Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2 Osta Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2 osoitteesta Windows Käytätkö yrityksessäsi käyttöjärjestelmää Windows ja haluat ostaa SQL Serverin? Sitten löydät edullisen vaihtoehdon täältä....
1 992,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup R2 Osta Windows SQL Server 2008 Workgroup R2 halvalla Jotta yrityksessä voidaan työskennellä tehokkaasti, on oltava käytettävissä hyvä tietokannan hallintajärjestelmä, jonka avulla sekä hallinnolliset...
462,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2
Microsoft SQL Server 2008 Standard R2 Osta SQL Server 2008 Standard R2 osoitteesta Windows Osta Windows Microsoftin SQL Serverin versio 2008 Standard R2 yrityksellesi ja luo uusia rakenteita työhösi. Tietokannan hallintajärjestelmä...
230,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise ostaWindows Server: Microsoft SQL Server 2012 Enterprise Etsitkö yrityksellesi hyvää tietokannan hallintajärjestelmää, joka toimii Windows-käyttöjärjestelmän kanssa? Osta SQL Server 2012 Enterprise...
1 992,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup Windows Αγοράστε τον SQL Server: Έκδοση 2008 Workgroup Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και ασφαλή πλατφόρμα διαχείρισης και υποβολής εκθέσεων για την επιχείρησή σας Αγοράστε τον Microsoft SQL Server για το...
462,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008 MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008
Microsoft SQL Server for Small and Business 2008 For Windows: Osta SQL Server for Small Business 2008 -palvelu Onko sinulla Windows-käyttöjärjestelmää käyttävä pienyritys? Osta SQL Server for Small Business 2008 ja tee toiminnoistasi...
230,90 € *

SQL Server 2008 R2 - vieläkin enemmän Business Intelligencea yrityksellesi

Edeltäjäänsä verrattuna SQL-versio 2008 R2 tuo parannuksia BI-toimintoihin, jotta se tukisi SharePoint 2010:tä ja Office 2010:tä entistä paremmin. Tärkein tavoite on edelleen kattavien itsepalvelu-BI-ratkaisujen tarjoaminen yrityksissä, jotta voidaan vastata yhä monimutkaisempiin tietojen analysointiin ja toimittamiseen liittyviin vaatimuksiin. SQL Server 2008 R2 tarjoaa myös paremman liitettävyyden SQL Azure Serverin ja yksittäisten BI-työkalujen välillä. SQL Server 2008 R2:n erittäin skaalautuva BI-alusta sisältää seuraavat palvelut, jotka sisältävät parannettuja toimintoja ja uusia ominaisuuksia:

 • Analyysipalvelut (SSAS)
 • Integrointipalvelut (SSIS)
 • Raportointipalvelut (SSRS)
 • Master Data Services (MDS)
 • Tiedonlouhinta ja tietovarastointi
 • Palveluvälittäjä
 • StreamInsight
 • Report Builder V3.0

Alla on lisätietoja SQL Server 2008 R2:n yksittäisistä Business Intelligence -toiminnoista.

SSAS for SQL Server 2008 R2

Analyysipalvelut ovat kaikkien raporttien sekä OLAP-analyysien ja tiedonlouhinnan perusta. SSAS tarjoaa integroidun, yhtenäisen näkymän kaikkiin liiketoimintatietoihin. Online Analytical Processing (OLAP) -menetelmällä täydennettynä näitä voidaan analysoida eri näkökulmista - kuten hierarkioista, ulottuvuuksista ja poraus- tai porauskerroista - ja näyttää kuutioina.

Tätä tarkoitusta varten PowerPivot for Excel 2010 on saatavilla myös SSAS:n lisäosana Office Suite 2010:n yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että tietovarastosta voidaan tuoda ja analysoida suuria tietomääriä. Erilaisten optimointien lisäksi PowerPivot sisältää myös toiminnallisia parannuksia, kuten tuetun kenttähaun nimille ja nimetyille joukoille. Pivot-taulukossa voidaan tunnistaa myös toisiinsa liittymättömien taulukoiden väliset suhteet. Nämä PowerPivot-analyysit ja -raportit voidaan asettaa muiden työntekijöiden saataville SharePointin asiakirjakirjastojen kautta ja päivittää jatkuvasti.

Integrointipalvelut (SSIS)

SQL Serverin integraatiopalvelut (SSIS), jotka tunnetaan jo aiemmista SQL Server -versioista, ovat saatavilla myös SQL 2008 R2 -versiossa. Ne muodostavat yritysten kaikkien business intelligence -sovellusten kolme kulmakiveä: Tietojen integrointi, analysointi ja raportointi. Ne ovat myös kaikkien ETL-prosessien (Extract, Transform and Load) perusta, ja ne tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia tietovarastoja varten.

Raportointipalvelut (SSRS)

Käytännölliset SQL Server Reporting Services -palvelut tarjoavat joitakin mielenkiintoisia toimintoja erityisesti tekstikentille: Niitä voidaan esimerkiksi kääntää 270 astetta, ja välilehtitietoalueiden ja -ryhmien sisällä olevat sivukatkot jne. laajentavat asetteluvaihtoehtoja raportteja luotaessa.

Master Data Services (MDS)

Master Data Services on uusi ominaisuus SQL Server 2008 R2:ssa. Niiden avulla tietoja voidaan nyt hallita keskitetysti ja samalla ne ovat eri sovellusten käytettävissä samanaikaisesti. Tähän sisältyy tuotteiden sekä asiakas- ja tilitietojen hallinta ja suojaaminen liiketoimissa.

Tiedonlouhinta ja tietovarastointi

Tietovarastoinnin alalla SQL Server 2008:n parantunut suorituskyky mahdollistaa tietojen nopeamman integroinnin tietovarastoon. Tähän sisältyy myös optimoitu hallinta ja suorituskyky, erityisesti suurten osioitujen taulujen osalta.

Palveluvälittäjä

Service Brokerin avulla kehittäjät voivat toteuttaa SQL Serverin natiivit asynkroniset sanomanvälitystoiminnot. Tämä mahdollistaa työmäärän jakamisen useiden tietokantojen välillä ilman monimutkaista ohjelmointia. SQL Server 2008 R2:ssa Service Broker saa muun muassa parannettuja ohjetoimintoja käsiteltäessä jonossa olevia käsittelemättömiä viestejä, mikä tukee myös eri tietokantojen välistä viestintää.

StreamInsight for SQL Server 2008 R2

StreamInsightin myötä SQL Server 2008 R2 -versiossa on myös CEP (Complex Event Processing) -tekniikka. StreamInsight mahdollistaa tietovirtojen jatkuvan seurannan, käsittelyn ja hallinnan reaaliajassa. Tätä tekniikkaa käytetään erityisesti sähköisessä kaupankäynnissä luottokorttitietojen käsittelyssä, logistiikassa ja verkon valvonnassa.

Report Builder V3.0

Report Builder V3.0 on myös SQL Server 2008 R2:n uusi ominaisuus. Välimuistitallennuksen avulla raportit ja grafiikka voidaan näyttää nopeammin. Tietyt raporttien osa-alueet voidaan julkaista verkkosisältönä SharePointin kautta. Lisäksi paikkatietojärjestelmien uudet tietotyypit mahdollistavat havainnolliset esitykset maantieteellisten karttojen avulla.

Järjestelmänvalvojan toiminnot Microsoft SQL Server 2008 R2:ssa

Järjestelmänvalvojat arvostavat myös SQL Server 2008 R2:n lukuisia ohjattavia toimintoja, arkistoja ja toimintoja, sillä ne helpottavat ja yksinkertaistavat paitsi hallinnointia myös erityisvaatimusten toteuttamista ja palvelutasosopimusten (SLA) noudattamista. Lisäksi SQL 2008 R2 tarjoaa parannetun tuen PowerShell 2.x:lle.

SQL Server Management Studio tarjoaa myös tehokkaita toimintoja SQL Server 2008 R:n hallintaan. Integroitu objektien tutkija kerää olennaiset tiedot kaikista rekisteröidyistä palvelimista, ja uusi kojelauta mahdollistaa eri palvelin- ja tietokantaparametrien selkeän esittämisen.

Microsoftin lisensointimalli SQL Server 2008 / R2 -versioille

SQL Server 2008- ja 2008 R2 -versioiden lisensoinnissa on kaksi vaihtoehtoa, jotka ovat käytettävissä kunkin version mukaan.

Saatavilla ovat seuraavat ohjelmistolisensointimallit:

 • Prosessorikohtainen - Perustuu fyysisten ja virtuaalisten prosessoreiden määrään, joita käytetään käyttöjärjestelmäympäristössä, jossa tämän palvelinohjelmiston instanssit toimivat.
 • Server/Client Access License (CAL) - Perustuu palvelinohjelmistoa käyttävien instanssien lukumäärään PLUS palvelinohjelmiston instansseja ja ominaisuuksia käyttävien laitteiden ja käyttäjien lukumäärään.

SQL Server 2008:n ja SQL Server 2008 R2:n lisensointi

SQL Server 2008 - versiossa Microsoft sallii yhden virtuaalisen tietokantainstanssin (virtuaalista) suorittimen prosessoria kohti jokaisessa Wiresoftin Workgroup- ja Standard-versiossa sekä SBS-versiossa. Enterprise Edition -versiossa virtualisointia ei ole rajoitettu edellyttäen, että ostat asianmukaisen määrän lisenssejä kaikille prosessoreille.

SQL-versiossa 2008 R2 Enterprise Edition -versiota koskee 4 virtuaalipalvelimen rajoitus.

Yleiskatsaus Wiresoftissa saatavilla oleviin Microsoft SQL Server 2008 -versioihin

Wiresoftilta löydät ohjelmistolisenssit SQL Server 2008:lle sekä SQL Server 2008 R2 -versiolle. Kuten jo mainittiin, tämä versio eroaa joiltakin toiminnoiltaan vuoden 2008 versiosta. Seuraavat versiot näistä kahdesta SQL-versiosta ovat ostettavissa meiltä:

 • SQL Server 2008 Enterprise R2
 • SQL Server 2008 Standard R2
 • SQL Server 2008 Workgroup R2
 • SQL Server 2008 Enterprise
 • SQL Server 2008 Standard
 • SQL Server 2008 -työryhmä
 • SQL Server For Small Business 2008 (SBS) -palvelin

Microsoft SQL Server 2008 -versiot Wiresoftilla kohtuulliseen hintaan

Wiresoftilta löydät Microsoft SQL Server 2008 Enterprise Standard, Enterprise, Workgroup ja Small Business -versioiden ja -versioiden alkuperäiset palvelinlisenssit erityisen edulliseen loppuhintaan. Voit hyötyä Wiresoftin myöntämistä erityisehdoista näiden lisäksi myös muiden ohjelmistolisenssien osalta: Kaikki meiltä saatavilla olevat Microsoft-tuotteet ovat eurooppalaisten yritysten käyttämättömiä yksittäisiä lisenssejä, jotka ne ovat hankkineet täysin laillisesti: Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen päätöksen mukaan ohjelmistotuotteiden, palvelinlisenssien tai CAL-lisenssien, ostaminen ja jälleenmyynti on täysin laillista. Näin ollen lisenssituotteemme ovat kaikki 100-prosenttisesti käyttökelpoisia, koska olemme myös tarkistaneet niiden aitouden perusteellisesti. Monet asiakkaat luottavat säännöllisesti Wiresoftin edullisen lisensointitarjouksen etuihin. Onko sinulla kysyttävää Microsoft SQL Server 2008 Editionin yksilöllisestä lisensoinnista? Ota sitten rohkeasti yhteyttä meihin.