Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10558
  • VS6-DT100VM-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
4 592,90 € * 5 101,90 € * (9,98% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"

VMware vSphere 6 Desktop Host - virtuaalinen voimanpesä työpöydille

VMware vSphere 6 Desktop Host on täydellinen virtualisointiratkaisu organisaatioille, jotka tarvitsevat joustavan ja tehokkaan alustan jopa 100 virtuaalikoneelle (VM). Kehittyneillä ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu erityisesti monenlaisten työasemien hallintaan, vSphere 6 Desktop Host tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä, joustavuutta ja hallintaa.

Tehokas virtualisointi jopa 100:lle VM:lle

VMware vSphere 6 Desktop Host tarjoaa VMwarelta odottamasi suorituskyvyn ja luotettavuuden ja räätälöi sen työpöytä-VM:ien tarpeisiin. Hallitsetpa sitten kourallista tai sataa VM:ää, voit luottaa sujuvaan suoritukseen ja optimaaliseen suorituskykyyn. Kun yhdellä isännällä voi käyttää jopa 100 VM:ää, voit maksimoida IT-resurssisi ja säilyttää samalla hallinnan ja näkyvyyden.

Joustava hallinta ja helppo skaalautuminen

VMware vSphere 6 Desktop Hostin avulla voit hallita työpöytä-VM:iä helposti. Alusta tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän ja vankat hallintatyökalut, joiden avulla voit hallita VM:iä ja samalla skaalata niitä helposti. Lisää VM:iä tarpeen mukaan tai konfiguroi olemassa olevia koneita uudelleen, kaikki yhdestä keskuskonsolista.

VMware vSphere 6 Desktop Host - maksimaalinen turvallisuus ja hallinta

Suorituskykynsä ja joustavuutensa lisäksi VMware vSphere 6 Desktop Host tarjoaa korkeatasoista tietoturvaa ja hallintaa, joten se on ihanteellinen valinta organisaatioille, jotka haluavat virtualisoida työpöytäympäristönsä.

Kehittyneet tietoturvaominaisuudet

VMware vSphere 6 Desktop Host on suunniteltu siten, että tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Se tarjoaa useita tietoturvaominaisuuksia, kuten VM-eristyksen, suojatun pääsyn ja kattavat tarkastustyökalut virtuaaliympäristön suojaamiseksi. Näiden työkalujen avulla voit hallita VM:iä turvallisesti ja täyttää samalla vaatimustenmukaisuusvaatimukset.

Resurssien ja käyttöoikeuksien hallinta

VSphere 6 Desktop Hostin avulla VM:t ja jaetut resurssit pysyvät täysin hallinnassa. Voit skaalata VM:ien suorituskykyä tarpeen mukaan ja varmistaa, että resursseja käytetään optimaalisesti. Lisäksi vSphere 6 Desktop Host tarjoaa kehittyneet käyttöoikeuksien kontrollit, joiden avulla voit määrittää, kenellä on pääsy tiettyihin VM:iin ja mitä toimintoja he voivat suorittaa.

VMware vSphere 6 Desktop Host - investointi tietotekniikkasi tulevaisuuteen

VMware vSphere 6 Desktop Hostin avulla et investoi vain tehokkaaseen ja joustavaan virtualisointialustaan vaan myös IT-ympäristösi tulevaisuuteen. Se tarjoaa työkalut ja ominaisuudet, joita tarvitset työasemien tehokkaaseen hallintaan ja samalla valmistautumiseen tulevaan kasvuun ja muutoksiin.

Tulevaisuuden kestävä teknologia

VMware vSphere 6 Desktop Host on tulevaisuudenkestävää teknologiaa, joka kasvaa yrityksesi mukana. Sen avulla voit ottaa käyttöön uusia teknologioita ja ominaisuuksia sitä mukaa, kun niitä tulee saataville, ja varmistaa, että IT-infrastruktuurisi on aina ajan tasalla. VSphere 6 Desktop Hostin avulla voit hyödyntää työpöytävirtualisoinnin viimeisimpiä innovaatioita ja valmistella yrityksesi tulevaisuutta varten.

VMwaren tuki ja yhteisö

Osana VMware-perhettä vSphere 6 Desktop Host -palvelun avulla saat laajan tuen ja pääsyn aktiiviseen asiantuntija- ja käyttäjäyhteisöön. Tarvitsetpa sitten apua käyttöönotossa, teknistä tukea tai vain neuvoja muilta VMware-käyttäjiltä, olet hyvissä käsissä. VMware tarjoaa säännöllisesti päivityksiä ja parannuksia, joten voit olla varma, että investointisi vSphere 6 Desktop Hostiin on hyvin suojattu.

VMware vSphere 6 Desktop Host on enemmän kuin pelkkä virtualisointiratkaisu - se on avain tehokkaaseen, joustavaan ja turvalliseen työpöytäympäristöön. Hyödynnä vSphere 6 Desktop Hostin teho ja joustavuus ja tutustu siihen, miten VMware voi muuttaa työpöytävirtualisointisi.

Resurssien tehokas käyttö VMware vSphere 6 Desktop Hostin avulla

Tehokkuus ja tuottavuus ovat jokaisen IT-strategian ytimessä. VMware vSphere 6 Desktop Host on suunniteltu auttamaan näiden tarpeiden täyttämisessä. Virtualisoimalla työpöytiäsi voit maksimoida nykyisten resurssien arvon ja parantaa samalla IT-infrastruktuurisi tehokkuutta.

Resurssien optimaalinen hallinta

VMware vSphere 6 Desktop Host tarjoaa resurssienhallintatyökalut, joiden avulla voit hyödyntää organisaatiosi resursseja parhaalla mahdollisella tavalla. Saat IT-ympäristösi hallintaan ja näkyvyyteen ominaisuuksia, kuten resurssipooleja, joiden avulla voit jakaa laskenta-, tallennus- ja verkkoresursseja tehokkaimmalla tavalla. Voit seurata ja säätää VM:ien suorituskykyä ja varmistaa, että resursseja käytetään tehokkaasti.

Liiketoiminnan jatkuvuuden ja palautumisen tuki

VMware vSphere 6 Desktop Host auttaa varmistamaan, että IT-infrastruktuurisi pysyy toiminnassa ennakoimattomissa tilanteissa. Se tarjoaa vankat liiketoiminnan jatkuvuus- ja palautustoiminnot, mukaan lukien automaattinen vikasietoisuus ja VM:ien suorasiirto. Nämä ominaisuudet varmistavat, että VM:t ja sovellukset pysyvät toiminnassa vikatilanteessa.

Loppuajatuksia VMware vSphere 6 Desktop Hostista

VMware vSphere 6 Desktop Host on vankka, tehokas ja joustava ratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti työpöytävirtualisoinnin tarpeisiin. Se pystyy isännöimään jopa 100 VM:ää, joten se tarjoaa skaalautuvuutta, jota nykyaikaiset yritykset tarvitsevat pysyäkseen kilpailukykyisinä.

Ratkaisu, joka kasvaa yrityksesi mukana

VMware vSphere 6 Desktop Host ei ole vain alusta, joka vastaa tämänhetkisiin tarpeisiisi. Se on ratkaisu, joka kasvaa yrityksesi mukana. Koska virtuaaliympäristöäsi voidaan laajentaa ja mukauttaa tarpeen mukaan, voit olla varma, että investointisi vSphere 6 Desktop Hostiin on hyvin käytetty.

Sitoutuminen huippuosaamiseen ja innovointiin

VMware on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat IT-alan jatkuvasti muuttuvia tarpeita. VMware vSphere 6 Desktop Host on osoitus tästä sitoumuksesta. Tehokkaiden ominaisuuksiensa, helppokäyttöisten hallintatyökalujensa ja vahvojen turvatoimiensa ansiosta VMware vSphere 6 Desktop Host on lyömätön liittolainen virtualisointistrategiassasi.

VMware vSphere 6 Desktop Host on seuraava askel IT-infrastruktuurisi kehityksessä. Hyödynnä virtualisoinnin voima ja tutustu siihen, mitä vSphere 6 Desktop Host voi tehdä yrityksesi hyväksi.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
14.7.2023

Snelle levering en uitstekende service"

Ik ben erg onder de indruk van de snelle en vlotte service. Ik ontving mijn programma slechts enkele minuten na het plaatsen van de bestelling. Geweldig werk, team!

14.7.2023

Enkel købsproces

Bestillingen var meget ligetil, og jeg modtog softwaren hurtigt. Betalingsprocessen var også let. Fortsæt det gode arbejde!

14.7.2023

Outstanding Service

First-class service and very fast delivery. This won't be my last purchase!

14.7.2023

Fast Delivery and Excellent Service

I'm very impressed with the fast and smooth service. I received my program just a few minutes after placing my order. Great job, team!

14.7.2023

Consegna veloce e servizio eccellente

Sono molto impressionato dal servizio rapido e fluido. Ho ricevuto il mio programma solo pochi minuti dopo aver effettuato l'ordine. Ottimo lavoro, team!

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .