Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition on osa Microsoftin relaatiotiedonhallintajärjestelmän uusinta versiota; siinä yhdistyvät kaikki tärkeät tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, joita tarvitaan...
442,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core SQL Server 2019 Standard 2-Core -versio on tällä hetkellä ajantasaisin versio Microsoftin luotettavasta relaatiotietoalustasta, jota käytetään maailmanlaajuisesti, sillä se tarjoaa kaikki...
1 842,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -versio on tällä hetkellä kattavin ja ajantasaisin versio Microsoftin hyväksi havaitusta relaatiotietoalustasta; se tarjoaa kaikki nykyiset tietokanta-,...
7 321,90 € *

Johdatus Microsoft SQL Server 2019 -palvelimeen

Mikä on Microsoft SQL Server 2019?

Microsoft SQL Server 2019 on kattava ja tehokas tiedonhallintaratkaisu, jonka avulla kaikenkokoiset organisaatiot voivat tallentaa, hallita ja analysoida kriittisiä tietoja. Edistyksellisenä relaatiotietokannan hallintajärjestelmänä (RDBMS) se tarjoaa tekniikan, jota tarvitaan tietoon perustuvien päätösten tekemiseen ja liiketoimintaprosessien optimointiin.

SQL Server 2019:n keskeiset osat

SQL Server 2019 on varustettu monilla tietojenkäsittelyä parantavilla ominaisuuksilla, kuten parannetuilla turvamekanismeilla, paremmalla suorituskyvyllä ja käytettävyydellä sekä innovatiivisilla data-analytiikkaominaisuuksilla.

SQL Server 2019:n keskeiset ominaisuudet

Big Data -klusteri

SQL Server 2019:n erinomainen ominaisuus on Big Data Clustereiden käyttöönotto. Niiden avulla voidaan käsitellä ja analysoida suuria määriä strukturoitua ja strukturoimatonta dataa, mikä tekee SQL Serveristä kattavan data-alustan.

Tietojen käsittely ja analysointi

Big data -klustereiden avulla käyttäjät voivat soveltaa tekoälyä (AI) ja koneoppimista suoraan tietokannassa ja saada kehittyneitä analyysejä ja reaaliaikaisia oivalluksia.

Parempi turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus

Läpinäkyvä tietojen salaus

Transparent Data Encryption (TDE) -laajennus tarjoaa nyt myös tuen suojatuille enklaaveille, mikä tarjoaa lisäsuojaa arkaluonteisille tiedoille luvattomalta käytöltä.

Parannettu suorituskyky

Älykäs kyselyjen käsittely

SQL Server 2019 esittelee Intelligent Query Processing -ominaisuuden, joka optimoi tietokantakyselyjen suorituskyvyn automaattisesti ilman manuaalisia toimenpiteitä.

SQL Server 2019:n sovellusskenaariot

Tuki nykyaikaisille sovelluksille

Kehittäjät hyötyvät SQL Server 2019:n laajennetuista mahdollisuuksista tukea nykyaikaisia sovelluksia, erityisesti integroinnin kautta muihin Microsoftin tuotteisiin ja palveluihin, kuten Azureen.

Kieli- ja alustarajat ylittävä kehitys

Koska SQL Server 2019 tukee esimerkiksi Pythonin ja R:n kaltaisia kieliä ja SQL Serveriä voidaan käyttää Linuxissa ja Docker-konttien avulla, se on monipuolinen alusta monenlaisten ympäristöjen kehittäjille.

Liiketoiminnan älykkyys ja analytiikka

SQL Server 2019 parantaa BI-ominaisuuksia SQL Server Analysis Services -integraation avulla, minkä ansiosta organisaatiot voivat suorittaa monimutkaisia data-analyysejä ja luoda mielekkäitä raportteja.

Data Lake -integraatio

Integrointi Hadoop Data Lakeen mahdollistaa SQL Server 2019:n big data -analytiikan suorittamisen, mikä tarjoaa laajemman näkemyksen liiketoimintatietoihin.

SQL Server 2019 tarjoaa organisaatioille vankan, skaalautuvan ja turvallisen data-alustan, joka on valmis vastaamaan nykypäivän tietovetoisen maailman haasteisiin ja vaatimuksiin. Kehittyneiden ominaisuuksiensa ja joustavuutensa ansiosta se auttaa organisaatioita maksimoimaan arvonsa tehokkaan tiedonhallinnan avulla.

Luokat