Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Microsoft Office 2013 Standard - yritys- ja yksityiskäyttöön tarkoitettu painos MS Office-Suite 2013 Standard tarjoaa monipuolisine hyväksi havaittuine ohjelmineen ja tehokkaine toimintoineen kaiken, mitä nykyaikainen toimisto-ohjelmisto...
32,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2013 Professional Plus - osta yksittäiskäyttölisenssi MS Office-Suite 2013 Professional Plus on kattavin saatavilla oleva ohjelmistopaketti tätä Office-versiota varten. Nykyisten, tehokkaiden Word-, Excel-, PowerPoint-,...
39,90 € *

Office 2013: Todistetut toimisto-ohjelmistot tehokkaaseen työskentelyyn

Office 2013 -luokassa esitellään Microsoftin luotettava toimisto-ohjelmisto, joka on yhä tänä päivänä erinomainen ratkaisu työtehtäviisi. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen katsauksen Office 2013:een ja selvitämme, mitä etuja tämä hyväksi todettu paketti tarjoaa tuottavuutesi ja tehokkuutesi kannalta.

Mitä Office 2013 tarjoaa?

Tutut sovellukset parhaimmillaan

Office 2013 sisältää tutut sovellukset, kuten Microsoft Word, Excel, PowerPoint ja Outlook, parhaimmillaan. Nämä sovellukset on optimoitu, jotta voit työskennellä sujuvasti ja tehokkaasti.

Paikallinen tietojen tallennus ja riippumattomuus pilvestä

Toisin kuin uudemmat Office-tilaukset, Office 2013 ei vaadi pysyvää internet-yhteyttä. Voit tallentaa asiakirjat ja tiedot paikallisesti etkä ole riippuvainen pilvestä.

Miksi valita Office 2013?

Kertaostos, pysyvä käyttö

Office 2013:n avulla teet kertaluonteisen ostoksen ja voit käyttää pakettia pysyvästi ilman kuukausittaisia tilausmaksuja.

Tietosuoja ja täysi hallinta

Office 2013 antaa sinulle täyden määräysvallan tietoihin ja tietosuojakäytäntöihin, koska sinun ei tarvitse luottaa pilvitallennukseen.

Vakaus ja luotettavuus

Office 2013:lle on ominaista sen vakaus ja johdonmukainen käyttöliittymä ilman päivityksistä ja muutoksista johtuvia jatkuvia katkoksia.

Johtopäätös

Office 2013 on optimaalinen valinta kaikille, jotka etsivät hyväksi todettua ja luotettavaa toimisto-ohjelmistoratkaisua ilman, että heidän tarvitsee sitoutua toistuviin tilausmaksuihin. Office 2013 tarjoaa tuttuja sovelluksia, täydellisen tiedonhallinnan ja vakaan työympäristön, joten se on ensiluokkainen ratkaisu niille, jotka haluavat lisätä tuottavuuttaan.

Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai yrityksen omistaja, Office 2013 antaa sinulle työkalut, joita tarvitset tehokkaaseen työskentelyyn ja ammattimaisten asiakirjojen, esitysten ja laskentataulukoiden luomiseen. Investoi Office 2013:een ja koe tämän erinomaisen toimistosovellussarjan todistettu suorituskyky ja luotettavuus.

Office 2013:n avulla saat työsi tehtyä tehokkaasti ja pidät samalla tietosi täysin hallinnassa. Se on kustannustehokas ja vakaa ratkaisu niille, jotka etsivät hyväksi todettua toimisto-ohjelmistoa ilman tilausmaksuja. Tehosta tuottavuuttasi ja investoi Office 2013:een, jotta voit hyötyä tämän luotettavan toimisto-ohjelmiston tutuista sovelluksista ja lukuisista eduista.

Luokat