Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSAN 8 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10600
 • ST8-STD-C
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 340,90 € * 2 599,90 € * (9,96% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSAN 8 STANDARD"

VMware vSAN 8 Standard - Ohjelmistomääriteltyjen tallennusratkaisujen tulevaisuus

VMware vSAN 8 Standard on huippuluokan ohjelmistomääritelty tallennusratkaisu, joka auttaa organisaatioita optimoimaan tallennusinfrastruktuurinsa, lisäämään skaalautuvuutta ja maksimoimaan tietojen saatavuuden. Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi VMware vSAN 8 Standard on ihanteellinen valinta tallennushaasteiden ratkaisemiseen.

VMware vSAN 8:n keskeiset ominaisuudet Standard

 1. Hyperkonvergenssi: VMware vSAN 8 Standard mahdollistaa hyperkonvergenssin, jossa tallennus- ja laskentaresurssit yhdistetään yhteen klusteriin. Tämä johtaa parempaan resurssien hyödyntämiseen ja helpompaan skaalautuvuuteen.
 2. Automaatio ja itsepalvelu: Alusta tarjoaa automaatiotyökaluja ja itsepalveluominaisuuksia, jotka nopeuttavat tallennusresurssien käyttöönottoa ja lisäävät tehokkuutta.
 3. Korkea käytettävyys: VMware vSAN 8 Standard varmistaa tietojen korkean käytettävyyden peilaamalla ja jakamalla ne useisiin solmuihin. Vikatilanteissa tietosi pysyvät suojattuina ja sovelluksesi toimivat edelleen.
 4. Suorituskyvyn optimointi: Alusta tarjoaa tehokkaita optimointitoimintoja, joilla maksimoidaan tallennussuorituskyky ja vältetään pullonkaulat.

VMware vSAN 8:n edut Standard

 • Kustannustehokkuus: Hyperkonvergenssin avulla voit vähentää laitteistokustannuksia ja optimoida tallennusinfrastruktuurin toiminnan.
 • Skaalautuvuus: VMware vSAN 8 Standard avulla voit helposti skaalata tallennusjärjestelmääsi vastaamaan organisaatiosi kasvavia tarpeita.
 • Tietoturva ja korkea saatavuus: Alusta tarjoaa tietoturvaominaisuuksia ja korkean saatavuuden mekanismeja, jotka suojaavat tietojasi katoamiselta ja luvattomalta käytöltä.

VMware vSAN 8:n avulla tallennustilan hallinnan tulevaisuus Standard

VMware vSAN 8 Standard on tulevaisuuden tallennusratkaisu organisaatioille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja erittäin käytettävissä olevan tallennusinfrastruktuurin. Sen innovatiivisten ominaisuuksien ja VMwaren todistetun luotettavuuden ansiosta sinulla on ihanteelliset edellytykset vastata digitaalisen muutoksen haasteisiin. Optimoi tallennusresurssisi, lisää tietojesi saatavuutta ja turvaa yrityksesi tietojen tulevaisuus VMware vSAN 8 Standard-ratkaisulla. Se on tallennusratkaisu, joka auttaa sinua pysymään kilpailukykyisenä nopeatempoisessa IT-maailmassa ja nostamaan tallennusinfrastruktuurisi seuraavalle tasolle. VMware vSAN 8 Standard on ohjelmistomääritellyn tallennuksen tulevaisuus.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat