Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - kattava paketti liiketoiminnan ammattilaisille ostoversiona MS Office-Edition 2010 -palvelun avulla Professional Plus liike-elämän ammattilaisilla on kaikki Microsoft-ohjelmat niputettuna yhteen...
38,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - kattava toimisto-ohjelmisto ostoversiona MS Office-Edition 2010 Standard kuuluu Microsoftin suosituimpiin Office-versioihin, joiden kattava ohjelma- ja toimintovalikoima sisältää kaiken sen, mitä...
31,90 € *

MS Office 2010 Standard

Jopa Office 2010:n Standard Edition tarjoaa enemmän ohjelmia kuin Office 2010 Home and Student tai Home and Business: se sisältää myös Outlookin ja Publisherin, jotka molemmat ovat välttämättömiä painetun ja verkkomedian viestinnässä ja julkaisussa. Tämä laajentaa mahdollisuuksia yksityistä käyttöä laajemmalle ja mahdollistaa ammattimaisen työskentelyn kaikilla aloilla. Lisäksi työpöydän käyttöliittymää on uudistettu ja nykyaikaistettu, mikä tekee siitä entistä intuitiivisemman käyttää.

MS Office 2010 Standard sisältää seuraavat yksittäiset ohjelmat

 • Word 2010 tekstinkäsittelyä varten
 • Excel 2010 laskentataulukoita varten
 • PowerPoint 2010 esityksiä varten
 • Outlook 2010 sähköpostien, kalentereiden ja yhteystietojen hallintaan
 • OneNote 2010 muistiinpanojen luomiseen ja käyttämiseen
 • Publisher 2010 pöytäjulkaisemiseen

Word 2010 - monipuolinen tekstinkäsittelyohjelma

Word on jokaisen Office-version klassinen osa. Monipuolinen tekstinkäsittelyohjelmisto sisältää laajan valikoiman toimintoja ja malleja, joita voidaan käyttää intuitiivisesti luomaan mistä tahansa tekstistä ammattimainen ja houkutteleva asiakirja - mihin tahansa tarkoitukseen: yrityksen liikekirjeenvaihdosta koulun ja yliopiston papereihin ja opinnäytetöihin, esitteisiin ja kirjoihin, jotka voidaan sitten julkaista painovalmiiksi.

Excel 2010 - laajoja laskentataulukoita varten

Excel on tehokas perusta monimutkaisten matemaattisten, taloudellisten ja tilastollisten laskelmien ja analyysien tekemiseen. Taulukkolaskentaohjelmisto tarjoaa tähän tarkoitukseen laajan valikoiman toimintoja, jotka ilahduttavat vaativimpia käyttäjiä. Lisäksi ohjelma sisältää laajan valikoiman erilaisia kaaviotyyppejä analyysitulosten selkeää esittämistä varten.

PowerPoint 2010 - esitysten vakuuttavaan suunnitteluun

PowerPoint tarjoaa kaiken tarvittavan monenlaisen tiedon visualisointiin. Monet esitysdiojen ja -elementtien mallit helpottavat ammattimaisten esitysten suunnittelua, jotta luentojen sisältö voidaan esittää selkeästi ja siten kiinnittää yleisön huomio. PowerPointia voidaan käyttää esitysten luomiseen yritysten lisäksi myös tutkimuksessa, kouluissa ja yliopistoissa.

Outlook 2010 - hallitse sähköposteja, yhteystietoja, tapaamisia ja paljon muuta

Näkymät muodostavat välttämättömän perustan yritysten nykyaikaiselle viestinnälle: Tähän ei kuulu ainoastaan sähköpostiliikenteen ammattimainen organisointi vaan myös tapaamisten ja liikekontaktien keskitetty hallinnointi ja koordinointi - mikä on yksi nykyaikaisen toimistorutiinin tyypillisistä tehtävistä.

OneNote 2010 - digitaalinen muistikirja

OneNote antaa käyttäjille suurimman joustavuuden kerätä tekstiä, kuvia, digitaalista käsialaa sekä ääni- ja videotallenteita yhteen keskitettyyn paikkaan. Tehokkaat hakutoiminnot auttavat käyttäjiä löytämään tallennetut tiedot nopeasti, jolloin he voivat tehdä tehokasta yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa.

Publisher 2010 - ammattimaiseen työpöytäjulkaisemiseen

Publisherin avulla Office 2010 Standardin käyttäjillä on käytössään monipuolinen DTP-ohjelmisto, jonka avulla he voivat luoda ammattimaisesti kaikenlaista mainosmateriaalia jne. sekä verkossa että offline-tilassa. Tätä tarkoitusta varten ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja, ei vain yrityksille vaan myös yksityisille käyttäjille, mukaan lukien kuvankäsittely - tulostettavia esitteitä, kirjeitä jne. varten sekä online-uutiskirjeitä varten.

MS Office 2010 Professional Plus

MS Office 2010 Standardiin jo sisältyvien yksittäisten ohjelmien lisäksi Professional Plus Edition tarjoaa:

 • Access 2010 tietokantojen luomiseen
 • InfoPath 2010 lomakkeiden luomiseen ja hallintaan

Access 2010 - tietokantasovellukset ammattilaisille ja myös aloittelijoille

Microsoft Access on tehokas ja helppotajuinen ohjelma, jonka avulla voidaan luoda ja hallita monimutkaisia tietokantoja ja sovelluksia muutamassa vaiheessa yksilöllisten tarpeiden mukaan, jotta ne ovat yrityksen muiden käyttäjien ja myös asiakkaiden käytettävissä. Tietokannan hallintajärjestelmä tarjoaa erilaisia työkaluja, joiden avulla suuria tietomääriä voidaan jäsentää ja hallita mielekkäällä tavalla.

InfoPath 2010 - tehokkaiden lomakkeiden luominen

InfoPath on monipuolinen työkalu, jonka avulla voidaan käyttää yksilöllisesti luotuja lomakkeita nopeuttamaan liiketoimintaprosesseja, joihin liittyy tietojen kerääminen ja järjestäminen. Yritysten liikekäyttäjien lisäksi myös tietotekniikkaosastot ja kehittäjät hyötyvät InfoPathin tehokkaista toiminnoista, joilla voidaan luoda lomakkeita esimerkiksi työajan kirjaamista, kyselyitä tai vakuutuksia varten. Tehokas XML-muokkausmoduuli yhdessä integroitujen vakio-ohjainten kanssa mahdollistaa monien prosessien automatisoinnin SharePoint Server 2010 -yhteyden avulla.

MS Office 2010 Standard / Professional Plus -ohjelman järjestelmävaatimukset

Edellisestä versiosta poiketen Office 2010 -versiot ovat nyt ladattavissa kahtena versiona: 32-bittinen ja 64-bittinen. Oletusarvoisesti 32-bittinen versio asennetaan latauksen aikana, jotta vältetään yhteensopivuusongelmat 64-bittisen version kanssa vanhemmissa tietokoneissa tai käyttöjärjestelmissä. 64-bittinen versio soveltuu pääasiassa yli 2 Gt:n kokoisten Excel- tai MS Project -tiedostojen muokkaamiseen, sillä se tarjoaa yli 4 Gt:n muistin. Uusi nauhakäyttöliittymä vaatii myös enemmän kiintolevytilaa kuin vanhempi versio. Muussa tapauksessa sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: vähintään Windows 7 ja enintään Windows 10 tai vähintään Windows Server 2003
 • Suoritin: vähintään 500 MHz - 1 GHz suositellaan Microsoft Outlookin käytön mahdollistamiseksi
 • RAM-muisti: vähintään 256 MB RAM-muistia - vähintään 512 MB suositellaan Outlook-palvelujen käyttöä varten
 • Kiintolevytila: vähintään 3,5 Gt Office 2010 Professional Plus -ohjelmalle
 • Kuvan resoluutio: vähintään 1 024 x 576, vähintään DirectX9c-kiihdytyksellä varustettu näytönohjain

Osta MS Office 2010 Editions Standard ja Professional Plus halvalla Wiresoftilta

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Office 2010: n Standard- ja Professional Plus -versiot yhden käyttäjän lisensseinä - nämä ovat yleensä saatavilla vain  volyymilisenssinä yrityksille.

Etusi, kun ostat Office 2010 -ohjelmiston Wiresoftilta:

 • Näiden versioiden avulla saat käyttöösi lisää Office-ohjelmia, jotka eivät sisälly tavallisiin vapaasti saatavilla oleviin versioihin.
 • Molempien Office 2010 -versioiden yhden käyttäjän ohjelmalisenssit ovat pelkkiä ostoversioita, jotka eivät velvoita ottamaan ohjelmistotilausta, kuten yhä useammin tarjotaan uudemmissa versioissa, mutta jotka yleensä tarkoittavat päivityksiä, joista peritään maksu.

Näistä syistä ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta kannattaa kaksinkertaisesti, varsinkin jos et halua siirtyä uudempaan käyttöjärjestelmään. Tämä tarkoittaa sitä, että erityisesti yksityiset käyttäjät sekä itsenäiset ammatinharjoittajat ja pk-yritykset hyötyvät kaikista ohjelmistokaupassa saatavilla olevien MS Office 2010 -versioiden eduista ja säästävät lisäksi rahaa, koska he saavat ne erityisen edulliseen hintaan. Miten tämä toimii?

Osta Microsoft Office 2010 käytettynä ohjelmistona

Wiresoft tarjoaa MS Office 2010:n mainittuja versioita sekä muita versioita käytettynä ohjelmistona. Tämä tarkoittaa, että niin sanottuina käytettyinä ohjelmistoina ne tulevat edelliseltä käyttäjältä - yleensä suuremmalta yritykseltä - joten Wiresoftilla ne ovat huomattavasti halvempia kuin saman ohjelmiston lisenssi - jos sitä on vielä saatavilla joltain muulta jälleenmyyjältä.

Tällaista käytettyä ohjelmistoa ei välttämättä tarvitse olla asennettu tai käytetty. Lähes kaikki Wiresoftin tarjoamat ohjelmistolisenssit - erityisesti MS Office 2010 - ovat peräisin volyymilisensseistä, jotka on aina suunniteltu suuremmalle määrälle työasemia tai käyttäjiä ja jotka yritykset ovat ostaneet tietyissä kiinteissä mittakaavoissa. Näillä on oikeus myydä Wiresoftille sellaisia volyymilisenssejä tai niiden osia, joita ei tarvita. Tällöin ne jaetaan yksittäisiin lisensseihin.

Tämä ei vaikuta niiden yleiseen toimivuuteen eikä rajoita sitä, mutta tekee tietyt versiot, kuten Standard ja Professional Pro, asiakkaidemme ostettavissa oleviksi.

MS Office 2010: n ja muiden Microsoft-ohjelmien volyymilisenssien jakaminen ja jälleenmyynti on laillista, ja myös tuomioistuimet ovat nimenomaisesti vahvistaneet sen.

Turvallisuus ostettaessa ohjelmistoja Wiresoftin avulla

Office-ohjelmiston aktivoimiseksi tietokoneessa tarvitaan käyttöoikeusavain, jota kutsutaan myös moniaktivointiavaimeksi (MAK). Tämä on voimassa täsmälleen volyymilisenssissä määritellylle tietokoneiden määrälle. Wiresoftin kanssa voit aina olla varma, että saat täysin käyttökelpoisen ohjelmistotuotteen, joka toimii toimivasti ja rajoittamattoman ajan tietokoneellasi!

Näiden Office 2010 -versioiden lisäksi löydät myös uudempia versioita ja muita Microsoft-ohjelmistoja Wiresoft Software Shopista. Jos sinulla on kysyttävää Office 2010 Standard ja Professional Plus -ohjelmasta tai mistä tahansa muusta MS-ohjelmasta, voit käyttää asiantuntevaa neuvontapalveluamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.