Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10603
  • WS17-PLAY-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
110,90 € * 123,90 € * (10,49% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"

Tutustu virtualisoinnin maailmaan VMware Workstation Player 17 for Windows -ohjelmalla

VMware Workstation Player 17:n esittely

Tervetuloa virtuaalikoneiden maailmaan! VMware Workstation Player 17 for Windows avaa oven moniin mahdollisuuksiin niin kehittäjille, IT-ammattilaisille kuin aloittelijoillekin. Tämän tehokkaan ohjelmiston avulla voit määrittää ja käyttää virtuaalikoneita Windows-tietokoneellasi intuitiivisen käyttöliittymän avulla.

Joustavuus ja yhteensopivuus

VMware Workstation Player 17:n avulla voit luoda, käyttää ja jakaa virtuaalikoneita, olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen. Tuettujen käyttöjärjestelmien, kuten Windowsin ja Linuxin, laajan valikoiman ansiosta voit valita joustavasti tarpeisiisi parhaiten sopivan ympäristön. Halusitpa sitten testata sovelluksia, kehittää uusia ohjelmistoja tai simuloida monimutkaisia verkkoja, VMware Workstation Player 17 tarjoaa oikeat työkalut projekteihisi.

Tehokkaat ominaisuudet tuottavuutta ja turvallisuutta varten

Työskentele tehokkaammin esimerkiksi tilannekuvien kaltaisilla ominaisuuksilla, joiden avulla voit tallentaa virtuaalikoneesi tilan tiettynä ajankohtana ja palauttaa sen tarvittaessa. Lisäksi VMware Workstation Player 17 tarjoaa turvallisen hiekkalaatikkoympäristön, jossa voit testata uusia ohjelmistoja tai ajaa epäilyttäviä tiedostoja eristyksissä vaarantamatta isäntäkäyttöjärjestelmääsi. Kun voit eristää virtuaalikoneita ja hallita verkkoyhteyksiä, voit suojata tietojasi ja yksityisyyttäsi samalla, kun teet työtäsi.

Saumaton integrointi ja helppokäyttöisyys

VMware Workstation Player 17:n saumattoman integroinnin ansiosta voit luoda, hallita ja jakaa virtuaalikoneita helposti. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja intuitiivisten hallintalaitteiden ansiosta pääset nopeasti alkuun ja voit hyödyntää virtualisoinnin koko potentiaalia ilman monimutkaisia määrityksiä. Korkean resoluution näyttöjen ja moninäyttöasetusten tuen ansiosta voit hallita virtuaalikoneitasi helposti ja vaihtaa saumattomasti eri järjestelmien välillä.

Koe tietotekniikan tulevaisuus VMware Workstation Player 17 for Windows -ohjelmalla ja löydä joustavuuden, tuottavuuden ja turvallisuuden uusi ulottuvuus. Lisää tehokkuutta, minimoi riskit ja koe virtualisoinnin rajattomat mahdollisuudet - kaikki tämä erityisesti sinun tarpeisiisi suunnitellun ohjelmiston avulla. Aloita jo tänään ja uppoa innovaatioiden ja mahdollisuuksien maailmaan!

Linkkejä kohteeseen "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat