Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 2-Core Windows Server 2016 Standard on suunniteltu pienempien yritysten virtualisointitarpeisiin ja tietotekniikkaan, ja se on Windows 10:n palvelinversio. 2 ytimen paketin avulla olemassa olevaa...
45,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 2-Core Windows Server 2016 Datacenter tarjoaa kaikki vaatimukset, jotta se vastaa täysin suurten organisaatioiden ja yritysten vaatimuksiin, jotka koskevat korkeaa virtualisointiastetta...
241,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core Windows Server 2016 Standard -versio tarjoaa erityisesti pienemmille yrityksille, jotka käyttävät virtualisoituja ympäristöjä vain rajoitetusti tai käyttävät pääasiassa fyysisiä palvelimia,...
247,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core Windows Server 2016 Datacenter tarjoaa kaikki edellytykset täyttää täysin suurten organisaatioiden ja yritysten vaatimukset, jotka koskevat korkeaa virtualisointiastetta käytettävien...
1 233,90 € *

Microsoft Windows Server 2016: Perusta nykyaikaisille infrastruktuureille

Windows Server 2016:n yleiskatsaus

Windows Server 2016 on Microsoftin vankka palvelinkäyttöjärjestelmä, joka toimii vankkana perustana yrityksen infrastruktuurille. Se tarjoaa edeltäjiinsä verrattuna parannuksia, ja se tarjoaa suorituskyvyn, turvallisuuden ja innovatiivisten ominaisuuksien yhdistelmän, jonka ansiosta se soveltuu monenlaisiin palvelintehtäviin verkkopalvelujen hallinnasta verkkosovellusten isännöintiin.

Windows Server 2016:n tärkeimmät osat

Windows Server 2016 esitteli uraauurtavia innovaatioita, kuten Windows Containers, Nano Server ja parannetut tietoturvaominaisuudet, jotka vastaavat nykyaikaisten IT-ympäristöjen tarpeisiin.

Windows Server 2016:n tärkeimmät ominaisuudet

Parannettu tietoturva

Tietoturva on Windows Server 2016:n etusijalla, ja käyttöjärjestelmä esittelee ominaisuuksia, kuten Shielded Virtual Machines ja Just Enough Administration, joilla palvelinympäristöistä tehdään turvallisempia.

Suojatut virtuaalikoneet

Suojatut virtuaalikoneet suojaavat virtualisointiympäristöä luvattomalta käytöltä ja tarjoavat lisäturvaa arkaluonteisille tiedoille ja sovelluksille.

Innovatiivinen konttikehitys

Kontit ovat kevyt vaihtoehto perinteiselle virtualisoinnille, ja Windows Server 2016 toi tämän tekniikan ensimmäistä kertaa Windows-käyttäjien ulottuville Windows Containersin ja Docker-tuen avulla.

Windows-säiliöt ja Docker-integraatio

Windows Containersin ja Dockerin integrointi mahdollistaa kehittäjille sovellusten nopean rakentamisen, testaamisen ja käyttöönoton, mikä lisää merkittävästi ohjelmistokehitysprosessien ketteryyttä ja tehokkuutta.

Kehittyneet infrastruktuuripalvelut

Windows Server 2016:n myötä monia infrastruktuuripalveluja, kuten verkkotoimintoja ja tallennustekniikoita, on parannettu suorituskyvyn parantamiseksi ja hallinnan yksinkertaistamiseksi.

Hyper-V ja Storage Spaces Direct

Hyper-V:n uudet ominaisuudet, kuten Virtual Machine Checkpoints ja Storage Spaces Direct, tarjoavat parannettuja virtualisointi- ja tallennusvaihtoehtoja monimutkaisiin vaatimuksiin.

Windows Server 2016:n merkitys tänään

Vakaa alusta yrityksille

Vaikka uudempia versioita on saatavilla, Windows Server 2016 on edelleen suosittu ja luotettava valinta monille organisaatioille, jotka tarvitsevat vakaan ja hyväksi todetun palvelinalustan.

Pitkäaikainen ylläpito ja tuki

Koska Microsoft on sitoutunut pitkäaikaiseen huoltoon ja tukeen, Windows Server 2016 -käyttäjät voivat edelleen luottaa säännöllisiin tietoturvapäivityksiin ja tekniseen tukeen.

Windows Server 2016 edustaa merkittävää askelta Windows Server -käyttöjärjestelmien kehityksessä ja luo pohjan palvelinten hallinnan ja tietoturvan nykystandardeille. Tämä luokkateksti tarjoaa kattavan yleiskatsauksen Windows Server 2016:n ominaisuuksista ja jatkuvasta arvosta nykyaikaisissa IT-infrastruktuureissa.

Luokat