Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER
Microsoft 365 Enterprise E3 - Täydellinen ratkaisu yrityksellesi Microsoft 365 Enterprise E3 on kattava tuottavuus- ja tietoturvatyökalupaketti, joka on suunniteltu erityisesti yrityksille. Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi Microsoft...
41 245,90 € *
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 25 USER MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 25 USER
Microsoft 365 Enterprise E3: Kattava tuottavuus yrityksellesi Microsoft 365 Enterprise E3 on kattava tuottavuuspaketti, joka on kehitetty erityisesti yrityksille. Paketin avulla saat käyttöösi laajan valikoiman sovelluksia ja palveluita,...
10 311,90 € *

Microsoft 365: Kaikki yhdessä -alusta tuottavuuteen ja yhteistyöhön

Microsoft 365 on kattava sovellus- ja palvelukokonaisuus, joka on suunniteltu erityisesti lisäämään tuottavuutta ja yhteistyötä organisaatioissa. Tässä tekstissä tarkastelemme Microsoft 365:n tärkeimpiä näkökohtia.

Mikä on Microsoft 365?

Microsoft 365 on pilvipohjainen alusta, joka sisältää laajan valikoiman sovelluksia ja palveluja, kuten Office-sovelluksia, sähköpostia, tiedostojen tallennusta ja jakamista, viestintätyökaluja ja paljon muuta. Tämän paketin avulla käyttäjät voivat käyttää työvälineitään mistä tahansa ja tehdä saumatonta yhteistyötä.

Microsoft 365:n edut

  • Lisääntynyt tuottavuus: Microsoft 365 tarjoaa pääsyn tuttuihin Office-sovelluksiin, kuten Wordiin, Exceliin ja PowerPointiin, joita voidaan tallentaa pilveen ja käyttää eri laitteilla. Tämä mahdollistaa saumattoman työskentelyn mistä tahansa.
  • Yhteistyö: Alusta edistää yhteistyötä Microsoft Teamsin kaltaisilla työkaluilla, jotka helpottavat viestintää ja tiedonvaihtoa tiimin jäsenten välillä.
  • Tietoturva ja vaatimustenmukaisuus: Microsoft 365 tarjoaa kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia ja vaatimustenmukaisuustyökaluja tietojen ja informaation suojaamiseksi ja lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi.

Joustavuus ja skaalautuvuus

  • Joustavuus: Microsoft 365 tarjoaa erilaisia tilauspaketteja organisaatioiden erilaisiin tarpeisiin. Pienistä yrityksistä suuryrityksiin Microsoft 365 on joustava ja räätälöitävissä.
  • Skaalautuvuus: Yritykset voivat lisätä tai poistaa käyttölisenssejä tarpeen mukaan ja pitää näin kustannukset kurissa.

Microsoft 365 toiminnassa

Microsoft 365:n avulla yritykset voivat:

  • Kommunikoida tehokkaasti: Alusta mahdollistaa saumattoman viestinnän sähköpostin, chatin ja videoneuvottelujen välityksellä, mikä helpottaa yhteistyötä.
  • Yhteistyötä reaaliajassa: Käyttäjät voivat työskennellä yhdessä asiakirjojen parissa, seurata muutoksia ja antaa palautetta reaaliajassa.
  • Turvallinen pääsy mistä tahansa: Microsoft 365 tarjoaa turvallisen pääsyn työvälineisiin eri laitteista ja paikoista, mikä edistää joustavuutta ja liikkuvuutta.

Kaiken kaikkiaan Microsoft 365 tarjoaa kattavan ratkaisun organisaatioille, jotka haluavat lisätä tuottavuutta, parantaa yhteistyötä ja työskennellä turvallisesti. Laajan sovellus- ja palveluvalikoiman, joustavuuden ja skaalautuvuuden ansiosta Microsoft 365 on ihanteellinen valinta nykyaikaisiin työympäristöihin.

Luokat