Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10606
  • HZ8-STC-10
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
1 146,90 € * 1 274,90 € * (10,04% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"

VMware Horizon 8 Standard: Virtuaalisen työpöytäinfrastruktuurin (VDI) tulevaisuus

VMware Horizon 8:n Standard myötä siirryt virtuaalisen työpöytäinfrastruktuurin (VDI) uuteen aikakauteen, joka mullistaa yrityksen IT:n. Tämä tehokas ratkaisu tarjoaa kattavan alustan virtuaalisten työpöytien ja sovellusten toimittamiseen, hallintaan ja suojaamiseen, minkä ansiosta työntekijäsi voivat työskennellä tuottavasti missä tahansa ja millä tahansa laitteella.

Saumaton käyttäjäkokemus

VMware Horizon 8 Standard tarjoaa saumattoman ja johdonmukaisen käyttökokemuksen kaikilla laitteilla. Sen kehittyneen työpöytävirtualisointiteknologian ansiosta käyttäjät voivat käyttää työpöytiä ja sovelluksia mistä tahansa tinkimättä suorituskyvystä tai tietoturvasta. Olipa kyseessä Windows-, Mac-, iOS- tai Android-asiakas, VMware Horizon 8 Standard tarjoaa sujuvan ja intuitiivisen käyttökokemuksen.

Skaalautuvuus ja joustavuus

Yksi VMware Horizon 8 Standard erinomaisista ominaisuuksista on sen poikkeuksellinen skaalautuvuus ja joustavuus. Olitpa sitten pieni osasto tai suuri organisaatio, VMware Horizon 8 Standard mukautuu yksilöllisiin vaatimuksiisi. Koska työpöytiä ja sovelluksia voidaan skaalata nopeasti ja helposti, voit helposti mukauttaa virtuaalisen työpöytäinfrastruktuurin organisaatiosi muuttuviin tarpeisiin.

Keskitetty hallinta ja tietoturva

VMware Horizon 8 Standard tarjoaa keskitetyn hallintakäyttöliittymän, jonka avulla ylläpitäjät voivat tehokkaasti hallita ja valvoa virtuaalista työpöytäinfrastruktuuria. Uusien työpöytien ja sovellusten käyttöönotosta suorituskyvyn ja tietoturvan valvontaan VMware Horizon 8 Standard tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut, jotta ympäristö toimii optimaalisesti. Lisäksi VMware Horizon 8 Standard tarjoaa luokkansa parhaat tietoturvaominaisuudet, jotka suojaavat tietojasi ja sovelluksiasi uhilta ja varmistavat säännösten noudattamisen.

Kustannustehokkuus ja ROI

Konsolidoimalla työpöytäinfrastruktuurisi VMware Horizon 8 Standard -palveluun voit saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä ja maksimoida samalla IT-investointiesi tuoton (ROI). Vähentämällä laitteisto- ja käyttökustannuksia, yksinkertaistamalla hallintaa ja lisäämällä työntekijöiden tuottavuutta voit pienentää omistuksen kokonaiskustannuksia ja parantaa samalla IT-infrastruktuurisi suorituskykyä ja tehokkuutta.

Johtopäätös

VMware Horizon 8 Standard on ihanteellinen ratkaisu organisaatioille, jotka etsivät tehokasta ja joustavaa virtuaalista työpöytäinfrastruktuuria (VDI). Erinomaisten ominaisuuksiensa ja alan johtavan teknologiansa ansiosta VMware Horizon 8 Standard on työpöytävirtualisoinnin tulevaisuutta, ja se vie yrityksesi uudelle tuottavuuden ja tehokkuuden aikakaudelle.

Ota jo tänään selvää, miten VMware Horizon 8 Standard voi muuttaa yrityksesi.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat