Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL
Osta Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) on vanhan Terminal Server CAL:n seuraaja. RDS on keskitetty työpöytä- ja sovellusalusta, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja työpöytien...
21,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL
Osta Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) on vanhan Terminal Server CAL:n seuraaja. RDS on keskitetty työpöytä- ja sovellusalusta, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja työpöytien...
21,90 € *
3 alkaen 3

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää etätyöpöytäpalveluista CAL

Mikä on Remote Desktop Services CAL?

Etätyöpöytäpalvelut Client Access License (CAL) on tärkeä lisensointikomponentti, jonka avulla organisaatiot voivat käyttää Microsoftin etätyöpöytäpalveluja. Nämä CAL:t ovat ratkaisevan tärkeitä sen varmistamiseksi, että työntekijäsi voivat muodostaa etäyhteyden ja käyttää palvelinsovelluksia ja työpöytiä.

Miksi tarvitset etätyöpöytäpalveluiden CAL:n?

Jos käytät etätyöpöytäpalveluita organisaatiossasi, sinun on varmistettava, että kaikilla näitä palveluita käyttävillä käyttäjillä on tarvittavat lisenssit. CAL-lisenssit ovat välttämättömiä, jotta voidaan varmistaa Microsoftin lisenssiehtojen noudattaminen. Ilman voimassa olevia CAL-lisenssejä on vaarana oikeudelliset seuraukset.

Erot User CAL ja Device CAL

Etätyöpöytäpalveluiden CAL-ohjelmia on kahdenlaisia: Käyttäjä-CALit ja laite-CALit. User CAL:t on sidottu yksittäisiin käyttäjiin, ja niiden avulla he voivat käyttää etätyöpöytäpalveluita eri laitteilla. Laite CAL:t taas liittyvät tiettyihin laitteisiin, ja niiden avulla useat käyttäjät voivat kirjautua sisään kyseiseltä laitteelta.

Etätyöpöytäpalveluiden CAL:ien edut

Etätyöpöytäpalveluiden CAL-kirjojen käyttö tarjoaa yrityksellesi monia etuja. Näitä ovat muun muassa

Skaalautuvuus

CAL:t ovat skaalautuvia, joten voit lisätä lisenssien määrää yrityksesi kasvaessa.

Turvallisuus

Lisensointi takaa turvallisen yhteyden ja pääsyn yrityksen tietoihin, sillä vain valtuutetut käyttäjät tai laitteet voivat käyttää niitä.

Kustannustehokkuus

CAL-lisenssit ovat kustannustehokkaita, sillä niiden avulla voit lisensoida käyttäjät tai laitteet yksitellen sen sijaan, että maksaisit kaikista käyttäjistä tai laitteista.

Johtopäätös

Etätyöpöytäpalveluiden CAL-lisenssit ovat välttämättömiä, jos käytät etätyöpöytäpalveluita organisaatiossasi. Ne mahdollistavat näiden palvelujen sujuvan ja lisensoidun käytön ja tarjoavat skaalautuvuutta, turvallisuutta ja kustannustehokkuutta. Varmista, että organisaatiollasi on asianmukainen lisenssi, jotta voit välttää oikeudelliset ongelmat ja hyödyntää näiden palvelujen edut.

Luokat