Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10538
 • ST7-ADV-DT10-C
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
803,90 € * 891,90 € * (9,87% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack: Vallankumouksellinen työpöytätallennusratkaisu

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack on johtava ohjelmistomääritelty tallennusratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti työpöytäympäristöihin. Tässä tuoteselosteessa tuomme esiin tämän 10-packin erinomaiset ominaisuudet ja edut.

Mikä on VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack?

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack on uraauurtava ohjelmistojohtoinen tallennusratkaisu, jonka avulla organisaatiot voivat optimoida työpöytätallennusympäristöjä. Se tarjoaa skaalautuvan, kustannustehokkaan ja erittäin käytettävissä olevan tallennusinfrastruktuurin pöytäkoneille.

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Packin edut

 • Suorituskyvyn lisäys: vSAN 7 Advancedin avulla organisaatiot voivat hyötyä merkittävästä suorituskyvyn lisäyksestä työpöytätyökuormille. Ratkaisu optimoi tallennussuorituskyvyn ja tarjoaa reagoivan työpöytäkokemuksen.
 • Skaalautuvuus: 10-pack tarjoaa korkean skaalautuvuuden, jonka avulla työpöytäresursseja voidaan joustavasti laajentaa ja vastata kasvaviin vaatimuksiin.
 • Korkea käytettävyys: VMware vSAN 7 Advanced for Desktop tarjoaa korkean käytettävyyden ominaisuuksia, joilla varmistetaan, että työpöytädata on aina käytettävissä myös laitteistovian sattuessa.

Joustavuus ja integrointi

 • Joustavuus: Ratkaisu on monipuolinen ja tukee eri laitteistoalustoja, minkä ansiosta organisaatiot voivat mukauttaa työpöytätallennusinfrastruktuuria vaatimustensa mukaisesti.
 • Integrointi: VMware vSAN 7 Advanced for Desktop integroituu saumattomasti olemassa oleviin työpöytäympäristöihin ja tukee suosittuja virtualisointialustoja tarjotakseen kehittyneitä ominaisuuksia ja valmiuksia.
 • Hallinta: Helppokäyttöisen hallintakäyttöliittymän avulla voit helposti määrittää ja hallita työpöytätallennusympäristöäsi.

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack -paketti toiminnassa

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Packin avulla organisaatiot voivat:

 • Työpöytäsuorituskyvyn optimointi: Ratkaisu parantaa työpöytäsuorituskykyä, jotta käyttäjät voivat työskennellä reagoivasti.
 • Kustannustehokkuus: Resurssien käytön optimointi ja työpöytätallennuslaitteiden konsolidointi vähentää käyttökustannuksia.
 • Työpöytien käyttöönotto: Ratkaisu tukee työpöytien helppoa käyttöönottoa ja skaalausta, jotta käyttäjien tarpeet voidaan täyttää tehokkaasti.

Kaiken kaikkiaan VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack tarjoaa uraauurtavan ohjelmistomääritellyn tallennusratkaisun työpöytäympäristöihin. Lisääntyneen suorituskyvyn, skaalautuvuuden, korkean saatavuuden, joustavuuden ja integroinnin ansiosta se on ihanteellinen valinta organisaatioille, jotka haluavat optimoida työpöytätallennusinfrastruktuurinsa ja tarjota parhaan mahdollisen työpöytäkokemuksen.

 

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat