Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSAN 7 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10541
  • ST7-STD-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
1 793,90 € * 1 991,90 € * (9,94% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSAN 7 STANDARD"

VMware vSan 7 Standard  asiakkaana sinulla on oikeus hyödyntää tätä tehokasta ohjelmistoa. vSan 7 Standard on suunniteltu virtualisoituihin ympäristöihin, ja se tarjoaa Enterprise-luokan tallennussuorituskykyä ja ominaisuuksia. Täysin flash-arkkitehtuurin ja yksinkertaistetun Management ansiosta VMware vSan 7 Standard sopii erinomaisesti pienille yrityksille, joiden on optimoitava infrastruktuurinsa ja pidettävä kustannukset alhaisina. Alla on lueteltu joitakin tämän tuotteen tärkeimpiä ominaisuuksia:

● Yritysluokan tallennussuorituskyky
● Yksinkertaistettu hallinta
● All-flash-arkkitehtuuri
● Kustannustehokas

vSan 7 Standard  on täydellinen varastointiratkaisu pienille yrityksille. Se on helppo ottaa käyttöön ja hallita, ja sen suorituskyky on salamannopea. Lisäksi VMware vSan 7 Standard sisältää kaikki ominaisuudet, joita tarvitset tietojesi suojaamiseen. Jos siis etsit luotettavaa ja edullista säilytysratkaisua, VMware vSan 7 Standard on sinua varten!

vSan 7 Standard on uusin versio hyperkonvergoitujen infrastruktuurien ohjelmistosta osoitteesta VMware. Se perustuu aiempien versioiden menestykseen uusilla ominaisuuksilla ja parannuksilla, jotka tekevät hyperkonvergoitujen infrastruktuurien käyttöönotosta ja Management käyttöönotosta entistäkin helpompaa. Tärkeimpiä kohokohtia ovat:

Parempi suorituskyky ja skaalautuvuus - vSan 7 avulla voit nyt saavuttaa jopa 2 miljoonaa I/O-operaatiota Pro sekunnissa (IOPS) vain neljän solmun klusterilla. Ja suurten kiintolevyjen (jopa 10 TB) tuen ansiosta voit tallentaa enemmän tietoja pienempään tilaan.

Yksinkertaistettu Management - Uusi vSphere Web Client tarjoaa yhden hallintapisteen koko virtuaalisen infrastruktuurin Management hallintaan, mukaan lukien vSan käyttöönotto. Integroimalla muihin VMware-tuotteisiin voit helposti laajentaa hyperkonvergoitua ympäristöäsi osoitteeseen Cloud tai useisiin toimipisteisiin.

Suurempi joustavuus - Voit nyt käyttää mitä tahansa flash- ja levyasemien yhdistelmää vSan-klusterissasi, mikä lisää joustavuutta tallennusratkaisun suunnittelussa. Lisäksi tukemalla venytettyjä klustereita voit ylläpitää sovellusten käytettävyyttä, jos sivustossa ilmenee vika.

Kiitos, että olet ottanut vSan 7 Standard osaksi IT-strategiaasi!

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat