Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Osta SharePoint Server 2016 halvalla Jatkuva tarve uusiin teknologisiin edistysaskeliin ja talouskasvu tarkoittavat, että yritykset tarvitsevat uusia ohjelmistoratkaisuja joka päivä. Näin varmistetaan, että ne pysyvät kilpailussa mukana...
3 640,90 € *

Microsoft SharePoint Server 2016: Yhteistyön ja tuottavuuden alusta

Johdanto SharePoint Server 2016

Microsoft SharePoint Server 2016 on tehokas alusta, joka on suunniteltu erityisesti organisaatioiden yhteistyö-, tiedostonhallinta- ja tiedonjakotarpeisiin. SharePoint Server 2016:n avulla organisaatiot voivat lisätä tuottavuutta tarjoamalla työntekijöille työkaluja tehokkaaseen yhteistyöhön ja helppoon pääsyyn tarvitsemiinsa tietoihin.

Mitä uutta on SharePoint Server 2016:ssa?

SharePoint Server 2016:n myötä Microsoft otti käyttöön parannuksia, jotka tarjoavat käyttäjille entistä saumattomamman ja integroidumman käyttökokemuksen. Näihin kuuluvat parannetut hybridiominaisuudet, jotka kurovat umpeen kuilun tiloissa olevien palvelimien ja Microsoft Office 365 -pilven välillä.

SharePoint Server 2016:n keskeiset ominaisuudet

Parannettu yhteistyö

SharePoint Server 2016 edistää tiimityöskentelyä jaetuilla työtiloilla, joissa käyttäjät voivat työskennellä asiakirjojen parissa samanaikaisesti ja jakaa tietoja reaaliajassa.

Hybridikokoonpanovaihtoehdot

Yksi SharePoint 2016:n tärkeimmistä uusista ominaisuuksista on mahdollisuus yhdistää tiloissa olevat asennukset verkkopalveluihin, jolloin käyttäjät voivat hyötyä molempien maailmojen eduista.

Käyttäjäkokemus ja hallinta

Uusi käyttöliittymä

Käyttöliittymää on yksinkertaistettu ja yhdenmukaistettu Office 365:n verkkoversioiden kanssa, mikä mahdollistaa yhdenmukaisen käyttökokemuksen eri alustoilla.

Parannetut hakutoiminnot

Haku on älykkäämpi ja antaa relevantimpia tuloksia, mikä helpottaa käyttäjien löytämistä ja työn tehokasta suorittamista varten tarvittavien tietojen löytämistä.

Turvallisuus ja luotettavuus

Vankka tietoturva

SharePoint Server 2016 asettaa uusia standardeja tietoturvan suhteen ominaisuuksilla, kuten MinRole-arkkitehtuurilla, joka mahdollistaa tietyn palvelinroolin osoittamisen, ja Zero Downtime Patching -korjausohjelmalla, joka lisää palveluiden käytettävyyttä.

Vaatimustenmukaisuuden työkalut

Organisaatioille, jotka luottavat vaatimustenmukaisuuteen ja tietoturvaan, SharePoint 2016 tarjoaa parannetut valvonta- ja raportointitoiminnot.

Johtopäätös: Miksi valita SharePoint Server 2016?

Organisaatiot, jotka etsivät vakaata ja turvallista paikallista yhteistyöratkaisua, löytävät Microsoft SharePoint Server 2016 -alustan, joka tukee nykyaikaisia työskentelytapoja ja joka voidaan integroida saumattomasti nykyisiin IT-infrastruktuureihin. Paremman käytettävyyden, hybriditoimintojen ja kattavien tietoturvaominaisuuksien ansiosta SharePoint 2016 auttaa organisaatioita työskentelemään tehokkaammin ja yhteistyökykyisemmin.

Luokat