Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard Yrityksen viestintäkanavien on oltava joustavia, selkeitä, avoimia ja kustannustehokkaita. Windows Exchange Server 2013 tukee sinua tässä ja auttaa sinua saavuttamaan aivan uuden suorituskyvyn ja...
199,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Edeltäjäänsä verrattuna tuotteessa on lukuisia uusia palveluja, toimintoja ja tekniikoita, jotka on suunniteltu tukemaan yrityksiä viestintäkanavien suunnittelussa. Tämän ryhmäohjelmiston ja...
1 233,90 € *

Microsoft Exchange Server 2013: Nykyaikaisen yritysviestinnän perusta

Johdanto Exchange Server 2013 -palvelimeen

Microsoft Exchange Server 2013 edustaa merkittävää kehitystä Exchange-tuotesarjan historiassa. Exchange 2013 keskittyy entistä enemmän käytettävyyteen, turvallisuuteen ja liikkuvuuteen, ja se tarjoaa vankan alustan organisaatioiden viestinnälle ja yhteistyölle.

Exchange Server 2013:n uudistukset

Tässä versiossa esiteltiin useita keskeisiä innovaatioita, kuten parannettu arkkitehtuuri, joka integroi sekä etu- että taustatoiminnot, yksinkertaistettu käyttäjäkokemus ja parannetut ominaisuudet saumattomaan integrointiin Microsoft Office -tuoteperheen kanssa.

Exchange Server 2013:n tärkeimmät ominaisuudet

Parannettu käyttöliittymä

Exchange Server 2013 toi mukanaan uudistetun Outlook Web Appin (OWA), joka tarjoaa monipuolisemman, selkeämmän ja nopeamman käyttökokemuksen eri laitteilla ja selaimilla.

Optimoitu kosketusnäyttöjä varten

OWA on optimoitu kosketusnäyttöjä varten, mikä parantaa merkittävästi käyttäjäkokemusta tableteilla ja älypuhelimilla ja helpottaa sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen käyttöä mobiilissa.

Parannetut turvatoiminnot

Exchange Server 2013 vahvisti arkaluonteisten tietojen suojausta sisäänrakennetuilla turvamekanismeilla, jotka sekä suojaavat ulkoisilta uhkilta että parantavat sisäistä tiedonhallintaa.

Tietojen häviämisen esto (DLP)

DLP-ominaisuuksien käyttöönoton myötä organisaatiot voivat paremmin valvoa ja kontrolloida arkaluonteisia tietoja varmistaakseen, ettei niitä vuoda vahingossa tai tahallaan.

Yksinkertaistettu hallinta

Exchange Admin Center (EAC), verkkopohjainen hallintakonsoli, yksinkertaisti Exchange Server 2013:n hallintaa tarjoamalla keskitetyn käyttöliittymän järjestelmänvalvojille.

Vakioitu sanomanvälitysarkkitehtuuri

Exchange 2013:n arkkitehtuuria on virtaviivaistettu monimutkaisuuden vähentämiseksi ja luotettavuuden ja suorituskyvyn parantamiseksi, erityisesti korkean saatavuuden ja katastrofista palautumisen osalta.

Exchange Server 2013:n rooli nykypäivän IT-maisemassa

Pitkän aikavälin toimintavarmuus

Iästään huolimatta Exchange Server 2013 on edelleen käytössä monissa organisaatioissa, jotka arvostavat vakautta ja hyväksi havaittuja teknologioita.

Askel kohti nykyaikaistamista

Exchange Server 2013 toimii vankkana perustana organisaatioille, jotka etsivät todistetusti toimivaa tiloissa olevaa ratkaisua tai suunnittelevat asteittaista siirtymistä pilvipalveluun.

Microsoft Exchange Server 2013 on edelleen luotettava alusta, joka auttaa organisaatioita selviytymään viestintähaasteistaan. Tämä luokkateksti on suunniteltu auttamaan sinua ymmärtämään Exchange Server 2013:n merkitystä ja ominaisuuksia sekä sitä, miten ne voivat edelleen olla merkityksellisiä nykypäivän nopeatempoisessa IT-ympäristössä.

Luokat