Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10002
 • 79P-00123
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
21,90 € * 22,90 € * (4,37% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit)
Terminalserver Yhteensopiva


MS Office 2007 - ja siten myös painos 2007 Professional Plus   - on virstanpylväs Office-pakettien historiassa: Vanhempiin versioihin ja edeltäjiin verrattuna se tarjoaa Plus toiminnallisuuden ja tehokkuuden osalta, mikä tekee siitä mukana olevien ohjelmien ansiosta välttämättömän työkalun yrityksille, mutta helpottaa myös yksityiskäyttäjien ja itsenäisten ammatinharjoittajien päivittäisten toimisto- ja hallintotehtävien tehokasta hoitamista: Word 2007 mahdollistaa tekstien luomisen monissa eri muodoissa, Excel 2007 monimutkaisten laskelmien tekemisen, Outlook 2007 kattavan viestinnän ja tehtävien suunnittelun sekä PowerPoint 2007 selkeiden raporttien ja esitysten laatimisen. Plus Lisäksi Office painos 2007 Professional Plus tarjoaa laajan valikoiman muita ohjelmia Publisher 2007 erilaisiin mahdollisuuksiin painetuissa julkaisuissa, mutta myös verkossa, Access 2007 erilaisiin tietokantasovelluksiin ja lopuksi InfoPath 2007:llä lomakkeiden luomiseen käytännön tiedonkeruuta ja analysointia varten. Professional Plus -painoksen ostajat hyötyvät näin ollen kehittyneestä Office-versiosta, joka mahdollistaa ammattimaisen työskentelyn ja kattavan viestinnän.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2007 Professional Plus - kaikki sovellukset liike-elämän ammattilaisille yhdessä paketissa yhtenä lisenssinä

MS Office 2007 - ja sen myötä myös painos 2007 Professional Plus - on virstanpylväs Office-pakettien historiassa: Vanhempiin versioihin ja edeltäjiin verrattuna se tarjoaa toiminnallisuuden ja tehokkuuden lisäyksen, joka tekee siitä mukana tulevien ohjelmien kanssa välttämättömän työkalun yrityksille, mutta helpottaa myös yksityiskäyttäjien ja itsenäisten ammatinharjoittajien päivittäisten toimisto- ja hallintotehtävien tehokasta suorittamista: Word 2007:llä voit luoda tekstejä monenlaisissa muodoissa, Excel 2007:llä monimutkaisia laskelmia, Outlook 2007:llä kattavaa viestintää ja tehtävien suunnittelua sekä PowerPoint 2007:llä eloisien raporttien ja esitysten suunnittelua. Erityisesti Office-Edition 2007 Professional Plus tarjoaa lisäksi suuren määrän lisäohjelmia: Publisher 2007:n kanssa erilaisiin mahdollisuuksiin painetun median julkaisujen kanssa, lisäksi on-line, Access 2007:n kanssa moniin tietokantasovelluksiin ja lopuksi myös InfoPath 2007:n kanssa, jotta voidaan tarjota lomakkeita tietojen käytännön keräämistä ja arviointia varten. Professional Plus -painoksen ostajat hyötyvät siten kypsästä Office-versiosta, joka mahdollistaa ammattimaisen työn ja kattavan viestinnän.

Tämä on uutta MS Office 2007:ssä Professional Plus

Professional Plus Edition tarjoaa muun muassa seuraavat uudet toiminnot eri ohjelmissa:

 • Uusi nauha: Päivitetty käyttöliittymä mahdollistaa nopeamman ja intuitiivisemman navigoinnin.
 • Mukautettavat asetukset teemojen ja asettelujen avulla lisäävät tuottavuutta.
 • Uusi Live Preview näyttää mallit ja mallit reaaliaikaisten tietojen perusteella asiakirjaikkunassa.
 • XML-tiedostomuodon tuki lisää turvallisuutta, pienentää asiakirjojen kokoa ja nopeuttaa latausaikoja.
 • Outlook tarjoaa nyt toiminnon, jolla voi etsiä sähköposteista sekä tilata RSS-syötteitä ja roskapostisuodattimen.
 • Access tarjoaa valmiita Standard-muotoja, joita voidaan muokata.
 • Excelin automatisoidut kaavat nopeuttavat laskelmia.

Uusi Ribbon-käyttöliittymä

Kaikki nämä klassiset Microsoft-sovellukset, jotka sisältyvät Professional Plus 2007: ään, ovat täysin uudelleen suunnitellussa ulkoasussa: Office- edeltäjien aiempi valikkorakenne on korvattu yksittäisissä Office 2007 -ohjelmissa selkeällä monitoimipalkilla, jota kutsutaan myös Ribboniksi. Ribbon tarjoaa nyt kullekin Office-ohjelmalle yksittäisiä tiivistettyjen komentojen ryhmiä, joita täydennetään luettelo- ja valintaikkunoilla. Nämä ovat sitten yleensä saatavilla välilehtinä, jotka on jaettu edelleen kontekstin mukaan. Tällä tavoin kaikki tietyn toiminnon suorittamiseen tarvittavat komennot tai toiminnot on ryhmitelty yhteen ja ne ovat heti käytettävissä yhdessä selkeässä paikassa, esimerkiksi Word-asiakirjan muotoileminen omien määrittelyjen mukaan tai grafiikan lisääminen ja muokkaaminen asiakirjaan.

Lisäksi Ribbon tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä valikoihin käyttäjän määrittämiä asetuksia ja mukauttaa ne siten omiin tarpeisiin, jolloin usein käytetyt toiminnot ovat suoraan käytettävissä, mikä lisää myös työn tehokkuutta.

Uusi live-esikatselu

Tämän lisäksi osoitteessa Office 2007 on seuraavat tiedot Professional Plus sekä muut painokset

niin sanottu Live Preview: Avoinna olevasta ohjelmasta riippuen tämä toiminto näyttää mallit ja mallit, mutta myös muotoilutoiminnot asiakirjaikkunassa reaaliaikaisessa esikatselussa.

Uusi tiedostomuoto OpenXML

OpenXML:n avulla Office 2007-versio tarjoaa myös uuden XML-pohjaisen Standard-tiedostomuodon Professional Plus -painoksessa, joka tarjoaa monia etuja, jotka ovat tärkeitä nykyaikaisessa yritysmaailmassa: Esimerkiksi XML-tuki pienentää tiedostojen kokoa, mikä toisaalta säästää tilaa tietokoneella ja toisaalta lyhentää merkittävästi asiakirjojen latausaikaa verkkosivuilla.

Verkkosivuilla XML-tuki varmistaa, että asiakirjojen kokoa pienennetään tehokkaasti, mikä lyhentää latausaikoja miellyttävästi. XML-tiedostot tarjoavat myös paremman suojan tietojen katoamista vastaan Data Loss Prevention - DLP:n avulla.

Uusi yhteensopivuustila

Microsoft Office 2007:ssä Office ohjelmien vanhemmilla versioilla (Office 97) luotuja asiakirjoja voidaan avata, muokata ja tallentaa uudelleen niin sanotussa yhteensopivuustilassa, jolloin ne ovat jälleen käytettävissä Office Windows ja Mac OS -käyttöjärjestelmien vanhemmissa versioissa ja niitä voidaan myös muokata. Tämä saavutetaan muun muassa sillä, että kaikki toiminnot, joita ei ole vanhemmassa ohjelmaversiossa, eivät ole käytettävissä tässä, joten yhteensopivuusongelmia ei ole.

Microsoft Office Professional Plus 2007 Edition osoitteessa Wiresoft

MS Office 2007 Professional Plus -painoksen hankkimisessa on monille ostajille toisaalta se suuri etu, että sitä tuetaan edelleen vanhemmissa Microsoftin käyttöjärjestelmissä versiosta Windows XP SP3 alkaen, joita käytetään edelleen vanhemmissa laitteistoissa, joten tämä laaja yhteensopivuus on melkoinen ostopäätöksentekijä. Toisaalta tämä painos on saatavana vain volyymilisenssinä tavanomaisissa kaupoissa. Wiresoftissa asiakkaat voivat kuitenkin ostaa Professional Plus 2007:n myös yksittäisenä lisenssinä käytettynä ohjelmistona.

Wiresoftin ohjelmistokaupasta voit ostaa Office 2007 Professional Plus sekä tämän version muita versioita ja uudempia Office-paketteja. Professional Plus 2007:n sisältämien yksittäisten ohjelmien ja niiden uutuuksien esittely Office 2007 Professional Plus tarjoaa seuraavan yleiskatsauksen.

MS Office 2007 Professional Plus - kaikki liiketoimintatyökalut yhdistettynä yhteen pakettiin

Hyväksi todettujen Office- klassikoiden Word, Excel, PowerPoint ja Outlook lisäksi Professional Plus 2007 sisältää DTP-ohjelma Microsoft Publisher 2007:n lisäksi tietokantasovellus Access 2007:n ja lomakkeiden luontityökalu InfoPath 2007:n. Juuri nämä lisäksi mukana olevat sovellukset ovat lähes välttämättömiä kaupallisille ja/tai liiketoiminnallisille sovellusaloille.

Yleiskatsaus kaikkiin MS Office Edition 2007 Professional Plus -ohjelmaan sisältyviin ohjelmiin:

 • Word 2007
 • Excel 2007
 • PowerPoint 2007
 • Outlook 2007
 • Publisher 2007
 • Access 2007
 • InfoPath 2007

Word 2007

Microsoft Word 2007 tarjoaa monia parannuksia sekä joitakin uusia toimintoja ja ominaisuuksia: käytettävissä on monia vakiomalleja, joiden avulla voit luoda välittömästi sekä liike- että yksityistarkoituksiin tarkoitettuja tekstiasiakirjoja, jotka on muotoiltu ammattimaisesti valmiiksi ja joita voit myös mukauttaa edelleen. Käytettävissä on myös uusia tehosteita, kuten läpinäkyvyyttä ja 3D:tä, jotka tekevät teksteistä houkuttelevampia. Wordissa voidaan myös luoda makroja, joiden avulla tiettyjä tekstinmuokkausvaiheita voidaan käsitellä tehokkaammin. Suuri etu on myös versioiden tai muutosten sekä kommenttien keskitetty hallinta.

Excel 2007

Tehokas taulukkolaskentaohjelma tarjoaa nyt laajennettuja toimintoja kaavojen luomiseen ja tietojen visualisointiin; näihin kuuluvat pivot-taulukot ja mahdollisuus luoda ammattimaisia, havainnollisia kaavioita muutamalla askeleella. Yhteys Microsoft SharePoint Services -palveluihin pitää luottamukselliset tiedot suojattuina, kun kommunikoidaan muiden kanssa.

PowerPoint 2007

PowerPoint 2007 tarjoaa tehokkaan työkalun kaikkien mallien hallintaan, jolla varmistetaan kaikkien sillä luotujen esitysten yhdenmukainen ulkoasu ja säästetään aikaa. Suunnitteluun on käytettävissä monia uusia teksti- ja typografisia tehosteita sekä muotoilutyökaluja, joista useimmat voidaan soveltaa välittömästi yhdellä napsautuksella.

Integroitu asiakirjojen tarkastaja poistaa luotettavasti kommentit, piilotetun tekstin tai henkilökohtaiset tiedot ennen esityksen julkaisemista tai jakamista, ja digitaalinen allekirjoitus varmistaa myös, että sisältöä ei voi muuttaa. Äskettäin saatavilla olevan Office Open XML -formaatin .pptx ansiosta tällä formaatilla luotuja esityksiä voidaan julkaista myös HTML-verkkosivuina.

Outlook 2007

Hyväksi todettu viestintäohjelmisto tarjoaa tehokkaita toimintoja päivittäisen sähköpostiliikenteen hallintaan, muun muassa Sofortsuchen avulla, jotta sähköpostiviestejä ja niiden liitteitä voidaan hakea tiettyjen termien tai avainsanojen perusteella ja jotta tietoja voidaan luovuttaa tarkoituksenmukaisesti yksittäisille käyttäjille ja tarkoituksiin sekä roskapostisuodattimen avulla. Viestien laatimisesta, myös muotoilusta, on tullut intuitiivisempaa ja siten helpompaa. Integroitu tehtäväpalkki ja kalenteri tarjoavat monia vaihtoehtoja tapaamisten ja projektien koordinointiin. Sisältö voidaan värikoodata ja merkitä esimerkiksi yksittäisten henkilöiden tai tärkeyden mukaan.

InfoPath 2007

InfoPath 2007: n avulla voidaan luoda, hallita ja vaihtaa lomakkeita erilaisten tietojen keräämistä varten. Koska ne perustuvat XML:ään, ne voidaan myös asettaa saataville Webissä Office SharePoint Server 2007:n kautta integroidun "Forms Services" -palvelun avulla, jolloin ne voidaan täyttää ilman InfoPath-ohjelmistoa.

InfoPath 2007:n käyttöskenaarioita ovat esimerkiksi varastonseuranta, projektin tilanneraportit, kuluraportit ja vakuutuskirjat. InfoPath 2007 on myös suunniteltu integroitavaksi Outlook 2007:n kanssa, jolloin käyttäjät voivat avata ja muokata InfoPath-lomakkeita Outlook 2007:stä.

Publisher 2007

Tämä tehokas DTP-ohjelma on suunniteltu luomaan välittömästi ja helposti korkealaatuisia julkaisuja erilaisiin tarkoituksiin, esitteistä ja henkilökohtaisista lomakekirjeistä suuriin esitteisiin. Publisher 2007:n sisältämät mallit kattavat painotuotteiden lisäksi myös sähköpostitiedotteiden lähettämiseen ja verkkosivujen suunnitteluun tarkoitetut formaatit. Kattavan yhteensopivuuden ansiosta muiden Office-ohjelmien kanssa voidaan käyttää myös Word-, Excel-, Access-, Outlook- ja PowerPoint-ohjelmien tekstejä, kuvia ja taulukoita jne.

Access 2007

Hyväksi havaittua tietokantaohjelmaa käytetään tietojen keskitettyyn keräämiseen ja jäsentämiseen eri lähteistä, jotta ne olisivat yrityksen sisäisesti tai ulkoisesti asiakkaiden käytettävissä jatkokäsittelyä varten. Erilaisten muotomallien ansiosta kerättyjä tietoja voidaan paremmin analysoida ja käyttää sekä esittää ymmärrettävässä muodossa mielekkäinä raportteina.

Windows SharePoint Services -palvelun kautta Access 2007 -käyttäjät voivat muokata tallennettuja tietoja milloin tahansa, palauttaa poistettuja tietoja ja asettaa yksilöllisiä käyttöoikeuksia.

MS Office 2007:n järjestelmävaatimukset Professional Plus

Office Edition 2007 Professional Plus on yhteensopiva monien vanhempien Windows käyttöjärjestelmien kanssa, mutta Windows 10 ei enää tue sitä. Uusi nauhakäyttöliittymä, joka on otettu käyttöön Office 2007 -versiossa, vaatii kuitenkin enemmän levytilaa kuin aiemmat versiot. Yleisesti ottaen kaikkien sovellusten asianmukaiseen toteuttamiseen sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: Microsoft Windows XP Service Pack 3 - Windows 8.1 tai Microsoft Windows Server 2003 tai uudempi
 • Suoritin: vähintään 500 MHz - kaikkien Outlook-toimintojen käyttämiseksi suositellaan 1 GHz:n prosessoria
 • Muisti: vähintään 256 MB RAM-muistia - 512 MB suositellaan Outlook-palvelujen asianmukaiseen käyttöön
 • Kiintolevytila: vähintään 2 GB
 • Näytön resoluutio: vähintään 1 024 x 768

Osta MS Office 2007 Professional Plus Wiresoftilta yksittäisenä lisenssinä edulliseen hintaan

2007 Professional Plus Edition Microsoftilta kuuluu Office-versioihin, joita tarjotaan perinteisessä kaupassa vain yritysten volyymilisensseinä eikä niitä siis ole saatavilla yksittäisinä lisensseinä. Office Wiresoft Software Shopista voit ostaa 2007 Professional Plus Editionin yhden käyttäjän lisenssinä ilman tilausvelvoitteita; Wiresoft Shopista ostaessasi sinun on maksettava vain kertaluonteiset kustannukset tämän Office Editionin täydestä versiosta, joka tarjoaa saman valikoiman toimintoja kuin vastaava volyymilisenssi.

Taustalla oleva volyymilisenssi on yleensä peräisin suuremmalta yritykseltä, ja Wiresoft on ostanut sen. Kun yritys ostaa volyymilisenssejä, sillä on myös oikeus myydä ylijääneet ohjelmistolisenssit tai koko volyymilisenssi edelleen - riippumatta siitä, käytettiinkö yksittäisiä lisenssejä tai koko volyymilisenssiä vai ei. Myynnin myötä volyymilisenssi puretaan ja muunnetaan yksittäisiksi lisensseiksi, joita kutsutaan sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä jakaminen tai nimeäminen ei vaikuta tarjotun Office 2007 Professional Plus Editionin tai sen sisältämien ohjelmien yleiseen toimivuuteen. Wiresoft tarjoaa näitä yhden käyttäjän lisenssejä erityisen edulliseen hintaan ostoversiona.

Ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta ei ole ainoastaan edullista, vaan myös turvallista: voit asentaa Office 2007 Professional Plus -ohjelmiston tietokoneellesi ostoprosessin ja välittömän latauksen jälkeen ja aktivoida sen mukana toimitetulla lisenssiavaimella, joka on voimassa ja toiminnassa vain henkilökohtaisen yksittäisen lisenssisi osalta. Koska Wiresoft myy ainoastaan Office 2007 Professional Plus -ohjelmistoja tai muita Office-versioita tai -versioita, jotka ovat identtisiä alkuperäisten Microsoft-tuotteiden kanssa; yritykset, joista nämä entiset volyymilisenssit ovat peräisin, sijaitsevat yksinomaan Euroopassa, joten tämän Office 2007 Professional Plus -version ostamiseen käytettynä ohjelmistona ei liity mitään oikeudellista riskiä, koska käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on lain mukaan sallittua, mikä on myös vahvistettu useaan otteeseen oikeuden päätöksillä.

Käytettyjen ohjelmistojen ostaminen Wiresoft Shopista on sinulle asiakkaana suotuisa mahdollisuus käyttää muuten saavuttamattomissa olevia ohjelmistoja Office-Muutoin saatavilla olevat versiot, kuten Professional Plus 2007. Asiakaskuntaamme kuuluu siis pk-yrityksiä, mutta myös itsenäisiä ammatinharjoittajia ja yksityishenkilöitä, jotka hyötyvät edullisesta Microsoft-ohjelmavalikoimastamme.

Wiresoft Software-Shopista löydät MS Office-edition 2007 Professional Plus sekä tämän version muut versiot ja uudemmat versiot ja muut Microsoft-ohjelmat edullisena ostoversiona ladattavaksi. Kysymyksiä seuraavista asioista Professional Plus tai muuta Microsoftin Office -ohjelmistoa, käytä asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat