Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5 Device CAL Microsoft Windows Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona Jotta käyttäjät voivat käyttää kaikkia Microsoft Windows Server 2016:n palveluja, jotka ovat saatavilla Standard- ja Datacenter-versioissa, tarvitaan yhden version...
76,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10 Device CAL Microsoft Windows Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona Jotta käyttäjät voivat käyttää kaikkia Microsoft Windows Server 2016:n palveluja, jotka ovat saatavilla Standard- ja Datacenter-versioissa, tarvitaan yhden version...
138,90 € *
3 alkaen 3

Microsoft CAL for Windows Server: Avaimesi palvelimen tehokkaaseen käyttöön

Windows Serverin Microsoft Client Access -lisenssit (CAL) ovat olennainen osa Windows Server -alustoja käyttäviä yrityksiä. Tässä artikkelissa esitellään kattavasti CAL-lisenssit, miten ne vaikuttavat palvelimen käyttöön ja miten voit hallita niitä tehokkaasti.

Mitä ovat Windows Serverin Microsoft CAL -lisenssit?

Microsoft CAL:t ovat lisenssejä, joiden avulla käyttäjät tai laitteet voivat käyttää Windows Serverin palveluja ja ominaisuuksia. CAL:t jaetaan kahteen pääluokkaan:

Käyttäjän CAL:t (User CALs) Käyttäjän CAL:t antavat tietylle käyttäjälle oikeuden käyttää Windows Server -palveluita käytettävästä laitteesta riippumatta. Tämä sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka käyttävät palvelinta eri laitteilla.

Device CALs (Laite CAL:t ) Device CAL:t antavat tietylle laitteelle oikeuden käyttää Windows Serverin palveluja riippumatta siitä, kuka käyttäjä käyttää laitetta. Tämä on hyödyllistä organisaatioissa jaetuille laitteille.

Asianmukaisen CAL-hallinnan merkitys

CAL:ien asianmukainen hallinta on ratkaisevan tärkeää, jotta organisaatio täyttää vaatimustenmukaisuusvaatimukset ja välttää tarpeettomat kustannukset. Oikea määrä CAL-koodeja on tärkeää, jotta voidaan varmistaa, että kaikki käyttäjät tai laitteet voivat käyttää Windows Serveriä sujuvasti.

Googlen viimeisimmän Help Desk -päivityksen merkitys

Uusin Google Help Desk -päivitys tarjoaa ominaisuuksia, jotka auttavat organisaatioita hallinnoimaan Windows Serverin Microsoft CAL -palveluita tehokkaasti. Tämän päivityksen avulla voit:

  1. Automatisoida lisenssien seurantaa: Työkalun avulla voit seurata automaattisesti CAL-lisenssien käyttöä ja voimassaolon päättymispäiviä, jotta lisenssejä on aina riittävästi.

  2. Ilmoitukset ja hälytykset: Voit vastaanottaa ilmoituksia lähestyvistä CAL-lisenssien päättymispäivistä ja toimia ajoissa, jotta vältät alilisensoinnin.

  3. Yksinkertaista lisenssien jakamista: Määritä CAL-lisenssit helposti käyttäjille tai laitteille ja seuraa lisensointia.

Johtopäätös

Windows Serverin Microsoft CAL -lisenssit ovat olennainen osa yritysten palvelinten käyttöä. Oikealla hallinnalla ja uusimman Google Help Desk -päivityksen kaltaisten työkalujen tuella voit varmistaa, että palvelinlisensointi sujuu ongelmitta ja kustannukset pysyvät hallinnassa. Valitse tarpeisiisi sopivat CAL-lisenssit ja pidä niitä tehokkaasti silmällä, jotta Windows-palvelimesi toiminta on sujuvaa.

Luokat