Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
MS Office 2016 Professional Plus - ratkaisevaa enemmän liiketoiminnalle MS Office 2016 Professional Plus on Microsoft Office-version 2016 kattavin versio, se sisältää kaikki ohjelmat, joita yrityksessä tarvitaan paitsi tavanomaisten...
112,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 Standard - nykyaikaiseen toimisto- ja liiketoimintaorganisaatioon Office-Edition 2016 Standard on suunniteltu hoitamaan kaikki nykyaikaisen liiketoiminnan tyypilliset tehtävät - ja paljon muuta: Monet...
100,90 € *

Uudet toiminnot Office 2016 -ohjelmissa

Office 2016 täydentää aiempaa versiota useilla yksittäisillä toiminnoilla, joista osa on käytettävissä myös kaikissa ohjelmissa ja tarjoaa käyttäjälle hyödyllistä tukea työssään.

"You wish" (Kerro minulle) - Word-, Excel-, PowerPoint-, Outlook- ja Access-ohjelmille

Office 2016:n nauhassa on käyttöavustaja nimeltä "Kerro minulle", jonka tunnistaa hehkulampun muotoisesta kuvakkeesta. Käyttäjät kirjoittavat vain sen vieressä olevaan syöttökenttään, mitä he haluavat löytää tai tehdä, ja avustaja näyttää vastaavan menettelyn tai tarjoaa lisätukea.

Insights - Word, Excel, PowerPoint ja Outlook -ohjelmille

Jos haluat tarkistaa Office-asiakirjan termit tai tosiseikat tai saada selityksiä, sinun tarvitsee vain merkitä ne ja napsauttaa niitä Bingin tukeman Älykkään haun avulla saadaksesi vastaavat hakutulokset. Nämä näkyvät sitten Office-ikkunan sivualueella.

Yksinkertaistettu jakaminen - Wordissa, Excelissä ja PowerPointissa

Office-ohjelmien Excel, Word ja PowerPoint asiakirjojen jakaminen on nyt entistä helpompaa, myös oikeuksien jakaminen yksilöllisesti. Käyttäjät yksinkertaisesti napsauttavat "Jaa"-painiketta nauhassa.

Parannettu versiohistoria - Wordissa, Excelissä ja PowerPointissa

Erityisesti silloin, kun useat kollegat työskentelevät yhdessä saman asiakirjan parissa, on tärkeää, että aiemmat versiot ovat saatavilla. Versiohistoria-toiminnolla nämä voidaan helposti näyttää ja tietenkin palauttaa vastaavat muokkaustilat.

Uudet kaaviotyypit - Wordia, Exceliä ja PowerPointia varten

Uusien integroitujen kaaviotyyppien TreeMap, Waterfall, Pareto (pylväskaavio), Histogrammi, Box Chart ja Sunburst avulla käyttäjillä on käytössään lisää informatiivisia grafiikoita, joiden avulla tilastolliset sekä hierarkkiset ja taloudelliset tiedot voidaan visualisoida selkeästi.

OneDrive-integraatio - Wordille, Excelille ja PowerPointille

OneDrive on integroitu Office 2016:een, joten käyttäjät voivat nyt käyttää Office-asiakirjoja mistä tahansa ja millä tahansa päätelaitteella tallentamalla ne OneDriveen. Näin niitä voi työstää mistä tahansa ilman, että niitä tarvitsee tallentaa paikallisesti tietokoneelle tai vastaavalle tai USB-tikulle etukäteen - jopa yhdessä muiden kanssa.

Tietoturva (DLP) - Word, Excel ja PowerPoint -ohjelmille

DLP-toiminto on nyt saatavilla myös Office 2016: ssa kaikille Word-, Excel- ja PowerPoint-asiakirjoille SharePoint Online- ja OneDrive for Business -palvelun kautta. Näin järjestelmänvalvojat voivat luoda ja hallita keskitetysti sisällön luomiseen ja asiakirjojen jakamiseen liittyviä käytäntöjä. Loppukäyttäjille näytetään asiakirjan julkaisua koskevia ilmoituksia tai rajoituksia, jos sovellus havaitsee mahdollisen riskin.

Ohjelmakohtaiset yksittäiset toiminnot Office 2016:ssa

Näiden yleisten toimintojen lisäksi Office 2016 tarjoaa myös yksittäisiä uusia toimintoja ja parannuksia kussakin versiossa käytettävissä oleviin ohjelmiin:

Uudet Word-toiminnot Office 2016:ssa

Seuraavat toiminnot tekevät Word-asiakirjan yhteisestä työstä entistäkin tuottavampaa:

 • Reaaliaikainen syöttö: Jos useat kollegat työskentelevät yhdessä saman Word-asiakirjan parissa, reaaliaikainen syöttö näyttää, missä kohtaa he ovat parhaillaan tekemässä muutoksia, jotta ne voidaan tarkistaa tai seurata välittömästi.
 • Tallenna kiinnitettyyn kansioon: Kiinnittämällä kansio Word-asiakirjaan käyttäjät voivat käyttää kansiota ja asiakirjoja entistä nopeammin ja kätevämmin hyppyluettelon kautta.
 • Kommenttitoiminto: Tekstinkäsittely Word 2016:lla on nyt paljon kätevämpi parannetun toiminnon ansiosta, sillä kaikki kommentit ovat paitsi kyseisessä Word-asiakirjassa, myös niihin voi vastata suoraan ilman sähköpostin kirjoittamista. Tämä tekee asiakirjan työstämisestä yhdessä entistä selkeämpää.
 • PDF-tiedosto Wordissa : PDF-tiedoston sisällön kopioimisen sijaan Word for Office 2016:ssa on entistä helpompaa avata se suoraan Wordissa; tekstin lisäksi myös kaikki graafiset elementit on otettu haltuun, ja niitä voi nyt muokata vapaasti. Lopuksi tämä Word-tiedosto voidaan myös tallentaa uudelleen PDF-muodossa.

Uudet Excel-toiminnot Office 2016:ssa

Jo mainittujen uusien kaaviotyyppien lisäksi Excel sisältää myös parannuksia nykyisiin toimintoihin sekä uusia työkaluja:

 • PROGNOSE: PROGNOSE.ETS-toiminnolla on mahdollista ekstrapoloida aikasarjoja eksponentiaaliseen tasoitukseen perustuvissa tiedoissa käyttäen vakiintunutta ETS-algoritmia (Exponential Smoothing) lyhytaikaisten vaihtoehtoisten ennusteiden luomiseksi ja niiden asettamiseksi saataville niin sanottuna ennustearkistona.
 • Interaktiiviset kaaviot pivot-taulukoissa: Nämä äskettäin integroidut Business Intelligence -ohjelmistoratkaisut tarjoavat paremman yleiskuvan erityisesti monimutkaisissa pivot-taulukoissa. Tähän sisältyy toimintoja, kuten ajallisten arvojen automaattinen ryhmittely vuosineljännesten tai kuukausien mukaan sekä porautuva navigointi, jota käytetään usein erityisesti online-analytiikan käsittelyssä (OLAP).
 • LET-toiminto: Tämä mahdollistaa alueiden nimeämisen kaavan sisällä, mikä parantaa Excelin laskentatehoa sekä luettavuutta ja yhdistettävyyttä.
 • Näkymän suodatin : Jotta Excel-tiedoston selkeys säilyisi yhdessä työskenneltäessä, muiden käyttäjien lajittelu ja suodattimet voidaan piilottaa suodattimenäkymän avulla.

Uudet Outlook-toiminnot Office 2016:ssa

Seuraavat toiminnot paitsi järjestävät tehokkaasti päivittäisen sähköpostitulvan, myös helpottavat sisällön ja asiakirjojen löytämistä.

 • Yleiskatsaus tiedostojen liitetiedostoihin: Kun lähetät liitetiedoston Outlook 2016:ssa sähköpostitse, ohjelma tarjoaa viimeksi käytetyt asiakirjat selkeästi luettelossa.
 • Asiakirjojen jakaminen: Asiakirjoja voidaan jakaa myös OneDriven tai SharePointin kautta, mukaan lukien jako-oikeuksien määrittäminen.
 • Clutter-toiminto: Tämä työkalu lajittelee epäolennaiset sähköpostit automaattisesti erilliseen kansioon. Jotta näitä ei unohdettaisi, Outlook lähettää päivittäin yhteenvedon sinne tallennetuista sähköposteista.
 • Yksinkertaistettu haku: Pudotusvalikon "Uusi hakualue" avulla hakua voidaan muuttaa vaihtamalla nykyistä kansiota tai postilaatikkoa.

Uudet PowerPoint-toiminnot Office 2016:ssa

Uudet Outlook-toiminnot parantavat muun muassa ajanhallintaa esitysten aikana ja

tarjoavat käytännöllisen vaihtoehdon sisällön korostamiseen:

 • Tiiviimpi havainnollistaminen siveltimen avulla: Esitelmän aikana tiettyjen elementtien tai prosessien korostamiseksi esittelijät voivat käyttää integroitua sivellintä yleisön huomion kiinnittämiseen sen sijaan, että he käyttäisivät laserosoitinta tai jopa sauvaa kuten aiemmin. Kun tämä tehdään esitystilassa, alkuperäinen PowerPoint-esitys säilyy ennallaan.
 • Jakamistoiminto : Jakamistoiminnon selkeämmän suunnittelun ansiosta esityksiä voi nyt julkaista helpommin ja nopeammin sosiaalisessa mediassa.
 • Aikataulun seuranta: Lopeta liian pitkät esitykset ja vaikeudet käyttää annettua esitysaikaa tehokkaasti: Ajanseuranta parantaa henkilökohtaista ajankäyttöä, sillä se näyttää esittelijälle ajan esityksen aikana, jolloin hän voi reagoida ja tehdä muutoksia milloin tahansa.

Uudet OneNote-toiminnot Office 2016:ssa

OneNote tekee tietojen ja ideoiden jakamisesta muiden kanssa entistäkin kätevämpää:

 • Jaa muistikirjat: Tärkeät tiedot, kuten valokuvat, piirustukset ja videot, voidaan kerätä ja synkronoida yhteen keskitettyyn paikkaan, mikä tehostaa yhteistyötä projekteissa.
 • Lisää videoita: Office Mixin, Vimeon ja YouTuben videot voidaan nyt integroida helposti OneNoten sivulle.
 • Luo muistiinpanoja suoraan verkkosivulle: Windows 10:n uuden selaimen, Microsoft Edgen, avulla käyttäjät voivat helposti kirjoittaa muistiinpanoja tai korostuksia verkkosivulle ja jakaa ne OneNoten kautta.

Uudet Access-toiminnot Office 2016:ssa

Access tarjoaa myös joitakin lisäyksiä Office 2016: ssa. Näihin kuuluu uusi tietotyyppi BigInt, joka tekee ohjelmasta yhteensopivamman Windows SQL Serverin kanssa, ja myös dBASE-tuki on otettu uudelleen käyttöön. Lisäksi nyt on mahdollista viedä Accessiin linkitettyjä tietolähteitä viitteenä Excelin luetteloina. Taulukoita voi nyt lisätä helposti työn aikana aktivoimalla "Lisää taulukoita".

Uudet Publisher-toiminnot Office 2016:ssa

Microsoftin DTP-ohjelmisto Publisher 2016 on itsestään selvä toimintatapa ja lukuisia malleja, joten myös aloittelijat voivat käyttää sitä korkealaatuisten painotuotteiden, kuten esitteiden ja esitteiden, luomiseen. Kuvia voidaan muokata suoraan ohjelmassa, tulostusmalleja voidaan luoda millimetrin tarkkuudella ja niitä voidaan käyttää saumattomasti muissa ohjelmissa ja palveluissa.

Office 2016:n järjestelmävaatimukset:

MS Office on saatavana 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona, joten laitteistovaatimukset voivat vaihdella.

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7 tai uudempi, Windows Server 2012 R2 tai Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Prosessori: x86- tai x64-bittinen prosessori, jonka taajuus on vähintään 1 GHz ja SSE2
 • Muisti: 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen versio), 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen versio)
 • Kiintolevytila: vähintään 3,0 Gt vapaata tilaa
 • Näyttö: vähintään 1024 x 768
 • Näytönohjain: DirectX 10 -näytönohjain vaaditaan grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten

Osta MS Office 2016 halvalla Wiresoftin verkkokaupasta

Wiresoftista löydät seuraavat kaksi Office 2016 -version versiota - ja niihin integroidut ohjelmat:

Office 2016 Standard

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • Kustantaja 2016

Office 2016 Professional Plus

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • OneNote 2016
 • Outlook 2016
 • Kustantaja 2016
 • Access 2016

Kun ostat Office 2016: n painoksen Wiresoftin kautta, et hyödy ainoastaan käytettyjen ohjelmistojen upeasta hinnasta, vaan myös seuraavista lisäeduista:

 • Jokaisen Wiresoftilta ostamasi Microsoft Office 2016 -lisenssin yhteydessä saat ohjelmistotuotteen, jota käytät yksinomaan itse.
 • Kaikki alkuperäisen ostajan aiemmin käyttämät Office-ohjelmistot poistettiin, kun ne myytiin Wiresoftille, joten lisenssi on 100-prosenttisesti vapaa ja uudelleen käytettävissä.
 • Wiresoft on tarkastanut kaikki volyymilisensseistä peräisin olevat yksittäiset lisenssit perusteellisesti varmistaakseen, että ne ovat todella käyttökelpoisia oston jälkeen.
 • Wiresoft ei vakavasti otettavana ohjelmistokauppiaana tarjoa verkkokaupassaan testiversioita, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai joissa on rajoitettuja toimintoja.
 • Kun ostat lisenssejä Wiresoftilta, voit aina olla varma, että ostat alkuperäisen Microsoft-tuotteen, joka on lainmukainen ja että et ole oikeudellisesti harmaalla alueella.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Office 2016 Standard, Professional tai muiden Microsoftin ohjelmistotuotteiden lisenssin ostamisesta, ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.