Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE
SQL Server 2014 Enterprise Microsoft SQL Server 2014 tarjoaa pilvipohjaisen tietoalustan, joka auttaa organisaatioita vapauttamaan läpimurtoavauksia koko organisaatiossa ja luomaan nopeasti ratkaisuja ja levittämään tietoja paikallisesti...
4 774,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD
SQL Server 2014 Standard Microsoft SQL Server 2014 on merkittävä tuotejulkaisu, jossa on monia uusia ominaisuuksia: Luotettavuus kriittisille sovelluksille korkeamman käytettävyyden ansiosta, Salamannopeat kyselyt ja kehittyneet...
357,90 € *

Työskentele tehokkaasti SQL Server 2014 Services -palveluiden kanssa

SQL Server -järjestelmä koostuu useista komponenteista, joita Microsoft kutsuu palveluiksi ja jotka helpottavat sekä toimintojen kattavaa soveltamista että hallintaa. SQL Server 2014 sisältää seuraavat palvelinkomponentit:

  • Tietokantamoottori
  • Analyysipalvelut
  • Raportointipalvelut
  • Integrointipalvelut
  • Master Data -palvelut

SQL Server -tietokantamoottori

SQL Serverin tietokantamoottori eli tietokantamoduuli tarjoaa SQL Server 2014: n perustoiminnot. Näihin kuuluvat tietojen käsittely sekä tallentaminen, replikointi ja varmuuskopiointi. Tämä tietokantamoduuli sisältää myös erilaisia työkaluja relaatio- ja XML-tietojen hallintaan ja toimittamiseen sekä DQS-palvelimen (Data Quality Services), joka toimii myös yhdessä integraatiopalvelujen kanssa.

Analyysipalvelut

Tämä Microsoft SQL Server 2014 Standardin analyysikomponentti tarjoaa erilaisia työkaluja, joilla käyttäjät voivat luoda ja hallita OLAP-kyselyjä (Online Analytical Processing) esimerkiksi trendianalyysejä, myyntiennusteita, talousarviolaskelmia tai talousraportteja varten. Tähän kuuluvat myös tiedonlouhintasovellukset, joilla tehdään tilastollisia laskelmia analysoitujen tietojen suuntausten tai mallien tunnistamiseksi.

Raportointipalvelut

SQL Server 2014: n raportointipalvelut mahdollistavat raporttien luomisen eri muodoissa: joko matriisimuotoisina, graafisina tai vapaamuotoisina. Näitä raportteja voidaan myös hallita ja ottaa käyttöön helposti ja tehokkaasti. Raportointipalvelut tarjoavat myös laajennettavissa olevan alustan omien raportointisovellusten kehittämiseen.

Integrointipalvelut

SQL Server 2014 tarjoaa integraatiopalveluiden (SSIS) avulla ryhmän graafisia työkaluja sekä ohjelmoitavia objekteja, joita käytetään tietojen siirtämiseen, kopioimiseen tai muuntamiseen. SSIS-luettelotietokannassa käytettävissä olevien kiinteiden roolien ansiosta integraatiopalvelut ovat suuri helpotus erityisesti ylläpitäjille.

Master Data -palvelut

Master Data Services (lyhyesti MDS) tarjoaa tehokkaan ja turvallisen ratkaisun verkkotunnusten sekä asiakkaiden, tilien ja tuotteiden hallintaan ja varmistaa samalla tapahtumien turvallisuuden. Tätä tarkoitusta varten MDS-tietoversioita voidaan käyttää hierarkioiden ja liiketoimintasääntöjen hallintaan. Excelin erityinen lisäosa tukee myös Master Data Services -palveluja.

SQL Server 2014:n tärkeät innovaatiot - optimoitua data-analyysia varten

Microsoft SQL Server 2014 tarjoaa käyttäjille pilvipalvelukykyisen tietoalustan, joka tarjoaa useita tärkeitä työkaluja ja toimintoja, joiden avulla yritykset voivat tarjota luotettavia ratkaisuja ja sovelluksia myös pilvipalveluun. Näihin kuuluvat muistissa olevat OLTP-toiminnot sekä Column Store Index ja StreamInsight, jotka tukevat myös hybridipilvastrategiaa SQL Azuren kanssa, jota kuvataan tarkemmin jäljempänä.

SQL Server Data Tools for Business Intelligence -työkalut

Muita SQL Server 2014: n uudistuksia ovat korkean käytettävyyden ja skaalautuvuuden lisäksi uudet SQL Server Data Tools for Business Intelligence (SSDT). BI-projektimallit tukevat Analysis Services-, Integration Services- ja Reporting Services -palvelujen lisäksi Visual Studio 2013:a.

In-Memory-tekniikka ja OLTP Enterprise Edition -versiossa käytettävä OLTP-tekniikka

Uudessa SQL-versiossa integroitu muistissa tapahtuva OLTP (Online Transaction Processing) on erityisen huomionarvoinen Enterprise Edition -versiossa. Tämä Microsoftin "Project Hekaton" -nimellä julkistama ominaisuus on todellinen turbo, joka lisää SQL Server 2014:n suorituskykyä merkittävästi. Kyseessä on muistissa oleva tietokanta, joka tukee Microsoft SQL Server 2014:n sisäänrakennettuja OLTP-työtehtäviä. Muistissa tapahtuva OLTP täydentää tietovarastointiin ja liiketoimintatiedusteluun jo saatavilla olevia muistissa tapahtuvia ominaisuuksia.

Hekatonin muistinvaraiset OLTP-ominaisuudet lisäävät SQL Server -sovellusten suorituskykyä ilman lisäoptimointia. Hekaton on saatavilla vain Enterprise-versiona, joten nopeaa suorituskykyä arvostavien yritysten kannattaa valita tämä versio.

Muistioptimoidut xVelocity ColumnStore -indeksit ja AlwaysOn-saatavuusryhmät

Myös päivitettävät ColumnStore-indeksit, joiden avulla tietoja voidaan tallentaa, hallita ja hakea sarakepohjaisessa tietomuodossa, ovat saatavilla vain Enterprise-versiossa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä SQL Server 2014 tarjoaa myös AlwaysOn-saatavuusryhmät, jotka tukevat jopa 8 toissijaista replikaatiota, mukaan lukien 2 synkronista toissijaista replikaatiota.

Microsoft SQL Server 2014 - Järjestelmävaatimukset

Muisti: vähintään 1 Gt RAM-muistia, suositellaan vähintään 4 Gt:n muistia

Suoritin: vähintään 1 GHz 32-bittisissä järjestelmissä tai 1,4 GHz 64-bittisissä järjestelmissä, suositellaan 2 GHz

Kiintolevytila: vähintään 6 Gt, riippuen myös asennetuista SQL Server 2014 -komponenteista

Käyttöjärjestelmä: Windows Server 2012 ja Windows Server 2012 R2 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona

Windows SQL Server 2014 -versiot ja lisensointi Wiresoftissa

Wiresoft tarjoaa SQL Server 2014:ää kahdessa pääversiossa, jotka vastaavat organisaatioiden ja yksityishenkilöiden erilaisiin ominaisuus- ja suorituskykyvaatimuksiin:

  • SQL Server 2014: n Enterprise Edition soveltuu erityisesti kriittisiin sovelluksiin, jotka vaativat vahvaa muistin sisäistä suorituskykyä sekä turvallisuutta ja samalla korkeaa käytettävyyttä.
  • SQL Server 2014: n Standard Edition tarjoaa jo kattavat toiminnot keskitason sovelluksia ja tietovarastojen (data marts) tietojen tallennusta varten.

SQL Server 2014:n uusi Microsoftin lisensointimalli

Microsoftin uusi niin sanottu lisenssimittari koskee myös SQL Server 2014 -versiota.

Tässä määritellään palvelinversiosta riippuen, mitä lisenssivaihtoehtoja SQL-ohjelmiston käyttöön tarjotaan.

Vanhemmissa Microsoftin palvelinversioissa ei aiemmin ollut merkitystä sillä, kuinka monta ydintä prosessorissa oli. Nyt niiden määrä on kuitenkin perusteena tiettyjen SQL Server -versioiden lisenssivaatimusten määrittelylle. Syynä tähän on ytimien määrän kasvu, joka lisää prosessorien suorituskykyä ja siten myös kasvavia työtehtäviä. Ydinlisensointi vastaa siten tavallaan suorituskyvyn suurempaa skaalautumista.

SQL Server 2014 -version standardipainos on - toisin kuin muut versiot, kuten Enterprise - saatavana paitsi 2-ydinlisensointina myös palvelin-/CAL-kohtaisena lisensointina. Microsoft ottaa näin ollen huomioon pienten ja keskisuurten yritysten pienemmät vaatimukset palvelujen suorituskyvyn ja skaalautuvuuden suhteen. Näin he voivat myös hyötyä SQL Server 2014:n suorituskyvystä ja pilvitoiminnoista ja turvautua yleensä edullisempaan lisensointivaihtoehtoon Server & CAL:ien avulla.

Jotta saat selville, mikä SQL Server 2014 Standard Edition -lisensointimuoto on yrityksellesi tai organisaatiollesi sopivin, sinun on määritettävä ja analysoitava tyypilliset työmäärät ja valittava niiden perusteella sopiva versio tai, jos kyseessä on Standard, oikea lisenssimuoto. Tämä riippuu myös työntekijöiden määrästä ja tarvittavasta palvelujen virtualisoinnista. Vaikka palvelin/CAL-lisensointi on usein kustannustehokkaampi vaihtoehto, joissakin tapauksissa voi olla edullista valita lisensointi ytimien mukaan. Alla on lyhyt selostus SQL Server 2014:n kahdesta lisensointivaihtoehdosta. Jos sinulla on kysyttävää yrityksellesi tai vaatimuksillesi edullisimmasta lisensointimuodosta, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä neuvoa.

SQL Serverin version 2014 lisensointi 2-ytimisten pakettien kanssa

Microsoftin mukaan SQL Server 2014: n ydinpohjainen lisensointi perustuu seuraaviin kriteereihin: Yhden ytimen lisenssi on aina voimassa kahdelle ytimelle - eikä yhtä lisenssiä prosessoria kohti, kuten aiemmin. Microsoft on kuitenkin ottanut käyttöön lisäkriteerin, jonka mukaan prosessorikohtainen ytimien määrä ei vastaa vaadittujen ytimien lisenssien määrää, vaan sovelletaan seuraavaa: Ytimien vähimmäismäärä on aina 16 riippumatta siitä, onko moottorissa vähemmän ytimiä.

Näin ollen sinun on aina ostettava vähintään 16 ydinlisenssiä eli 8 kahden ytimen lisenssipakettia. Tällöin ei tarvita muita lisenssejä CAL:ien muodossa. Näin ollen moottoreita, joissa on vähemmän kuin 16 ydintä, ei voida lisensoida halvemmalla.

SQL Server 2014 Standard -palvelimen palvelin-/CAL-lisensointi

Kun lisensointi tapahtuu palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssien (CAL) avulla, tarvitaan seuraavat kaksi komponenttia: Palvelimelle tarvitaan ensin oma lisenssi SQL Server Edition 2014 Standard -versiota varten. Tämä sisältää myös ylläpitäjän oikeudet, mutta jotta työntekijä voi käyttää palvelimen palveluita ja toimintoja, hänellä on oltava ylimääräinen asiakaslisenssi. Tässä voit valita, haluatko CAL:n käyttäjälle vai loppulaitteelle - nimeltään User tai Device CAL. Molemmat ovat saatavilla myös Wiresoftilta erikoishintaan.

Microsoft SQL Server 2014 edulliseen hintaan Wiresoftilta

Wiresoftilta saat SQL Server 2014: n sekä Standard- että Enterprise Edition -versiot alkuperäisinä Microsoft-lisensseinä. Hyödyt erityisesti hintaedusta, jonka Wiresoft myöntää sinulle näiden ja muiden Microsoft-ohjelmistojen lisensseistä. Kaikki tarjotut Microsoft-tuotteet ovat käyttämättömiä lisenssejä, jotka ovat peräisin eurooppalaisilta yrityksiltä, joita voidaan käyttää 100-prosenttisesti - ja jotka olemme hankkineet täysin laillisesti. Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen päätöksen mukaan on nimittäin sallittua myydä tai ostaa ohjelmistotuotteita, kuten palvelinlisenssejä. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että ostat Wiresoftilta täysin käyttökelpoisen lisenssipaketin, jonka aitouden olemme tarkistaneet perusteellisesti. Monet asiakkaat luottavat Wiresoftin lisenssivalikoimaan ja asiantuntevaan neuvontaan. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Microsoft SQL Server 2014 -lisensoinnista.