Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - kattava toimisto-ohjelmisto ostoversiona MS Office-Edition 2010 Standard kuuluu Microsoftin suosituimpiin Office-versioihin, joiden kattava ohjelma- ja toimintovalikoima sisältää kaiken sen, mitä...
29,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - kattava paketti liiketoiminnan ammattilaisille ostoversiona MS Office-Edition 2010 -palvelun avulla Professional Plus liike-elämän ammattilaisilla on kaikki Microsoft-ohjelmat niputettuna yhteen...
36,90 € *

Microsoft Office 2010 - klassinen tehokas toimisto-ohjelmisto

 MS Office 2010 on edelleen yksi Microsoftin suosituimmista ohjelmistopaketeista päivittäisten työtehtävien hoitamiseen toimistossa ja kotona: tekstien ammattimaisesta luomisesta monissa eri muodoissa Word 2010:llä ja laajojen taulukoiden automaattisesta laskemisesta Excel 2010:llä mielekkäiden esitysten luomiseen PowerPoint 2010:llä viestintään ja aikataulutukseen Outlook 2010:llä, muistiinpanojen intuitiiviseen luomiseen ja käyttöön OneNote 2010:llä ja tulostusvalmiiseen julkaisemiseen Publisher 2010:llä - kaikki nämä ohjelmat löydät MS Office 2010 Standard-versiosta.

Jos tarvitset vieläkin enemmän toimintoja, saat parasta MS Office 2010 Professional Plus : Access 2010 avulla voit luoda monimutkaisia tietokantoja ja InfoPath 2010 avulla voit suunnitella lomakkeita monia sovelluksia varten. Professional Plus tukee myös MS SharePointia verkostojen viestintää ja sisällönhallintaa varten sekä Lynciä, joka tunnetaan myös nimellä Skype for Business.

Molempien MS Office 2010 -versioiden suurena etuna on laaja yhteensopivuus vanhempien Windows-käyttöjärjestelmien kanssa: Windows 7:stä tai 8:sta alkaen se ulottuu XP SP3:n kautta Windows 10:een, ja Office 2010 on vanhin käyttöjärjestelmän tukema versio, joten ohjelmistopakettia voidaan käyttää monissa tietokoneissa. Erityisesti pk-yritykset ja itsenäiset ammatinharjoittajat, mutta myös yksityiset käyttäjät, jotka käyttävät edelleen vanhempia tietokoneita päivittäisten tehtävien suorittamiseen toimistossa tai kotona, voivat näin ollen hyötyä jostakin näistä tehokkaista toimistopaketeista.

Office 2010 on optimoitu myös yhteistyöhön muiden käyttäjien kanssa, joten se mahdollistaa yhteistyön esimerkiksi Microsoft Exchange -palvelimen tai Lyncin kautta, mutta tukee myös Windows 10:n yksittäisten ohjelmien vastaavia verkkoversioita. OneDriven kautta asiakirjoja voidaan myös jakaa muiden työntekijöiden kanssa pilvipalvelussa riippumatta heidän paikallisen tietokoneen sijainnista tai toimistotyöasemasta.

Toisin kuin monet Microsoft Office -ohjelmistopakettien ohjelmistotoimittajat, jotka tarjoavat vain niiden uusimpia versioita, Wiresoftilta löydät verkkokaupasta edelleen myös MS Office 2010:n sekä monia muita Office-versioita. Näin säästät rahaa paitsi muuten välttämättömässä uuden tietokoneen tai käyttöjärjestelmän hankinnassa, myös ostamalla jonkin täällä tarjotuista Office 2010 -versioista Standard ja Professional Plus. Erityisen edullisen hinnan ansiosta saat näin edullisemmalla rahalla enemmän Office-ohjelmia, joita nämä kaksi versiota tarjoavat. Alla on yleiskatsaus niiden tarjoamiin moniin toimintoihin ja etuihin.

MS Office 2010 Standard

Office 2010:n Standard-versio tarjoaa jo enemmän ohjelmia kuin Office 2010 Home and Student tai Home and Business: se sisältää myös Outlookin ja Publisherin, jotka molemmat ovat välttämättömiä painetun ja verkkomedian viestinnässä ja julkaisemisessa. Tämä laajentaa mahdollisuuksia puhtaasti yksityistä käyttöä pidemmälle ja mahdollistaa ammattimaisen työskentelyn kaikilla aloilla. Lisäksi työpöydän käyttöliittymää on uudistettu ja nykyaikaistettu, mikä tekee siitä entistä intuitiivisemman käyttää.

MS Office 2010 Standard sisältää nämä yksittäiset ohjelmat:

  • Word 2010 tekstinkäsittelyyn
  • Excel 2010 taulukkolaskentaa varten
  • PowerPoint 2010 esityksiin
  • Outlook 2010 sähköpostien, kalentereiden ja yhteystietojen hallintaan
  • OneNote 2010 muistiinpanojen luomiseen ja käyttöön
  • Publisher 2010 työpöytäjulkaisemiseen

Word 2010 - monipuolinen tekstinkäsittelyohjelma

Word on jokaisen Office-version klassinen osa. Monipuolinen tekstinkäsittelyohjelma sisältää laajan valikoiman toimintoja ja malleja, joiden avulla voidaan intuitiivisesti luoda mistä tahansa tekstistä ammattimainen ja houkutteleva asiakirja - mihin tahansa tarkoitukseen: yrityksen liikekirjeenvaihdosta koulun ja yliopiston papereihin ja opinnäytetöihin sekä esitteisiin ja kirjoihin, jotka voidaan sitten julkaista painovalmiiksi.

Excel 2010 - laajoja taulukkolaskentataulukoita varten

Excel on tehokas perusta monimutkaisten matemaattisten, taloudellisten ja tilastollisten laskelmien ja analyysien tekemiseen. Taulukkolaskentaohjelmisto tarjoaa tähän tarkoitukseen laajan valikoiman toimintoja, jotka ilahduttavat vaativimpia käyttäjiä. Lisäksi ohjelma sisältää laajan valikoiman erilaisia kaaviotyyppejä analyysitulosten selkeää esittämistä varten.

PowerPoint 2010 - esitysten vakuuttavaan suunnitteluun

PowerPoint tarjoaa kaiken tarvittavan monenlaisen tiedon visualisointiin. Monet esitysdiojen ja -elementtien mallit helpottavat ammattimaisten esitysten suunnittelua, jotta sisältö voidaan esittää luennoilla selkeästi ja siten herättää yleisön huomio. PowerPointia voidaan käyttää esitysten luomiseen paitsi yrityksissä myös tutkimuksessa, kouluissa ja yliopistoissa.

Outlook 2010 - hallitse sähköposteja, yhteystietoja, tapaamisia ja paljon muuta

Outlook muodostaa välttämättömän perustan yritysten nykyaikaiselle viestinnälle: Siihen kuuluu paitsi sähköpostiliikenteen ammattimainen organisointi myös tapaamisten ja liikekontaktien keskitetty hallinta ja koordinointi - mikä on yksi nykyaikaisen toimistorutiinin tyypillisistä tehtävistä.

OneNote 2010 - digitaalinen muistikirja

OneNote antaa käyttäjille suurimman joustavuuden kerätä tekstiä, kuvia, digitaalista käsialaa sekä ääni- ja videotallenteita yhteen keskitettyyn paikkaan. Tehokkaat hakutoiminnot auttavat käyttäjiä löytämään nopeasti sinne tallennetut tiedot, minkä ansiosta he voivat tehdä tehokkaasti yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa.

Publisher 2010 - ammattimaiseen työpöytäjulkaisemiseen

Publisherin avulla Office 2010 Standard -ohjelman käyttäjillä on käytössään monipuolinen DTP-ohjelmisto, jonka avulla he voivat luoda ammattimaisesti kaikenlaista mainosmateriaalia jne. verkossa tai offline-tilassa. Tätä tarkoitusta varten ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja, ei vain yrityksille vaan myös yksityisille käyttäjille, mukaan lukien kuvankäsittely - tulostettavia esitteitä, kirjeitä jne. sekä online-uutiskirjeitä varten.

MS Office 2010 Professional Plus

MS Office 2010 Standard jo sisältyvien yksittäisten ohjelmien lisäksi Professional Plus Edition tarjoaa myös seuraavat ominaisuudet:

  • Access 2010 tietokantojen luomiseen
  • InfoPath 2010 lomakkeiden luomiseen ja hallintaan

Access 2010 - tietokantasovellukset ammattilaisille ja myös aloittelijoille

Microsoft Access on tehokas ja helppotajuinen ohjelma, jonka avulla voidaan luoda ja hallita monimutkaisia tietokantoja ja sovelluksia muutamalla askeleella yksilöllisten tarpeiden mukaan, jotta ne olisivat yrityksen muiden käyttäjien, mutta myös asiakkaiden käytettävissä. Tietokannan hallintajärjestelmä tarjoaa erilaisia työkaluja, joiden avulla suuriakin tietomääriä voidaan jäsentää ja hallita mielekkäällä tavalla.

InfoPath 2010 - tehokkaiden lomakkeiden luominen

InfoPath on monipuolinen työkalu, jonka avulla voidaan käyttää yksilöllisesti luotuja lomakkeita nopeuttamaan liiketoimintaprosesseja, joihin liittyy tietojen keräämistä ja järjestämistä. Yritysten liikekäyttäjien lisäksi myös IT-osastot ja kehittäjät hyötyvät InfoPathin tarjoamista tehokkaista toiminnoista, joilla voidaan luoda lomakkeita esimerkiksi ajanvarausta, kyselyitä tai vakuutuksia varten. Tehokas XML-muokkausmoduuli yhdessä integroitujen vakio-ohjainten kanssa mahdollistaa monien prosessien automatisoinnin liittämällä ne osoitteeseen SharePoint Server 2010.

MS Office 2010:n järjestelmävaatimukset Standard / Professional Plus / Professional Plus

Edellisestä versiosta poiketen Office 2010 -versiot ovat nyt ladattavissa kahtena versiona: 32-bittisenä ja 64-bittisenä. Oletusarvoisesti 32-bittinen versio asennetaan latauksen yhteydessä, jotta vältetään yhteensopivuusongelmat 64-bittisen version kanssa vanhemmissa tietokoneissa tai käyttöjärjestelmissä. 64-bittinen versio soveltuu lähinnä yli 2 Gt:n kokoisten Excel- tai MS Project -tiedostojen muokkaamiseen, sillä se tarjoaa yli 4 Gt:n muistin. Uusi nauhakäyttöliittymä vaatii myös enemmän kiintolevytilaa kuin vanhempi versio. Muuten sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

  • Käyttöjärjestelmät: vähintään Windows 7 ja enintään Windows 10 tai vähintään Windows Server 2003
  • Suoritin: vähintään 500 MHz - 1 GHz suositellaan, jotta Microsoft Outlookia voidaan käyttää
  • RAM-muisti: vähintään 256 Mt RAM-muistia - vähintään 512 Mt suositellaan Outlook-palvelujen käyttöä varten
  • Kiintolevytila: vähintään 3,5 Gt Office 2010 Professional Plus -ohjelmalle
  • Kuvan resoluutio: vähintään 1 024 x 576, vähintään DirectX9c-kiihdytyksellä varustettu näytönohjain

Osta MS Office 2010 -versiot Standard ja Professional Plus halvalla Wiresoftilta

Wiresoftin ohjelmistokaupasta löydät Standard- sekä Office 2010 -version Professional Plus -versiot yhden käyttäjän lisenssinä - nämä ovat yleensä saatavilla vain  -volyymilisenssinä yrityksille.

Etusi, kun ostat Office 2010 -ohjelmiston Wiresoftilta:

  • Näillä versioilla saat käyttöösi lisää Office-ohjelmia, jotka eivät sisälly tavallisiin vapaasti saatavilla oleviin versioihin.
  • Molempiin Office 2010 -versioihin tarjotut yhden käyttäjän ohjelmalisenssit ovat pelkkiä ostoversioita, jotka eivät velvoita ottamaan ohjelmistotilausta, kuten yhä useammin tarjotaan uudemmissa versioissa, mutta jotka yleensä merkitsevät päivityksiä, joista peritään maksu.

Näistä syistä ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta kannattaa kaksinkertaisesti, varsinkin jos et halua siirtyä uudempaan käyttöjärjestelmään. Näin erityisesti yksityiskäyttäjät sekä itsenäiset ammatinharjoittajat ja pk-yritykset hyötyvät kaikista ohjelmistokaupasta saatavien MS Office 2010 -versioiden eduista ja säästävät lisäksi rahaa, koska saavat ne erityisen edulliseen hintaan. Miten tämä toimii?

Osta Microsoft Office 2010 käytettynä ohjelmistona

Wiresoft tarjoaa MS Office 2010:n mainittuja versioita sekä muita versioita käytettyinä ohjelmistoina. Tämä tarkoittaa: niin sanottuina käytettyinä ohjelmistoina ne tulevat edelliseltä käyttäjältä - yleensä suuremmalta yritykseltä - joten Wiresoftilla ne ovat huomattavasti edullisempia kuin saman ohjelmiston lisenssi - jos sitä ylipäätään on vielä saatavilla joltain muulta jälleenmyyjältä.

Tällaisia käytettyjä ohjelmistoja ei välttämättä tarvitse olla asennettu tai käytetty. Lähes kaikki Wiresoftin tarjoamat ohjelmistolisenssit - erityisesti MS Office 2010 - ovat peräisin volyymilisensseistä, jotka on aina suunniteltu suuremmalle määrälle työasemia tai käyttäjiä ja jotka yritykset ovat ostaneet tietyissä kiinteissä mittakaavoissa. Näillä on oikeus myydä Wiresoftille tällaisia volyymilisenssejä tai niiden osia, joita ei tarvita. Tällöin nämä jaetaan yksittäislisensseiksi.

Tämä ei vaikuta niiden yleiseen toimivuuteen eikä rajoita sitä, mutta antaa asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa tiettyjä versioita, kuten Standard ja Professional Pro.

MS Office 2010: n ja muiden Microsoft-ohjelmien volyymilisenssien jakaminen ja jälleenmyynti on laillista, ja myös tuomioistuimet ovat nimenomaisesti vahvistaneet sen.

Turvallisuus ostettaessa ohjelmistoja Wiresoftilta

Office-ohjelmiston aktivointiin tietokoneellasi tarvitaan volyymilisenssiavain, jota kutsutaan myös moniaktivointiavaimeksi (MAK). Se on voimassa täsmälleen volyymilisenssissä määritellyn määrän tietokoneita varten. Wiresoftin kanssa voit aina olla varma, että saat täysin käyttökelpoisen ohjelmistotuotteen, joka toimii tietokoneellasi toimivasti ja rajoittamattoman ajan!

Näiden Office 2010 -versioiden lisäksi löydät Wiresoftin ohjelmistokaupasta myös uudempia versioita ja muita Microsoft-ohjelmistoja. Jos sinulla on kysyttävää Office 2010 Standard ja Professional Plus -ohjelmista tai muista MS-ohjelmista, käytä asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa.