Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2010 Standard Yrityksen viestintäkanavien on oltava joustavia, selkeitä, avoimia ja kustannustehokkaita. Windows Exchange Server 2010 tukee sinua tässä ja auttaa sinua saavuttamaan aivan uuden suorituskyvyn ja...
172,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard Yrityksen viestintäkanavien on oltava joustavia, selkeitä, avoimia ja kustannustehokkaita. Windows Exchange Server 2013 tukee sinua tässä ja auttaa sinua saavuttamaan aivan uuden suorituskyvyn ja...
220,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Edeltäjäänsä verrattuna tuotteessa on lukuisia uusia palveluja, toimintoja ja tekniikoita, jotka on suunniteltu tukemaan yrityksiä viestintäkanavien suunnittelussa. Tämän ryhmäohjelmiston ja...
1 369,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 tarjoaa luotettavan viestialustan, jolla sähköposteja ja yhteystietoja sekä tapaamisia ja tehtäviä voidaan hallita keskitetysti. Se on Windows 10: n...
288,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 on hyväksi todettu viestialusta sähköpostien ja yhteystietojen sekä tapaamisten ja tehtävien keskitettyyn hallintaan ja Windows 10:n palvelinversio. Erityisesti suuremmat...
2 046,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard On erityisen tärkeää, että yritykselläsi on aina joustavat viestintäkanavat työntekijöiden ja asiakkaiden välillä. Erityisesti turvallinen sähköpostiliikenne, tapaamisten koordinointi, tehtävien...
382,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Tekstinkäsittelyn ja taulukkolaskennan lisäksi sähköpostien, tapaamisten, yhteystietojen ja tehtävien hallinnalla on tärkeä rooli yrityksissä. Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise on...
2 254,90 € *

Yleiskatsaus Wiresoft Shopissa tällä hetkellä saatavilla olevista Windows Exchange Server -versioista

Wiresoftin verkkokaupasta löydät Exchange Server 2019:n uusimman version lisäksi myös aiemmat versiot, joille Microsoftin tuki on yleensä myös saatavilla. Näin voit täydentää nykyisiä palvelinlisenssejäsi kyseiseen versioon kohtuulliseen hintaan tai myös päivittää korkeampaan versioon. Seuraavat Exchange-versiot ovat saatavilla Standard- ja Enterprise-versioissa:

Kaikista Wiresoft-verkkokaupasta saatavilla olevista Windows Exchange Serverin palvelinlisensseistä löydät myös vastaavat asiakaslisenssit, joilla voit varustaa työntekijäsi räätälöidysti ja samalla kustannustehokkaasti.

Jos haluat käyttää Windows Exchange Server -palvelinta työpöytäsovelluksena, asiakasohjelmaksi suositellaan Microsoft Outlookia, vaikka se ei kuulu mihinkään Exchange Server -versioon. Jos et käytä Office-pakettiin sisältyvää Outlook-ohjelmistoa, voit myös ostaa Outlookin ja Microsoft Exchange Serverin yhdessä Wiresoftilta.

Alla on lyhyt katsaus kunkin palvelinversion tärkeimpiin toimintoihin ja innovaatioihin. Saat yksityiskohtaisempia tietoja kunkin tuotteen sivuilta ja myös suoraan tiimiltämme - sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta.

Exchange Server 2019

Microsoft Exchange Server 2019 on tällä hetkellä uusin versio hyväksi havaitusta sanomanvälitysalustasta, jossa on laajoja käyttäjämääriteltyjä ja siksi joustavia toimintoja sanomanvälitykseen ja koko yrityksen laajuiseen yhteistyöhön. Exchange painottaa tässä entistä enemmän turvallista sähköpostiliikennettä, jota täydennetään kattavilla vaihtoehdoilla tapaamisten koordinointiin, tehtävien suorittamiseen ja yhteyksien hallintaan. Postilaatikkopalvelinrooli parantaa suorituskykyä huomattavasti Exchange Transportin, Mailbox Transport Submissionin, Mailbox Transport Deliveryin ja Frontend Transportin avulla. Exchange Server -sovellukset voidaan ottaa käyttöön sekä paikallisesti että pilvipalvelimessa. Exchange 2019:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Meta Cache Database (MCD) metatietojen, kuten postilaatikon kansiorakenteen, varmuuskopioimiseksi ja käytön ja haun nopeuttamiseksi.
 • DDC (Dynamic Database Cache), joka mahdollistaa tallennuskapasiteetin tilannekohtaisen dynaamisen mukauttamisen erityisesti suuren työmäärän aikana.
 • Hakuindeksin uudelleenjärjestely - se sijaitsee nyt suoraan postilaatikon tietokannassa.
 • Windows Server Core tarjoaa yksinkertaistetun version tavallisesta palvelinjärjestelmästä, mikä helpottaa konfigurointia ja poistaa tarpeettomat mutta resursseja vaativat palvelut käytöstä sekä vähentää hyökkäyspisteitä.
 • Asiakaskäyttösääntöjen avulla on mahdollista rajoittaa pääsyä palvelinten määritysalueelle sekä hallintakeskuksen että PowerShellin osalta.
 • Useita kalenteriparannuksia, jotka liittyvät erityisesti kokousten järjestämiseen, kuten oletusarvoisen päättymispäivän määrittäminen, Älä lähetä eteenpäin, parannettu kalenterinhallinta ja enemmän vaihtoehtoja virka-ajan ulkopuolisten viestien määrittämiseen ja valtakirjan määrittämiseen PowerShellin kautta.
 • OneDrive for Business tarjoaa parempaa yhteistyötä asiakirjojen parissa integroimalla sekä paikallisesti tallennetut että verkkotiedostot.

Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Serverin versio 2016 tarjoaa suuren hallinnan ja samalla läpinäkyvyyden sähköpostiliikenteen organisoinnissa sekä

Muiden viestintäprosessien valvonta ja hallinta. Sähköposteja ja yhteystietoja voidaan hallita ja arkistoida keskitetysti, ja myös asiakirjojen yhteistä käsittelyä ja versionhallintaa on parannettu. Vähentämällä palvelinrooleja kahteen - postilaatikkoon ja reunakuljetukseen - palvelinarkkitehtuuri optimoitiin ja samalla skaalautumista yksinkertaistettiin, mukaan lukien parempi tuki pilvipalveluille. Exchange Server 2016:ssa on muun muassa seuraavat keskeiset ominaisuudet:

 • Outlook on the Web on uusi nimi Outlook Web Accessille tai Outlook Web Appille. Exchange-palvelimen web-yhteys tarjoaa optimoidun web-käyttöliittymän, jota voidaan käyttää myös ilman Outlook-sovelluksen asentamista älypuhelimeen tai tablettiin.
 • EDiscovery-hakuarkkitehtuuri toimii sekä asynkronisesti että hajautetusti, ja siihen osallistuu useita palvelimia. Kun kirjoitat hakusanoja Outlookiin tai Outlook on the Webiin, näyttöön tulee ehdotuksia, jotka perustuvat usein käytettyihin yhteystietoihin sekä sähköposteihin, kalentereihin ja aiempiin hakukyselyihin, mukaan lukien suodattimet, kuten päivämäärävälit.
 • Parannettu haun skaalautuvuus lisää postilaatikoiden ja arkistopostilaatikoiden määrää 5 000:sta 10 000:een.
 • OneDrive for Business- ja SharePoint 2016 -palveluihin tallennetut tiedostot voidaan nyt yksinkertaisesti lisätä linkkinä sähköpostiviestiin ja vastaanottaja voi avata ne.
 • Hybridiskenaarioita tukemalla postilaatikko voi sijaita joko paikallisella palvelimella tai pilvipalvelimella. Paikallisia postilaatikoita voidaan käyttää myös Exchange Online -arkistoinnin tai Azure Rights Managementin kautta.
 • Data Loss Prevention (DLP) suojaa sähköpostiliikenteen tietoturvaa sekä luottamuksellisia tietoja lähetettäessä että manipuloituja sähköposteja vastaanotettaessa.

Exchange Server 2013

Exchange Server 2013 tarjoaa monia käytännön toimintoja, jotka tekevät työntekijöiden ja tiimien välisestä yhteistyöstä tehokasta ja avointa. Erityistä huomiota on kiinnitetty kriittisten tietojen valvontaan ja suojaamiseen liiketoimintaprosesseja haittaamatta. Samalla myös postilaatikoiden ja kalenterien hallinta on optimoitu muun muassa vähentämällä palvelinrooleja kolmeen: Postilaatikkopalvelin, Client Access ja Edge Transport. Kaikki Exchange Server -toiminnot voidaan tarjota sekä paikallisesti että pilvipalveluna. Outlookin verkkosovelluksen käyttöliittymää on parannettu: kosketusnäyttöjen tuki laajentaa Exchange 2013:n käyttöä myös mobiililaitteisiin. Seuraavat ominaisuudet kuuluvat myös palvelinversion 2013 olennaisiin uudistuksiin:

 • Älykäs haku -toiminto parantaa hakutulosten laadun lisäksi myös yrityksen sisäistä viestintää: Tietoja voidaan siis hakea eri lähteistä ja tehdä niistä yhteenveto.
 • Compliance-eDiscovery-ominaisuus tarjoaa parannetun Microsoft Lync 2013:n ja Microsoft SharePoint 2013:n integraation, joka mahdollistaa nyt myös verkkosivujen postilaatikoiden haun.
 • Paikan päällä tapahtuva eDiscovery yksinkertaistaa tietojen hakemista optimoitujen haku- ja indeksointitoimintojen avulla, mikä helpottaa myös vaatimustenmukaisuusvaatimusten täyttämistä.
 • Yksinkertaistettu sähköpostin siirto postilaatikkopalvelinroolilla, joka koostuu Front-End Transport Service (FET) -palvelusta, Hub Transport Service (HT) -palvelusta ja Mailbox Transport Service (MT) -palvelusta ja korvaa aiemman Hub Transport Server -palvelinroolin. Unified Messaging -palvelu sisältää toiminnot, jotka aiemmin suoritti Unified Messaging -palvelinrooli.
 • Exchange Admin Centre (EAC) sisältää aiemmat Exchange Management Console (EMC) ja Exchange Control Panel (ECP); samalla se on optimoitu paikallisiin sekä online- ja hybridikäyttöön.
 • Journal Report Decryption tarjoaa mahdollisuuden suojata sähköpostit Information Rights Management - IRM:n avulla Microsoft Outlookissa ja Office Outlook Web Appissa.
 • Data Loss Prevention - DLP - estää tietojen katoamisen lisäksi myös arkaluonteisten tietojen tahattoman tai tahallisen lähettämisen luvattomille henkilöille.
 • ActiveSync Mobile Access mahdollistaa mobiililaitteiden synkronoinnin Exchange-postilaatikon kanssa sekä kalentereiden, yhteystietojen ja tehtävien käytön.

Exchange Server 2010

Exchange Server 2010 on suosittu versio Microsoftin ryhmäohjelmistosta, jota käytetään edelleen monissa yrityksissä sähköpostin siirtopalvelimena sekä tapaamisten ja tehtävien hallintaan. Tästä syystä Microsoft tarjoaa Exchange Server 2010:lle laajennettua tukea todennäköisesti lokakuuhun 2020 asti.

Exchange Server 2010 vakuuttaa luotettavuudellaan, suorituskyvyllään ja laajalla sähköpostiliikenteen toimintojen valikoimallaan, johon on erityisesti Outlook Web Accessin ja hallinnan osalta tehty lukuisia parannuksia ja laajennuksia, joita tuetaan joustavuudella monien toimintojen soveltamisessa sekä vaatimustenmukaisuutta koskevilla määräyksillä. Konfigurointi tehdään PowerShellin avulla, ja WebServices-palvelut hallitsevat pääsyä sähköpostilaatikoihin sekä julkisiin kansioihin ja replikointiin. Muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ja innovaatioita ovat:

 • Outlook Web Access tai Outlook Web App - OWA - tarjoaa Outlookista tutut hakukansiot sekä suosikit sähköpostien lajitteluun, mukaan lukien useita näkymiä, esimerkiksi kalenteria varten, sekä arkistointitoiminnon. Outlook 2010 voidaan yhdistää useisiin Exchange-tileihin ilman, että on tarpeen luoda erillistä profiilia.
 • Arkistoimalla sähköpostit verkkoon Exchange-palvelimelle ne ovat käytettävissä mistä tahansa. Sähköpostien säilytys määritellään yksilöllisesti säilytysaikakäytäntöjen avulla, mikä helpottaa sääntöjen noudattamista.
 • Unified Messaging tarjoaa nyt yhden postilaatikon sähköposteille, ääniviesteille sekä tekstiviesteille ja fakseille; ääniviestit voidaan myös toimittaa sähköposteina Speech2Text-toiminnon avulla tai näyttää älypuhelimessa tekstin esikatseluna.
 • Käyttäjien hallinta on mahdollista joko Exchange Management Console -ohjelman, Remote PowerShellin tai Outlook Web Accessin kautta. OWA tarjoaa tähän tarkoitukseen oman hallintaliittymän; RBAC (Role-Based Access Control) antaa myös yksittäisille työntekijöille määritellyt oikeudet esimerkiksi jakeluryhmien hallintaan.
 • Mailbox Resiliency -toiminto tarjoaa korkean saatavuuden vaihtoehdon katastrofista toipumisen lisäksi. Database Availablity Group (DAG) -toiminto mahdollistaa myös Exchange-tietokantojen kopioinnin eri palvelimien välillä tapahtumalokien avulla.
 • Sähköpostikeskustelujen järjestämistä helpottavat lisäksi monet käytännön toiminnot; ne voidaan järjestää viestiketjuiksi ja aiheiden mukaan, ja Keskustelu-näkymä lajittelee sähköpostit sen mukaisesti, ja Unohda keskustelu piilottaa merkityksettömät sähköpostikeskustelut. Office Communicator -toiminto OC näyttää kollegoiden läsnäolotilan, ja Consistent Experience yhdenmukaistaa toimintojen käytön tietokoneella, matkapuhelimella tai verkossa. Journal-toiminto mahdollistaa sääntöjen noudattamisen.

Microsoftin lisensointimalli Exchange Server -palvelimelle, jossa on palvelinlisenssi ja CAL-lisenssejä

Microsoft Exchange Server -versioiden lisensointi koostuu palvelinlisenssistä ja tarvittavien asiakaslisenssien (CAL) määrästä. Microsoftin mukaan seuraavia määräyksiä on noudatettava:

1. Jokainen yksittäinen palvelin vaatii oman Exchange-palvelinlisenssin.

2. Palvelinlisenssi sisältää järjestelmänvalvojien käyttöoikeudet Exchange-palvelimen hallintaan - nämä eivät kuitenkaan ole Exchange-palveluiden käyttöoikeuksia.

3. Jokaisella työntekijällä, joka haluaa käyttää Exchange-palvelimen toimintoja, on oltava tätä tarkoitusta varten asiakaskäyttölupa (CAL).

4. Exchange Serverin CAL:eja on saatavana kahtena vaihtoehtona: henkilöön liittyvänä User CAL:na ja laitteeseen liittyvänä Device CAL:na.

Mitä palvelinlisenssejä on saatavilla Exchange Server -versioihin?

Kullekin Exchange Serverin versiolle - yleensä Standard ja Enterprise - on erillinen palvelinlisenssi. Ostamalla ne saat oikeuden ottaa käyttöön kyseisen palvelinohjelmiston yrityksesi palvelimella. Tärkein ero näiden kahden version välillä on käytettävissä olevien postilaatikkotietokantojen määrä:

 • Jo Standard Edition 2010 tukee jopa 5 postilaatikkotietokantaa, joten se riittää usein pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.
 • Enterprise Edition, joka tukee jopa 100 postilaatikkotietokantaa, kattaa suurten yritysten ja organisaatioiden tarpeet.

Windows Exchange Server 2010:n kunkin painoksen toiminnallista laajuutta valvotaan asiakaslisenssien avulla. Nämä eivät siis ole sidottuja tiettyyn Exchange-versioon, joten Enterprise CAL:lla voit käyttää myös Exchange Standard Serveriä ja Standard CAL:lla Exchange Enterprise Serveriä. Exchange Enterprise -versioiden CAL on niin sanotusti lisäosa Exchange Standard -versioiden CAL:iin.

Lisätietoja lisensoinnista CAL:ien avulla löydät täältä tai yksittäisten Exchange Server -versioiden kohdalta Wiresoftin verkkokaupasta.

Exchange Serverin lisenssien osto ja lisenssikonsultointi Wiresoftissa

Wiresoft-verkkokaupasta löydät kaikki kuvattujen palvelinversioiden lisenssit - Exchange 2008:sta Exchange 2019:ään - Standard- ja Enterprise Edition -versioina Microsoftin alkuperäisinä lisenssituotteina. Lisäksi tarjoamme sinulle sopivat asiakaskäyttölisenssit, joiden avulla voit käyttää kyseisen painoksen toimintoja ja palveluja; voit ostaa nämä kätevästi yksitellen ja kattaa näin CAL-tarpeesi räätälöidysti ja samalla edullisesti.

Voit hyötyä kaikkien palvelinlisenssien ja CAL-lisenssien alennetuista erikoishinnoista: Ne ovat peräisin eurooppalaisilta yrityksiltä, ovat käyttämättömiä ja siten täysin toimintakuntoisia. Lisäksi Wiresoft on tarkistanut niiden 100-prosenttisen aitouden. Wiresoft-asiakkaana olet aina turvallisella puolella lisenssejä ostaessasi - ja voit myös hyödyntää asiantuntijaneuvojamme kaikissa kysymyksissäsi - verkkokeskustelussa, sähköpostitse tai puhelimitse.