Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10538
  • ST7-ADV-DT10-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
891,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"

Minulla on ilo kertoa sinulle VMware vSan 7 Advanced. Tämä uusin versio VMware hyperkonvergoituneesta infrastruktuurista (HCI) tarjoaa tehokkaita uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat entisestään asiakkaiden HCI:n käyttöönottoa ja hallintaa. vSan 7 Advanced -palvelun avulla asiakkaat voivat parantaa sovellustensa suorituskykyä, tehokkuutta ja joustavuutta entisestään.

Yksi tärkeimmistä uusista ominaisuuksista osoitteessa vSan 7 Advanced on tuki NVMe-laitteille. Näin asiakkaat voivat hyödyntää näiden laitteiden suurta suorituskykyä ja pientä viivettä. Lisäksi vSan tukee nyt jopa 64 solmun Pro -klustereita, mikä parantaa skaalautuvuutta suuremmissa käyttöönotoissa. Ja parannettujen tietoturvaominaisuuksien, kuten levossa tapahtuvan salauksen ja roolipohjaisen käyttöoikeuksien hallinnan (RBAC), ansiosta asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että heidän tietonsa ovat turvassa.

VMware vSan 7 on tehokas tallennusalusta, jonka avulla yrityksesi voi vähentää kustannuksia ja parantaa suorituskykyä. Alla on lueteltu joitakin VMware vSan 7 tärkeimpiä ominaisuuksia:

-Kehittyneet tallennustilat: VMware vSan 7 avulla voit luoda kehittyneitä tallennustiloja, jotka tarjoavat enemmän joustavuutta ja suorituskykyä. Voit myös käyttää näitä laajennettuja Storage Spaces -tiloja virtuaalikoneiden ja muiden tietojen tallentamiseen.

-Parempi suorituskyky: VMware vSan 7 tarjoaa parannetun suorituskyvyn virtuaalikoneille ja sovelluksille. Se tarjoaa erityisesti paremman tuen korkean suorituskyvyn työmäärille.

-Parempi skaalautuvuus: VMware v SAN 7 tarjoaa aiempia versioita paremman skaalautuvuuden, joten se sopii erinomaisesti suurille organisaatioille tai yrityksille, joiden tarpeet kasvavat.
-Yksinkertaistettu Management: VMware v SAN 7 tekee Management helpommaksi kuin koskaan, joten voit ottaa sen käyttöön nopeasti ilman monimutkaisia konfigurointimenettelyjä.

VMware vSan 7 Advanced on tehokas alusta, joka tarjoaa sovelluksillesi ylivoimaisen suorituskyvyn, tehokkuuden ja joustavuuden. Suosittelen kokeilemaan sitä jo tänään!

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .