Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - uudet ominaisuudet Tässä oppaassa keskitytään Teamsin, SharePointin ja OneDriven tarjoamiin mahdollisuuksiin, kuten asiakirjojen tallentamiseen, yhteistyöhön, jakamiseen ja keskusteluihin. Sinun ei...
4 213,90 € *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Osta SharePoint Server 2016 halvalla Jatkuva tarve uusiin teknologisiin edistysaskeliin ja talouskasvu tarkoittavat, että yritykset tarvitsevat uusia ohjelmistoratkaisuja joka päivä. Näin varmistetaan, että ne pysyvät kilpailussa mukana...
3 640,90 € *

SharePoint Server: Innovatiivisen yhteistyön foorumi

SharePoint Server: Yhteistyön vallankumous

Kun kyse on tiimityöstä, tiedonhallinnasta ja tehokkaista liiketoimintaprosesseista, SharePoint Server on eturintamassa. Microsoftin lippulaivana Enterprise -yhteistyöalustana SharePoint tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille työkalut, joita ne tarvitsevat menestyäkseen nykypäivän digitaalisesti verkottuneessa maailmassa.

Keskeinen osa SharePoint Server

Mikä on SharePoint Server?

Pohjimmiltaan SharePoint Server on alusta verkkosivujen luomiseen. Mutta nämä verkkosivut eivät ole tavallisia. Ne on erityisesti suunniteltu edistämään tiimityötä, organisoimaan tietoja, automatisoimaan prosesseja ja toimimaan organisaatioiden keskeisenä tietolähteenä.

SharePointin historia

Perustamisestaan lähtien SharePoint on kulkenut merkittävän matkan. Yksinkertaisista asiakirjojen hallintatyökaluista monimutkaisiin yhteistyöominaisuuksiin SharePoint on kehittynyt jatkuvasti vastaamaan nykyaikaisten yritysten kasvavia tarpeita.

SharePointin tärkeimmät ominaisuudet ja edut SharePoint Server

Asiakirjojen hallinta ja tallennus

Yksi SharePoint Server sivuston merkittävimmistä ominaisuuksista on sen tehokas asiakirjojen hallintajärjestelmä. Sen avulla voit tallentaa, jakaa, hallita ja muokata asiakirjoja reaaliajassa, mikä lisää tuottavuutta ja yhteistyötä.

Intuitiivinen käyttöliittymä

SharePoint Server tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän, jossa on helppo navigoida sekä tekniikan harrastajille että muille kuin teknisille käyttäjille. Suunnittelussa on keskitytty tekemään käyttäjistä tuottavia hukuttamatta heitä tarpeettomalla monimutkaisuudella.

Henkilökohtainen kokemus

Jokainen käyttäjä voi muokata SharePoint-ympäristöään omien mieltymystensä mukaan. Olipa kyse sitten kojelaudoista, ilmoitusasetuksista tai tietovisualisoinneista, SharePoint on riittävän joustava vastaamaan yksilöllisiä tarpeita.

Integrointi muiden Microsoftin tuotteiden kanssa

Yksi SharePoint Server suurimmista vahvuuksista on sen saumaton integrointi muihin Microsoftin tuotteisiin, kuten Officeen, Teamsiin ja Yammeriin. Tämän integraation ansiosta käyttäjät voivat käyttää SharePointissa päivittäin käyttämiään työkaluja, mikä lisää heidän tehokkuuttaan.

Mahdollisia käyttötapoja SharePoint Server

Verkkosivustot

Monet yritykset käyttävät SharePointia luodakseen sisäisiä portaaleja ja intranet-sivustoja, jotka toimivat työntekijöiden keskeisenä tietolähteenä.

Extranetit

SharePointia voidaan käyttää myös ekstranet-sivustojen luomiseen yhteistyökumppaneille, tavarantoimittajille ja ulkoisille sidosryhmille. Tämä mahdollistaa suojatun tietojen ja informaation vaihdon.

Sisällönhallintajärjestelmä

Yrityksille, jotka etsivät vankkaa sisällönhallintaratkaisua, SharePoint tarjoaa kattavat toiminnot sisällön luomisesta ja hallinnasta hakukoneoptimointiin.

Business Intelligence ja analytiikka

SharePointin integroitujen BI-työkalujen avulla yritykset voivat analysoida tietoja, luoda raportteja ja tehostaa päätöksentekoprosesseja.

Johtopäätös: SharePoint Server nykypäivän yritysmaailmassa

Aikakaudella, jolloin tiedot ovat kullanarvoisia ja tiimityö on menestyvän yrityksen selkäranka, SharePoint Server on asemoitumassa nykyaikaisen yrityksen välttämättömäksi työkaluksi. Räätälöityjen ratkaisujensa, skaalautuvuutensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta SharePoint Server auttaa optimoimaan liiketoimintaprosesseja ja varustamaan yritykset digitaalisen aikakauden haasteisiin. Se ei ole pelkkä ohjelmisto, vaan kattava kumppani yrityksille matkalla kohti menestystä.