Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Osta SharePoint Server 2016 halvalla Jatkuva tarve uusiin teknologisiin edistysaskeliin ja talouskasvu tarkoittavat, että yritykset tarvitsevat uusia ohjelmistoratkaisuja joka päivä. Näin varmistetaan, että ne pysyvät kilpailussa mukana...
3 640,90 € *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - uudet ominaisuudet Tässä oppaassa keskitytään Teamsin, SharePointin ja OneDriven tarjoamiin mahdollisuuksiin, kuten asiakirjojen tallentamiseen, yhteistyöhön, jakamiseen ja keskusteluihin. Sinun ei...
4 213,90 € *

Microsoft SharePoint Server: Yhteistyö- ja hallinta-alusta

Johdanto SharePoint Server

Microsoft SharePoint Server on tehokas yhteistyö- ja asiakirjahallinta-alusta, joka auttaa yrityksiä organisoimaan, jakamaan ja käsittelemään tietoa yhteistyössä. Sisällönhallintaan, hakuun, liiketoimintatiedusteluun ja muuhun liittyvillä ominaisuuksilla SharePoint Server mahdollistaa tiimien tehokkaamman ja tuloksellisemman yhteistyön.

Mikä on SharePoint Server?

SharePoint Server on palvelinpohjainen tuote, joka tarjoaa organisaatioille yhtenäisen alustan tietoportaalien, intranet-sivustojen ja asiakirjavarastojen luomiseen. Se tukee yhteistyöprosesseja ja helpottaa yrityksen tärkeiden tietojen hallintaa ja käyttöä.

Keskeiset toiminnot SharePoint Server

Yhteistyö ja jakaminen

SharePoint Server tarjoaa laajat ryhmätyötä tukevat ominaisuudet, kuten asiakirjojen jakamisen, kalenterit ja tehtävälistat. Tiimit voivat työskennellä asiakirjojen parissa samanaikaisesti, nähdä muutokset reaaliajassa ja jakaa tärkeitä tietoja turvallisesti.

Asiakirjojen hallinta ja tallennus

Tehokkaiden asiakirjahallintaominaisuuksien avulla käyttäjät voivat tallentaa, järjestää ja etsiä asiakirjoja. Versionointi, käyttöoikeuksien valvonta ja työnkulkujen integrointi ovat vain osa SharePointin tarjoamista tehokkaan asiakirjahallinnan välineistä.

Mukauttaminen ja integrointi

Joustava suunnittelu

SharePoint Server on hyvin mukautettavissa, joten yritykset voivat mukauttaa portaalejaan ja sivustojaan omien tarpeidensa mukaisiksi. Se tukee myös erilaisia web-osia ja lisäosia, jotka laajentavat toiminnallisuutta.

Integrointi Microsoftin tuotteiden kanssa

Osana Microsoftin tuoteperhettä SharePoint Server integroituu saumattomasti muihin Microsoftin sovelluksiin, kuten Office 365:een, mikä lisää tuottavuutta ja tehokkuutta entisestään.

Turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus

Vankat tietoturvaominaisuudet

SharePoint Server tarjoaa vahvan tietoturvainfrastruktuurin, mukaan lukien tuki kehittyneille todennusmenetelmille ja käyttöoikeustasoille, joilla varmistetaan, että vain valtuutetuilla käyttäjillä on pääsy arkaluonteisiin tietoihin.

Vaatimustenmukaisuusstandardien noudattaminen

SharePoint auttaa organisaatioita täyttämään sääntelyvaatimukset tarjoamalla kattavat tarkastusvaihtoehdot ja asiakirjojen hallintakäytännöt.

Johtopäätös: Tulevaisuus SharePoint Server

SharePoint Server on edelleen tärkeä pilari monien organisaatioiden IT-infrastruktuurissa. Säännölliset päivitykset ja laaja kehittäjäyhteisö, joka tarjoaa jatkuvasti uusia ratkaisuja ja parannuksia, tekevät SharePointista edelleen keskeisen tekijän yrityksen sisällön organisoinnissa ja yhteistyön edistämisessä. Se on skaalautuva ja joustava ratkaisu, joka kasvaa ja mukautuu liiketoimintaympäristöjen kehittyvien tarpeiden mukaan.

Luokat