Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD
SQL Server 2014 Standard Microsoft SQL Server 2014 on merkittävä tuotejulkaisu, jossa on monia uusia ominaisuuksia: Luotettavuus kriittisille sovelluksille korkeamman käytettävyyden ansiosta, Salamannopeat kyselyt ja kehittyneet...
322,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE
SQL Server 2014 Enterprise Microsoft SQL Server 2014 tarjoaa pilvipohjaisen tietoalustan, joka auttaa organisaatioita vapauttamaan läpimurtoavauksia koko organisaatiossa ja luomaan nopeasti ratkaisuja ja levittämään tietoja paikallisesti...
4 297,90 € *

Microsoft SQL Server 2014: Tehokkuutta ja innovaatioita tiedonhallintaan

Yleiskatsaus SQL Server 2014:een

Microsoft SQL Server 2014 oli tärkeä virstanpylväs Microsoftin tietokantateknologioiden kehityksessä. SQL Server 2014 on suunniteltu suurten tietomäärien tehokkaaseen hallintaan ja liiketoimintakriittisten sovellusten tukemiseen, ja se tarjoaa tehokkaita ominaisuuksia, joiden avulla organisaatiot voivat optimoida tietokantainfrastruktuurinsa ja parantaa data-analytiikkaa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

SQL Server 2014 esitteli uraauurtavia ominaisuuksia, jotka keskittyvät suorituskykyyn, käytettävyyteen ja liiketoimintatietoihin. Näitä ovat muun muassa in-memory-tekniikka, parannettu pilviintegraatio ja parannetut tietoturvaominaisuudet.

Suorituskyky ja skaalautuvuus

Muistin sisäinen OLTP-moottori

Muistin sisäinen OLTP-moottori, joka on yksi SQL Server 2014:n merkittävistä uusista ominaisuuksista, mahdollistaa transaktioiden nopeuksien lisäämisen vähentämällä aikaa vieviä levyjen I/O-operaatioita. Tämä on erityisen hyödyllistä suurtaajuisissa tapahtumajärjestelmissä.

Resurssienhallinta

SQL Server 2014:n resurssienhallinta tarjoaa parempaa ohjausta suorittimen ja I/O:n käyttöön. Tämä mahdollistaa palvelinresurssien paremman hallinnan erityisesti monikäyttäjäympäristöissä.

Korkea käytettävyys ja palautus

AlwaysOn-saatavuusryhmät

SQL Server 2014:n AlwaysOn-teknologian parannukset tarjoavat parannettuja vaihtoehtoja vikasietoisille klusteri-instansseille, mikä takaa paremman käytettävyyden ja katastrofista palautumisen valmiudet.

Varmuuskopiointiratkaisut

Uusien ja parannettujen varmuuskopiointiratkaisujen, mukaan lukien yksinkertaistetut pilvivarmistukset Azureen, ansiosta organisaatiot voivat varmuuskopioida tietojaan entistä luotettavammin.

Liiketoiminnan älykkyys ja analytiikka

Parannetut BI-työkalut

SQL Server 2014 integroi tehokkaat Business Intelligence -työkalut, jotka mahdollistavat kattavan analyysin ja raportoinnin, joka antaa arvokasta tietoa liiketoimintatiedoista.

Tietovarastointi

SQL Server 2014:n parannetut tietovarastointiominaisuudet parantavat tietokantakyselyjen nopeutta ja skaalautuvuutta, mikä on tärkeää suurille ja monimutkaisille tietokokonaisuuksille.

Pilvi-integraatio

Windows Azure -integraatio

SQL Server 2014 vahvisti integraatiota Windows Azuren kanssa, mikä mahdollistaa saumattoman hybridipilvitiedonhallintaratkaisun. Näin organisaatioiden on helpompi skaalata tietokantaresursseja ja laajentaa paikallisia tietokantojaan pilveen.

Yhteenveto: SQL Server 2014:n merkitys

SQL Server 2014 on edelleen keskeinen komponentti monille organisaatioille, jotka tarvitsevat vankan, luotettavan ja tehokkaan data-alustan. Kehittyneiden tietojenkäsittely- ja analyysiominaisuuksiensa ansiosta se tarjoaa vankan perustan liiketoimintakriittisille sovelluksille. Vaikka uudempia versioita on nyt saatavilla, SQL Server 2014 tarjoaa edelleen tukea ja vakautta olemassa oleville infrastruktuureille, jotka tarvitsevat hyväksi todettua teknologiaa.

Luokat