Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10014
 • 3YF-00090
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
69,90 € * 76,90 € * (9,1% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Kattava Microsoft-ohjelmistopaketti Office 2016 on saatavilla myös Macille. Standard -versio sisältää hyväksi havaitut ohjelmat Word, Excel, PowerPoint, Outlook ja OneNote. Mac-versiossa MS Office 2016 tarjoaa aiempien osien perusteellisen uudistuksen, jossa on optimoitu mukautus OS X:ään, mutta samalla on säilytetty Windowsista tuttu käyttöliittymä tyypillisine ulkoasuineen. Käyttäjät voivat kirjoittaa tekstejä, luoda laskelmia, suunnitella esityksiä, hallita sähköposteja ja käsitellä muistiinpanoja tavalliseen tapaan ilman, että heidän tarvitsee luopua Mac-järjestelmästä tutuista ominaisuuksista. Windows-versiosta tutut pikanäppäimet on otettu käyttöön myösosoitteessa Microsoft Office 2016 for Mac , mikä on erityinen helpotus niille käyttäjille, jotka vaihtavat käyttöjärjestelmien välillä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 for Mac - tehokas toimisto- ja yritysohjelmisto

Kattava Microsoft-ohjelmistopaketti Office 2016 on saatavilla myös Macille. Standard -versiossa se sisältää hyväksi havaitut ohjelmat Word, Excel, PowerPoint, Outlook sekä OneNote. Mac-versiossa MS Office 2016 tarjoaa aiempien komponenttien perusteellisen tarkistuksen, jossa on optimoitu mukautus OS X:ään, mutta samalla säilytetään tyypillinen käyttöliittymä, joka on tuttu osoitteesta Windows, ja sen tyypillinen ulkoasu. Käyttäjät voivat kirjoittaa tekstejä, luoda laskelmia, suunnitella esityksiä sekä hallita sähköposteja ja käsitellä muistiinpanoja tavalliseen tapaan ilman, että heidän tarvitsee luopua Mac-järjestelmän tutuista ominaisuuksista. Microsoft Office 2016 for Mac sisältää myös Windows -versiosta tutut pikanäppäimet, mikä helpottaa käyttäjiä, jotka siirtyvät kahden käyttöjärjestelmän välillä.

Erityisesti Windows ja OS X:llä luotujen asiakirjojen yhteensopivuutta eri alustojen välillä on optimoitu Office 2016 Macissa yhtenäisemmän esitystavan ansiosta. Tämä tarjoaa erityistä etua asiakirjojen yhteistyössä ja jakamisessa, ei vain Windows ja Mac-käyttäjien välillä, vaan myös pilvipalvelussa, jossa Office tarjoaa mieluiten Microsoft Cloud OneDrivea.

MS Office 2016 Standard Mac-versio poikkeaa kuitenkin joiltakin osin Windows versiosta: Microsoft Publisher- ja Microsoft Access -ohjelmat eivät sisälly Office for Mac 2016 -versioon, eivätkä myöskään kaksi uutta toimintoa "Älykäs haku" - "Insights" - ja "Mitä haluaisit tehdä?" - "Kerro minulle" - ja Wordiin, Exceliin ja PowerPointiin lisätyt uudet kaaviotyypit.

Siitä huolimatta Office for Mac 2016 -ohjelmassa on myös monia käytännön parannuksia sekä uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joiden avulla voit käsitellä vaivattomasti kaikkia eteen tulevia tehtäviä.

Microsoft Office 2016 for Mac on saatavana Wiresoft Software Storesta edullisena yksittäisenä lisenssinä Standard -versiolle. Alla on katsaus kaikkiin etuihin, joita Office 2016 for Mac tarjoaa ostettuna.

Uudet ominaisuudet yksittäisissä ohjelmissa Office 2016 for Mac

Monet uudet ominaisuudet Office 2016 for Macissa ovat käytettävissä myös sovellusten välillä kolmessa yksittäisessä sovelluksessa, Excel, Word ja PowerPoint, mikä tukee sovellusten välistä asiakirjatyöskentelyä.

Yksinkertaistettu asiakirjojen jakaminen

Käyttäjät voivat jakaa asiakirjoja entistä helpommin napsauttamalla "Jaa"-painiketta nauhassa. Luku- ja muokkausoikeudet voidaan antaa myös erikseen.

Parannettu asiakirjojen versiohistoria

Kun asiakirjaa työstetään useiden kollegojen kanssa, on tärkeää, että asiakirjan vanhemmat versiot ovat käytettävissä. Versiohistoria-toiminnon avulla nämä voidaan paitsi näyttää välittömästi, myös palauttaa vastaavat tilat, jotta niiden käyttöä voidaan jatkaa.

OneDrive-integraatio myös Mac

OneDrive-integraatiota Office 2016 for Mac voivat nyt käyttää myös Mac-käyttäjät, jolloin OneDrive tallennettuun Office-asiakirjaan pääsee käsiksi miltä tahansa vastaavalta päätelaitteelta sijainnista riippumatta. Näin niitä ei enää tarvitse tallentaa paikallisesti tietokoneelle tai vastaavalle tai USB-tikulle, kuten aiemmin.

Tietoturva (DLP)

DLP on käytettävissä myös Office 2016 for Mac Word-, Excel- ja PowerPoint-asiakirjoille OneDriven kautta. Järjestelmänvalvojat voivat erityisesti käyttää DLP:tä luodakseen ja hallitakseen keskitetysti käytäntöjä, jotka asettavat ohjeita ja tietoturvailmoituksia luodessaan ja jakaessaan asiakirjoja muiden käyttäjien kanssa, sekä näyttää ne, kun sovellus havaitsee mahdollisen riskin.

Yksittäiset ominaisuudet Office 2016 for Mac -sovelluksissa

Näiden Wordissa, Excelissä ja PowerPointissa yhdessä saatavilla olevien uusien ominaisuuksien lisäksi Office 2016 for Mac sisältää myös useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia muihin yksittäisiin sovelluksiin, jotka ovat saatavilla Standard-versiossa:

Uudet Word-ominaisuudet osoitteessa Office 2016 for Mac

Erityisesti seuraavat ominaisuudet helpottavat useiden käyttäjien yhteistä työskentelyä Word-asiakirjan parissa:

 • Reaaliaikainen syöttö: Jos useat käyttäjät työskentelevät saman Word-asiakirjan parissa, reaaliaikaisen syötön avulla voidaan näyttää, missä kukin yksittäinen käyttäjä tekee parhaillaan muutoksia, joita voidaan seurata tai tarkistaa välittömästi.
 • Kommenttitoiminto : Parannetun kommenttitoiminnon ansiosta tekstin muokkaus Word 2016:ssa on nyt paljon selkeämpää ja tehokkaampaa, sillä Word-asiakirja sisältää nyt kaikki eri osallistujien kommentit; lisäksi niihin voi myös vastata suoraan, jolloin ei tarvitse enää kirjoittaa ylimääräistä sähköpostia.
 • Tallenna liitettyyn kansioon: Word-asiakirjan kansio voidaan nyt liittää siihen optisesti, jolloin jokainen käyttäjä pääsee siihen ja sen sisältämiin asiakirjoihin entistä nopeammin ja helpommin hyppylistan (hyppyluettelon) kautta.
 • PDF Wordissa: Jos haluat siirtää PDF-tiedoston sisällön Wordiin, sitä ei enää tarvitse kopioida ja liittää Word for Office 2016 for Mac -ohjelmassa - joskus vaivalloisesti: tähän riittää, että PDF-tiedosto avataan suoraan Wordissa, jotta tekstin lisäksi myös kaikki graafiset elementit voidaan siirtää. Näitä voi nyt muokata vapaasti Wordissa. Jos Word-asiakirja on tarkoitus saada uudelleen käyttöön PDF-muodossa, se voidaan myös tallentaa uudelleen tässä muodossa.

Uudet Excel-toiminnot osoitteessa Office 2016 for Mac

Excel 2016 for Mac sisältää seuraavat parannukset nykyisiin toimintoihin sekä uusia työkaluja:

 • PROGNOSE.ETS: PROGNOSE.ETS-funktiota voidaan käyttää aikasarjojen ekstrapolointiin dataan käyttämällä eksponentiaalista tasoitusta (ETS), joka on käyttäjien keskuudessa vakiintunut algoritmi. Toimintoa käytetään lyhyen aikavälin vaihtoehtoisten ennusteiden luomiseen, jotka voidaan myös asettaa saataville niin sanottuna ennustearkistona.
 • LET-toiminto: LET-toiminnolla on nyt mahdollista nimetä yksittäisiä alueita kaavan sisällä; tämä parantaa paitsi laskentatehoa myös luettavuutta ja yhdistettävyyttä Excelissä.
 • Näkymäsuodatin: Varsinkin Excel-dokumentin työstämisessä yhdessä on usein tärkeää, että voit näyttää vain tietyt näkymät - esimerkiksi omat näkymät - jotta saat paremman yleiskuvan. Suodatusnäkymän avulla muiden käyttäjien lajittelu ja suodattimet voidaan nyt piilottaa.

Uudet Outlook-ominaisuudet osoitteessa Office 2016 for Mac

Mac-käyttäjät, jotka haluavat käyttää Outlookia sähköpostien ja tapaamisten järjestämiseen, arvostavat varmasti seuraavia uusia ominaisuuksia; nämä eivät ainoastaan lajittele päivittäistä sähköpostitulvaa, vaan myös helpottavat sisällön ja asiakirjojen löytämistä huomattavasti.

 • Tiedoston liitetiedoston yleiskatsaus: Jos sähköpostiviesti lähetetään liitetiedoston kanssa, Outlook 2016 for Mac näyttää selkeästi kaikki viimeksi käytetyt asiakirjat luettelossa.
 • Asiakirjojen jakaminen: OneDriven Mac-käyttäjät voivat helposti jakaa asiakirjoja muiden kanssa tätä kautta, mukaan lukien lukemisen ja muokkaamisen jne. jakamisoikeuksien yksilöllinen määrittäminen.
 • Clutter-toiminto: Tämä työkalu on tärkeä apuväline suurten sähköpostimäärien lajittelussa ja siten vehnän erottamisessa akanoista: Se lajittelee automaattisesti merkityksettömät sähköpostit omaan kansioonsa ja lähettää päivittäisen yhteenvedon sinne tallennetuista sähköposteista Outlookin kautta, jotta niitä ei unohdeta.
 • Yksinkertaistettu haku: Jos haluat vaihtaa nykyistä kansiota tai postilaatikkoa sisältöä etsiessäsi, voit vaihtaa hakua yksinkertaisesti "Uusi hakualue" -pudotusluettelon avulla.

Uudet PowerPoint-ominaisuudet osoitteessa Office 2016 for Mac

Uudet Outlook-ominaisuudet osoitteessa Office Standard for Mac tarjoavat muun muassa käytännöllisiä tapoja parantaa ajanhallintaa esityksen aikana ja korostaa sisältöä elävästi:

 • Aikataulun seuranta: ota stressi pois esityksistä, joilla on tiukat aikataulut: Ajanseuranta parantaa ajanhallintaa ja auttaa käyttämään tietyn esitysajan tehokkaasti, koska se näyttää esityksen aikana käytettävissä olevan ajan, joten käyttäjä voi reagoida siihen ja mukauttaa esitystään milloin tahansa.
 • Tiiviimmät muistiinpanot sivellintyökalun avulla: Sen sijaan, että käyttäjät käyttäisivät laserosoitinta tai jopa sauvaa esityksen aikana tiettyjen elementtien tai prosessien korostamiseen, käyttäjät voivat nyt käyttää integroitua sivellintä yleisön huomion suuntaamiseen korostamalla tärkeitä elementtejä väreillä. Tämä tapahtuu vain esitystilassa, joten alkuperäinen PowerPoint-tiedosto säilyy ennallaan.
 • Jakamistoiminto : PowerPointin jakamistoimintoa on parannettu, jotta esitysten jakaminen sosiaalisessa mediassa olisi helpompaa ja nopeampaa.

Uudet OneNote-ominaisuudet osoitteessa Office 2016 for Mac

OneNote - muistikirja osoitteesta Office, tekee muistiinpanojen tekemisestä, muokkaamisesta ja tärkeiden ideoiden jakamisesta muiden kanssa entistäkin kätevämpää:

 • Jaa muistikirjat: Kaikki projektiin liittyvät olennaiset tiedot, kuten valokuvat, piirustukset, videot jne., voidaan kerätä keskitetysti uuteen OneNoteen ja synkronoida muiden kanssa, mikä parantaa yhteistyötä projekteissa.
 • Videoiden lisääminen: JopaVideoita Vimeosta ja YouTubesta voi nyt helposti integroida OneNoten sivulle.
 • Luo muistiinpanoja suoraan verkkosivulle: Microsoftin Edge-selainta käyttävät Mac-käyttäjät voivat kirjoittaa helposti muistiinpanoja tai korostuksia verkkosivulle ja jakaa ne sitten OneNoten kautta.

Järjestelmävaatimukset Office 2016 for Mac Standard

Office 2016 for Mac on saatavilla vain 64-bittisenä versiona. Myöskään Office 2016 for Mac ei ole ostoversiossa käyttökelpoinen iOS:lle iPhoneissa.

 • Prosessori: Intelin prosessori
 • Käyttöjärjestelmä: Mac OS, vähintään versio 10.10 (Yosemite) ja enintään versio Mac OS 10.12.6 (Sierra)
 • Muisti: vähintään 4 GB RAM-muistia
 • Kiintolevytila: 6 Gt HFS+-muodossa (myös: Mac OS Extended tai HFS Plus)
 • Näyttö: vähintään 1 280 x 800

MS Office 2016 Macille ostaa halvalla verkkokaupasta Wiresoftissa

Wiresoftista löydät Standard-edition of Office 2016 for Mac - integroidut ohjelmat:

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • OneNote 2016

Kun ostat Standard-edition of Office 2016 for Mac, hyödyt käytettyjen ohjelmistojen edullisen hinnan lisäksi myös seuraavista Wiresoftin lisäeduista:

 • Ostaessasi jokaisen Microsoft Office 2016 for Mac Standard-lisenssin Wiresoftilta saat ohjelmistotuotteen, jota käytät ainoastaan itse.
 • Jokainen alkuperäisen ostajan käyttämä Office -ohjelmiston lisenssi poistettiin, kun se myytiin Wiresoftille, jolloin siitä tuli 100-prosenttisesti ilmainen ja käyttökelpoinen.
 • Wiresoft on testannut perusteellisesti Office for Macin yksittäiset lisenssit, jotka ovat peräisin volyymilisensseistä, varmistaakseen, että niitä voidaan käyttää oikein.
 • Wiresoft ei vakavasti otettavana ohjelmistokauppiaana tarjoa verkkokaupassaan kokeiluversioita, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai joissa on rajoitetut toiminnot.
 • Jokaisen Wiresoftilta tehdyn ostoksen yhteydessä voit aina olla täysin varma siitä, että ostat alkuperäisen Microsoftin ohjelmistotuotteen, joka on lainmukaisten säännösten mukainen, joten et ole missään tapauksessa oikeudellisesti harmaalla alueella.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Office 2016 for Mac Standard tai muista saatavilla olevista Microsoftin ohjelmistotuotteista, ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat