIS)

SQL Serverin integraatiopalvelut (SSIS), jotka tunnetaan jo aiemmista SQL Server -versioista, ovat saatavilla myös SQL 2008 R2 -versiossa. Ne muodostavat kolme kulmakiveä kaikille yritysten business intelligence -sovelluksille: Tietojen integrointi, analysointi ja raportointi. Ne ovat myös kaikkien ETL-prosessien (Extract, Transform and Load) perusta ja tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia tietovarastoja varten.

Raportointipalvelut (SSRS)

Käytännölliset SQL Serverin raportointipalvelut tarjoavat mielenkiintoisia toimintoja erityisesti tekstikentille: Niitä voidaan esimerkiksi kääntää 270 astetta, ja tablix-tietoalueiden ja -ryhmien sisällä olevat sivunvaihdot jne. laajentavat asetteluvaihtoehtoja raportteja luotaessa.

Master Data Services (MDS)

Master Data Services on SQL Server 2008 R2:n uudistus. Niiden avulla tietoja voidaan nyt hallita keskitetysti ja samalla ne ovat eri sovellusten käytettävissä samanaikaisesti. Tämä sisältää tuotteiden sekä asiakas- ja tilitietojen hallinnan ja suojauksen tapahtumissa.

Tiedonlouhinta ja tietovarastointi

Tietovarastoinnin alalla SQL Server 2008:n parantunut suorituskyky mahdollistaa tietojen nopeamman integroinnin tietovarastoon. Tähän sisältyy myös optimoitu hallinta ja suorituskyky erityisesti suurten osioitujen taulujen osalta.

Palveluvälittäjä

Service Brokerin avulla kehittäjät voivat toteuttaa SQL Serverissä natiiveja asynkronisia viestinvälitystoimintoja. Tämä mahdollistaa työmäärän jakamisen useiden tietokantojen välillä ilman monimutkaista ohjelmointia. SQL Server 2008 R2:ssa Service Broker saa muun muassa parannettuja ohjetoimintoja käsiteltäessä jonossa olevia käsittelemättömiä viestejä, mikä tukee myös eri tietokantojen välistä viestintää.

StreamInsight for SQL Server 2008 R2

StreamInsightin myötä SQL Server 2008 R2 -versiossa on myös CEP (Complex Event Processing) -tekniikka. StreamInsight mahdollistaa tietovirtojen jatkuvan seurannan, käsittelyn ja hallinnan reaaliajassa. Tätä tekniikkaa käytetään erityisesti sähköisessä kaupankäynnissä luottokorttitietojen käsittelyssä, logistiikassa sekä verkon valvonnassa.

Report Builder V3.0

Report Builder V3.0 on myös SQL Server 2008 R2:n uusi ominaisuus. Välimuistitallennuksen avulla se mahdollistaa raporttien ja grafiikan nopeamman näyttämisen. Tietyt raporttien osa-alueet voidaan julkaista verkkosisältönä SharePointin kautta. Lisäksi paikkatietojärjestelmien uudet tietotyypit mahdollistavat eloisat esitykset maantieteellisten karttojen avulla.

Microsoft SQL Server 2008 R2:n järjestelmänvalvojan toiminnot

Järjestelmänvalvojat arvostavat myös SQL Server 2008 R2:n lukuisia ohjattavia toimintoja, arkistoja ja toimintoja, sillä ne helpottavat ja yksinkertaistavat paitsi hallintatyötä myös erityisvaatimusten toteuttamista sekä palvelutasosopimusten (SLA) noudattamista. Lisäksi SQL 2008 R2 tarjoaa parannetun tuen PowerShell 2.x:lle.

SQL Server Management Studio tarjoaa myös tehokkaita toimintoja SQL Server 2008 R:n hallintaan. Integroitu objektien tutkija kerää olennaiset tiedot kaikista rekisteröidyistä palvelimista, ja uusi kojelauta mahdollistaa erilaisten palvelin- ja tietokantaparametrien selkeän esittämisen.

Microsoftin lisensointimalli SQL Server 2008 / R2 -versioille

SQL Server 2008- sekä 2008 R2 -versioiden lisensoinnissa on kaksi vaihtoehtoa, joista nämä ovat käytettävissä kulloisestakin versiosta riippuen.

Saatavilla ovat seuraavat ohjelmistolisensointimallit:

 • Prosessorikohtainen - Perustuu fyysisten ja virtuaalisten prosessoreiden määrään, joita käytetään käyttöjärjestelmäympäristössä, jossa tämän palvelinohjelmiston instanssit toimivat.
 • Server/Client Access License (CAL) - Perustuu palvelinohjelmistoa käyttävien instanssien lukumäärään PLUS niiden laitteiden ja käyttäjien lukumäärään, jotka käyttävät palvelinohjelmiston instansseja ja ominaisuuksia.

SQL Server 2008- ja SQL Server 2008 R2 -palvelinten lisensointi

SQL Server 2008 -versiossa Microsoft sallii 1 virtuaalisen tietokantainstanssin (virtuaalista) prosessoria kohden jokaisessa Wiresoftin saatavilla olevassa Workgroup- ja Standard -versiossa sekä SBS-versiossa. Enterprise -versiossa virtualisointia ei ole rajoitettu, kunhan ostat asianmukaisen määrän lisenssejä kaikille prosessoreille.

SQL-versiossa 2008 R2, Enterprise Editionissa rajoitus on 4 virtuaalipalvelinta.

Yleiskatsaus Wiresoftilta saatavissa oleviin Microsoft SQL Server 2008 -versioihin

Wiresoftilta löydät ohjelmistolisenssejä SQL Server 2008:lle sekä SQL Server 2008 R2 -versiolle. Kuten jo mainittiin, tämä versio eroaa joiltakin toiminnoiltaan vuoden 2008 versiosta. Seuraavat versiot näistä kahdesta SQL-versiosta ovat ostettavissa meiltä:

 • SQL Server 2008 Enterprise R2
 • SQL Server 2008 Standard R2
 • SQL Server 2008 Workgroup R2
 • SQL Server 2008 Enterprise
 • SQL Server 2008 Standard
 • SQL Server 2008 Työryhmä
 • SQL-palvelin pienyrityksille 2008 (SBS)

Microsoft SQL Server 2008 -versiot Wiresoftin kanssa kohtuulliseen hintaan

Wiresoftilta löydät Microsoft SQL Server 2008 Enterprise Standard , Enterprise, Workgroup sekä Small Business -versioiden ja -versioiden alkuperäiset palvelinlisenssit erityisen edulliseen loppuhintaan. Hyödyt Wiresoftin myöntämistä erityisehdoista näiden lisenssien lisäksi myös muiden ohjelmistojen lisensseille: Kaikki meiltä saatavat Microsoft-tuotteet ovat eurooppalaisten yritysten käyttämättömiä yksittäisiä lisenssejä, jotka ne ovat hankkineet täysin laillisesti: Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen päätöksen mukaan ohjelmistotuotteiden, palvelinlisenssien tai CAL-lisenssien, ostaminen ja jälleenmyynti on täysin laillista. Siksi lisenssituotteemme ovat kaikki 100-prosenttisesti käyttökelpoisia, koska olemme myös tarkistaneet niiden aitouden perusteellisesti. Monet asiakkaat luottavat säännöllisesti Wiresoftin edullisen lisenssitarjouksen etuihin. Onko sinulla kysyttävää Microsoft SQL Server 2008 Editionin yksilöllisestä lisensoinnista? Ota sitten rohkeasti yhteyttä meihin.

Luokat