Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core 2-Core Täydennä lisensointitarpeesi Windows Server 2022 Datacenter 2-Core paketeilla Wiresoftilta! Windows Server 2022:n Datacenter Edition on suunniteltu erityisesti käytettäväksi...
352,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - parannettu tietoturva suurille verkoille Windows Server 2022 Datacenter on Microsoftin uusi palvelinkäyttöjärjestelmä erityisesti suurille yrityksille. Tämä Windows 10 -pohjainen versio...
2 915,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core Täydennä joustavasti lisenssivaatimuksiasi Windows Server 2022 Standard Wiresoftin 2-Core-paketeilla! Windows Server 2022:n Standard Edition on kehitetty erityisesti pienempien datakeskusten...
67,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard - korkeampi tietoturva verkoille Windows Server 2022 Standard on Microsoftin uusi palvelinkäyttöjärjestelmä. Se perustuu Windows 10:een, ja se tarjoaa entistä enemmän turvallisuutta ja vaihtoehtoja...
520,90 € *

Microsoft Windows Server 2022: Innovaatio kohtaa turvallisuuden

Tutustu Windows Server 2022:een

Microsoft Windows Server 2022 on Microsoftin palvelinkäyttöjärjestelmän uusin sukupolvi, joka tarjoaa huippuluokan infrastruktuuriratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille. Se perustuu edeltäjiensä hyväksi todettuihin vahvuuksiin ja integroi innovatiivisia teknologioita, jotka parantavat verkon tietoturvaa, suorituskykyä ja joustavuutta. Tässä järjestelmässä yhdistyvät vuosien kokemus ja uusin teknologinen kehitys, jotta se vastaa nykyaikaisten IT-ympäristöjen haasteisiin.

Mitä uutta Windows Server 2022:ssa on?

Windows Server 2022 esittelee uusia ominaisuuksia, joissa keskitytään tietoturvaan, hybridipilvien integrointiin ja käyttäjäkokemukseen. Kohokohtia ovat muun muassa parannettu monikerroksinen tietoturva, parannetut hybridipilviominaisuudet ja joustavat alustavaihtoehdot sovelluksille ja konteille.

Windows Server 2022:n ominaisuudet ja edut

Parannetut tietoturvaominaisuudet

Tietoturva on Windows Server 2022:n keskeinen painopistealue. Secured-core-palvelimen ja Advanced Threat Protectionin kaltaiset ominaisuudet asettavat palvelinten tietoturvateknologian uuden Standard.

Secured-core-palvelin

Tämä tietoturvaominaisuus minimoi laiteohjelmiston haavoittuvuuksien ja kehittyneiden haittaohjelmahyökkäysten riskit. Yhdistämällä laitteiston, laiteohjelmiston ja käyttöjärjestelmän suojauksen Secured-core-palvelin varmistaa, että Windows Server 2022 kestää nykyiset uhat.

Hybridipilvi-integraatio

Saumaton integrointi Azure-palveluihin varmistaa, että Windows Server 2022 on ihanteellinen alusta hybridipilviympäristöihin. Azure Arc mahdollistaa Windows Server 2022 -instanssien hallinnan eri ympäristöissä, mikä vähentää monipilviresurssien hallinnan monimutkaisuutta.

Azure Arc

Azure Arc antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita palvelininstanssejaan Azuressa riippumatta siitä, ovatko ne käytössä toimitiloissa, pilvessä vai reunalla. Näin varmistetaan yhtenäinen ja yksinkertaistettu hallinta.

Suorituskyky ja skaalautuvuus

Windows Server 2022 on suunniteltu vastaamaan suurten, suorituskykyä vaativien työmäärien vaatimuksiin, ja se tarjoaa erinomaisen skaalautuvuuden ja suorituskyvyn.

Windows Containers

Optimoimalla Windows Containers Windows Server 2022:ssa kehittäjät ja IT-ammattilaiset hyötyvät pienemmistä kuvakokoista ja parannetuista suorituskykyominaisuuksista, jotka mahdollistavat tehokkaan sovelluskehityksen ja -hallinnan.

Varmista tulevaisuus Windows Server 2022:n avulla

Pitkäkestoinen investointi

Windows Server 2022:een investoiminen ei tarkoita vain nykyisten IT-tarpeiden turvaamista, vaan myös valmistautumista tulevaan kehitykseen. Säännöllisten päivitysten ja uusimpien teknologioiden tuen ansiosta Windows Server 2022 turvaa investoinnit vuosiksi eteenpäin.

Tuki ja päivitykset

Microsoftin sitoutuminen Windows Server 2022:n tukemiseen varmistaa, että käyttäjät hyötyvät jatkuvista parannuksista ja päivityksistä, jotka pitävät käyttöjärjestelmän turvallisena ja tehokkaana.

Windows Server 2022 edustaa palvelinkäyttöjärjestelmien uutta aikakautta, jossa turvallisuus, suorituskyky ja hybridipilviominaisuudet ovat etusijalla. Tämä teksti tarjoaa kattavan katsauksen tärkeimpiin innovaatioihin ja etuihin, jotka tekevät tästä käyttöjärjestelmästä vankan valinnan nykyaikaisen yritystietotekniikan tarpeisiin.

Luokat