Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Osta SharePoint Server 2016 halvalla Jatkuva tarve uusiin teknologisiin edistysaskeliin ja talouskasvu tarkoittavat, että yritykset tarvitsevat uusia ohjelmistoratkaisuja joka päivä. Näin varmistetaan, että ne pysyvät kilpailussa mukana...
3 640,90 € *

SharePoint Server 2016: Yritysten yhteistyöalusta

SharePoint Server 2016 on Microsoftin kattava yhteistyöalusta, joka auttaa yrityksiä tehostamaan asiakirjahallintaa, yhteistyötä ja viestintää. Tässä artikkelissa sukellamme syvälle SharePoint Server 2016:n maailmaan ja tuomme esiin sen keskeiset ominaisuudet ja edut sekä sen, miksi se on olennainen ratkaisu yrityksille.

Johdanto

SharePoint Server 2016 on suositun SharePoint-alustan evoluutio, ja se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka helpottavat organisaatioiden yhteistyötä ja asiakirjojen hallintaa. Seuraavassa on lueteltu joitakin SharePoint Server 2016:n tärkeimpiä ominaisuuksia:

1.Asiakirjojen hallinta: SharePoint Server 2016 antaa yrityksille mahdollisuuden tallentaa, järjestää ja jakaa asiakirjoja keskitetysti. Versionointiominaisuuden ansiosta asiakirjojen vanhempia versioita voidaan seurata ja palauttaa.

2.Yhteistyö: Alusta edistää yhteistyötä tiimeissä ja projekteissa. Tiimisivustojen, keskustelufoorumien ja asiakirjojen reaaliaikaisen yhteistyön kaltaisten ominaisuuksien avulla työntekijät voivat työskennellä tehokkaammin.

3. Hakuominaisuudet: Palvelin tarjoaa tehokkaat hakuominaisuudet, joiden avulla käyttäjät voivat hakea asiaankuuluvaa tietoa nopeasti ja helposti. Haku voi kattaa muun muassa asiakirjat, verkkosivustot ja käyttäjät.

4.Business Intelligence: Alusta tarjoaa Business Intelligence (BI) -ominaisuuksia, kuten Excel Services, Power Pivot ja Power View, joiden avulla yritykset voivat analysoida tietoja ja luoda merkityksellisiä raportteja.

5.Liikkuvuus: SharePoint Server 2016 on optimoitu käytettäväksi mobiililaitteilla, joten käyttäjät voivat käyttää asiakirjoja ja tietoja myös matkalla.

6.Tietoturva ja vaatimustenmukaisuus: Alusta tarjoaa kattavat tietoturvaominaisuudet ja vaatimustenmukaisuustyökalut tietojen eheyden varmistamiseksi ja lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi.

Miksi käyttää SharePoint Server 2016?

On monia syitä, miksi organisaatioiden tulisi integroida tämä palvelin työnkulkuihinsa:

1.Tehokas asiakirjahallinta: SharePoint Server 2016 tarjoaa keskitetyn asiakirjahallinta-alustan, joka helpottaa asiakirjahakua, edistää yhteistyötä ja vähentää tallennuskustannuksia.

2.Parempi yhteistyö: Alusta edistää työntekijöiden, tiimien ja osastojen välistä yhteistyötä, mikä parantaa viestintää ja sujuvoittaa tietojen jakamista.

3.Kehittynyt haku: Tehokkaiden hakuominaisuuksien ansiosta käyttäjät pääsevät nopeasti ja helposti käsiksi tarvitsemaansa tietoon, mikä lisää tehokkuutta ja vähentää turhautumista.

4.Business Intelligence: SharePoint Server 2016 tarjoaa business intelligence -ominaisuuksia, joiden avulla yritykset voivat analysoida tietoja ja tehdä tietoon perustuvia liiketoimintapäätöksiä.

5.Liikkuvuus: Mahdollisuus käyttää SharePoint Server 2016-sivustoa mistä tahansa antaa työntekijöille mahdollisuuden työskennellä joustavasti ja lisätä tuottavuutta.

6.Tietoturva ja vaatimustenmukaisuus: Yritykset voivat luottaa SharePoint Server 2016:n kattaviin tietoturva- ja vaatimustenmukaisuustyökaluihin suojellakseen tietojaan ja täyttääkseen lainsäädännölliset vaatimukset.

SharePoint Server 2016 ja pilvi

Kun SharePoint Online otettiin käyttöön Microsoft 365:ssä, monet organisaatiot ovat alkaneet siirtää SharePoint-käyttöönottojaan pilveen. Palvelin tarjoaa myös ominaisuuksia, jotka integroituvat pilveen hybridiympäristöjen mahdollistamiseksi. Näin organisaatiot voivat hyötyä pilven eduista ja käyttää samalla tiloissa olevia SharePoint-palvelimia.

Johtopäätös

SharePoint Server 2016 on tehokas yhteistyöalusta, joka auttaa yrityksiä parantamaan asiakirjojen hallintaa, yhteistyötä ja viestintää. Kattavien ominaisuuksiensa ja pilvipalveluintegraationsa ansiosta SharePoint Server 2016 on erittäin monipuolinen ratkaisu, joka voidaan räätälöidä kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Yritysten, jotka etsivät tehokasta ja joustavaa ratkaisua työnkulkujensa tehostamiseen ja yhteistyön edistämiseen, kannattaa harkita SharePoint Server 2016. Se on investointi yrityksesi tehokkuuteen ja tuottavuuteen, ja sen avulla voit menestyä yhä digitaalisemmassa yritysmaailmassa. SharePoint Server 2016 on yritysten alusta