Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 Standard - nykyaikaiseen toimisto- ja liiketoimintaorganisaatioon Office-Edition 2016 Standard on suunniteltu hoitamaan kaikki nykyaikaisen liiketoiminnan tyypilliset tehtävät - ja paljon muuta: Monet...
91,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
MS Office 2016 Professional Plus - ratkaisevaa enemmän liiketoiminnalle MS Office 2016 Professional Plus on Microsoft Office-version 2016 kattavin versio, se sisältää kaikki ohjelmat, joita yrityksessä tarvitaan paitsi tavanomaisten...
102,90 € *

Office 2016: Luotettava toimisto-ohjelmisto tuottavaan työhön

Office 2016 -luokassa esittelemme Microsoftin hyväksi havaitun toimisto-ohjelmiston, joka tarjoaa yhä tänä päivänä erinomaisen ratkaisun kaikkiin työtehtäviisi. Tässä artikkelissa annamme kattavan yleiskatsauksen Office 2016:een ja selvitämme, mitä etuja tämä hyväksi todettu paketti tarjoaa tuottavuudelle ja tehokkuudelle.

Mitä Office 2016 tarjoaa?

Todistetut sovellukset parhaimmillaan

Office 2016 sisältää tutut sovellukset, kuten Microsoft Word, Excel, PowerPoint ja Outlook, jotka on optimoitu uusimmassa versiossaan, jotta voit työskennellä sujuvasti ja tehokkaasti.

Paikallinen tallennus ja riippumattomuus pilvestä

Toisin kuin uudemmat Office-tilaukset, Office 2016 ei vaadi pysyvää internetyhteyttä. Voit tallentaa asiakirjasi ja tietosi paikallisesti etkä ole riippuvainen pilvestä.

Miksi valita Office 2016?

Kertaostos, pysyvä käyttö

Toisin kuin Office-tilaukset, Office 2016 on kertaluonteinen hankinta. Maksat kerran ja voit käyttää pakettia pysyvästi ilman kuukausittaisia tilausmaksuja.

Tietosuoja ja hallinta

Office 2016:n avulla säilytät täyden määräysvallan tietoihin ja tietosuojaohjeisiin, koska et ole riippuvainen pilvitallennuksesta.

Vakaus ja luotettavuus

Office 2016 tarjoaa vakautta ja johdonmukaisen käyttöliittymän ilman, että jatkuvat päivitykset ja muutokset häiritsevät työnkulkuasi.

Johtopäätös

Office 2016 on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät hyväksi todettua ja luotettavaa toimisto-ohjelmistoa ilman, että heidän tarvitsee sitoutua toistuviin tilausmaksuihin. Tuttujen sovellusten, maksimaalisen tietosuojan hallinnan ja vakaan työympäristön ansiosta Office 2016 on ensiluokkainen ratkaisu niille, jotka haluavat lisätä tuottavuuttaan.

Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai yrityksen omistaja, Office 2016 antaa sinulle työkalut, joita tarvitset tehokkaaseen työskentelyyn ja ammattimaisten asiakirjojen, esitysten ja laskentataulukoiden luomiseen. Investoi Office 2016:een ja koe tämän maailmanluokan toimistosovellussarjan todistettu suorituskyky ja luotettavuus.

Office 2016:n avulla saat työsi tehtyä tehokkaasti ja pidät samalla tietosi täysin hallinnassa. Se on kustannustehokas ja vakaa ratkaisu niille, jotka etsivät hyväksi todettua toimisto-ohjelmistoa ilman tilausmaksuja. Tehosta tuottavuuttasi ja investoi Office 2016:een, jotta voit hyötyä tämän hyväksi todetun toimisto-ohjelmiston tutuista sovelluksista ja lukuisista eduista.

Luokat