Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT ACCESS 2010 MICROSOFT ACCESS 2010
Lataa Microsoft Access 2010 Microsoft Access 2010 (tietokannan hallintajärjestelmä) Microsoft Access 2010 on kattava tietokantaohjelma, jonka avulla voit syöttää tietoja, hallita niitä ja julkaista ne joko offline- tai online-tilassa....
17,90 € *
MICROSOFT ACCESS 2013 MICROSOFT ACCESS 2013
MS Access 2013 itsenäisenä ohjelmana Microsoft Access 2013 on jälleen uusi versio Microsoftin tehokkaasta tietokannanhallintajärjestelmästä, jolla voidaan tallentaa tietoja jäsennellyssä muodossa ja asettaa ne saataville erityyppistä...
21,90 € *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
MS Access 2021 itsenäinen ohjelma Microsoft Access 2021 on tehokas tietokantojen hallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan luoda ja hallita monimutkaisia tietokantoja yksilöllisten vaatimusten mukaan. Tietolähteinä voidaan käyttää...
85,90 € *
MICROSOFT ACCESS 2016 MICROSOFT ACCESS 2016
MS Access 2016 erillisenä ohjelmana ostoversiossa Microsoft Access 2016 on uudempi versio Microsoftin tehokkaasta tietokantojen hallintajärjestelmästä, jonka avulla voidaan luoda ja käyttää tietokantoja yksilöllisesti erityisvaatimusten...
42,90 € *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
MS Access 2019 itsenäinen ohjelma Microsoft Access 2019 on tehokas tietokantojen hallintajärjestelmä, jolla voidaan luoda ja hallita monimutkaisia tietokantoja yksilöllisten vaatimusten mukaan. Tietolähteinä voidaan käyttää Excel-, XML-...
51,90 € *

Microsoft Access: Tietokannan hallinta tehokkaita työprosesseja varten

Opi, miten Microsoft Access auttaa sinua luomaan ja hallitsemaan tietokantoja ja tuottamaan mielekkäitä raportteja. Tämä artikkeli tarjoaa yleiskatsauksen Microsoft Accessin uusimpiin toimintoihin ja mahdollisuuksiin järjestää ja analysoida tietoja tehokkaasti.

Käyttöliittymä ja tietokannan suunnittelu

Microsoft Accessin käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja tarjoaa helpon pääsyn tärkeimpiin toimintoihin. Opi suunnittelemaan tietokantoja, luomaan taulukoita ja luomaan suhteita eri tietokokonaisuuksien välille hetkessä.

Lomakkeet ja raportit

Microsoft Accessin avulla voit syöttää ja muokata tietoja intuitiivisesti lomakkeiden avulla. Luo houkuttelevia raportteja tietojen visualisoimiseksi. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta lomakkeiden ja raporttien luominen on helppoa myös aloittelijoille.

Kyselyt ja tietojen analysointi

Tutustu siihen, miten voit käyttää Microsoft Accessin kyselyjä tiettyjen tietojen etsimiseen ja monimutkaisten analyysien tekemiseen. Tehokkaiden kyselytoimintojen avulla voit poimia tietokannoistasi olennaisia tietoja.

Ulkoisten tietolähteiden integrointi

Microsoft Access mahdollistaa ulkoisten tietolähteiden integroinnin, joten voit yhdistää eri lähteistä peräisin olevia tietoja keskitettyyn tietokantaan. Tämä toiminto avaa uusia mahdollisuuksia kattaviin analyyseihin ja raportointiin.

Yhteistyö ja pilviintegraatio

Optimoi tietokantayhteistyö saumattoman integroinnin avulla Microsoft 365 Cloud -pilvipalveluun. Jaa tietokantoja kollegojen kanssa ja mahdollista yhteinen muokkaus reaaliajassa. Pilvisynkronointi varmistaa, että työskentelet aina ajantasaisimpien tietojen kanssa.

Tietoturva ja tietosuoja

Microsoft Access pitää turvallisuutta ja tietosuojaa erittäin tärkeänä. Suojaa tietosi erilaisilla turvamekanismeilla, kuten valtuutuksilla ja salausvaihtoehdoilla, varmistaaksesi tietojesi luottamuksellisuuden.

Päivitykset ja tuki

Pidä Microsoft Access ajan tasalla säännöllisillä päivityksillä. Jatkuvat parannukset tuovat mukanaan paitsi uusia toimintoja myös tietoturvapäivityksiä. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, Microsoftin Help Desk auttaa sinua nopeasti ja tehokkaasti.

Kaiken kaikkiaan Microsoft Access tarjoaa kattavan ratkaisun tietokantojen hallintaan. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, tehokkaat toiminnot ja saumaton integrointi tekevät siitä ihanteellisen sovelluksen tietojen tehokkaaseen järjestämiseen, analysointiin ja käyttöön.

Luokat