Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10607
  • ST8-ENT-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
5 511,90 € * 6 124,90 € * (10,01% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"

Vallankumouksellinen tietojen tallennus VMware vSAN 8:n avulla Enterprise

VMware vSAN 8:n Enterprise myötä organisaatiot ovat siirtymässä tietojen tallennuksen uuteen aikakauteen. Tämä uraauurtava teknologia tarjoaa integroidun ratkaisun virtuaalikoneisiin perustuvaan ohjelmistomääriteltyyn tallennukseen. Saumattomasti VMware vSphereen integroitu vSAN 8 Enterprise mahdollistaa erittäin skaalautuvan ja joustavan tallennusratkaisun, joka vastaa nykyaikaisten datakeskusten kasvaviin vaatimuksiin.

Tehokkaat ominaisuudet kriittisiin työtehtäviin

VMware vSAN 8 Enterprise on suunniteltu käsittelemään tehtäväkriittisiä työtehtäviä helposti. Integroimalla suorituskykyisiä ominaisuuksia, kuten all-flash-tallennus, automaattinen kuormanjako ja sisäänrakennettu tietoturva, vSAN 8 Enterprise tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja luotettavuutta vaativiin sovelluksiin.

Saumaton skaalautuvuus ja joustavuus

VMware vSAN 8 Enterprise avulla organisaatiot voivat helposti skaalata tallennusinfrastruktuurinsa vastaamaan jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia. Tukemalla hybridi- ja all-flash-kokoonpanoja sekä kykyä integroida saumattomasti uusia laitteistoja vSAN 8 Enterprise tarjoaa ennennäkemätöntä joustavuutta kaikenkokoisille organisaatioille.

Helppo hallinta ja automaatio

Tallennusresurssien hallinta ja automatisointi ei ole koskaan ollut helpompaa kuin VMware vSAN 8 Enterprise. Integrointi VMware vSphere -käyttöliittymään antaa ylläpitäjille mahdollisuuden hallita tallennustilaa suoraan tutulta vSphere-alustalta, mikä vähentää monimutkaisuutta ja lisää tehokkuutta. Automatisoidut prosessit, kuten kuorman tasaus, vikasietoisuus ja palautus, minimoivat hallinnointityön ja maksimoivat käytettävyyden.

Vankka tietoturva ja vaatimustenmukaisuus

Tietoturva on nykyaikaisille organisaatioille kriittinen, ja VMware vSAN 8 Enterprise tarjoaa vankat ominaisuudet arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi. Sisäänrakennetun salauksen, tietojen eheyden tarkistuksen ja kehittyneiden tietoturvaominaisuuksien ansiosta organisaatiot voivat luottaa siihen, että tiedot ovat aina suojattuja ja että vaatimustenmukaisuusvaatimukset täyttyvät.

Johtopäätös

VMware vSAN 8 Enterprise on paras ratkaisu organisaatioille, jotka tarvitsevat tehokkaan, joustavan ja turvallisen tallennusinfrastruktuurin. Saumattoman integroinnin, erinomaisen suorituskyvyn ja kattavien ominaisuuksien ansiosta vSAN 8 Enterprise on ihanteellinen valinta kriittisiin työtehtäviin ja vaativiin sovelluksiin. Tutustu jo tänään siihen, miten VMware vSAN 8 Enterprise voi mullistaa IT-infrastruktuurisi.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat