Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10549
  • WS15-PRO-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
110,90 € * 121,90 € * (9,02% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"

VMware Workstation Pro 15 for Windows on tehokas Desktop virtualisointiohjelmisto, jonka avulla voit käyttää useita käyttöjärjestelmiä yhdellä tietokoneella. Se sopii erinomaisesti ohjelmistokehittäjille, testaajille ja IT-ammattilaisille, joiden on käytettävä useita käyttöjärjestelmiä työasemissaan. VMware Workstation Pro 15 tukee yli 200 käyttöjärjestelmää, mukaan lukien uusimmat Windows 10 ja macOS Mojave. Se sisältää myös ominaisuuksia, kuten Unity-tilan, jonka avulla voit työskennellä saumattomasti eri käyttöjärjestelmien välillä. VMware Workstation Pro 15 avulla voit helposti luoda ja käyttää virtuaalikoneita, joiden suorituskyky ja luotettavuus ovat huippuluokkaa.

Asiakkaana VMware Workstation Pro 15 for Windows, olen erittäin tyytyväinen tämän ohjelmiston suorituskykyyn ja ominaisuuksiin. Mahdollisuus käyttää useita virtuaalikoneita samanaikaisesti tietokoneellani on minulle erittäin arvokas, sillä sen avulla voin testata erilaisia ohjelmistokokoonpanoja vaikuttamatta ensisijaiseen käyttöjärjestelmääni. Lisäksi VMware Workstation Pro 15:n korkean resoluution grafiikkatuki mahdollistaa grafiikkasovellusten käyttämisen virtuaalikoneissa lähes alkuperäisellä suorituskyvyllä. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen tähän ohjelmistoon ja suosittelen sitä muillekin.

VMware Workstation Pro 15 on monia hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan kaltaisilleni asiakkaille. Ensimmäinen ja tärkein on mahdollisuus käyttää useita virtuaalikoneita samanaikaisesti. Näin voin kokeilla uusia ohjelmistokokoonpanoja vaarantamatta ensisijaisen käyttöjärjestelmäasennukseni vahingoittumista tai tietojen menetystä. Lisäksi tuki korkean resoluution grafiikalle takaa grafiikkasovellusten sujuvan toiminnan myös virtuaalikoneessa ajettaessa. Lisäksi VMware Workstation Pro intuitiivinen käyttöliittymä tekee virtuaalikoneiden luomisesta ja hallinnasta helppoa myös kokemattomille käyttäjille."

Kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että VMware Workstation Pro 15 on erinomainen ohjelmisto, joka tarjoaa hyvää vastinetta hinnalleen. Jos etsit tehokasta mutta helppokäyttöistä työkalua useiden virtuaalikoneiden käyttämiseen tietokoneellasi, suosittelen kokeilemaan VMware Workstation Pro .

 

 
Linkkejä kohteeseen "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"
13.7.2023

Reibungsloser Ablauf und guter Service

Ich bin beeindruckt von der Qualität des Services und der Geschwindigkeit der Lieferung. Danke Wiresoft!

13.7.2023

Snabb leverans och utmärkt service

Jag är mycket imponerad av den snabba och smidiga servicen. Jag fick mitt program bara några minuter efter att jag lagt min beställning. Bra jobbat, team!

13.7.2023

Excelente Serviço ao Cliente

Ótimo serviço ao cliente, tive um pequeno problema e foi resolvido imediatamente. A entrega também foi muito rápida. Obrigado!

13.7.2023

Muy orientado al cliente

Excelente servicio al cliente, entrega rápida y proceso de pedido sencillo. ¡Esta es mi nueva tienda de referencia!

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat