Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2010 Standard Yrityksen viestintäkanavien on oltava joustavia, selkeitä, avoimia ja kustannustehokkaita. Windows Exchange Server 2010 tukee sinua tässä ja auttaa sinua saavuttamaan aivan uuden suorituskyvyn ja...
156,90 € *

Microsoft Exchange Server 2010: vankka perusta yritysviestinnälle

Johdanto Exchange Server 2010 -palvelimeen

Microsoft Exchange Server 2010 oli vedenjakaja yritysten viestintäratkaisujen kehityksessä, sillä se toi lukuisia parannuksia tehokkuuteen, hallittavuuteen ja käyttäjäkokemukseen. Exchange 2010 on vankka ja kypsä alusta, ja se tukee edelleen monia organisaatioita maailmanlaajuisesti.

Mitä uutta Exchange Server 2010:ssä on

Exchange Server 2010:n käyttöönoton myötä tulivat tärkeät ominaisuudet, kuten tietokantojen saatavuusryhmät (DAG), jotka parantavat korkean saatavuuden ja palautusominaisuuksia, sekä uudet vaatimustenmukaisuus- ja arkistointiominaisuudet, joista on suurta hyötyä säännellyillä toimialoilla toimiville organisaatioille.

Exchange Server 2010:n tärkeimmät ominaisuudet

Parannettu käyttäjäkokemus

Exchange Server 2010 toi mukanaan optimoidun version Outlook Web Appista (OWA), joka tarjosi entistä monipuolisemman selainkokemuksen, mukaan lukien ensimmäistä kertaa huippuominaisuudet Internet Explorerille, Firefoxille ja Safarille.

Parannettu yhteistyö

Yhdistämällä SharePointin ja Office Web Appsin Exchange 2010 paransi käyttäjien mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä, jakaa ja muokata asiakirjoja OWA:ssa.

Parannettu tietoturva ja vaatimustenmukaisuus

Exchange Server 2010 vahvisti tietoturva- ja vaatimustenmukaisuusominaisuuksia ottamalla käyttöön tietojen häviämisen estokäytäntöjä ja helpottamalla sähköisen tiedonhankinnan vaihtoehtoja.

Roolipohjainen käytönvalvonta (RBAC)

RBAC:n avulla järjestelmänvalvojat pystyivät asettamaan hienosäädettyjä käyttöoikeuksien valvontatoimia, mikä paransi sisäistä turvallisuutta ja minimoi virheet.

Parempi käytettävyys ja katastrofista palautuminen

Tietokantojen käytettävyysryhmien käyttöönotto tarjosi yksinkertaisen ratkaisun, jolla tietokannat voidaan pitää erittäin hyvin saatavilla ja minimoida käyttökatkokset palvelimen vikaantuessa.

Yksinkertaistettu varmuuskopiointi ja palautus

Uuden arkkitehtuurin ansiosta monia varmuuskopiointi- ja palautusprosesseja voitiin yksinkertaistaa tai jopa poistaa, mikä sekä yksinkertaisti hallinnointia että alensi omistuksen kokonaiskustannuksia.

Exchange Server 2010:n kestävyys

Jatkuva tuki

Vaikka Exchange Serveristä on saatavilla uudempia versioita, Exchange 2010:tä arvostetaan ja käytetään edelleen monissa organisaatioissa sen vakauden ja luotettavuuden vuoksi.

Tulevaisuuden alusta

Organisaatioille, jotka haluavat vaiheittaisen siirtymisen tai pilvipalveluiden kanssa hybridi-lähestymistavan, Exchange Server 2010 voi toimia vakaana lähtökohtana.

Microsoft Exchange Server 2010 on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja toimivana viestintäratkaisuna, joka täyttää edelleen monien yritysten vaatimukset. Tämä luokkateksti tarjoaa kattavan katsauksen Exchange Server 2010:n ominaisuuksiin, hyötyihin ja sen jatkuvaan merkitykseen nykyisessä teknologiamaisemassa.

Luokat