Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10535
 • ST7-STD-DT10-C
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
983,90 € * 1 091,90 € * (9,89% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack - Tehokas ja turvallinen tallennus työpöytävirtualisointiin

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack on huipputekninen tallennusratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti työpöytävirtualisointia tarvitsevien organisaatioiden tarpeisiin. Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack on optimaalinen valinta virtuaalisen työpöytäinfrastruktuurin suorituskyvyn, turvallisuuden ja skaalautuvuuden maksimoimiseksi.

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack -palvelun keskeiset ominaisuudet

 1. Hyperkonvergenssi työpöydille: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack tarjoaa hyperkonvergoituneen ratkaisun, joka yhdistää virtuaalisten työpöytien tallennus- ja laskentaresurssit yhteen klusteriin. Tämä optimoi resurssien käytön ja yksinkertaistaa hallintaa.
 2. Nopea käyttöönotto: Alusta mahdollistaa virtuaalisten työpöytien nopean käyttöönoton ja helpottaa skaalautumista organisaation tarpeiden mukaan.
 3. Kehittynyt tietoturva: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack -palvelussa on kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten salaus ja pääsynvalvonta, jotka suojaavat virtuaalipöytäkoneiden arkaluonteisia tietoja.
 4. Korkea käytettävyys: Alusta varmistaa virtuaalisten työpöytien korkean käytettävyyden myös laitteistovikojen yhteydessä, jotta työnkulut ovat keskeytymättömiä.

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack -palvelun edut

 • Kustannustehokkuus: Yhdistämällä tallennuksen ja laskennan klusterissa voit vähentää laitteistokustannuksia ja yksinkertaistaa ylläpitoa.
 • Nopea skaalautuvuus: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Packin avulla voit helposti skaalata työpöytävirtualisointiympäristöäsi vastaamaan yrityksesi tarpeita.
 • Tietoturva ja korkea käytettävyys: Alusta tarjoaa kehittyneitä tietoturva- ja korkean käytettävyyden ominaisuuksia, joilla voit suojata virtuaalisia työpöytiäsi ja varmistaa keskeytymättömät työnkulut.

Työpöytävirtualisoinnin tulevaisuus VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack -palvelun avulla

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack on olennainen ratkaisu organisaatioille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja turvallisen työpöytävirtualisointiympäristön. Tämän alustan avulla olet optimaalisesti valmistautunut nykyaikaisen työelämän haasteisiin. Maksimoi virtuaalisten työpöytien tehokkuus, suojaa tietojasi ja turvaa työpöytävirtualisointiympäristösi tulevaisuus VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Packin avulla. Se on tallennusratkaisu, joka auttaa sinua pysymään kilpailukykyisenä työpöytävirtualisoinnin dynaamisessa maailmassa ja lisäämään työntekijöidesi tuottavuutta. VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack on työpöytävirtualisoinnin tulevaisuus.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat