Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Microsoft Office Mac 2019 Standard - testattu ohjelmisto Business käyttäjille Office 2019 for macOs on uusin versio hyväksi havaitusta Microsoft -ohjelmistosta tuottavaan työskentelyyn - tehokkailla ja monipuolisilla ohjelmilla tekstien,...
89,90 € *

Office 2019 for Mac: Luotettava toimisto-ohjelmisto Applen käyttäjille

Office 2019 for Mac -kategoriassa esittelemme Microsoftin hyväksi todetun toimisto-ohjelmiston uusimman version, joka on kehitetty erityisesti Mac-käyttöjärjestelmiä varten. Tämä artikkeli tarjoaa kattavan yleiskatsauksen Office 2019 for Mac -ohjelmistosta ja näyttää, miksi tämä paketti on erinomainen valinta Mac-käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaita toimistosovelluksia.

Mitä Office 2019 for Mac tarjoaa?

Tutut sovellukset huippumuodossa

Office 2019 for Mac sisältää luotetut sovellukset, kuten Microsoft Word, Excel, PowerPoint ja Outlook, parhaimmillaan. Nämä sovellukset on optimoitu erityisesti Mac-alustaa varten, ja ne tarjoavat saumattoman käyttökokemuksen.

Tilausta ei tarvita

Yksi Office 2019 for Macin merkittävimmistä ominaisuuksista on se, että sinun ei tarvitse maksaa kuukausittaista tilausmaksua. Ostat ohjelmiston kerran ja käytät sitä pysyvästi.

Parempi suorituskyky ja vakaus

Office 2019 for Mac tarjoaa parannetun suorituskyvyn ja vakauden. Sovellukset toimivat sujuvasti ja tarjoavat johdonmukaisen työympäristön.

Miksi valita Office 2019 for Mac?

Saumaton integroituminen Mac-ympäristöön

Office 2019 for Mac sopii saumattomasti Mac-ympäristöön ja hyödyntää Mac-kohtaisia ominaisuuksia. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen

Maksimaalinen tietosuojan hallinta

Office 2019 for Macin avulla säilytät täyden hallinnan tietojesi suhteen, koska sinun ei tarvitse luottaa pilvitallennukseen. Tiedostosi pysyvät turvassa Macissa.

Jatkuva tuki ja päivitykset

Microsoft tarjoaa jatkuvaa tukea ja päivityksiä Office 2019 for Macille, jotta ohjelmisto toimii sujuvasti ja pysyy turvallisena.

Johtopäätös

Office 2019 for Mac on ihanteellinen toimisto-ohjelmistoratkaisu Mac-käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaita ja tuttuja sovelluksia. Parannetun suorituskyvyn, vakauden ja saumattoman integroinnin Mac-ympäristöön ansiosta Office 2019 for Mac tarjoaa ensiluokkaisen ratkaisun niille, jotka haluavat parantaa tuottavuuttaan.

Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai luova ammattilainen, Office 2019 for Macin avulla voit luoda tehokkaasti asiakirjoja, esityksiä ja taulukkolaskentaa Mac-tietokoneellasi. Investoi Office 2019 for Maciin ja hyödynnä tämän luotettavan ja käyttäjäystävällisen toimisto-ohjelmiston monet edut. Säilytä tietojesi täysi hallinta ja käytä tuttuja sovelluksia optimoidaksesi työnkulut ja työskennelläksesi tehokkaammin.

Luokat