Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard Yrityksen viestintäkanavien on oltava joustavia, selkeitä, avoimia ja kustannustehokkaita. Windows Exchange Server 2013 tukee sinua tässä ja auttaa sinua saavuttamaan aivan uuden suorituskyvyn ja...
220,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Edeltäjäänsä verrattuna tuotteessa on lukuisia uusia palveluja, toimintoja ja tekniikoita, jotka on suunniteltu tukemaan yrityksiä viestintäkanavien suunnittelussa. Tämän ryhmäohjelmiston ja...
1 369,90 € *

Microsoft Exchange Server 2013:n versiot ja lisensointi

Kaikissa saatavilla olevissa versioissa Microsoft Exchange Server 2013 tarjoaa hyväksi havaittuja ja turvallisia perusominaisuuksia sekä uusia ominaisuuksia sähköpostien lähettämiseen ja organisaation postilaatikoiden, tehtävien ja kalentereiden hallintaan.

Microsoft Exchange Server 2013 on lisensoitu tavanomaisen asiakas/palvelin-mallin mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että yksi palvelin ja kaikki sitä käyttävät asiakkaat tarvitsevat lisenssin. Tässä käytettävissä olevat toiminnot määräytyvät myös sen mukaan, minkä tyyppisiä käyttöoikeuksia niiden käyttäminen edellyttää  - näitä on saatavana myös Wiresoftilta. Exchange 2013:n palvelinlisenssi on saatavana kahtena versiona, jotka eroavat toisistaan lähinnä tuettujen postilaatikoiden määrän suhteen:

 • Standard Edition on valmis pienten ja keskisuurten yritysten postilaatikkovaatimuksiin, jotka eivät tarvitse yli 5 postilaatikkotietokantaa.
 • Enterprise Edition on suunniteltu erityisesti suuremmille yrityksille, jotka tarvitsevat yli 5 postilaatikkotietokantaa, ja se tukee (Exchange Server 2013 RTM Cumulative Update -päivityksen myötä) jopa 100 postilaatikkoa.

Exchange Server 2013:n tärkeät uudistukset

Aiempiin Exchange-versioihin verrattuna Microsoft Exchange Server 2013 tarjoaa kattavan joukon uusia toimintoja ja palveluja, jotka tukevat käyttäjiä entistä paremmin viestinnässä ja yhteistyössä. Lisäksi ne auttavat lisäämään tehokkuutta ja samalla vähentämään yritysten toimintakustannuksia. Exchange Server -toiminnot voidaan tarjota sekä paikallisesti että pilvipalvelimessa. Lisäksi Outlook Web App tarjoaa optimoidun käyttöliittymän, joka tukee kosketusnäyttöjä ja laajentaa näin Exchange 2013:n käyttöä mobiililaitteisiin. Seuraavat ominaisuudet ovat palvelinversion 2013 tärkeimmät uudistukset:

Exchange Admin Center (EAC)

Exchange 2013 tarjoaa myös useita optimointeja järjestelmänvalvojille. Esimerkiksi Exchange Management Console (EMC) ja Exchange Control Panel (ECP), jotka muodostivat kaksi aiempaa käyttöliittymää Exchange Serverin hallintaan, on yhdistetty uudessa, verkkopohjaisessa Exchange Admin Centerissä (EAC). Tämä on optimoitu myös paikallisiin sekä online- ja hybridikäyttöön. Verkkopohjaisen hallinnan avulla ylläpitäjät voivat määrittää asiakkaiden pääsysääntöjen avulla yksilöllisesti käyttäjien pääsyn Internetiin sekä intranetiin ja Exchange-hallintakonsoliin.

Älykäs hakutoiminto

Microsoft Exchange Server 2013: n älykäs hakutyökalu ei ainoastaan paranna hakutulosten laatua, vaan se parantaa myös tiimien ja yksilöiden välistä yhteistyötä ja viestintää: Käyttäjät voivat nyt helposti hakea ja tiivistää tietoja useista eri lähteistä.

Integrointi SharePointin ja Lyncin kanssa

Microsoft Exchange Server 2013 Standard tarjoaa parannetun integraation Microsoft Lync 2013:n ja Microsoft SharePoint 2013:n kanssa Compliance eDiscovery -ominaisuuden ja verkkosivupostilaatikoiden avulla. Yhdessä nämä kaksi palvelua tarjoavat tärkeitä ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden tehdä yhteistyötä verkkosivupostilaatikoiden kanssa.

Tuki vaatimustenmukaisuutta koskeville vaatimuksille

Vaatimustenmukaisuusvaatimusten täyttäminen ja käytäntöjen noudattaminen on paljon helpompaa organisaatioille In-Place eDiscovery -palvelun avulla. Exchange 2013:n parannetut haku- ja indeksitoiminnot helpottavat kriittisten tietojen löytämistä huomattavasti. Lisäksi tietojen häviämisen esto (DLP) estää käyttäjiä lähettämästä luottamuksellisia tietoja luvattomille henkilöille.

Yksinkertaistettu sähköpostikuljetus

Exchange Server 2013: ssa sähköpostien lähettämisestä vastaavat nyt kolme palvelua: Front-End Transport Service (FET), Hub Transport Service (HT) ja Mailbox Transport Service (MT). Ne ovat postilaatikkopalvelinroolin osia. Aiemman Hub Transport Server -roolin toiminnot suoritetaan nyt näillä palveluilla. Unified Messaging -palvelinroolin edellisessä Exchange 2010 -versiossa suorittamat toiminnot tarjoaa tässä Unified Messaging -palvelu.

Exchange Server 2013 Standard- ja Enterprise-versioiden erot

Kuten edellä on jo selitetty, Microsoft Exchange Server 2013 Standard Editionin ja Enterprise Editionin tärkein ero on sen avulla hallittavien tietokantojen määrä. Tämä tarkoittaa sitä, että ne on suunnattu erikokoisille yrityksille, joilla on myös erilaiset tarpeet Exchange Server -palveluiden skaalaamisessa. Esimerkiksi Standard Edition -versio on rajoitettu viiteen tietokantaan palvelinta kohden, kun taas Enterprise Edition -versiossa voidaan hallita jopa 50:tä tietokantaa palvelinta kohden.

Lisäksi Microsoft tarjoaa ammattikäyttäjille Exchange Server 2013 Enterprise Editionin hankkimisen yhteydessä joitakin lisätoimintoja tai laajennettuja toimintoja verrattuna standardiversioon. Näihin kuuluvat:

Lehtiraportin purku

Exchange Server 2013 tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden suojata viestinsä Microsoft Outlookin ja Office Outlook Web App -palvelun IRM:n (Information Rights Management) avulla. Tätä tarkoitusta varten voidaan luoda tiettyjä suojaussääntöjä, joilla voidaan esimerkiksi suojata viestit automaattisesti IRM-suojauksella ennen niiden lähettämistä. Lehtiraporttien salauksen purku tarjoaa myös mahdollisuuden tallentaa IRM-suojatun viestin salaamaton kopio yhdessä alkuperäisen IRM-suojatun viestin kanssa lehtiraportteihin.

Tietojen häviämisen esto - DLP

Tietojen katoamisen estäminen on tärkeä osa yritysten viestinvälitystä, erityisesti silloin, kun yrityskriittiseen viestintään liittyy luottamuksellisia tietoja sisältävien sähköpostiviestien lähettäminen. Exchange Serverin Data Loss Prevention -ominaisuudet eivät ainoastaan yksinkertaista hallintaa, vaan ennen kaikkea helpottavat luottamuksellisia tietoja koskevien käytäntöjen noudattamista ilman, että käyttäjien tuottavuus kärsii. DLP ei ainoastaan estä tietojen katoamista organisaation sisällä, vaan myös estää työntekijöitä lähettämästä vahingossa tai tahallaan arkaluonteisia tietoja luvattomille henkilöille.

ActiveSync Mobile Management

Vaikka ActiveSync Mobile Access -ominaisuus sisältyy myös Exchange Server 2013:n Standard-versioon, jonka avulla käyttäjät voivat synkronoida yhden tai useamman mobiililaitteen Exchange-postilaatikkonsa kanssa sekä käyttää kalentereita, yhteystietoja ja tehtäviä, Exchange Server 2013: n Enterprise-versiossa ActiveSync Mobile Management -ominaisuus tarjoaa kehittyneet käytännöt, joiden avulla kaikkia palveluja voidaan hallita erikseen.

Vastaaja ja Unified Messaging (UM) -palvelu

Unified Messagingin avulla käyttäjät voivat käyttää äänipostin lisäksi myös muita äänipalveluja, kuten Outlook Voice Accessia. UM voi käyttää Microsoft Lync Serveriä yhdistääkseen ääni- tai chat-viestejä sekä ääni- ja videokonferensseja ja myös laajennettuja läsnäolotietoja integroituun viestintäympäristöön. Käyttäjät voivat kuunnella viestejä millä tahansa puhelimella sähköpostilaatikon tai Outlook Voice Accessin kautta.

Vaatimustenmukaisuuden arkisto

Vaatimusten noudattamista koskevien ohjeiden mukaan yrityksen tai organisaation on säilytettävä kaikki asiaankuuluvat sähköisesti tallennetut tiedot, myös sähköpostit, mahdollisia oikeudellisia riitoja varten. Exchange Serverin vaatimustenmukaisuusarkistointi tukee heitä organisaation tärkeiden viestitietojen valvonnassa korvaamalla aiemmat PST-tiedostot (Personal Store) Outlookissa arkistoimalla ne vaatimustenmukaisuusarkistoon. Microsoft Exchange Server 2013 Enterprisen sisällönanalyysin avulla luottamuksellisten tietojen suojaaminen ja valvonta vaatimusten mukaisesti on entistä tehokkaampaa.

Microsoft Exchange Server 2013:n järjestelmävaatimukset

Microsoft Exchange Server 2013: n vakio- tai yritysversion asentaminen tai sen täysipainoinen käyttö edellyttää seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows Server 2012 tai R2 Standard tai Datacenter sekä Windows Server 2008 R2 Standard tai Enterprise SP1:llä ja R2 Datacenter RTM
 • Prosessori: Intel 64 tai AMD64
 • Päämuistipostilaatikko: vähintään 8 Gt
 • Asiakkaan käyttömuisti: vähintään 4 Gt
 • Edge Transport: vähintään 4 Gt
 • Kiintolevytila: vähintään 30 Gt, lisäksi 500 Mt tilaa kullekin UM-kielipaketille ja 200 Mt tilaa järjestelmäasemalla
 • Asema: DVD-ROM
 • Näytön resoluutio: vähintään 1 024 x 768 pikseliä
 • Exchange 2013:n ja aiempien versioiden rinnakkaiselon skenaariot:

            Exchange 2013: mukaan lukien CU2

            Exchange 2010: mukaan lukien SP3

            Exchange 2007: mukaan lukien Update Roll-Up 10 SP3:lle

            Exchange 2003 ja aiemmat versiot: ei tuettu

           

            Myös muita edellytyksiä voi olla.

Windows Exchange Server 2013 -versiot - saatavilla edullisesti Wiresoftilta

Wiresoft tarjoaa Microsoft Exchange Server -versiota 2013 kahdessa versiossa, Standard ja Enterprise, erityisen edulliseen hintaan. Kun ostat Exchange 2013:n Standard Edition -version, kaikki pienten ja keskisuurten yritysten sekä organisaatioiden postilaatikkovaatimukset täyttyvät jo erinomaisesti. Jos ostat Enterprise Edition -version, suuremmat yritykset ja laitokset hyötyvät paitsi tehokkaan postilaatikon hallinnan skaalautuvuudesta myös tämän Exchange Server 2013 -version kaikista toiminnoista.

Windows Exchange Server 2013 -palvelimen lisensointi

Kun ostat Wiresoftilta Exchange Server 2013:n Enterprise- tai Standard Edition -version, valitset Microsoftin alkuperäisen ohjelmistotuotteen, joka on peräisin eurooppalaiselta yritykseltä ja jonka olemme laillisesti myyneet tai ostaneet. Nämä ovat aina käyttämättömiä lisenssejä, joiden ehdottoman aitouden ja täydellisen toimivuuden Wiresoft on tarkistanut. Asiakkaana hyödyt tarjoamastamme lyömättömästä hintaedusta. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja jos sinulla on kysyttävää ohjelmistolisensointitarpeistasi: