Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10566
  • VS6-ESP-KIT-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 801,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"

Kun olet VMware:n asiakas, ilahdut varmasti siitä, että VMware on julkaissut uusimman tuotteensa, vSphere 6 Essentials Plus Kitin. Tämä uusi tuote on päivitys edelliseen versioon verrattuna, ja se tarjoaa asiakkaille enemmän ominaisuuksia ja etuja. Pakkaus sisältää vSphere 6 Essentials Plus-lisensoinnin, 1 vuoden tuen ja tilauksenServices sekä kupongin, jolla saat 50 % alennuksen koulutuksesta. Tämän uuden julkaisun myötä VMware jatkaa lisäarvon tuottamista asiakkailleen tarjoamalla innovatiivisia tuotteita, jotka helpottavat entistäkin tehokkaampaa liiketoimintaa.

Joitakin tärkeimpiä parannuksia vSphere 6:ssa ovat muun muassa seuraavat:

-Parannettu suorituskyky: yksi VMware:n tärkeimmistä prioriteeteista oli parantaa suorituskykyä tässä versiossa. Tämä saavutettiin optimoimalla koodipolkuja ja lisäämällä muistin tehokkuutta.Yksinkertaistettu Management: Uusia ominaisuuksia on lisätty hallinnan yksinkertaistamiseksi, mukaan lukien PowerCLI-integraatio Windows Powershell 5.0:n kanssa, HTML5-pohjainen hostClient-käyttöliittymä, parannetut automaattisen käyttöönoton ominaisuudet ja paljon muuta.Parannettu tietoturva: Tietomurtojen lisääntyessä tietoturva on tärkeämpää kuin koskaan. vSphere 6 tarjoaa enemmän turvallisuutta esimerkiksi VM:n salauksen ja turvallisen käynnistyksen avulla.-Joustavuus: Uusin versio tarjoaa enemmän joustavuutta parannuksilla, kuten tuella suuremmille virtuaalikoneille (jopa 64 ydintä) ja 2 Tt:n virtuaalikiintolevyille."

Kaiken kaikkiaan uusi VMware vSphere 6 Essentials Plus -paketti tarjoaa merkittäviä parannuksia edelliseen versioon verrattuna: se on suorituskykyisempi, yksinkertaisempi Management, turvallisempi ja joustavampi. Jos olet VMware-asiakas, sinun kannattaa harkita päivitystä tähän uusimpaan versioon, jotta voit hyödyntää kaikki nämä parannukset.

Etsitkö tapaa saada kaikki irti VMware vSphere 6 -ympäristöstäsi? Silloin sinun kannattaa investoida VMware vSphere 6 Essentials Plus-pakkaukseen. Tämä kattava paketti tarjoaa kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi VMware vSphere 6:n käytön, mukaan lukien pääsyn tämän tehokkaan virtualisointialustan keskeisiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.

VMware vSphere 6 Essentials Plus-paketti on ihanteellinen pienille yrityksille, jotka haluavat hyödyntää virtualisointiteknologiaa. Tämän paketin avulla voit käyttää useita käyttöjärjestelmiä yhdellä Server -sivustolla ja lisätä yrityksesi tehokkuutta ja tuottavuutta. Lisäksi mukana tulevat VMware-lisenssit helpottavat virtualisoinnin aloittamista ja laajentamista yrityksesi kasvaessa.

Jos haluat lisätietoja VMware vSphere 6 Essentials Plus-pakkauksen eduista, ota yhteyttä Team jo tänään. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tästä tehokkaasta virtualisointialustasta ja autamme sinua omassa käyttöönotossasi!

 

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .