Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Microsoft Office 2021 Standard - yritysten ja itsenäisten ammatinharjoittajien välttämätön liiketoimintaohjelmisto Microsoft Office -paketin uusin versio 2021 Standard Edition tarjoaa ammattikäyttäjille yrityksissä ja itsenäisille...
184,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2021 Professional Plus - välttämätön liike-elämän ammattilaisille Maailmanlaajuisesti käytetyn monipuolisen Microsoft Office -ohjelmistopaketin uusin versio Professional Plus Edition tarjoaa yritysten ammattikäyttäjille...
199,90 € *

Microsoft Office 2021 - uusin Office-ohjelmisto ammattilaisille ja yksityisille käyttäjille

Office 2021 on Microsoftin hyväksi havaitun ohjelmistopaketin uusin versio, joka on saatavana eri versioina ammatti- ja yksityiskäyttäjille. Erityisesti Office 2021 Standard ja Office 2021 Professional Plus tarjoavat jälleen merkittävän lisäyksen toimintoihin sekä yksittäisiin ohjelmiin ja laajennettuihin toimintoihin ja siten erityisen laajan perustan nykyaikaisen yrityksen tyypillisten liiketoimintatehtävien hallintaan: sekä tekstien ja laskelmien luomiseen ja muokkaamiseen, kattavaan yhteistyöhön asiakirjojen parissa että turvalliseen tiedonvaihtoon kattavien turvallisuusstandardien avulla, mukaan lukien kattava viestintä työntekijöiden ja liikekumppaneiden kanssa. Nämä Office 2021 -sovellussarjat nostavat myös pilvipalvelun - esimerkiksi kotitoimiston - yhteistyön uudelle tasolle, jolloin toiminnallisuuden ja tehokkuuden taso nousee entisestään.

Uudet versiot Office 2021 Standard ja Office 2021 Professional Plus sisältävät jälleen lukuisia optimointeja ja lisäyksiä hyväksi havaittuihin Office-ohjelmiin Word, Excel, PowerPoint ja Outlook sekä painoksesta riippuen saatavilla oleviin lisäsovelluksiin, erityisesti asiakirjojen yhteiseen muokkaamiseen reaaliajassa sekä turvalliseen tietojenvaihtoon tiimeissä, ja Data Loss Prevention -ominaisuuden ansiosta heillä on käytössään erityisen korkea tietoturvan taso tätä tarkoitusta varten.

MS Office 2021:tä täydentävät digitaalinen muistikirja OneNote ja Microsoft Teams, joka korvaa Skypen. Office-ohjelmia voidaan käyttää myös Office Web Apps -ohjelmina. Erityisesti Professional Plus -versiossa käyttäjät voivat käyttää uutta MS Accessia myös erilaisiin data-analyyseihin,

Microsoft Office 2021 -versiot Standard ja Professional Pro löytyvät virallisen julkaisun jälkeen Wiresoft Software Shopista käytettynä ohjelmistona - voit hyötyä edullisemmasta hinnasta verrattuna vastaavaan uuteen tuotteeseen - ota yhteyttä tiimiimme ja selvitä, milloin nämä Office-versiot ovat saatavilla.

Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Office 2021 Standard ja Professional Plus -versioiden jo tunnetut toiminnot sekä tämän version uudet innovaatiot, joita voit hyödyntää.

Klassiset Office-sovellukset - entistäkin tehokkaammat MS Office -versiossa 2021

Sekä Standard- että Professional Plus -versioissa klassiset yksittäiset sovellukset Word, Excel, PowerPoint ja Outlook muodostavat jälleen uuden MS Office 2021:n selkärangan: niitä täydentävät digitaalinen muistikirja OneNote, MS Publisher ja viestintätyökalu Microsoft Teams. MS Access 2021 sisältyy myös yksinomaan Professional Plus -versioon.

Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään lyhyesti nämä Office-ohjelmat ja niiden erityispiirteet. Uusimmat tiedot MS Office 2021 Standard- ja Professional Plus -versioiden lisäominaisuuksista saat ottamalla yhteyttä Wiresoft-tiimin jäseneen.

 • Microsoft Word 2021 on yksi kaikkien Office-versioiden tärkeimmistä ohjelmista erilaisten tekstiasiakirjojen luomiseen sekä ammatillisiin että yksityisiin tarkoituksiin. Nykyisessä versiossa tekstinluontiohjelma tukee kirjeenvaihtoa entistäkin kattavammin - paitsi monilla muotoiluvaihtoehdoilla ja kuva- ja laskentaelementtien integroinnilla, myös erilaisilla optimoiduilla ominaisuuksilla, jotka helpottavat näitä tehtäviä entisestään. Näihin kuuluvat Wordiin integroitu käännöstyökalu, sanelutoiminto sekä oikeinkirjoituksen ja kieliopin korjaus. Lisäksi käyttäjille voidaan lukea tekstejä ääneen kirjoittamisen aikana, ja myös puheensyöttötoimintoa on parannettu entisestään. Word-editorin avulla sana- ja oikeinkirjoitusehdotukset voidaan ottaa käyttöön suoraan yhdellä napsautuksella. Digitaalisella kynällä kirjoitetun tekstin parempi merkintätunnistus nopeuttaa myös tekstin syöttämistä. Myös kuvien ja grafiikan integrointiin on tehty parannuksia, kuten Applen HEIC-kuvamuodon integrointi ilman edeltävää muuntamista, monimutkaisempi SVG-grafiikka voidaan integroida Word-asiakirjaan ja sitä voidaan myös skaalata ja muokata ilman, että se vaatii lisää muistia.
 • Microsoft Excel 2021 tarjoaa uudessa Office-versiossa jälleen lukuisia tehokkaita toimintoja ja suodattimia, kuten dynaamiset taulukot sekä optimoidun XVERWEIS-toiminnon, jonka avulla tietoja voidaan analysoida kattavasti ja käsitellä edelleen. Esimerkiksi aika-akselin suodattimia voidaan myös käyttää, ja erilaisia toimintoja on optimoitu erityisesti rahoituslaskelmia varten. Lisäksi Excel tarjoaa jälleen laajan yhteensopivuuden CSV-tiedostomuodon (Comma Separated Values) kanssa.
 • Edellisen version tapaanMicrosoft PowerPoint 2021 sisältää jälleen laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja informatiivisia esityksiä ja kattavia raportteja varten. Hämmästyttävien efektien, kuten dynaamisten siirtymien grafiikan ja kuvien morphing-toiminnon, lisäksi niitä voidaan myös skaalata vapaasti PowerPoint 2021:ssä tai animoida zoomaustoiminnolla. Kaikki animaatiot voidaan tehdä myös digitaalisella kynällä. Lisäksi Office-sovellus tarjoaa PowerPoint-asiakirjojen jakamisvaihtoehdoissa puhujanäkymän, ja Microsoft Forms -viestintätyökalun avulla puhujat voivat käynnistää kyselyn esityksen osallistujien keskuudessa.
 • Microsoft Outlook 2021 tarjoaa kattavat työkalut viestintään paitsi paikallisesti ulottuvilla olevien työntekijöiden ja liikekumppaneiden kanssa myös maailmanlaajuiseen viestien ja tietojen vaihtoon. Muun muassa eri aikavyöhykkeiden tai aikaerojen automaattinen huomioon ottaminen helpottaa yhteisten tapaamisten suunnittelua. Outlook 2021 tukee myös mitä tahansa määrää sähköpostitilejä käyttäjää kohden, mikä helpottaa hallinnointia, kun käytetään useita tilejä. Lisäksi Outlookissa 2021 on käytettävissä uusi sanelutyökalurivi  , johon sisältyy laajennettuja äänikomentoja ja automaattisia välimerkkejä sähköposteja laadittaessa.

Näiden hyväksi havaittujen Office-sovellusten lisäksi Office 2021 Standard- tai Professional Plus Edition -version käyttäjät voivat käyttää myös seuraavia ohjelmia:

 • Publisher 2021 on monipuolinen työkalu kaikenlaisten esitysten ja julkaisujen suunnitteluun, jotka ovat myös tulostettavissa; nykyinen versio tarjoaa myös parannetun kynätunnistuksen ja toimintoja ammattimaiseen grafiikan muokkaukseen.
 • OneNote 2021 on käytännöllinen digitaalinen muistikirja ideoiden ja luonnosten spontaaniin kirjaamiseen. Se voidaan liittää muihin Office-ohjelmiin, jotta ne voidaan ottaa käyttöön välittömästi.
 • Microsoft Teams korvaa Skypen. Sen avulla esimerkiksi Outlookissa olevat viestit voidaan jakaa suoraan muille kollegoille ja yhteistyökumppaneille.

MS Office 2021:n Professional Plus -versiossa käyttäjillä on käytössään myös Access 2021:

 • Access 2021 tarjoaa muun muassa erilaisten tietokantasovellusten optimoidun tarjonnan: niitä voidaan ajaa suoraan selaimessa, mikä säästää tallennustilaa ja lisää siten tehokkuutta. Access 2021 -tietokantaan tallennetut tiedot voidaan esimerkiksi asettaa saataville myös turvallisesti Microsoft SQL -tietokantaan.

Kattavat turvatoiminnot Office 2021 Standard & Professional Plus -ostoksella

Asiakirjojen ja tietojen turvallisuus on jälleen kerran keskeinen kysymys MS Office 2021 -versiossa, varsinkin kun monien työntekijöiden yhteistyö pilvipalvelussa toteutettavissa hankkeissa asettaa uusia haasteita tietojen katoamisen ja paljastumisen estämiselle.

Tätä tarkoitusta varten ryhmäkäytäntöobjekti (Group Policy Object, GPO) -ominaisuus on todennäköisesti jälleen käytettävissä Office 2021:ssä ryhmäkäytäntöjen hallinnointia varten, jotka on suojattu ADMX-tiedostoilla (niin sanotut ADMinistrative XML Template -tiedostot). Tätä voidaan käyttää myös ulkoisissa asiakirjoissa olevien makrojen suojausasetusten hallintaan. Office 2021 Standard & Professional Plus -ohjelmaa voidaan todennäköisesti käyttää myös päätelaitteella tai etätyöpöytäpalvelimella; lisätietoja saat Wiresoftin edustajalta.

Yksi MS Officen version 2021 erinomaisista tietoturvaominaisuuksista on todistetusti toimiva Data Loss Prevention (DLP), joka suojaa luottamukselliset tiedot kattavasti työntekijän tahalliselta tai tahattomalta paljastamiselta. Tämä on erityisen hyödyllistä arkaluonteisten tietojen, kuten organisaatioiden tai yritysten henkilötietojen, suojaamisessa. DLP täyttää siten myös DSVGO:n vaatimukset. Kaikkia tietoliikennettä valvotaan dynaamisella sisältöön perustuvalla valvonnalla, ja niiden siirto sähköpostin tai muiden Internet-pohjaisten sovellusten kautta estetään, jos tietojen katoamisen vaara on olemassa.

Tietojen katoamisen eston avulla ylläpitäjät voivat luoda eriytettyjä ohjeita arkaluonteisiksi määriteltyjen tietojen käytölle, joilla niitä voidaan rajoittaa osittain tai kokonaan, sekä tiedottaa käyttäjille mahdollisista tietojen katoamisriskeistä.

MS Office 2021 Standard ja Professional Plus -ohjelmissa nämä säännöt voidaan määritellä myös yksittäisille ohjelmille: Mitä tietoja asiakirjaan voidaan sisällyttää tai jakaa jne.

Kun käytetään Microsoft OneDriven kaltaisia pilvipalveluja, tietoja ei menetetä edes palvelimen vikaantuessa tai päätelaitteen toimintahäiriön sattuessa, vaan käyttäjät voivat käyttää ja muokata niitä paikallisesti itsenäisesti.

Microsoft Office 2021:n monet yleiset edut

Näiden yksittäisten Office-sovellusten erityisominaisuuksien lisäksi MS Office 2021 Buy Standard- ja Professional Plus -versiot vakuuttavat myös monilla yleisluonteisilla käytännön toiminnoilla, jotka tukevat esimerkiksi mobiilia työskentelyä ja intuitiivista ryhmätyöskentelyä - lisäävät tehokkuutta asiakirjojen, taulukkolaskentataulukoiden tai esitysten luomisessa ja helpottavat myös työntekijöiden välistä viestintää.

Käyttäjät voivat esimerkiksi käyttää monia Office-ominaisuuksia myös liikkeellä Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla älypuhelimella tai tabletilla - tällöin Office 2021:ssä käytettävissä olevat verkkosovellukset helpottavat niiden käyttöä; yksittäisten toimintojen ja elementtien selkeä järjestys helpottaa asiakirjojen muokkaamista liikkeellä; tiedostoja voi myös avata ja jakaa pilvipalvelussa niiden kanssa.

MS Office 2021:n uusi työpöytäliittymä tekee vaikutuksen entistä selkeämmällä esitystavalla ja kaikkien elementtien järjestelyllä; monia sovelluksia voi käyttää myös pimeässä tilassa, mikä tukee erityisesti silmäystävällistä työskentelyä. Uudistettu pudotusvalikko helpottaa sähköpostien ja asiakirjojen etsimistä - tätä varten on mahdollista vaihtaa postilaatikon ja avoimen kansion välillä yhdellä napsautuksella. Työpöytäasiakkaan historiavalikosta voi myös palata viimeksi vierailtuihin paikkoihin. Puhelinnumerot voidaan myös peittää yksityisyyden ja nimettömyyden lisäämiseksi.

Lisäksi kaikki MS Office 2021 -ohjelmat tukevat entistä enemmän saavutettavuutta esimerkiksi soveltamalla kansainvälisiä standardeja ja antamalla käytännön ehdotuksia asiakirjojen ymmärtämisen helpottamiseksi, mukaan lukien äänimerkinnät. Suuri valikoima ääniä tukee myös akustisesti työskentelyä MS Office 2021:n kanssa.

Osta Microsoft Office 2021 Standard ja Professional Plus Wiresoftista käytettynä ohjelmistokauppana

Kaksi uutta Microsoft Office 2021 -versiota Standard ja Professional Plus ovat pian - virallisen julkaisun jälkeen - saatavilla Wiresoftilta käytettynä ohjelmistona.

Voit hyötyä näistä eduista

 • Alkuperäiset Microsoft-ohjelmistot, joilla on voimassa oleva lisenssiavain - rajoitetun käytön tai ajallisesti rajoitettujen kokeiluversioiden sijasta.
 • Merkintä "käytetty ohjelmisto" ei tarkoita mitään rajoituksia ohjelmiston toiminnallisuudessa.
 • Wiresoft on testannut käytetyn ohjelmiston täydellisen käytettävyyden ennen jälleenmyyntiä.
 • Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen kauppa ja käyttö on laillista, koska laki sallii sen.
 • Kun ostat käytetyn lisenssin Wiresoftilta, hankit aina laillisen ja alkuperäisen Microsoft-tuotteen.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Office 2021 Edition Standard- tai Professional Plus -versiosta, ota meihin yhteyttä chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä.