Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2016 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2016 DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10060
 • 359-06320
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
85,90 € * 94,90 € * (9,48% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x Device CAL
Järjestelmä  SQL-palvelin 
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Microsoft SQL Server 2016:n lisensoinnin lisäksi Standard-versiossa tarvitaan käyttöön täydentäviä asiakaslisenssejä, esim. SQL Server 2016 Device CAL:ien muodossa; tämä antaa yhdelle rekisteröidylle päätelaitteelle käyttöoikeudet SQL Serveriin. Tämä johtuu siitä, että Server/CAL-lisensoinnilla palvelimen SQL 2016 Server  Standard-versiossa palvelinlisenssi ei sisällä muita käyttöoikeuksia, vaan ne on hankittava erikseen esim. loppulaitteelle -lisenssin muodossa. Jokaiselle päätelaitteelle myönnetään yksi , joka antaa vain sillä varustetulle tietokoneelle oikeuden käyttää palvelinta. Device CAL Device CAL

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2016 DEVICE CAL"

Laitteen CAL:t MS SQL Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona

Microsoft SQL Server 2016:n lisensoinnin lisäksi Standard-versiossa tarvitaan lisää asiakaslisenssejä, esimerkiksi SQL Server 2016 Device CAL -lisenssejä; tämä antaa yhdelle rekisteröidylle päätelaitteelle käyttöoikeudet SQL Serveriin. SQL 2016 Server -palvelimen Server/CAL-lisensoinnissa Standard-versiossa palvelinlisenssi ei sisällä lisäkäyttäjäoikeuksia, vaan ne on ostettava erikseen, esimerkiksi päätelaitteelle Device CAL:n muodossa. Kullekin päätelaitteelle myönnetään yksi Device CAL, joka antaa vain sillä varustetulle tietokoneelle oikeuden käyttää palvelinta.

Wiresoftin SQL Server 2016 Device CAL -ohjelmistoja on saatavana käytettyinä ohjelmistoina, ja niillä on suuri hintaetu ohjelmistokaupan vastaaviin tarjouksiin verrattuna, ja ne ovat myös yksittäin saatavilla. Samalla niissä on samat toiminnot kuin Microsoftin virallisessa Volume Licensing Program -ohjelmassa saatavilla olevissa SQL Server 2016:n Device Client Access -lisensseissä.

Hyödy kaikista MS SQL Server 2016:n eduista myös käytetyllä laite CAL:lla

SQL Server 2016 Standard-versio tarjoaa ominaisuuksia sekä hybridi- ja skaalautuvien tietokanta-alustojen suunnitteluun että hallintaan. Tähän versioon sisältyvät ominaisuudet tukevat muun muassa älykkäiden kriittisten sovellusten suorittamista. Käyttäjät, joilla on Device CAL, hyötyvät Hadoop- ja pilvi-integraatiosta, R-analytiikasta ja kehittyneistä kyselyominaisuuksista, kun taas SQL Server 2016:n parannettu tietoturva tukee tehokasta ja turvallista yritystoimintaa. Muita uusia ominaisuuksia ja parannuksia ovat:

 • Optimoitu palvelimen suorituskyky, mukaan lukien muistiominaisuudet, Temporal Tables -taulukot tietojen historisointia varten, muistissa oleva sarakevarasto ja kyselyvarasto
 • SQL Serverin R-palvelut, mukaan lukien R-tilastokieli R-skriptien nopeutettua suorittamista varten suoraan SQL Serverissä
 • Master Data Services -palvelut masterdatakokonaisuuksien tehokasta hallintaa ja käyttöönottoa varten
 • SQL Server Reporting Services -palvelut mobiileja tai sivukohtaisia raportteja varten
 • Analyysipalvelut, jotka tuottavat analyyttistä tietoa liiketoiminta- ja raportointipalvelujen raportteja varten
 • Parannettu tietoturva rivitason tietoturvan (RLS), aina salatun ja dynaamisen tietojen peittämisen avulla
 • Parannettu pilvituki Stretch Databases -integraation avulla
 • Tuki perinteisille OLAP-ratkaisuille (Online Analytical Processing)
 • Transact-SQL maksimoitua SQL-palvelimen suorituskykyä varten
 • PolyBase Transact-SQL-kyselyjen käsittelyyn ulkoisista tietolähteistä

Laite CAL:t SQL Serverille Standard-Edition 2016

Wiresoftin käytetyllä Device CAL:lla on samat toiminnot kuin aiemmin käyttämättömällä Device CAL:lla, jotta voit käyttää SQL Server 2016 Standard-Editionin palveluja: Tämä tarkoittaa, että erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset hyötyvät Server/CAL-lisensoinnista, joka, kuten jo mainittiin, vaatii palvelinlisenssin lisäksi tietyn määrän Client Access Licenses for Devices -lisenssejä.

SQL Server 2016 -palvelimen lisensointi palvelinlisensseillä ja CAL-lisensseillä

Microsoft on määritellyt lisensointisäännöissä vaihtoehtoisen lisensointivaihtoehdon SQL Server 2016:lle, jossa on palvelinlisenssi ja Device CAL:t. Tätä lisensointimallia kutsutaan siellä Server/CAL-lisensoinniksi. Microsoftin lisenssinhallinnassa erotetaan toisistaan SQL-palvelimen peruslisensointi ja yksittäisten loppulaitteiden tai käyttäjien lisälisensointi. Server/CAL-lisensoinnissa jokainen palvelin, jossa SQL Server -instanssia käytetään, vaatii Standard Server License 2016 -lisenssin, ja näin lisensoidun SQL Serverin käyttämiseen tarvitaan erillinen käyttöoikeuslisenssi(Device CAL) jokaista erityistä päätelaitetta varten, joka on suunniteltu samalle tai korkeammalle palvelinversiolle.

Ainoastaan Device CAL oikeuttaa PC:n, kannettavan tietokoneen jne. käyttämään SQL Server 2016 -version toimintoja; palvelinlisenssiin sisältyvät CAL:t antavat vain järjestelmänvalvojan oikeudet! Tämä päätelaitteiden asiakaskäyttölisenssi ei sisällä mitään asennettavia ohjelmistoja, vaan se koostuu ainoastaan SQL Server 2016 -palvelimen asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeuksista.

SQL Server 2016:n ja Device CAL:ien versioiden yhteensopivuutta on noudatettava

SQL Server 2016:n laite CAL:n avulla päälaite saa käyttöoikeudet SQL Server 2016:n lisäksi myös SQL Serverin vanhempiin versioihin, esimerkiksi 2014:ään (downgrade). SQL Server 2016:n Device CAL -palvelinta ei kuitenkaan voi käyttää korkeamman SQL Server -version, kuten 2019:n (päivitys), käyttämiseen. Kun ostat SQL Server 2016 -palvelimen laitekohtaisia CAL-lisenssejä, varmista, että palvelinlisenssi ja käyttöoikeuslisenssi ovat yhteensopivia.

Miksi SQL Server 2016 Standard-versiossa on vaihtoehtoinen lisensointi CAL:ien kanssa?

SQL Serverin Standard-versioissa versiossa 2016 Microsoft tarjoaa ydinlisensoinnin lisäksi laitteiden (päätepisteiden) tai käyttäjien CAL-pohjaista lisensointia. Tämäntyyppinen palvelimen käyttöoikeuslisensointi palvelee pääasiassa pk-yrityksiä, joiden SQL Server on usein suorituskyvyltään heikompi mutta tarpeisiinsa riittävä. Usean laitteen asiakaslisenssien hankkiminen on tällöin yleensä edullisempaa kuin palvelinlisenssien hankkiminen ytimittäin.

Palvelinlisenssin lisäksi Microsoftin lisensointimalli tarjoaa kahdenlaisia CAL-kortteja SQL Server 2016 -käyttöoikeuksia varten:

 • SQL Server 2016 Device CAL: tämä antaa erilliselle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin) palvelimen käyttöoikeudet
 • SQL Server 2016 User CAL: tämä antaa palvelimen käyttöoikeudet erilliselle käyttäjälle

Mitä minun on huomioitava lisensoitaessani SQL Server 2016:n Device CAL:ia?

Device CAL:n avulla tietty päätelaite(Device) saa SQL Server 2016:n käyttöoikeudet. Kun rekisteröinti on suoritettu, sitä ei voi enää myöhemmin muuttaa. Periaatteessa CAL-tyyppiä ei ole mahdollista vaihtaa - laite CAL:stä käyttäjä CAL:ksi tai päinvastoin. Näiden rajoitusten tarkoituksena on estää CAL:ien väärinkäyttö, ja tämä lisensointijärjestelmä tarjoaa myös paremman turvallisuuden, koska se estää luvattomia tai kolmannen osapuolen käyttäjiä käyttämästä yrityksen palvelinta.

Mitkä ovat SQL Server 2016:n Device CAL -palvelun edut?

Laite CAL:n toiminnot eivät periaatteessa eroa käyttäjäkohtaisesta asiakaslisenssistä. Vastaavat edut näkyvät kuitenkin tyypillisissä tai yleisimmissä SQL-palvelimen käyttötavoissa: yritykset, joissa SQL-palvelinta käytetään, voivat vaihdella sekä työasemien määrän että tavanomaisten työnkulkujen suhteen, joissa SQL-palvelinta käytetään: Etenkin pk-yrityksissä työntekijät jakavat yhden tietokoneen vastaaviin projekteihin tai käyttävät sitä vuorotyössä, kun taas muissa työympäristöissä käyttäjät käyttävät SQL-palvelinta säännöllisesti täysin eri päätelaitteiden kautta.

Koska SQL Server 2016 -laitelisenssi on sidottu yhteen Windows-yhteensopivaan päätelaitteeseen - eikä tiettyyn käyttäjään SQL Serverin käyttöoikeuden saamiseksi, se tarjoaa erilaisia käyttömahdollisuuksia: Jos lisensoitu päätelaite on esimerkiksi kannettava tietokone tai tabletti, jota käytetään liikkeellä, sen vastaava käyttäjä voi käyttää SQL Serveriä paitsi työpaikalla yrityksessä myös paikallisesti itsenäisesti - esimerkiksi tien päällä tai kotonaOffice. Kun Device CAL -palvelua käytetään tietokoneen kautta, SQL Serveriin pääsee luonnollisesti käsiksi vain yrityksen sijaintipaikassa.

Päätelmä

Se, mikä SQL Server 2016:n CAL-tyyppi mahdollistaa kattavammat käyttöönottovaihtoehdot, määräytyy siis yrityksen yleisen sovellusskenaarion mukaan. Tämän tietäminen on tärkeää, koska päätös SQL Server 2016: n asiakaskäyttölisensointityypistä on tehtävä oston yhteydessä, sillä Microsoftin lisensointijärjestelmä ei mahdollista Device CAL:n myöhempää muuttamista User CAL:ksi tai päinvastoin, joten se ei ole mahdollista.

Lisensoitujen päätelaitteiden pääasiallinen käyttötarkoitus on otettava huomioon, samoin kuin työntekijöiden määrä: Jos eri työntekijät käyttävät vuorotellen samaa tietokonetta SQL-palvelimen käyttöön, Device CAL -lisensointi tarjoaa enemmän etuja riippumatta siitä, käytetäänkö päätelaitetta sisäisesti, ulkoisesti vai mobiilisti.

Osta laite CAL:t Microsoft SQL Server 2016:lle alkaen yhdestä lisenssistä Wiresoftin verkkokaupasta

Laite CAL:t MS SQL Server 2016: lle ovat saatavana Wiresoftin verkkokaupasta myös yksittäiskäyttäjän lisensseinä - tavanomaisia volyymilisenssisäännöksiä ei sovelleta käytettyihin ohjelmistoihin, ilman että "käytetty" tarkoittaa haittoja laite CAL:ien käytettävyydessä, koska ohjelmisto ei voi kulua loppuun.

Mitä käytetään SQL Server 2016 -palvelimen laite CAL:ia?

Wiresoftin SQL Server 2016: n Device CAL -lisenssit ovat loppulaitteiden käyttöoikeuksia, koska ne ovat saatavilla myös Microsoftin lisensointiohjelman puitteissa; erona näihin on se, että ne olivat aikoinaan osa SQL Server 2016:n loppulaitteiden volyymilisenssiä, jonka yritys oli aiemmin ostanut, ja yksittäiset laitteiden käyttöoikeuslisenssit, joita yritys ei tarvinnut, tai koko volyymilisenssi myytiin edelleen Wiresoftille. Wiresoftin tapauksessa volyymilisenssi hajotettiin ja muunnettiin yksittäisiksi lisensseiksi, jolloin Device CAL:t merkittiin käytetyksi ohjelmistoksi tai käytetyksi ohjelmistoksi. Kuten jo mainittiin, käytetyt Device CAL:t ovat täysin käyttökelpoisia tästä merkinnästä huolimatta, koska ohjelmisto ei ole kulunut tai sen toimivuutta tai käyttöikää ole muuten rajoitettu.

Minkälaisen tietoturvan SQL Server 2016:n käytetyt laite-calit tarjoavat ostajille?

Käytettyjen ohjelmistojen, kuten SQL Serverin Device CAL:ien, ostaminen Wiresoftilta tarjoaa asiakkaille edullisen vaihtoehdon, mutta on myös yhtä turvallista! Joten saat jopa yhden Device CAL for Microsoft SQL Server 2016 paitsi halvemmalla kuin vertailukelpoinen "uusi" ohjelmisto, mutta sinulla on myös tavanomainen ostajan turvallisuus suoritetun maksuprosessin jälkeen välittömän latauksen kautta sekä välitön lisenssin aktivointi mukana toimitetulla käyttöoikeusavaimella.

Mistä SQL Server 2016:n CAL-kortit tulevat? Wiresoftin saatavilla olevat SQL Server 2016:n Device Access -lisenssit ovat peräisin eri organisaatioiden ja yritysten lisenssivarastoista. Näin ollen tässä tapauksessa sovelletaan tavanomaista lainkäyttövaltaa, joka nimenomaisesti sallii käytetyillä ohjelmistoilla käytävän kaupan, mikä on myös selvästi vahvistettu useissa tuomioistuimen päätöksissä.

Sinulle Wiresoftin asiakkaana käytettyjen SQL Server 2016 -laitteiden CAL-lisenssien osto sekä kaikki muut tarjoamamme asiakaslisenssit ja niiden käyttö merkitsevät oikeusturvaa, koska emme riko lakisääteisiä säännöksiä, emme me emmekä sinä. Koska Wiresoft on todistanut kaikki ostajat, käytetyt CAL:t ovat myös tilintarkastuksen kestäviä!

Edut käytetyn CAL:n ostamisesta SQL Server 2016:lle

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot SQL Server 2016:n Device CAL:ia tai muita käyttöoikeuksia varten tarjoavat siten asiakkaillemme todella edullisen vaihtoehdon monien muiden palveluntarjoajien tarjouksiin verrattuna, mutta ennen kaikkea myös sen, ettei vaadittavien Device CAL:ien tarkkaa lukumäärää ole rajoitettu, joten SQL Serverin palveluiden todellinen käyttö voidaan lisensoida täsmälleen - CAL:ien joustamattoman porrastuksen sijaan - mikä vähentää palvelinlisensoinnin kustannuksia.

Wiresoft-verkkokauppa tarjoaa käytettyjen ohjelmistojen käyttöoikeuksia paitsi Device CAL:eja myös User CAL:eja SQL Server 2016:lle - sekä muita MS SQL Serverin käyttöoikeusversioita, mukaan lukien vastaavat palvelinlisenssit. Näin vältyt uudemman laitteiston hankintakustannuksilta tai mahdollisilta yhteensopivuusongelmilta, jotka johtuvat eri ohjelmistoversioista.

SQL Server 2016: n laite- ja muiden CAL-lisenssien lisäksi löydät Wiresoft-ohjelmistokaupasta myös muiden Microsoft Server -ohjelmistojen lisenssejä, mukaan lukien vaaditut CAL-lisenssit - kaikilla Wiresoftin eduilla käytetyistä ohjelmistoista. Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2016:n tai minkä tahansa muun Microsoftin tuotteen Device CAL:ista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2016 DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2016 DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat